Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

lagos

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2005
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
Μαγκες προσοχη οταν περνεται τηλ σε μασατζιδικα και cg Αν και εχω κινητο με διπλη καρτα ενα το νορμαλ και ενα το πουτανιαρικο.Πριν κανα χρονο ειχα παρει τηλ ενα μαζατζιδικο και κατα λαθος χρησιμοποιησα  την sim του κανονικου τηλ.Πριν λιγες μερες ειχαν μαλλον κατα λαθος μια αναπαντητη.Φαναταστειτε να το σηκωνε η κοπελα μου.Αντε μετα να την πεισεις οτι πηγαινα για την μεσουλα μου....Ενοειτε οτι το τηλ μπηκε στην μαυρη λιστα  banned του κινητου

enterpreneur

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2010
Κριτικές
30
Like
345
Πόντοι
2.272
Μαγκες προσοχη οταν περνεται τηλ σε μασατζιδικα και cg Αν και εχω κινητο με διπλη καρτα ενα το νορμαλ και ενα το πουτανιαρικο.Πριν κανα χρονο ειχα παρει τηλ ενα μαζατζιδικο και κατα λαθος χρησιμοποιησα  την sim του κανονικου τηλ.Πριν λιγες μερες ειχαν μαλλον κατα λαθος μια αναπαντητη.Φαναταστειτε να το σηκωνε η κοπελα μου.Αντε μετα να την πεισεις οτι πηγαινα για την μεσουλα μου....Ενοειτε οτι το τηλ μπηκε στην μαυρη λιστα  banned του κινητου
Χθες πήγα για πρώτη φορά στο Στουρνάρη 47 και δοκίμασα με μια Άννα εκ Ρουμανίας. Κλασσική πρόστυχη ρουμανιδόφατσα, μελαχροινή η οποία όμως από επιδόσεις δεν λέει τίποτα! Πίπα δεν γούσταρε καθόλου, ούτε καν με προφυλακτικό, και στο σεξ εκτός από το βλέμμα ήταν κομοδινάκι δια χειρός Βαράγκη...δεν θα την συνιστούσα με τίποτα...

diomides

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
155
Πόντοι
166
ειλικρινα θαυμαζω ορισμενους συναγωνιστας οι οποίοι μετα το περας της πραξεως συζητανε με τα κοριτσια 1 και μιση ωρα. Η εγω ειμαι πολυ ολιγολογος που περιοριζομαι στα απαραιτητα για να σπασει ο παγος και μετα αρχιζω τα γαλλικα κατα την πραξη ή κατι αλλο συμβαινει. By the way, συναδελφε, τι παρελθον εχει το κοριτσι? Φοιτητρια αεροναυπηγος στο Λεμονοσοβ που την διωξαν οταν κατεπεσε το Ming21 που σχεδιασε?  :2funny:

:idiot:

eparxiotis5

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2011
Like
6
Πόντοι
16
By the way, συναδελφε, τι παρελθον εχει το κοριτσι? Φοιτητρια αεροναυπηγος στο Λεμονοσοβ που την διωξαν οταν κατεπεσε το Ming21 που σχεδιασε?  :2funny:

Ναι φοιτήτρια του Λομονόσοφ! Στη μηχανική πυρηνικών αντιδραστήρων όμως! Και την έδιωξαν όταν παρατηρήθηκε διαρροή στον αντιδραστήρα που σχεδίασε  :) Συγγνώμη για το off-topic

igand2

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2006
Κριτικές
7
Like
121
Πόντοι
1
ΑΥΤΟ ποιο ειναι??? φαινεται ενδιαφερον

Συνημμένα

• Capture.PNG
    Capture.PNG
    71,3 KB · Εμφανίσεις: 43

igand2

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2006
Κριτικές
7
Like
121
Πόντοι
1
Η φωτογραφία είναι μικρή και σκοτεινή και δεν μπορώ να πω κάτι. Πάντως το τηλέφωνο που αναγράφεται δεν υπάρχει στη λίστα μου.

εκει εχει διαφορες αγγελιεσ με αυτο
ειναι σιγουρα μασατζιδικο

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.703
Πόντοι
46.232
ειλικρινα θαυμαζω ορισμενους συναγωνιστας οι οποίοι μετα το περας της πραξεως συζητανε με τα κοριτσια 1 και μιση ωρα. Η εγω ειμαι πολυ ολιγολογος που περιοριζομαι στα απαραιτητα για να σπασει ο παγος και μετα αρχιζω τα γαλλικα κατα την πραξη ή κατι αλλο συμβαινει. By the way, συναδελφε, τι παρελθον εχει το κοριτσι? Φοιτητρια αεροναυπηγος στο Λεμονοσοβ που την διωξαν οταν κατεπεσε το Ming21 που σχεδιασε?  :2funny:
ναι ειναι αεροναυπηγος με ειδικοτητα στις πιπες σε κενα αερος κ ελλειψη βαρυτητας :grin: :grin: :grin:

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Ε τοτε ας κρατησει επ'αοριστον η συνελευση :grin:

γιατί μωρέ,τί σου προσφέρω?μόνο σαββατιάτικες φραποροστερικές ενημερώσεις του κώλου,ήτοι προτροπή στην νεολαία(μεγάλη και μικρή) να περνάνε από τον "καταστροφέα" το μηνιάτικο χωρίς να λάβουν ουσιαστικά τίποτα παρά μόνο κενό!ειλικρινά ντρέπομαι για ότι έχω κάνει

vyzaras

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2011
Like
0
Πόντοι
6
γιατί μωρέ,τί σου προσφέρω?μόνο σαββατιάτικες φραποροστερικές ενημερώσεις του κώλου,ήτοι προτροπή στην νεολαία(μεγάλη και μικρή) να περνάνε από τον "καταστροφέα" το μηνιάτικο χωρίς να λάβουν ουσιαστικά τίποτα παρά μόνο κενό!ειλικρινά ντρέπομαι για ότι έχω κάνει
βρε βρε βρε βρε βρε.....σαν τα χιονια....... :zfuck: :fuck1: :tits: :cum: :tits2: :kissass: :kissass2: :pipa3: :fuck2:

byron0711

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
6

Κολητέ, όλοι ντρεπόμαστε αλλά μετά! Πριν το κάνουμε είμαστε μες στην καλή χαρά και περήφανοι για αυτό που πάμε να κάνουμε!
Να είσαι καλά πάντως ότι κι αν κάνεις.Χάρηκα που σε "ξαναείδα" εδώ.

hooligan

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
27
Like
23
Πόντοι
2.945
Κολητέ, όλοι ντρεπόμαστε αλλά μετά! Πριν το κάνουμε είμαστε μες στην καλή χαρά και περήφανοι για αυτό που πάμε να κάνουμε!
Να είσαι καλά πάντως ότι κι αν κάνεις.Χάρηκα που σε "ξαναείδα" εδώ.

Εγώ πάλι δεν ντρέπομαι και δεν καταλαβαίνω και γιατί ντρέπεστε εσείς.

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477
:lheel:
μην αντιστεκεσε κανε ενα βημα  κ εσυυυυυυυυυυυ
κατσε μη στεκεσαι το παθοσ ερχετε κε μενι ι λογικιιιιιιιιιιιιιι :rockon: :rockon: :rockon: :police: :cartman: :kyle: :stan: :priest: :priest:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom