Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 36 άτομα (3 μέλη και 33 επισκέπτες)

kosfra

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
20
Πόντοι
6
Ενημερωση απο καταστημα Ελλαδα Γαλατσιου 1.

Οπως ειχα υποσχεθει σε παλιοτερο post μετα την αρνητικη πρωτη εντυπωση που μου εκανε το ενλογω ιδρυμα...ξερετε ηταν αυτο που μου επρηξαν τα παπ..αρια για ενα φραπε...και βεβαιως δεν ειχαν παρει δωρο......λεω... δεν ξαναπερνας.....τωρα που γνωριστηκες.
Χτυπαω λοιπον το κουδονι του ιδρυματος 20:30 ακριβως...Μου ανοιγει η ιδια ξανθια milf ρωσιδα που μου ειχε ανοιξει και την πρωτη φορα.
"Τι κανεις?" με ρωταει..
"Σε καλο δρομο εισαι...." τις λεω
"Να δεις τα κουριτσια..."μου λεει.
"Οχι" της λεω..."θελω να κανουμε μαζι"
"εγκω κανω μονο μασαζ"
"ενταξει., τοτε να δω τα κοριτσια"
Περνανε 4 τεμαχια συμπεριλαμβανομενου και αυτου που ειχα παρει την προηγουμενη φορα,Λιζα ή καπως ετσι(με τα ονοματα δεν τα παω καλα)ξανθο καρε,milf 40αρι με 3αρι στηθος και μικρη κοιλιτσα.
Επιλεγω την ιδια για να δω αντιδρασεις...
Μπαινει μεσα στο δωματιο και με ρωταει αν θα κανω μπανιο,οχι.. λεω,  αφου δεν ειχα κανει αντιτετανικο ορο(θυμιζω το μπανιο ειναι σε κακα χαλια)
Μου δινει ενα φιλακι, και με ρωταει τι θελω.
Μια και δεν ειχα και πολυ χρονο στη διαθεση μου, της λεω να επιταχυνει την διαδικασια.
Βγαζει την ιατρικη μπλουζα και το λαστιχο απο την τσεπη............................
.........................................................................
τα υπολοιπα δεν χρειζονται περιγραφη.
Συνολικο κοστος 70ευρω αν και την ειδα οτι την χαλασε καθως περιμενε 80αρι.
Μου λεει"λιγκα ειναι"
Απανταω"παρε αυτα, απο εμενα δεν θα χασεις"
οκ μου λεει
Ντυθηκα , καληνυχτισα και εφυγα...

Αναφερω το περιστατικο για να αποκαταστησω λιγο το μαγαζι, καθως σε προηγουμενο post το ειχα ψιλοχαντακωσει.

Αλλα και αυτοι ρε παιδι μου, και καλα πρωτη φορα δεν κανουμε τιποτα και την επομενη,μπατε σκυλοι αλεστε.

Λογικη Ανατολικης προελευσεως.......

mikrosgr

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
71
Πόντοι
16
Eνημερωση απο καραισκου 88 πειραια ,επισκεψη πριν λιγο ,η γνωστη γαζελα στην υποδοχη με στενο μπλου τζην και λευκη μπλουζα αρκετα ξεκουμπωτη στο μπουστο , την επομενη φορα που θα παω σας υποσχομαι οτι θα της ζητησω να παμε μαζι στο δωματιο και αν μου αρνηθει θα κανω οτι φευγω , μια και εγινα τακτικος πελατης οπως μου ειπε .
εγω δεν θα εκανα κινηση τωρα , διοτι εχει τα νευρα της με κατι πολυ πρωσοπικο, και τιν απασχολη εδω και μερικες μερες  .....  αλλα πιστευω απο τα '' λιγα '' που γνωριζω οτι μετα τις γιορτες ολα θα εχουν ξεπεραστη ......  τοτε κανε κινηση και εαν οπως τα λες εισαι πελατης , θα περασεις '' καλα '' .....

λευκη μπλουζα αρκετα ξεκουμπωτη στο μπουστο

ενα λεω μονο σκεψου να το '' φας '' κιολας , αλα κολπα .......

gobr

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
57
Πόντοι
16
Ενημερωση απο καταστημα Ελλαδα Γαλατσιου 1.

Αλλα και αυτοι ρε παιδι μου, και καλα πρωτη φορα δεν κανουμε τιποτα και την επομενη,μπατε σκυλοι αλεστε.

Λογικη Ανατολικης προελευσεως.......

Λογικη κοριτσιων απο σπιτι. Να γνωριστειτε πρωτα Οχι ανατολικης προελευσης. Την τριτη φορα να πας με μονοπετρο.

papadiakos

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2007
Like
2
Πόντοι
0
εγω δεν θα εκανα κινηση τωρα , διοτι εχει τα νευρα της με κατι πολυ πρωσοπικο, και τιν απασχολη εδω και μερικες μερες  .....  αλλα πιστευω απο τα '' λιγα '' που γνωριζω οτι μετα τις γιορτες ολα θα εχουν ξεπεραστη ......  τοτε κανε κινηση και εαν οπως τα λες εισαι πελατης , θα περασεις '' καλα '' .....

ενα λεω μονο σκεψου να το '' φας '' κιολας , αλα κολπα .......
Εσυ κατι περισσοτερο απο μενα ξερεις , θελεις να τα πουμε με πμ , περιμενω.

kosfra

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
20
Πόντοι
6
Λογικη κοριτσιων απο σπιτι. Να γνωριστειτε πρωτα Οχι ανατολικης προελευσης. Την τριτη φορα να πας με μονοπετρο.
Λουλουδια και γλυκα βεβαια θα συμπληρωνουν την εμφανιση μου καθως επισης δεν θα παραλειψω να φοραω το καλο μαυρο σκαρπινι με ΑΣΠΡΗ καλτσα απο μεσα
χαχααχαχαχ

anestis(1)

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2005
Κριτικές
19
Like
6
Πόντοι
10
kαλησπερα σε ολους!Εχτες περασα απο φιλωνος 19!Μου ανοιξε τη πορτα μια ελληνιδα γυρω στα 50,με εβαλε στο δωματιο και περιμενα να ερθουν οι κοπελες!Η πρωτη που ηρθε ηταν η Ηλιανα,ελληνιδα γυρω στα 30.εκατσε πανω μου και εγω της επιασα τον κωλο!Μη τα πολυλογω,τη πηρα!αρχισε να μου κανει μασαζ [πολυ καλο]πιανοντας τα α@@@@@α που και που!Γυριζω αναποδα μετα απο μιση ωρα και της λεω οτι ειναι καυλα!Αυτη απανταει οτι νομιζει οτι ειμαι μπατσος και φοβαται να ασχοληθει με φραπε και καλαμακι οπως κανει συνηθως γιατι την εχει πατησει..Μαγκες καθοταν 15 λεπτα απο πανω μου και ελεγε "ας μεινουμε μονο στο μασαζ μωρο μου".
Αφου μου τα σπασε σηκωθηκα και εφυγα
Τιμη 60 ευρω!Δεν ειδα αλλες κοπελες,Ξερει κανεις τιποτα για τις αλλες?

lostromos

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Απρ 2007
Κριτικές
42
Like
14
Πόντοι
5.760
καλησπερα λογω δουλειας τωρα καταφερα να κατσω να γραψω.λοιπον καταθεση στην στουρναρη την κυριακη.απο κοριτσια η μαρια ηελενα και μια καινουρια (3 μρερες ηταν εκει μου ειπαν)η βικυ.ρωσιδα απο οτι φαινονταν milf αλλα καλο σωματακι και προσχαρη.μεσα δεν ξερω τι επαιζε δεν την πηρα γιατι κατεθεσα στη ελενα και βεβαια δικαιωθηκα για την επιλογη μου.απο μασαζακι λιγα πραγματα κατι βεβαια που την συγκεκριμενη στιγμη δεν μεενοιαξε αφου ηξερε να χαιδευει καλα και γρηγορα το μυαλο εδωσε βαση αλλου.χρησιμοποιει πολυ καλατην γλωσσα της και βεβαια αφηνει και εκεινη να την γλυψεις οπου εσυ θες(οχι σε επιμαχα σημεια μην πιαστουμε προ εκπληξεων)και βεβαια καλη η μπριζολιτσα που εδειχνε να το ευχαριστιοτανε. μετα συνεχιστηκαν τα φιλακια και τα χαδακια.γενικα περασα πολυ καλα.το μωρο θα ειναι εκει μεχρι την πεμπτη μετα φευγει για την πατριδα και θα ξαναγυρησει μετα απο κανενα μηνα.οσοι πιστοι λοιπον προσελθετε

ARNADO

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
0
kαλησπερα σε ολους!Εχτες περασα απο φιλωνος 19!Μου ανοιξε τη πορτα μια ελληνιδα γυρω στα 50,με εβαλε στο δωματιο και περιμενα να ερθουν οι κοπελες!Η πρωτη που ηρθε ηταν η Ηλιανα,ελληνιδα γυρω στα 30.εκατσε πανω μου και εγω της επιασα τον κωλο!Μη τα πολυλογω,τη πηρα!αρχισε να μου κανει μασαζ [πολυ καλο]πιανοντας τα α@@@@@α που και που!Γυριζω αναποδα μετα απο μιση ωρα και της λεω οτι ειναι καυλα!Αυτη απανταει οτι νομιζει οτι ειμαι μπατσος και φοβαται να ασχοληθει με φραπε και καλαμακι οπως κανει συνηθως γιατι την εχει πατησει..Μαγκες καθοταν 15 λεπτα απο πανω μου και ελεγε "ας μεινουμε μονο στο μασαζ μωρο μου".

Ειχα παει πριν 1 μηνα Ηλιανα,Στελα απο καλλιθεα στο 79 πριν 1 χρονο και μια μικρι απαραδεκτη.Ο Πειραιας θελει ενυσχηση στο θεμα αυτο.

kosfra

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
20
Πόντοι
6
Τελικα ο μεγαλυτερος φοβος αυτων των κοριτσιων ειναι οι μπατσοι......
φιλε την επομενη φορα που θα πας μαλον θα περασεις καλυτερα.
Οσον αφορα το μαγαζι ειναι πολυ εκτος εδρας για μενα και δεν γνωριζω
Keep walking και εσυ

kosfra

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
20
Πόντοι
6
Διαπιστωνω μετα χαρας οτι νεοι φιλοι  μπαινουν σιγα σιγα στο αθλημα,
Δεσποτα Ευλογησε τα τεκνα τουτα............
Να στε καλα παιδια περιμενουμε reports..........

anestis(1)

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2005
Κριτικές
19
Like
6
Πόντοι
10
{Τελικα ο μεγαλυτερος φοβος αυτων των κοριτσιων ειναι οι μπατσοι......
Οσον αφορα το μαγαζι ειναι πολυ εκτος εδρας για μενα και δεν γνωριζω
Keep walking και εσυ}

Θα επιχειρισω να ξαναπαω με τη ταυτοτητα στο χερι...

AITHEROVAMONAS

Νέο Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Συναγωνιστές,
σας χαιρετώ. Έχω την εντύπωση ότι ο δεσπότης είναι κορυφαίος και τον ευχαριστώ δημόσια όχι μόνο για το ότι απάντησε σε όλα μου τα μηνύματα αλλά και γιατί έδωσε αναλυτικές και καίριες επεξηγήσεις που με βοήθησαν να περάσω όμορφα.
Σάββατο μεσημέρι και στην Στουρνάρη γινόταν μάχη. Δεν υπήρχε δωμάτιο να μπεις, συναγωνιστές άλλοι περιμέναν την Τζούλη άλλοι την Μάρσι κλπ. Με υπομονή περίμενα και επειδή βαριόμουνα είπα θα πάρω την πρώτη τυχαία και ότι τύχει.
Έτσι μου έτυχε η Βίκυ μια milf 40άρα. Μετά το κλασσικό ντουζάκι με σκουπίζει απαλά και αρχίζει ένα απαλό και αισθησιακό μασαζάκι το οποίο σκέφτομαι ακόμη και τώρα και καυλώνω. Μετά αρχίζει φιλιά στο λαιμό, δεν μπορώ να συγκρατηθώ και έρχονται όλα τα υπόλοιπα.
Σύνολο 50 λεπτά και 70 ευρώ.
ΖΗΤΩ Ο ΔΕΣΠΟΤΗΣ
ΖΗΤΩ ΤΑ ΜΑΣΑΖ

ΥΓ Στην Στουρνάρη είναι πολύ ωραία αλλά θα πρέπει να έχεις υπομονή και να περιμένεις. Κορυφαία η καλή δημοσιοσχεσίτισσα κ. Καίτη.

nomercy

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Αυγ 2007
Κριτικές
15
Like
226
Πόντοι
1.240
Τελικα ο μεγαλυτερος φοβος αυτων των κοριτσιων ειναι οι μπατσοι......
και λεω εγω τωρα... ο μπατσος δεν μπορει να ειναι μεθοδικος και να παει δευτερη φορα ?? τα 60 ευρα θα λυπηθει που δεν ειναι και δικα του ? Κολπο απο τις μασατζουδες για να αυξανουν τις επισκεψεις..... γνωμη μου ετσι ?

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
191
Πόντοι
6.055
'Ετη πολλά δέσποτα Γιώργη......έχομεν καμμίαν νέαν άφιξην εις τα ευαγή ιδρύματα Στουρνάρη ή Φραντζή? Ευλόγησον τον μασαζόπληκτο πιστό!

perineo

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Κριτικές
13
Like
156
Πόντοι
6.045
και λεω εγω τωρα... ο μπατσος δεν μπορει να ειναι μεθοδικος και να παει δευτερη φορα ?? τα 60 ευρα θα λυπηθει που δεν ειναι και δικα του ? Κολπο απο τις μασατζουδες για να αυξανουν τις επισκεψεις..... γνωμη μου ετσι ?
πες τα χρυσόστομε! κουτοπονηριές των μασατζούδων.Εκεινή τη στιγμή ξέρετε τι πρέπει να κάνουμε.Να τις δίνουμε τα μισά λεφτά και να λέμε το ίδιο."και που ξέρω ότι εσύ δεν είσαι του ηθών.Την άλλη φορά θα σου δώσω 60"
Παίδες έχετε υπόψη σας ότι 60 ευρώ είναι δύο μεροκάματα και αυτές τασ τσεπώνουν σε 45 λεπτά αφορολόγητα.Και τι κάνουν;μασάζ..... και στην καλύτερη :bigdick:

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
191
Πόντοι
6.055
Ρε σεις, τι έγινε?  :think: :think: :think:

Πήρατε όλοι το δώρο Χριστουγέννων και έχετε ξαμολυθεί στις μασαζερί και δεν μας ενημερώνετε τι παίζει?  :tickedoff: :tickedoff:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom