You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ad Μασατζίδικα που γαμάς
- Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 50K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)
Katagavlomenos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 2.682
- Πόντοι
- 6.205
καλο ειναι το μωράκι και υπάκουο αλλα μην περιμενεις κατι έντονο ... πρεπει εσύ να το καθοδηγήσης ....
εμενα μου αρεσει ετσι δεν καιγομαι να μου τα κάνειι όλα αυτή ...!!
καλο ειναι το μωράκι και υπάκουο αλλα μην περιμενεις κατι έντονο ... πρεπει εσύ να το καθοδηγήσης ....
Ακάποτο κάνει; Τα δέχεται στο στόμα;
Ακάποτο κάνει; Τα δέχεται στο στόμα;
Επίσης από Μασάζ ξέρει τίποτα;.
gepap
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2007
- Like
- 302
- Πόντοι
- 36
χαχα νέες τακτικές από το παρελθόν...
Καλο τυπε....που το ανακαλυψες;
Ολα τα λεφτα ειναι στο 4:12
Εγώ θα πω πως πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί με όλες γενικά τις λαδοκυρίες διότι με ένα καλό φλερτάκι και ειδικά μετά από 2-3 κολλητές συναντήσεις αρκετές παίρνονται ακάποτα παιδιά. Τουλάχιστον αυτό έχω καταλάβει εγώ από την φτωχή (?) μου εμπειρία. Μάλιστα την Παρασκευή πήγα να βουτήξω από το μαλλί μία που έκανε τη κίνηση. Ελπίζω να κάνω λάθος αλλά είναι η 3 φορά που μου τυχαίνει.
ΠΡΟΣΟΧΗ κ πάλι ΠΡΟΣΟΧΗ!!!
jd
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Απρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
Αν είναι δυνατόν
Καλό θα ήταν φίλε μου να αναφερθεις πιο συγκεκριμένα για το που εγινε αυτό και με ποια (εστω και με pm σε όσους θέλουν) γιατί αυτό είναι πολύ σοβαρό και μας αφορά όλους. Καλό θα είναι λοιπόν τέτοιες κοπέλες που αποδεδειγμένα το κάνουν να τις ξέρουμε για να τις αποφεύγουμαι.
Καλό θα ήταν φίλε μου να αναφερθεις πιο συγκεκριμένα για το που εγινε αυτό και με ποια (εστω και με pm σε όσους θέλουν) γιατί αυτό είναι πολύ σοβαρό και μας αφορά όλους. Καλό θα είναι λοιπόν τέτοιες κοπέλες που αποδεδειγμένα το κάνουν να τις ξέρουμε για να τις αποφεύγουμαι.
Οπως γραφει και ο συναγωνιστης, απο το μαλλι και οξω ρεε !!!Αν είναι δυνατόν
Βεβαια υπαρχουν ορισμενοι συναγωνιστες, που το θελουν !!!
Αλλα τι να πω !!!
Τετοιες μαλακιες κανουν και υστερα αναρωτιουνται πως τους συναιβει αυτο ???
Βεβαια υπαρχουν ορισμενοι συναγωνιστες, που το θελουν !!!
Αλλα τι να πω !!!
Τετοιες μαλακιες κανουν και υστερα αναρωτιουνται πως τους συναιβει αυτο ???
[/quote]
Αυτό είναι δυστυχώς αλήθεια!!! Σε ασχετες συζητήσεις κάποιες μου έχουν πει πως πολλοί πελάτες το ζητάνε.
Αν είναι δυνατόν
Το ότι μπορεί να συμβεί σε εμένα δεν σημαίνει ότι μπορεί να συμβεί και σε εσένα αλλά και το αντίστροφο. Δεν ειπα ότι ήρθε κάποια και μου είπε ότι με +50 με πηδάς άνευ. Άρα το να σου πω ονόματα είναι ανευ σημασίας φίλε. ΑΠΛΑ υποψιάσου και ΠΡΟΣΕΧΕ.
athal
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 39
- Like
- 4.683
- Πόντοι
- 6.555
Στην αναλογη δικη μου περιπτωση χωρις να ρωτησει το πηρε ακαποτο και σε ερωτηση μου αν δεν φοβαται μου ειπε οτι και καλα βλεπει αν ο αλλος ειναι καθαρος και πελατης , και στην τελικη βαζει παντα Lysterine και ολα καλα .Εξαλλου εκεινη δεν κανει ακαποτο σεξ οπως η ταδε και η ταδε. :S !! Αν ειναι δυνατον !! η λογικη τους σπαει κοκκαλα...δηλαδη εγω πηγαινω καθαρος, σε ολα τα μασατζιδικα και κανω σε ολα ακαποτα και ολα καλα? προσεξτε γιατι κυκλοφορει πολυ ακαποτο. η φαση ηταν φρατζη 4. τωρα οποιος ενδιαφερεται σοβαρα και τον νοιαζει ποια λαδοκορη ηταν ας στειλει πμ. δεν χρειαζεται δημοσιως αυτο.Αν είναι δυνατόν
silverdragon
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαρ 2008
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
φιλαρακι εχεις δικιο!!!!!!!!!!!!!Εγώ θα πω πως πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί με όλες γενικά τις λαδοκυρίες διότι με ένα καλό φλερτάκι και ειδικά μετά από 2-3 κολλητές συναντήσεις αρκετές παίρνονται ακάποτα παιδιά. Τουλάχιστον αυτό έχω καταλάβει εγώ από την φτωχή (?) μου εμπειρία. Μάλιστα την Παρασκευή πήγα να βουτήξω από το μαλλί μία που έκανε τη κίνηση. Ελπίζω να κάνω λάθος αλλά είναι η 3 φορά που μου τυχαίνει.
οποιος συναγωνιστης θελει ανταλλαγη πληροφοριων για το θεμα, μιλαμε με ονοματα ομως μονο με pm!!
Αξιζει να το δεις
Καλά, φανταστικό !!!!
Βλεπουμε ιστορικές στιγμές ...
georgekara
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιουλ 2009
- Like
- 228
- Πόντοι
- 26
Ρε παιδια με μπερδεψατε....ακαποτο στοματικο?η ακαποτο σεξ?
Επισκέπτης
Ρε παιδια με μπερδεψατε....ακαποτο στοματικο?η ακαποτο σεξ?
προφανώς για ακάποτο σεξ μιλάνε (και παλιότερα είχε ειπωθεί για κάποιες ότι πάνω στην κάβλα τους -γιατί κι αυτές άνθρωποι είναι - ορμάγανε να τον καβαλήσουν ακάλυπτο, όχι κατά σύστημα αλλά την μία-δύο φορές που γούσταραν υπερβολικά κάποιον πελάτη και άναβαν μέχρι ολικής καύσεως μαλακία φυσικά , σε κάθε περίπτωση )
το ακάποτο καλαμάκι το κάνουν οι 9 στις 10 θεραπεύτριες των μπριζολοϊδρυμάτων, οπότε δεν υπάρχει κάτι καινούργιο σε αυτό (ίσως το ποσοστό που αναφέρω να είναι και μικρό )
eparxiotis5
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2011
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Ενδιαφέρομαι και γω για pm για το ποιές είναι οι "απρόσεχτες"/"αφηρημένες" για να τις αποφύγω.
Δεν χρειαζεται !!!Ενδιαφέρομαι και γω για pm για το ποιές είναι οι "απρόσεχτες"/"αφηρημένες" για να τις αποφύγω.
Τους λες οτι ολα τα θες με προφυλαξη και τελειωσε, εχεις βεβαια και τον νου σου, μην πεσεις σε καμια λυσσαρα !!!
eparxiotis5
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2011
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Δεν χρειαζεται !!!
Τους λες οτι ολα τα θες με προφυλαξη και τελειωσε, εχεις βεβαια και τον νου σου, μην πεσεις σε καμια λυσσαρα !!!
Προφανως! Πάντα αυτό κάνω. Αλλά δεν βλάπτει να ξέρεις και εκ των προτέρων.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
?
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 764K
- Απαντήσεις
- 1
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις
- 66