Μαγκες προσοχη οταν περνεται τηλ σε μασατζιδικα και cg Αν και εχω κινητο με διπλη καρτα ενα το νορμαλ και ενα το πουτανιαρικο.Πριν κανα χρονο ειχα παρει τηλ ενα μαζατζιδικο και κατα λαθος χρησιμοποιησα την sim του κανονικου τηλ.Πριν λιγες μερες ειχαν μαλλον κατα λαθος μια αναπαντητη.Φαναταστειτε να το σηκωνε η κοπελα μου.Αντε μετα να την πεισεις οτι πηγαινα για την μεσουλα μου....Ενοειτε οτι το τηλ μπηκε στην μαυρη λιστα banned του κινητου
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ad Μασατζίδικα που γαμάς
- Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)
enterpreneur
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2010
- Κριτικές
- 30
- Like
- 345
- Πόντοι
- 2.272
Χθες πήγα για πρώτη φορά στο Στουρνάρη 47 και δοκίμασα με μια Άννα εκ Ρουμανίας. Κλασσική πρόστυχη ρουμανιδόφατσα, μελαχροινή η οποία όμως από επιδόσεις δεν λέει τίποτα! Πίπα δεν γούσταρε καθόλου, ούτε καν με προφυλακτικό, και στο σεξ εκτός από το βλέμμα ήταν κομοδινάκι δια χειρός Βαράγκη...δεν θα την συνιστούσα με τίποτα...Μαγκες προσοχη οταν περνεται τηλ σε μασατζιδικα και cg Αν και εχω κινητο με διπλη καρτα ενα το νορμαλ και ενα το πουτανιαρικο.Πριν κανα χρονο ειχα παρει τηλ ενα μαζατζιδικο και κατα λαθος χρησιμοποιησα την sim του κανονικου τηλ.Πριν λιγες μερες ειχαν μαλλον κατα λαθος μια αναπαντητη.Φαναταστειτε να το σηκωνε η κοπελα μου.Αντε μετα να την πεισεις οτι πηγαινα για την μεσουλα μου....Ενοειτε οτι το τηλ μπηκε στην μαυρη λιστα banned του κινητου
diomides
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 155
- Πόντοι
- 166
ειλικρινα θαυμαζω ορισμενους συναγωνιστας οι οποίοι μετα το περας της πραξεως συζητανε με τα κοριτσια 1 και μιση ωρα. Η εγω ειμαι πολυ ολιγολογος που περιοριζομαι στα απαραιτητα για να σπασει ο παγος και μετα αρχιζω τα γαλλικα κατα την πραξη ή κατι αλλο συμβαινει. By the way, συναδελφε, τι παρελθον εχει το κοριτσι? Φοιτητρια αεροναυπηγος στο Λεμονοσοβ που την διωξαν οταν κατεπεσε το Ming21 που σχεδιασε?
eparxiotis5
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2011
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
By the way, συναδελφε, τι παρελθον εχει το κοριτσι? Φοιτητρια αεροναυπηγος στο Λεμονοσοβ που την διωξαν οταν κατεπεσε το Ming21 που σχεδιασε?
Ναι φοιτήτρια του Λομονόσοφ! Στη μηχανική πυρηνικών αντιδραστήρων όμως! Και την έδιωξαν όταν παρατηρήθηκε διαρροή στον αντιδραστήρα που σχεδίασε Συγγνώμη για το off-topic
eparxiotis5
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2011
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
ΑΥΤΟ ποιο ειναι??? φαινεται ενδιαφερον
Η φωτογραφία είναι μικρή και σκοτεινή και δεν μπορώ να πω κάτι. Πάντως το τηλέφωνο που αναγράφεται δεν υπάρχει στη λίστα μου.
Η φωτογραφία είναι μικρή και σκοτεινή και δεν μπορώ να πω κάτι. Πάντως το τηλέφωνο που αναγράφεται δεν υπάρχει στη λίστα μου.
εκει εχει διαφορες αγγελιεσ με αυτο
ειναι σιγουρα μασατζιδικο
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 233.703
- Πόντοι
- 46.232
ναι ειναι αεροναυπηγος με ειδικοτητα στις πιπες σε κενα αερος κ ελλειψη βαρυτηταςειλικρινα θαυμαζω ορισμενους συναγωνιστας οι οποίοι μετα το περας της πραξεως συζητανε με τα κοριτσια 1 και μιση ωρα. Η εγω ειμαι πολυ ολιγολογος που περιοριζομαι στα απαραιτητα για να σπασει ο παγος και μετα αρχιζω τα γαλλικα κατα την πραξη ή κατι αλλο συμβαινει. By the way, συναδελφε, τι παρελθον εχει το κοριτσι? Φοιτητρια αεροναυπηγος στο Λεμονοσοβ που την διωξαν οταν κατεπεσε το Ming21 που σχεδιασε?
γνωριζει κανεις ποιο μασατζιδικο ειναι αυτο που εχει τετοιο μωρο???
vasos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 32
- Πόντοι
- 2.057
Στη κηφησίας 38 νομίζω.
Τζοάνα κηφισίας 38(πρωην συγγρου 29,πατησιων 160)
loop15
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 15
- Πόντοι
- 6
Τζοάνα κηφισίας 38(πρωην συγγρου 29,πατησιων 160)
Βρε καλως τον...
Που εισαι εσυ;
vasos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 32
- Πόντοι
- 2.057
Βρε καλως τον...
Που εισαι εσυ;
περαστικός!δεν είχε ταξί και είπα να κάτσω σε ίντερνετ καφέ μέχρι την επόμενη συνέλευση τους!
loop15
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 15
- Πόντοι
- 6
Ε τοτε ας κρατησει επ'αοριστον η συνελευσηπεραστικός!δεν είχε ταξί και είπα να κάτσω σε ίντερνετ καφέ μέχρι την επόμενη συνέλευση τους!
vasos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 32
- Πόντοι
- 2.057
Ε τοτε ας κρατησει επ'αοριστον η συνελευση
γιατί μωρέ,τί σου προσφέρω?μόνο σαββατιάτικες φραποροστερικές ενημερώσεις του κώλου,ήτοι προτροπή στην νεολαία(μεγάλη και μικρή) να περνάνε από τον "καταστροφέα" το μηνιάτικο χωρίς να λάβουν ουσιαστικά τίποτα παρά μόνο κενό!ειλικρινά ντρέπομαι για ότι έχω κάνει
vyzaras
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
βρε βρε βρε βρε βρε.....σαν τα χιονια.......γιατί μωρέ,τί σου προσφέρω?μόνο σαββατιάτικες φραποροστερικές ενημερώσεις του κώλου,ήτοι προτροπή στην νεολαία(μεγάλη και μικρή) να περνάνε από τον "καταστροφέα" το μηνιάτικο χωρίς να λάβουν ουσιαστικά τίποτα παρά μόνο κενό!ειλικρινά ντρέπομαι για ότι έχω κάνει
gepap
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2007
- Like
- 302
- Πόντοι
- 36
...και μετά την γέννα με μεγαλύτερη περιφέρεια στήθους.....!!Τζοάνα κηφισίας 38(πρωην συγγρου 29,πατησιων 160)
γιατί μωρέ,τί σου προσφέρω?μόνο σαββατιάτικες φραποροστερικές ενημερώσεις του κώλου,ήτοι προτροπή στην νεολαία(μεγάλη και μικρή) να περνάνε από τον "καταστροφέα" το μηνιάτικο χωρίς να λάβουν ουσιαστικά τίποτα παρά μόνο κενό!ειλικρινά ντρέπομαι για ότι έχω κάνει
Κολητέ, όλοι ντρεπόμαστε αλλά μετά! Πριν το κάνουμε είμαστε μες στην καλή χαρά και περήφανοι για αυτό που πάμε να κάνουμε!
Να είσαι καλά πάντως ότι κι αν κάνεις.Χάρηκα που σε "ξαναείδα" εδώ.
Κολητέ, όλοι ντρεπόμαστε αλλά μετά! Πριν το κάνουμε είμαστε μες στην καλή χαρά και περήφανοι για αυτό που πάμε να κάνουμε!
Να είσαι καλά πάντως ότι κι αν κάνεις.Χάρηκα που σε "ξαναείδα" εδώ.
Εγώ πάλι δεν ντρέπομαι και δεν καταλαβαίνω και γιατί ντρέπεστε εσείς.
!blis
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 27 Νοε 2009
- Κριτικές
- 41
- Like
- 3.001
- Πόντοι
- 3.477
μην αντιστεκεσε κανε ενα βημα κ εσυυυυυυυυυυυ
κατσε μη στεκεσαι το παθοσ ερχετε κε μενι ι λογικιιιιιιιιιιιιιι
Παρόμοια θέματα
?
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 751K
- Απαντήσεις
- 1
- Εμφανίσεις
- 1K