Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 53 άτομα (7 μέλη και 46 επισκέπτες)

Kebaaap

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
3
Πόντοι
616
παιδια εχει κανεισ το λινκ για τις μικρες αγγελιες των ΝΕΩΝ να μου δωσει παρακαλω ?
το λινκ με τις αγγελίες καταργήθηκε.

όλη η εφημερίδα εδώ:
[URL unfurl="true"]http://images.tanea.gr/newspapers/2011/August/08/TANEA/TANEA_20110808.pdf[/url]

Διορθώνοντας την ημ/νια στο λινκ, έχεις κάθε μέρα το φρέσκο φύλλο  ;)

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.703
Πόντοι
46.232
επισκεψη χθες κατα τις 18.30 φορμιωνος στη γιαννα,ροστερ η κλαουντια ρουμανα 21 ετων σε σωματοτυπο ειναι για οσους γνωριζουν σαν την αλικη αλλα μελαχρινη κ λιγο ποιο ασχημη απο την αλικη(κ αυτη ασχημη)κ δυο μπαζα εκ μαροκου....λογο καυλας προτιμησα κλαουντια , το δυνατο της σημειο η πιπα το εχει στον εξαφανιζει , κ στις στασεις ειναι δεκτικη , τιμιθηκε δυο φορες κοστος συνεδριων 60ευρω(συνολο) η κοπελα οταν την διαλεξα χαρηκε οπως μου ειπε γιατι συνηθος ερχονται πολυ μεγαλοι σε ηλικια πελατες...κ οχι μονο αυτο οι περισσοτεροι της ζηταν να την γαμησουν χωρις προφυλακτικο.....καλα πατε καλα ρε σεις????

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
επισκεψη χθες κατα τις 18.30 φορμιωνος στη γιαννα,ροστερ η κλαουντια ρουμανα 21 ετων σε σωματοτυπο ειναι για οσους γνωριζουν σαν την αλικη αλλα μελαχρινη κ λιγο ποιο ασχημη απο την αλικη(κ αυτη ασχημη)κ δυο μπαζα εκ μαροκου....λογο καυλας προτιμησα κλαουντια , το δυνατο της σημειο η πιπα το εχει στον εξαφανιζει , κ στις στασεις ειναι δεκτικη , τιμιθηκε δυο φορες κοστος συνεδριων 60ευρω(συνολο) η κοπελα οταν την διαλεξα χαρηκε οπως μου ειπε γιατι συνηθος ερχονται πολυ μεγαλοι σε ηλικια πελατες...κ οχι μονο αυτο οι περισσοτεροι της ζηταν να την γαμησουν χωρις προφυλακτικο.....καλα πατε καλα ρε σεις????
Η απάντηση που πήρες ήταν θετική ή αρνητική;

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.703
Πόντοι
46.232
Η απάντηση που πήρες ήταν θετική ή αρνητική;
οχι εγω δεν την ρωτησα μου το ειπε σαν παραπονο η μικρη , κ μαλιστα ειπε οτι δεν το κανει,αλλα κ να το εκανε μου ειπε εκεινοι δεν φοβουνται

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
οχι εγω δεν την ρωτησα μου το ειπε σαν παραπονο η μικρη , κ μαλιστα ειπε οτι δεν το κανει,αλλα κ να το εκανε μου ειπε εκεινοι δεν φοβουνται
Mάλιστα!
stop_aids_get_tested_sticker-p217965273463865780q0ou_400.jpg

RED AND WHITE

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
1
Ο καθενας και η καθε μια μπορει να λενε η να ζητανε οτι θελουν.Ομως ολοι προσοχη!Στα λιγα λεπτα αυτα μπορει να ρισκαρεις μια ολοκληρη ζωη.Ε,οχι κι'ετσι ρε παιδια!Να χαρει το κατω κεφαλι αλλα οχι το πανω να ειναι τοσο ανευθυνο!Οσα φερνει μια στιγμη,δεν τα φερνει ο χρονος ολος.Ειναι αργα μετα.

hsdpa2004

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2007
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
Ο καθενας και η καθε μια μπορει να λενε η να ζητανε οτι θελουν.Ομως ολοι προσοχη!Στα λιγα λεπτα αυτα μπορει να ρισκαρεις μια ολοκληρη ζωη.Ε,οχι κι'ετσι ρε παιδια!Να χαρει το κατω κεφαλι αλλα οχι το πανω να ειναι τοσο ανευθυνο!Οσα φερνει μια στιγμη,δεν τα φερνει ο χρονος ολος.Ειναι αργα μετα.

πεστα Χρυσόστομε!!!

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477
σε ειδα :-*

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.703
Πόντοι
46.232
;) ;)

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
747
Πόντοι
4.535
Καλησπέρα συναγωνιστές εκ Νοτίου Ελλάδος και Λεκανοπεδίου Αττικής και Περιχώρων. Είμαι ένας συναγωνιστής του μασάζ από την ένδοξη, φτωχομάνα και χιλιοτραγουδισμένη Θεσσαλονίκη ο οποίος θα κατέβω για μερικές μέρες Αθήνα στα μέσα Σεπτεμβρίου για δουλειές αλλά προλαβαίνω και λίγη διασκέδαση. Οπότε τι είναι η διασκέδαση χωρίς χαλάρωση?

Καταλαβαίνετε, φυσικά, ότι είναι από δύσκολο έως ακατόρθωτο να διαβάσω 2063 σελίδες και 30.944 απαντήσεις για να έρθω προετοιμασμένος. Οπότε θα χρειαστώ την βοήθειά σας. Αν μπορείτε και θέλετε να μου δώσετε μια-δυο διευθύνσεις καλών ιδρυμάτων να πάω να "χαλαρώσω" λίγο... Θα ήθελα θεραπαίνιδες με μεγάλο μπούστο αλλά συμβιβάζομαι και με οποιαδήποτε καλή, καθαρή και δεκτική κοπέλα...

Ξέρετε εσείς... Ελπίζω και εύχομαι. Και αν θέλετε μπορείτε να στείλετε και πμ...

loop15

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2007
Κριτικές
3
Like
15
Πόντοι
6
Καλησπέρα συναγωνιστές εκ Νοτίου Ελλάδος και Λεκανοπεδίου Αττικής και Περιχώρων. Είμαι ένας συναγωνιστής του μασάζ από την ένδοξη, φτωχομάνα και χιλιοτραγουδισμένη Θεσσαλονίκη ο οποίος θα κατέβω για μερικές μέρες Αθήνα στα μέσα Σεπτεμβρίου για δουλειές αλλά προλαβαίνω και λίγη διασκέδαση. Οπότε τι είναι η διασκέδαση χωρίς χαλάρωση?

Καταλαβαίνετε, φυσικά, ότι είναι από δύσκολο έως ακατόρθωτο να διαβάσω 2063 σελίδες και 30.944 απαντήσεις για να έρθω προετοιμασμένος. Οπότε θα χρειαστώ την βοήθειά σας. Αν μπορείτε και θέλετε να μου δώσετε μια-δυο διευθύνσεις καλών ιδρυμάτων να πάω να "χαλαρώσω" λίγο... Θα ήθελα θεραπαίνιδες με μεγάλο μπούστο αλλά συμβιβάζομαι και με οποιαδήποτε καλή, καθαρή και δεκτική κοπέλα...

Ξέρετε εσείς... Ελπίζω και εύχομαι. Και αν θέλετε μπορείτε να στείλετε και πμ...
Σιγουρα 2063 σελιδες ειναι δυσκολο να διαβασεις αλλα θα σε βοηθουσε πολυ να διαβασεις τουλαχιστον 10 σελιδες απο καθε ιδρυμα.
Θα σου προτεινα τα στουρναρη 29,στουρναρη 47,καλλιροης 48,καλλιροης 85,θησεως 81,σινωπης 29,φραντζη 4.
Ριξε μια ματια και τα λεμε παλι ;)

hooligan

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
27
Like
23
Πόντοι
2.945
Τα ρόστερ πάντως είναι σχετικά φτωχά λόγω καλοκαιριού. Πέρα από αυτά του κέντρου που λέει ο λουπ, αν σε πάει ο δρόμος προς παραλία, δοκίμασε το Ποσειδώνος 67.

JIMAROS

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2011
Κριτικές
23
Like
3
Πόντοι
16
καλησπέρα συναθλητές

πρώτη φορά γράφω σε αυτό το θέμα για αυτό θα προσπαθήσω να είμαι λεπτομερείς...
αυτή η αγγελία αφορά μασαζάδικο στο κέντρο πατησίων 160 1ος όροφος.η τιμή 60Ε για 35-40 λεπτά εύκολη και γρήγορη συνενόηση από το τηλέφωνο,αλλά με άρνηση να δώσει λεπτομέριες τηλεφωνικώς...μικρή αργοπορία στο άνοιγμα της πόρτας...στα ενδότερα πεντακάθαρος χώρος,δουλεύουν 4 κοπέλες,αυτή την περίοδο 2,οι οποίες είναι ηλικίας 28-32 βουλγαρορουμανάκια ,η μια νταρντάνα μακριά καστανόξανθα μαλιά 3άρι στήθος γύρω στο 1,65-1,70 65-70 κιλά και η άλλη λίγο πιο κοντή,αρκετά πιο αδύνατη ,2άρι στήθος κοντό μαλί.Στην τιμή περιλαμβάνεται σεξ και στοματικό,αλλά όταν εξήγησα ότι δε θα επιθυμούσα να περάσω σήμερα και απλά ήρθα να μάθω λεπτομέριες να δω τις κοπέλες και το χώρο και άρχησα να κάνω τις ερωτήσεις για ελεύθερο στοματικό,προκτικό,αριθμό εκτονώσεων,με όμορφο τρόπο με έδιωξε λεγοντάς μου "να περάσω ξάνα άλλη μέρα,για να δω και τις άλλες 2 κοπέλες".αυτά τα ολίγα...ο υπεύθυνος δε φάνηκε αλλά άκουσα τη φωνή του όταν πήγε να συνενοηθεί αν θα ήθελαν να γράψω στο σάϊτ κάτι για αυτές...

pmanu23

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2009
Κριτικές
3
Like
12
Πόντοι
1
καλησπερα βαπτισμα του πυρος σημερα οσον αφορα την εν λογω κατηγορια και αν κρινω απο το αποτελεσμα για πρωτη φορα μου φαινεται οτι θα κοψω τα στουντιο...περασμα απο Κηφισου 38 μιας και ηθελα να δω την ρομινα αλλα ο τροπος της ξανθιας σεριφισας (βικυ???) με χαλασε,αν και μου φανηκε καυλα η ρομινα..και ετσι δεν περασα αλλα μου βγηκε σε καλο.επισκεψη στο Συγγρου 29 οπου η πολυ καυλα μελαχρινη σεριφις μου παρουσιασε 6 κοπελες και διαλεξα την κινεζουλα την νινα και δεν εχασα.αρκετα καλο μασαζ και μετα πολυ ωραια πιπα,οπου και με κατακαυλωσε,στησιμο στον καναπε και μετα απο 2 στασεις ηρθε το τελος...εντυπωση μου εκανε ποσο στενο ηταν το νινακι της..κοστος συναντησης 60Ε για προγραμμα 30 λεπτων.

Υ.Γ ρωτησα την σεριφισα αν θα μπορουσα να περασω με εκεινη και μου ειπε οτι δεν... πολυ ευγενικα και χαμογελαστα,δυστυχως δεν ρωτησα ονομα αν και ηθελα πολυ να το σκισω το μωρο.

irkanos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
122
Like
12
Πόντοι
230
Καλησπέρα! Κι εγώ νέος είμαι στο άθλημα των μασάζιδικων και θα ήθελα να περιγράψω με λίγα την πρώτη εμπειρια που είχα από αυτό το χώρο. Έχοντας διαβάσει πολύ καλά σχόλια για το Στουρνάρη 29 αποφάσισα να το επισκεφτώ με στόχο την Ελένη. Πηγαίνω λοιπόν κατά τις 20.15 και ζητάω την Ελένη. Δυστυχώς μου λέει πρέπει να φύγω τώρα γιατί έχω μία επείγουσα δουλειά. Διάλεξε μία άλλη κοπέλα. Ξενέρωσα λίγο μία και είχα πάει φτιαγμένος ,όμως τελικά αφού είδα και τις άλλες κοπέλες διάλεξα τη Ζάνα από Μολδαβία. Είναι μετρίου ανάστηματος με αρκετά καλό σώμα ,γύρω στα 30+ και σχετικά "αθώο" πρόσωπο.(Δεν είναι σκυλί). Μου προσφέρει αναψυκτικό και μπαίνουμε στο δωμάτιο. Πολύ καθαρό και περιποιημένο με ντους και καθαρές πετσέτες και παντόφλες. Κάνω μπανάκι,έρχεται η Ζάνα και ξαπλώνω μπρούμυτα στο κρεβάτι. Τότε ξεκινάει ένα λεπτομερέστατο και εξονυχιστικό μασάζ σε όλο μου το κορμί που κράτησε πάνω από μισή ώρα. Αφού κάποια στιγμή αναρωτήθηκα μήπως δεν κάνουμε τίποτα άλλο. Κατά τη διάρκεια του μασάζ η κοπέλα ήταν πολύ άνετη και μιλούσαμε συνεχώς. Κάποια στιγμή ήρθε και η ώρα του σεξ. Ξεκινήσαμε με γλωσσοφιλα ,γλυψιματα στήθους και δάχτυλοσκοπησεις. Στη συνέχεια κάναμε στάση 69 με άκαποτο τσιμπούκι. Δυστυχώς δεν μπόρεσα να άντεξω αλλά και κατέθεσα πρόωρα. Βέβαια για αυτό δεν φταίει η κοπέλα αλλά εγώ που δεν μπόρεσα να κρατηθώ. Έκανα πάλι μπάνιο ,πλήρωσα το 80άρι κι έφυγα. Γενικά θα έλεγα ότι ήταν μία πολύ καλή εμπειρια και πιστεύω ότι για τα ίδια λεφτά (80 ευρώ) αξίζει χίλιες φορές το μασάζιδικο από το στούντιο. Εκείνο που με προβληματίζει και έχω απορία είναι αν αυτές οι κοπέλες είναι κανονικά δηλωμένες όπως οι ιερόδούλες κι αν περνούν από γιατρούς. Αν κάποιος ξέρει ας μου πει.  Επίσης θα ήθελα να ρωτήσω σε ποια μασάζιδικα δουλεύουν κινέζες.

eparxiotis5

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2011
Like
6
Πόντοι
16
Εκείνο που με προβληματίζει και έχω απορία είναι αν αυτές οι κοπέλες είναι κανονικά δηλωμένες όπως οι ιερόδούλες κι αν περνούν από γιατρούς. Αν κάποιος ξέρει ας μου πει.

Προφανώς και ΔΕΝ είναι "δηλωμένες" αφού υποτίθεται ότι είναι ...φυσιοθεραπεύτριες  :) Το αν και σε τι συχνότητα κάνουν εξετάσεις εξαρτάται αποκλειστικά από την ευσυνειδησία και τον επαγγελματισμό τους.

irkanos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
122
Like
12
Πόντοι
230
Αυτό που λες τώρα είναι πολύ σοβαρό και ίσως με αποτρέψει να ξαναπάω σε τέτοιο μαγαζί. Γιατί πάνω από όλα είναι η υγεία.

eparxiotis5

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2011
Like
6
Πόντοι
16
Αυτό που λες τώρα είναι πολύ σοβαρό και ίσως με αποτρέψει να ξαναπάω σε τέτοιο μαγαζί. Γιατί πάνω από όλα είναι η υγεία.

Δεν θέλω να σε τρομοκρατήσω, όμως αυτή είναι η αλήθεια. By the way, ίδια κατάσταση σχετικά με τις ιατρικές εξετάσεις ισχύει και για τα call girls και για τα city tours.

Η χρήση προφυλακτικού (και ο κοινός νους) γενικά ελαχιστοποιεί τους κινδύνους...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom