Θα σου πω αλλα μη γελασεις.Θεραπαινιδα με 3-4 λογαριασμους εδω,μου ειχε δωσει τα στοιχεια του ενος και εμπαινα.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ad Μασατζίδικα που γαμάς
- Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 36 άτομα (0 μέλη και 36 επισκέπτες)
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.073
- Πόντοι
- 42.697
Μια φορά που πήγα και είπα να διαλέξω με ποια να κάνω, μου είπαν ποιος ο λόγος να διαλέξω κτλ.. ήταν τελείως αρνητικοί για κάτι παραπάνω από μασάζ. Κάνουν όλες φραπέ εκεί;
γιες, ουί, σί
διομήδης
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2008
- Like
- 30.411
- Πόντοι
- 5.006
ΚλώνοιΘα σου πω αλλα μη γελασεις.Θεραπαινιδα με 3-4 λογαριασμους εδω,μου ειχε δωσει τα στοιχεια του ενος και εμπαινα.
gepap
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2007
- Like
- 302
- Πόντοι
- 36
ραβινέ 22...σεμιτέλου 2α..γεια χαρα παιδια, αυριο το πρωι επισκεπτομαι εναν γνωστο μου στο ΝΙΜΙΤΣ και μετα λεω να κανω καμια ποδαρατη στην περιοχη.εχει κανενας καμια συμβουλη για κατι καλο και σιγουρο(μπριζολιασμα) εκει κοντα ???
gepap
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2007
- Like
- 302
- Πόντοι
- 36
προσθήκη σεμιτέλου 4 babylonραβινέ 22...σεμιτέλου 2α..
μην τον στελνειs τον ανθρωπο στο σεμιτελουs . αδικωs θα παει. εκει για την πρωτη φορα χρειαζεται αλλο speaking.προσθήκη σεμιτέλου 4 babylon
Katagavlomenos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 2.682
- Πόντοι
- 6.205
κυριοι καλησπερα
θα μου καπιοσ που θα παω να γαμησω σε καννεναν μασαζτιδικο αλλα να ειναι συγουρο
γραφετε κατι διευθυνσεισ αλλα δεν λετε σε πιοα περιοχη ειναι και με μπερδεψατε
ασ βοηθειση καπιοσ απο αυτο το θεμα δεν το κατεχω μονο απο στουντιο εχω εμπειρεια
ΔΩΣΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΑΣ
γραφετε για ενα στη μαρνησ 28 το ζανοσπιτο
δωστε μια βοηθεια σε ποια περιοχη ειναι?
απο θεσσαλονικη.εκτοσ και αν εχετε το θεμα μονο για αθηνα
τοτε οκ σορυ δεν το καταλαβα παω πασο
φιλε μπορει να καταλαβει καποιος την καβλα σου απο το πως γραφεις ... απτοι κτλαβα εισαι θεσ/νικη ...
αν ειναι ναρθεις αθηνα ρωτα να σου πούμε...
κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 38.760
- Πόντοι
- 19.795
Και οταν στον ακουμπαγε δηθεν κατα λαθος και σου σηκωνοτανε σου ελεγε: Ατακτουλη τι θες να κανουμε τωρα......Παλιες καλες εποχες, τωρα που το εχουμε στο πιατο εχει χασει τη γλυκα του. >Αυτο λες? εδω απο τα 45 λεπτα του τριψιματος, τα 40 αγωνιουσες αν θα στον πιασει ταχα τυχαια στην αρχη, και αν θα στον αρπαξει κανονικα στη χουφτα μετα...
Nα προσθεσω ΝΤΑ !!!γιες, ουί, σί
foufoutos_30
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Νοε 2009
- Like
- 34
- Πόντοι
- 166
μασατζιδικα ελεγε το τοπικ..
πατσατζιδικα διαβασα..
θελει η πουτανα να κρυφτει και η χαρα δεν την αφηνει..
πατσατζιδικα διαβασα..
θελει η πουτανα να κρυφτει και η χαρα δεν την αφηνει..
michael_ath31
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιαν 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Δέν σού έβγαλε αύτό τό κάτι τό μωρό ????
ναι.......ειναι σουπερ χωρις να ειναι κουκλαρα.. αλλα ξερει να σε φτιαχνει καλα!
Πρωινο-μεσημεριανή βόλτα σε 3-4 κοντινά ιδρύματα των οδών Σολωμού & Στουρνάρη... Όλα νέκρα, το Στουρνάρη 63 φουλ ολα τα δωματια!! Τι γινεται εκει ρε??? Δε μολογάει κανενας
Οι διαθέσιμες παντως δε μου εκαναν. Προφανως οι καλες ηταν μπίζι..
Στοχευα σε αυτη τη Τζενη την ελληνιδα που γραφουν οτι εμφανιστηκε στο Στ 47 αλλά δεν ηταν εκει.
Οι διαθέσιμες παντως δε μου εκαναν. Προφανως οι καλες ηταν μπίζι..
Στοχευα σε αυτη τη Τζενη την ελληνιδα που γραφουν οτι εμφανιστηκε στο Στ 47 αλλά δεν ηταν εκει.
ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΣ
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιουλ 2009
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Πρωινο-μεσημεριανή βόλτα σε 3-4 κοντινά ιδρύματα των οδών Σολωμού & Στουρνάρη... Όλα νέκρα, το Στουρνάρη 63 φουλ ολα τα δωματια!! Τι γινεται εκει ρε??? Δε μολογάει κανενας
...
Ναι, ναι ...!
Πρωινο-μεσημεριανή βόλτα σε 3-4 κοντινά ιδρύματα των οδών Σολωμού & Στουρνάρη... Όλα νέκρα, ...
Πρέπει ν' αλλάξει το μάρκετιν ...! ;)
gepap
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2007
- Like
- 302
- Πόντοι
- 36
...κοντα στο ΝΙΜΙΤΣ θέλει...οπότε δεν σου αφήνει πολλά περιθώρια επιλογής....άντε να του πούμε και το Μ.Προδρόμου 4...μην τον στελνειs τον ανθρωπο στο σεμιτελουs . αδικωs θα παει. εκει για την πρωτη φορα χρειαζεται αλλο speaking.
leon4861
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 7
- Like
- 1.272
- Πόντοι
- 216
Αυτο λες? εδω απο τα 45 λεπτα του τριψιματος, τα 40 αγωνιουσες αν θα στον πιασει ταχα τυχαια στην αρχη, και αν θα στον αρπαξει κανονικα στη χουφτα μετα...
Γι' αυτό τώρα και γω πρώτα κοιτώ το μασάζ, και μετά ότι ήθελε προκύψει.
billdoctor
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2010
- Like
- 303
- Πόντοι
- 21
παιδια κατι ασχετο η λανα απο ιεροφαντων εχει σταματησει η ειναι ακομα εκει? :o :o :oΆμα περιμένεις να βρεις γκομενες σαν τη Λανα στα μασατζιδικα, θα λοιώσεις πολλές σόλες
Σε ποια περιοχη σε βολευει ???Δεν εχω κανει πολλες κριτικες λογο ελλειψεις χρονου.παντρεμενος.πιο πολυ πηγαινω σε studio και μπουρδελα αλλα θελω να δοκιμασω σε μασατζιδικο.τι παιζει σε αυτη τη φαση?μπορει καποιος να μου προτεινει κατι σιγουρο.τι πρεπει να πω για καταλαβουν τι θελω?.δεν με νοιαζει τοσο η εμφανιση οσο οι υπηρεσιες.σιγουρα αν διαβαζα ολεσ τις σελιδες θα καταλαβαινα αλλα δεν εχω χρονο και θα ηθελα να το προσπαθησω αυριο.ευχαριστω πολυ.
Εκεί είναι κάθε Δευτέρα 2η βάρδια.παιδια κατι ασχετο η λανα απο ιεροφαντων εχει σταματησει η ειναι ακομα εκει? :o :o :o
Μετά από μελέτη αποφάσισα οτι το καλύτερο είναι να πάω με κάποιον γνώστη του αθλήματος.Αν κάποιος σκοπεύει να πάει μέσα στην εβδομάδα η το σ/κ και έχει όρεξη να ''βαφτίσει'' έναν νέο στο άθλημα θα χαρώ να μου στείλει πμ.Αγωνιστικούς χαιρετισμούς!
ΕΛΛΗΝΙΔΑ 30χρονη εντυπωσιακή με ευχάριστο χαρακτήρα προσφέρει χειρομασάζ στον όμορφο χώρο της. Καθημερινά 11.00πμ-9πμ 6979-****42
Αυτή την έχει τεστάρει κανείς??
ΥΓ: Βρηκα αγγελιες της απο το 2008, και τότε 30ρα ητανε Πάγωσε το χρόνο κι αυτή....
Αυτή την έχει τεστάρει κανείς??
ΥΓ: Βρηκα αγγελιες της απο το 2008, και τότε 30ρα ητανε Πάγωσε το χρόνο κι αυτή....
Παρόμοια θέματα
?
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 752K
- Απαντήσεις
- 1
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις
- 66