- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.168
- Πόντοι
- 42.697
Αλλά αν δεν σου ανοίξουν πως θα σε γνωρίσουν? Μεγάλες απορίες
βλεπουν απο την καμερα της θηροτηλεορασης...
Αλλά αν δεν σου ανοίξουν πως θα σε γνωρίσουν? Μεγάλες απορίες
kαι νομιζα απο το παραθυρο αριστεραβλεπουν απο την καμερα της θηροτηλεορασης...
Μαρνης 28 το γνωστο πρωιν Ζανοσπιτο.
======
Xμμ..... οχι ακριβώς.
Εδώ λέμε πρωην Ζανοσπιτο το Σολ 54/ 6ος. Ο φιλος έχει δικιο στο οτο παλια η Ζανα δουλευε στο μαρνη 28-- Μπελ επόκ
Τοτε ακομα που εκανε πρόγραμμα η κυρια Σοφια , νυν σερίφισα στο γνωστο πρώην Ζανοσπιτο ..
που ειναι αλλο απο το οιονεί :o "πολυ πρωην" Ζανόσπιτο δηλαδή το μ 28
Αμα δεν σε ξερουνε δεν σου ανοιγουν πλεον εκει...
ξέχασες να γίνεις follower στο twitterθα τους στειλω μια συστατικη επιστολη, φωτοτυπια διαβατηριου, εξετασεις αιματος και add στο facebook για να μου ανοιξουν την επόμενη φορά.
να μου πεις πια περιοχή σε βολεύει ....υπάρχει Κολωνακι , Πολυτεχνείο και Πατησίων ....κυριοι καλησπερα
θα μου καπιοσ που θα παω να γαμησω σε καννεναν μασαζτιδικο αλλα να ειναι συγουρο
γραφετε κατι διευθυνσεισ αλλα δεν λετε σε πιοα περιοχη ειναι και με μπερδεψατε
ασ βοηθειση καπιοσ απο αυτο το θεμα δεν το κατεχω μονο απο στουντιο εχω εμπειρεια
ΔΩΣΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΑΣ
Καλησπερα σε ολους
Πηγα ξανα προχθες να τιμησω την Λιλι το κινεζακη στην Γ. Σεπτεμβ. 89 αλλα δεν πηρα απαντηση από το καταστημα. Παιρνω τλφ την σεριφησα την Ελλεν και μου λεει ότι τους διωχνει ο ιδιοκτητης και ψαχνει να βρει άλλο διαμερισμα και θα με παρει να μου πει. Ελπιζω όταν το βρει να μην της εχει φυγει η Λιλι όπως και από την Καλλιροης. (η την εδιωξαν) Όταν θα εχω νεα τα ξαναλεμε. Με την ευκαιρια υπαρχει αλλου κανενα κινεζακη φουλ εξυπηρετικο όπως τα παραπανω;;;
στη βουκουρεστίου αλλά πάει 100 το μαλλί
ΤΟ μαγαζι αυτο δεν εκλεισε ? δουλευει ακομα ?
πριν ένα μήνα δούλευε, αλλά όταν μου ζήτησαν 100 ευρά δεν ξαναπήγα. Το κινεζάκι που είχε όμως ήταν από τα πιο ωραία που έχω δει
Πέρσυ ήμουν ένας μόνος και ανεξάρτητος καουμπόυ,αλλά τώρα πάω σε γάμο με τν κοπελιά μου.........
Δέν σού έβγαλε αύτό τό κάτι τό μωρό ????εγω παντως που περασα απο εκει τη Δευτερα, δεν ανοιγε κανεις! κ ετσι βολευτηκα τελικα με το υπεροχο
μασαζακι της Νταϊάνα στην Λυκαβητου!
ΠΕΙΡΑΙΑΣ?kountouriotou 144 exetai paei ego perasa k eixai kala komatia