master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
καλα ρε τυπε και εσυ το κανονικο σου ονομα εβαλες?Χμ, κάτι έγινε και φαίνεται το όνομά μου και όχι το nick. και δεν αλλάζει.
καλα ρε τυπε και εσυ το κανονικο σου ονομα εβαλες?Χμ, κάτι έγινε και φαίνεται το όνομά μου και όχι το nick. και δεν αλλάζει.
Νταξ ok είναι τώρα.Χμ, κάτι έγινε και φαίνεται το όνομά μου και όχι το nick. και δεν αλλάζει.
Βουκουρεστίου 42 έχει κλείσει;τους μάζεψε η αστυνομία;
Νταξ ok είναι τώρα.
δηλαδη???
...Τι γνωρίζουμε γι αυτό κύριοι Ληξίαρχοι??
ΖΗΣΤΕ την εμπειρία ενός I-siatsu μασάζ και επισκεφθείτε τον κόσμο της ευεξίας και της χαλάρωσης. Το αξίζετε! Κυψέλης και Επτανήσου 1, κουδ. "Αισθητική", 1ος όρ. 10.30πμ-9.00μμ
υπάρχει ξεχωριστό θρέντ για αυτό το μαγαζί (Κυψέλης και Επτανησου) στα μασαζ.
Ειναι πολύ παλιο μαγαζί (απο αρχές δεκαετίας 90) και ανηκει στα ΔΕΝ. Μόνο φραπέ δηλαδη.
Ασε που η θεραπεύτρια είναι μαύρο χάλι
υπάρχει ξεχωριστό θρέντ για αυτό το μαγαζί (Κυψέλης και Επτανησου) στα μασαζ.
Ειναι πολύ παλιο μαγαζί (απο αρχές δεκαετίας 90) και ανηκει στα ΔΕΝ. Μόνο φραπέ δηλαδη.
Εννοείται μπάνιο με 3 διαφορετικά σαπούνια πριν συναντήσουμε την κυρά.
Μεγάλη προσοχή θέλει και το λιπαντικό της καπότας στον πούτσο.
Να προσθέσω και το άτιμο το glitter! Θέλει πολλή προσοχή γιατί δεν φαίνεται με κανονικό φως, αλλά κολλάει πάνω σου και στο σκοτάδι λαμπυρίζει!
Μια φορά που πήγα και είπα να διαλέξω με ποια να κάνω, μου είπαν ποιος ο λόγος να διαλέξω κτλ.. ήταν τελείως αρνητικοί για κάτι παραπάνω από μασάζ. Κάνουν όλες φραπέ εκεί;υπάρχει ξεχωριστό θρέντ για αυτό το μαγαζί (Κυψέλης και Επτανησου) στα μασαζ.
καλωσορισες βετερανε του λαδιου...αποφασισα να γραφτω για να προσφερω και εγω το λιθαρακι μου στην ενημερωση,
Φίλε Κάρολε από τα γραφόμενά σου νομίζω ότι είσαι της κλάσης μου (κοντεύω τα εξήντα) και έχουμε βίους παράλληλους από 25ετίας και εγώ. Από τα πρώτα μασαζερί που ήταν επιτυχία να βάλεις το χέρι μέσα στο σουτιέν της Ελληνίδας μασέρ. Δεν υπήρχαν ακόμη αλλοδαπές. Γιαυτό λοιπόν σε καλωσορίζω πρώτος.
καλωσορισες βετερανε του λαδιου...
αλλά πως ενημερωνώσουνα χωρίς να έχεις γραφτεί?? εδώ είναι member section only