You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ad Μασατζίδικα που γαμάς
- Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (0 μέλη και 21 επισκέπτες)
loop15
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 15
- Πόντοι
- 6
Πριν λιγο καιρο παιζανε σε πατησιων 160,σολωμου 54 6ος,θησεως 81,συγγρου 12,καλλιροης 85.Καλημέρα. Μήπως ξέρεις που "παίζουν" κινέζες? Το έχω απωθημένο γιατί στα στούντιο δεν βρίσκεις τέτοιες.
Δηλωμενες παντως σιγουρα δεν ειναι...
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 235.841
- Πόντοι
- 46.232
καταρχην πηγες σε πολυ ακυρη ωρα , αυτο σαν συμβουλη.....Καλησπέρα! Κι εγώ νέος είμαι στο άθλημα των μασάζιδικων και θα ήθελα να περιγράψω με λίγα την πρώτη εμπειρια που είχα από αυτό το χώρο. Έχοντας διαβάσει πολύ καλά σχόλια για το Στουρνάρη 29 αποφάσισα να το επισκεφτώ με στόχο την Ελένη. Πηγαίνω λοιπόν κατά τις 20.15 και ζητάω την Ελένη. Δυστυχώς μου λέει πρέπει να φύγω τώρα γιατί έχω μία επείγουσα δουλειά. Διάλεξε μία άλλη κοπέλα. Ξενέρωσα λίγο μία και είχα πάει φτιαγμένος ,όμως τελικά αφού είδα και τις άλλες κοπέλες διάλεξα τη Ζάνα από Μολδαβία. Είναι μετρίου ανάστηματος με αρκετά καλό σώμα ,γύρω στα 30+ και σχετικά "αθώο" πρόσωπο.(Δεν είναι σκυλί). Μου προσφέρει αναψυκτικό και μπαίνουμε στο δωμάτιο. Πολύ καθαρό και περιποιημένο με ντους και καθαρές πετσέτες και παντόφλες. Κάνω μπανάκι,έρχεται η Ζάνα και ξαπλώνω μπρούμυτα στο κρεβάτι. Τότε ξεκινάει ένα λεπτομερέστατο και εξονυχιστικό μασάζ σε όλο μου το κορμί που κράτησε πάνω από μισή ώρα. Αφού κάποια στιγμή αναρωτήθηκα μήπως δεν κάνουμε τίποτα άλλο. Κατά τη διάρκεια του μασάζ η κοπέλα ήταν πολύ άνετη και μιλούσαμε συνεχώς. Κάποια στιγμή ήρθε και η ώρα του σεξ. Ξεκινήσαμε με γλωσσοφιλα ,γλυψιματα στήθους και δάχτυλοσκοπησεις. Στη συνέχεια κάναμε στάση 69 με άκαποτο τσιμπούκι. Δυστυχώς δεν μπόρεσα να άντεξω αλλά και κατέθεσα πρόωρα. Βέβαια για αυτό δεν φταίει η κοπέλα αλλά εγώ που δεν μπόρεσα να κρατηθώ. Έκανα πάλι μπάνιο ,πλήρωσα το 80άρι κι έφυγα. Γενικά θα έλεγα ότι ήταν μία πολύ καλή εμπειρια και πιστεύω ότι για τα ίδια λεφτά (80 ευρώ) αξίζει χίλιες φορές το μασάζιδικο από το στούντιο. Εκείνο που με προβληματίζει και έχω απορία είναι αν αυτές οι κοπέλες είναι κανονικά δηλωμένες όπως οι ιερόδούλες κι αν περνούν από γιατρούς. Αν κάποιος ξέρει ας μου πει. Επίσης θα ήθελα να ρωτήσω σε ποια μασάζιδικα δουλεύουν κινέζες.
μια δευτερη συμβουλη(κ για να γελασουμε λιγο)μαλλον πρεπει να πας να κοιταξεις τα ματια σου.....η ζανα 30+!!!!!!!!!!!βαλε καμια 20αρια ακομα.....
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 235.841
- Πόντοι
- 46.232
ειναι η εποχη ρε φιλαρακι....τα ροστερ θα γεμισουν παλι απο μεσα σεπτεμβρη κ μετα......παντως πολύ πεσμενη η κατασταση στα μασαζ πια , πολύ λιγες καλες και οσες δινουν καλες υπηρεσιες ειναι σχεδον γριες , ομορφο πιπινι ουτε σε φωτογραφια δεν υπαρχει, πιο παλια εβρισκες.
ειναι η εποχη ρε φιλαρακι....τα ροστερ θα γεμισουν παλι απο μεσα σεπτεμβρη κ μετα......
Νομίζω οτι έχετε δίκιο αγαπητοί συναγωνιστές. Δεν είναι γενικά τα πράγματα σαν τις παλιές καλές μέρες με τις πρώτες Ρωσίδες που είχαν έρθει εδώ και οι περισσότεροι 'γεμίσαμε' με τις καλύτερες αναμνήσεις.
Παντως επέστρεψε την προηγούμενη εβδομάδα η ξανθιά Βίκη στο Καλιρρόης 48 (που κάνει συχνά ντουέτο με την Μαριάννα την άπλητη-απουσιάζει σε διακοπές). Την αναζητούσα καιρό (κάποιοι συναγωνιστές προσπάθησαν να βοηθήσουν αλλά μου μίλησαν για κάποια άλλη Βίκη). Απίστευτο σώμα και διάθεση και μου έκανε εντύπωση (σε σύγκριση με την Μαριάννα που πήγα αρκετές φορές) οτι όταν έκανα το ντούς μου πρίν μπώ στο δωμάτιο, άνοιξε την πόρτα , γδύθηκε και πλυθήκαμε μαζί !!!!
Μασάζ σχεδόν ανύπαρκτο, αλλά δε με χάλασε διότι μου τον είχε κάνει πέτρα ήδη μέσα από το ντούζ και δεν μπορούσα να περιμένω άλλο, στο κυρίως πιάτο λοιπόν η Βικάρα έπεσε με ορμή και όρεξη επάνω μου και έγινε κόλαση.
Εννοείται οτι μόλις μαζέψω χρήμα (που είναι δυσεύρετο αυτές τις ημέρες), θΑ την ξανατιμήσω !!!
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 235.841
- Πόντοι
- 46.232
τελευταια φορα που ειχα δει εγω την βικη πριν 3 μηνες ηταν ξανθοκαστανη κοντο μαλι κανονικο σωμα,κ βυζακι στητο μικρο σιλικονατο..........πως είναι εμφανισιακά η Βίκυ?
irkanos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 122
- Like
- 12
- Πόντοι
- 230
Όχι ρε παιδιά η Ζάνα δεν είναι τόσο μεγάλη. Εκτός κι αν λέμε άλλη. Εγώ μιλάω για μία ξανθούλα μετρίου ανάστηματος με συμπαθήτικο πρόσωπο. Αποκλείεται να είναι πάνω από 35.καταρχην πηγες σε πολυ ακυρη ωρα , αυτο σαν συμβουλη.....
μια δευτερη συμβουλη(κ για να γελασουμε λιγο)μαλλον πρεπει να πας να κοιταξεις τα ματια σου.....η ζανα 30+!!!!!!!!!!!βαλε καμια 20αρια ακομα.....
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 235.841
- Πόντοι
- 46.232
μια ειναι η ζαννα η σεριφισα μαζι με την ελενη.......ας βοηθησει καποιος εχουμε αφιξη στο εν λογο ιδρυμα κ αλλης ζαννας??????Όχι ρε παιδιά η Ζάνα δεν είναι τόσο μεγάλη. Εκτός κι αν λέμε άλλη. Εγώ μιλάω για μία ξανθούλα μετρίου ανάστηματος με συμπαθήτικο πρόσωπο. Αποκλείεται να είναι πάνω από 35.
για ποια βικυ μιλατε ? αυτην που παει πακετο με την βετα ?τελευταια φορα που ειχα δει εγω την βικη πριν 3 μηνες ηταν ξανθοκαστανη κοντο μαλι κανονικο σωμα,κ βυζακι στητο μικρο σιλικονατο..........
Windows
Μασατζίδικο
- Εγγρ.
- 14 Οκτ 2008
- Like
- 488
- Πόντοι
- 26
Λόγο δημοφιλοτητας στο χώρο ,που έχει η Ζάνα , πολλά μαγαζιά έχουν βαφτίσει κάποια κοπέλα με το όνομα της , με σκοπό να μπερδεψουνΗ Ζάνα είναι 45+. Άκου 35. Μάλλον χωρίς τα καλοκαίρια
το κόσμο .
Η γνωστη και συμπαθέστατη Ζάνα , είναι μια ,δεν ειναι πανο των 37 - 38 , και εκτελεί χρέη σεριφισας Στουρνάρι 29 .
37? λίγα λες...Λόγο δημοφιλοτητας στο χώρο ,που έχει η Ζάνα , πολλά μαγαζιά έχουν βαφτίσει κάποια κοπέλα με το όνομα της , με σκοπό να μπερδεψουν
το κόσμο .
Η γνωστη και συμπαθέστατη Ζάνα , είναι μια ,δεν ειναι πανο των 37 - 38 , και εκτελεί χρέη σεριφισας Στουρνάρι 29 .
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.128
- Πόντοι
- 42.697
100 μαζί με την Ελένη
Αυτες ειναι εκπτωσεις !!!100 μαζί με την Ελένη
είσαι σίγουρος πως δουλεύει έτσι? άλλαξα ημερομηνία και δεν παίζει...το λινκ με τις αγγελίες καταργήθηκε.
όλη η εφημερίδα εδώ:
[URL unfurl="true"]http://images.tanea.gr/newspapers/2011/August/08/TANEA/TANEA_20110808.pdf[/url]
Διορθώνοντας την ημ/νια στο λινκ, έχεις κάθε μέρα το φρέσκο φύλλο ;)
και βαλε και λιγο ακομα .... οχι και σκυλι η ζανα απλως λιγακι αλογομουρα
Παρόμοια θέματα
?
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 753K
- Απαντήσεις
- 1
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις