Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (0 μέλη και 21 επισκέπτες)

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.073
Πόντοι
42.697
Μια φορά που πήγα και είπα να διαλέξω με ποια να κάνω, μου είπαν ποιος ο λόγος να διαλέξω κτλ.. ήταν τελείως αρνητικοί για κάτι παραπάνω από μασάζ. Κάνουν όλες φραπέ εκεί;

γιες, ουί, σί

gepap

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
302
Πόντοι
36
γεια χαρα παιδια, αυριο το πρωι επισκεπτομαι εναν γνωστο μου στο ΝΙΜΙΤΣ και μετα λεω να κανω καμια ποδαρατη στην περιοχη.εχει κανενας καμια συμβουλη για κατι καλο και σιγουρο(μπριζολιασμα) εκει κοντα ???
ραβινέ 22...σεμιτέλου 2α..

Katagavlomenos

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Ιουν 2006
Κριτικές
10
Like
2.682
Πόντοι
6.205
κυριοι καλησπερα
θα μου καπιοσ που θα παω να γαμησω σε καννεναν μασαζτιδικο αλλα να ειναι συγουρο
γραφετε κατι διευθυνσεισ αλλα δεν λετε σε πιοα περιοχη ειναι και με μπερδεψατε
ασ βοηθειση καπιοσ απο αυτο το θεμα δεν το κατεχω μονο απο στουντιο εχω εμπειρεια
ΔΩΣΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΑΣ
γραφετε για ενα στη μαρνησ 28 το ζανοσπιτο
δωστε μια βοηθεια σε ποια περιοχη ειναι?
απο θεσσαλονικη.εκτοσ και αν εχετε το θεμα μονο για αθηνα
τοτε οκ σορυ δεν το καταλαβα παω πασο

φιλε μπορει να καταλαβει καποιος την καβλα σου απο το πως γραφεις ... απτοι κτλαβα εισαι θεσ/νικη ...
αν ειναι ναρθεις αθηνα ρωτα να σου πούμε...

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.760
Πόντοι
19.795
Αυτο λες? εδω απο τα 45 λεπτα του τριψιματος, τα 40 αγωνιουσες αν θα στον πιασει ταχα τυχαια στην αρχη, και αν θα στον αρπαξει κανονικα στη χουφτα μετα...
Και οταν στον ακουμπαγε δηθεν κατα λαθος και σου σηκωνοτανε σου ελεγε: Ατακτουλη τι θες να κανουμε τωρα......Παλιες καλες εποχες, τωρα που το εχουμε στο πιατο εχει χασει τη γλυκα του. >:(

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
μασατζιδικα ελεγε το τοπικ..
πατσατζιδικα διαβασα..

θελει η πουτανα να κρυφτει και η χαρα δεν την αφηνει..

Kebaaap

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
3
Πόντοι
616
Πρωινο-μεσημεριανή βόλτα σε 3-4 κοντινά ιδρύματα των οδών Σολωμού & Στουρνάρη... Όλα νέκρα, το Στουρνάρη 63 φουλ ολα τα δωματια!! Τι γινεται εκει ρε??? Δε μολογάει κανενας  :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:
Οι διαθέσιμες παντως δε μου εκαναν. Προφανως οι καλες ηταν μπίζι..  :zfuck:

Στοχευα σε αυτη τη Τζενη την ελληνιδα που γραφουν οτι εμφανιστηκε στο Στ 47 αλλά δεν ηταν εκει.

Εγγρ.
23 Ιουλ 2009
Like
2
Πόντοι
16
Πρωινο-μεσημεριανή βόλτα σε 3-4 κοντινά ιδρύματα των οδών Σολωμού & Στουρνάρη... Όλα νέκρα, το Στουρνάρη 63 φουλ ολα τα δωματια!! Τι γινεται εκει ρε??? Δε μολογάει κανενας   :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:
...

Ναι, ναι ...! :bottom:

Πρωινο-μεσημεριανή βόλτα σε 3-4 κοντινά ιδρύματα των οδών Σολωμού & Στουρνάρη... Όλα νέκρα, ...

Πρέπει ν' αλλάξει το μάρκετιν ...! :kissass2: :blahblah1: ;)

gepap

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
302
Πόντοι
36
 μην τον στελνειs  τον ανθρωπο στο σεμιτελουs .  αδικωs θα παει.  εκει για  την πρωτη φορα χρειαζεται αλλο speaking. 
...κοντα στο ΝΙΜΙΤΣ θέλει...οπότε δεν σου αφήνει πολλά περιθώρια επιλογής....άντε να του πούμε και το Μ.Προδρόμου 4...

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.272
Πόντοι
216
Αυτο λες? εδω απο τα 45 λεπτα του τριψιματος, τα 40 αγωνιουσες αν θα στον πιασει ταχα τυχαια στην αρχη, και αν θα στον αρπαξει κανονικα στη χουφτα μετα...

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Γι' αυτό τώρα και γω πρώτα κοιτώ το μασάζ, και μετά ότι ήθελε προκύψει.

billdoctor

Μέλος
Εγγρ.
4 Απρ 2010
Like
303
Πόντοι
21
Άμα περιμένεις να βρεις γκομενες σαν τη Λανα στα μασατζιδικα, θα λοιώσεις πολλές σόλες  :grin:
παιδια κατι ασχετο η λανα απο ιεροφαντων εχει σταματησει η ειναι ακομα εκει? :o :o :o

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
Δεν εχω κανει πολλες κριτικες λογο ελλειψεις χρονου.παντρεμενος.πιο πολυ πηγαινω σε studio και μπουρδελα αλλα θελω να δοκιμασω σε μασατζιδικο.τι παιζει σε αυτη τη φαση?μπορει καποιος  να μου προτεινει κατι σιγουρο.τι πρεπει να πω για καταλαβουν τι θελω?.δεν με νοιαζει τοσο η  εμφανιση οσο οι υπηρεσιες.σιγουρα αν διαβαζα ολεσ τις σελιδες θα καταλαβαινα αλλα δεν εχω χρονο και θα ηθελα να το προσπαθησω αυριο.ευχαριστω πολυ.
Σε ποια περιοχη σε βολευει ???

Sette

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Μετά από μελέτη αποφάσισα οτι το καλύτερο είναι να πάω με κάποιον γνώστη του αθλήματος.Αν κάποιος σκοπεύει να πάει μέσα στην εβδομάδα η το σ/κ και έχει όρεξη να ''βαφτίσει'' έναν νέο στο άθλημα θα χαρώ να μου στείλει πμ.Αγωνιστικούς χαιρετισμούς!

Kebaaap

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
3
Πόντοι
616
ΕΛΛΗΝΙΔΑ 30χρονη εντυπωσιακή με ευχάριστο χαρακτήρα προσφέρει χειρομασάζ στον όμορφο χώρο της. Καθημερινά 11.00πμ-9πμ  6979-****42

Αυτή την έχει τεστάρει κανείς??

ΥΓ: Βρηκα αγγελιες της απο το 2008, και τότε 30ρα ητανε  :grin: Πάγωσε το χρόνο κι αυτή....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom