Επίσκεψη πριν λίγες μέρες στο Στουρνάρη 29. Σερίφισα η Ελένη και στην παρέλαση Σόνια, Πάολα, Κλαούντια και μια άλλη που μού διαφεύγει το όνομά της. Επέλεξα Ελένη. Οι υπηρεσίες στο γνωστό υψηλό επίπεδο (εχω γράψει και παλαιότερα). Αυτό που διαφοροποιεί την τελευταία μου επίσκεψη από όσα είχα γράψει τότε είναι ότι την πήρα και από τον κόλο (για κάποιο λόγο τότε είχε αρνηθεί). Συνολικά η παραμονή μου στο δωματιο κράτησε 1 ώρα και είχαμε δύο εκτονώσεις. Πρώτη εκτόνωση από την πίπα. Πολύ καλή πίπα, είχα γίνει τούρμπο από τα γλύψιματά της και τη βυζομαλακία με αποτέλεσμα το "μοιραίο" να έρθει σχετικά γρήγορα. Σημειωτέον ένα μέρος των υγρών μου το κατάπιε, ενώ το υπόλοιπο το έφτυσε (με τρόπο) πάνω στην πούτσα μου. Ακολούθησε λίγο ρηλάξ/χαλάρωση και μετά γαμήσι απ' τον κώλο όπου και έχυσα για δεύτερη φορά. Το συνολικό κόστος 100 Ευρώ (80 Ευρώ στανταρ + 20 για κώλο). Αρχικά μού ζήτησε 120 (80 στάνταρ + 20 ο κώλος + 20 το extraball) αλλά με το παζάρι έγινε 100.
Συνολικά μια ευχαριστη συνευρεση. Προτείνεται για όσους δεν έχουν την απαίτηση να συνεβρεθούν με μοντέλο ή/και πίπινι και είναι ετοιμοι να παραβλέψουν σημαντικές σωματικές ατέλειες (ειναι 50+ πλέον η Ελένη) για χάρη του πολύ καλού σέρβις