Θα σου πω αλλα μη γελασεις.Θεραπαινιδα με 3-4 λογαριασμους εδω,μου ειχε δωσει τα στοιχεια του ενος και εμπαινα.

Θα σου πω αλλα μη γελασεις.Θεραπαινιδα με 3-4 λογαριασμους εδω,μου ειχε δωσει τα στοιχεια του ενος και εμπαινα.
Μια φορά που πήγα και είπα να διαλέξω με ποια να κάνω, μου είπαν ποιος ο λόγος να διαλέξω κτλ.. ήταν τελείως αρνητικοί για κάτι παραπάνω από μασάζ. Κάνουν όλες φραπέ εκεί;
ΚλώνοιΘα σου πω αλλα μη γελασεις.Θεραπαινιδα με 3-4 λογαριασμους εδω,μου ειχε δωσει τα στοιχεια του ενος και εμπαινα.
ραβινέ 22...σεμιτέλου 2α..γεια χαρα παιδια, αυριο το πρωι επισκεπτομαι εναν γνωστο μου στο ΝΙΜΙΤΣ και μετα λεω να κανω καμια ποδαρατη στην περιοχη.εχει κανενας καμια συμβουλη για κατι καλο και σιγουρο(μπριζολιασμα) εκει κοντα ???
προσθήκη σεμιτέλου 4 babylonραβινέ 22...σεμιτέλου 2α..
μην τον στελνειs τον ανθρωπο στο σεμιτελουs . αδικωs θα παει. εκει για την πρωτη φορα χρειαζεται αλλο speaking.προσθήκη σεμιτέλου 4 babylon
κυριοι καλησπερα
θα μου καπιοσ που θα παω να γαμησω σε καννεναν μασαζτιδικο αλλα να ειναι συγουρο
γραφετε κατι διευθυνσεισ αλλα δεν λετε σε πιοα περιοχη ειναι και με μπερδεψατε
ασ βοηθειση καπιοσ απο αυτο το θεμα δεν το κατεχω μονο απο στουντιο εχω εμπειρεια
ΔΩΣΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΑΣ
γραφετε για ενα στη μαρνησ 28 το ζανοσπιτο
δωστε μια βοηθεια σε ποια περιοχη ειναι?
απο θεσσαλονικη.εκτοσ και αν εχετε το θεμα μονο για αθηνα
τοτε οκ σορυ δεν το καταλαβα παω πασο
Και οταν στον ακουμπαγε δηθεν κατα λαθος και σου σηκωνοτανε σου ελεγε: Ατακτουλη τι θες να κανουμε τωρα......Παλιες καλες εποχες, τωρα που το εχουμε στο πιατο εχει χασει τη γλυκα του. >Αυτο λες? εδω απο τα 45 λεπτα του τριψιματος, τα 40 αγωνιουσες αν θα στον πιασει ταχα τυχαια στην αρχη, και αν θα στον αρπαξει κανονικα στη χουφτα μετα...
Nα προσθεσω ΝΤΑ !!!γιες, ουί, σί
Δέν σού έβγαλε αύτό τό κάτι τό μωρό ????
Πρωινο-μεσημεριανή βόλτα σε 3-4 κοντινά ιδρύματα των οδών Σολωμού & Στουρνάρη... Όλα νέκρα, το Στουρνάρη 63 φουλ ολα τα δωματια!! Τι γινεται εκει ρε??? Δε μολογάει κανενας![]()
![]()
...
Πρωινο-μεσημεριανή βόλτα σε 3-4 κοντινά ιδρύματα των οδών Σολωμού & Στουρνάρη... Όλα νέκρα, ...
...κοντα στο ΝΙΜΙΤΣ θέλει...οπότε δεν σου αφήνει πολλά περιθώρια επιλογής....άντε να του πούμε και το Μ.Προδρόμου 4...μην τον στελνειs τον ανθρωπο στο σεμιτελουs . αδικωs θα παει. εκει για την πρωτη φορα χρειαζεται αλλο speaking.
Αυτο λες? εδω απο τα 45 λεπτα του τριψιματος, τα 40 αγωνιουσες αν θα στον πιασει ταχα τυχαια στην αρχη, και αν θα στον αρπαξει κανονικα στη χουφτα μετα...
παιδια κατι ασχετο η λανα απο ιεροφαντων εχει σταματησει η ειναι ακομα εκει? :o :o :oΆμα περιμένεις να βρεις γκομενες σαν τη Λανα στα μασατζιδικα, θα λοιώσεις πολλές σόλες![]()
Σε ποια περιοχη σε βολευει ???Δεν εχω κανει πολλες κριτικες λογο ελλειψεις χρονου.παντρεμενος.πιο πολυ πηγαινω σε studio και μπουρδελα αλλα θελω να δοκιμασω σε μασατζιδικο.τι παιζει σε αυτη τη φαση?μπορει καποιος να μου προτεινει κατι σιγουρο.τι πρεπει να πω για καταλαβουν τι θελω?.δεν με νοιαζει τοσο η εμφανιση οσο οι υπηρεσιες.σιγουρα αν διαβαζα ολεσ τις σελιδες θα καταλαβαινα αλλα δεν εχω χρονο και θα ηθελα να το προσπαθησω αυριο.ευχαριστω πολυ.
Εκεί είναι κάθε Δευτέρα 2η βάρδια.παιδια κατι ασχετο η λανα απο ιεροφαντων εχει σταματησει η ειναι ακομα εκει? :o :o :o