You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ad Μασατζίδικα που γαμάς
- Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 31 άτομα (0 μέλη και 31 επισκέπτες)
Σιγουρα παιζει να βρεις!!! Τωρα που προσωπικα δεν ξερω . Το μονο σιγουρο ειναι στα STUDIO. Εαν κτυπησεις κανενα τηλεφωνο θα μαθεις αμεσως!!!και η ηλίθια ερώτηση της ημέρας... κανά καλό λεσβιακό υπάρχει ρε παιδιά πουθενά?
διομήδης
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2008
- Like
- 30.411
- Πόντοι
- 5.006
Βάλε στην τσέπη σου ένα 160€ χτύπα κουδούνι ξηγήσου στην sheriff το και τοκαι η ηλίθια ερώτηση της ημέρας... κανά καλό λεσβιακό υπάρχει ρε παιδιά πουθενά?
*Εαν είναι ψόφιο το δίδυμο που θα σου προτείνει πέστης ότι θα πάρει τα αρχίδια σου και ουχί τα λεφτά σου.
**Λεφτά οχι προκαταβολικά
Καλή ψαριά
trelomounakias
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 2
- Like
- 7
- Πόντοι
- 1
Πρεπει να ναι πορνιδια και τα δυο για να σου κατσει καλα φιλεΣιγουρα παιζει να βρεις!!! Τωρα που προσωπικα δεν ξερω . Το μονο σιγουρο ειναι στα STUDIO. Εαν κτυπησεις κανενα τηλεφωνο θα μαθεις αμεσως!!!
Μια φορα μονο μου κατσε καλα στο Φ4 ...
Θελει τυχη μεγαλη το διδυμο
Καλο βολι
tsiboukios
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 28
- Like
- 25
- Πόντοι
- 616
Μπαίνεις μέσα με καπέλο , μουστάκι κατράμι , φαβορίτα μυτερή και ξηγιέσαι :
Φέρε μου ένα δίδυμο
φέρε για να γουστάρω
φέρε δυό άλογα ψηλά
πάνω τους να ποντάρω
δυό πενηντάρικα ζεστά
και δύο μπλέ κολαριστά
το ξέρω τα γουστάρεις
όμως τα θέλω εργατικά
να ξηγηθούν λεσβιακά
γιατί αλλιώς σερίφισα
τ΄αρχίδια μου θα πάρεις !
Φέρε μου ένα δίδυμο
φέρε για να γουστάρω
φέρε δυό άλογα ψηλά
πάνω τους να ποντάρω
δυό πενηντάρικα ζεστά
και δύο μπλέ κολαριστά
το ξέρω τα γουστάρεις
όμως τα θέλω εργατικά
να ξηγηθούν λεσβιακά
γιατί αλλιώς σερίφισα
Μπαίνεις μέσα με καπέλο , μουστάκι κατράμι , φαβορίτα μυτερή και ξηγιέσαι :
Φέρε μου ένα δίδυμο
φέρε για να γουστάρω
φέρε δυό άλογα ψηλά
πάνω τους να ποντάρω
δυό πενηντάρικα ζεστά
και δύο μπλέ κολαριστά
το ξέρω τα γουστάρεις
όμως τα θέλω εργατικά
να ξηγηθούν λεσβιακά
γιατί αλλιώς σερίφισα
Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
6 φορές με την ίδια;;;;καλλιροης 48 μελαχρινη με μακρια μαλλια λεπτη κ φοραει συνεχεια μποτες μεχρι το γονατο θα την καταλαβεις.........
παναγιά μου...στο τέλος θα της κάνεις πρόταση γάμου...χαχαχα
sotomoto64
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 3
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
Βρεεεεεε κοπρόσκυλα ευχηθήκατε στα κορίτσια απο την ρωσία, ουκρανία και τις λοιπές πρωην soviet union καλα χριστούγεννα σήμερα ή τίς πηδήξατε και φύγατε αγροίκοι;
γιατί δουλεύαν σήμερα οι παλαιοημερολογήτισες??? βρε τις Αντίχριστες!!!
ΠΟΡΝΟΓΕΡΟΣ
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Olym, andy51, zero (ενδεικτική αναφορά).
Πραγματικά χαίρομαι που συμμετέχω μαζί σας στο forum.
ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΣ
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιουλ 2009
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Olym, andy51, zero (ενδεικτική αναφορά).
Πάλι καλά ...!!! ;)
Άσε που θα δηλωθούμε ... !
loop15
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 15
- Πόντοι
- 6
Η γνωστη μαριάννα απο Κ48 (μελαχρινή,μακρύ κατσαρό μαλι,μπότες)οσο αφορά τις υπηρεσίες είναι σούπερ,αν βέβαια γουστάρει κάποιος αυτόν τον αδυνατο σωματώτυπο και γενικώς ειναι αυτό που λέμε τα πάντα όλα...Βασικά εμένα εμφανισιακά δεν μου κάνει κλικ αλλα ομολογώ οτι μια φορα που την δοκίμασα προσπαθούσα να κρατηθώ μετα βίας για να μην τελειώσω στο δεκάλεπτο.
Μέχρι εκεί όλα καλά.Το πρόβλημα είναι οτι εχει μαλώσει με το νερό.Για μπάνιο πριν και μετά δεν το συζητάμε....η αποθέωση ομως ειναι οτι εχει ανοιχτους λογαριασμούς με το οινόπνευμα και με καθε τι απολυμαντικό....μιλάμε οτι δεν εκανε ουτε στοιχειώδη απολύμανση μετά το !!!!!!.Ντύθηκε απλά,μου έφερε ρέστα και ολα καλά.Φυσικά ο επόμενος θα γεύτηκε τα δικά μου όπως προφανώς και εγώ των προηγουμένων
Μέχρι εκεί όλα καλά.Το πρόβλημα είναι οτι εχει μαλώσει με το νερό.Για μπάνιο πριν και μετά δεν το συζητάμε....η αποθέωση ομως ειναι οτι εχει ανοιχτους λογαριασμούς με το οινόπνευμα και με καθε τι απολυμαντικό....μιλάμε οτι δεν εκανε ουτε στοιχειώδη απολύμανση μετά το !!!!!!.Ντύθηκε απλά,μου έφερε ρέστα και ολα καλά.Φυσικά ο επόμενος θα γεύτηκε τα δικά μου όπως προφανώς και εγώ των προηγουμένων
διομήδης
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2008
- Like
- 30.411
- Πόντοι
- 5.006
Eυγε συνάδελφε οι βρωμιάρες είναι επικίνδυνες πρέπει να δίνονται στεγνά.Η γνωστη μαριάννα απο Κ48 (μελαχρινή,μακρύ κατσαρό μαλι,μπότες)οσο αφορά τις υπηρεσίες είναι σούπερ,αν βέβαια γουστάρει κάποιος αυτόν τον αδυνατο σωματώτυπο και γενικώς ειναι αυτό που λέμε τα πάντα όλα...Βασικά εμένα εμφανισιακά δεν μου κάνει κλικ αλλα ομολογώ οτι μια φορα που την δοκίμασα προσπαθούσα να κρατηθώ μετα βίας για να μην τελειώσω στο δεκάλεπτο.
loop15
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 15
- Πόντοι
- 6
Προβλήμα με τις επαγγελματίες δεν έχουμε...ζητάμε στοιχειώδη πράγματα...ή μάλλον αφου το έθεσες έτσι,ζητάμε στοιχειωδη επαγγελματικά πράγματα όπως καθαριότητα.Γι'αυτο άλλωστε πληρώνουμε και αυτά τα λεφτά και δεν πάμε στη φυλής με 20 ευρά.Εξάλου για την συγκεκριμένη ανέφερα οτι σε όλα τα υπόλοιπα παίρνει 10.Η απάντηση αυτή απευθύνεται είτε σε πελάτη είτε σε προμότορα.Δεν έχει σημασίαΑφού κάποιοι εδώ μέσα έχετε πρόβλημα με τις επαγγελματίες και τις θεωρείτε σκουπίδια και όχι ανθρώπους (αυτό δείχνετε με όσα γράφετε εδώ μέσα) τότε να μη πηγαίνετε σε αυτές, εάν είστε αξιόλογοι χαρακτήρες βρείτε γκόμενα, εάν πάλι έχετε γκόμενα ψάξτε μήπως τρώτε κέρατα και κοιμάστε. Εάν πάλι έχετε σεξουαλικό πρόβλημα τότε δεν σας φταίει καμιά γυναίκα. Αν και μάλλον έχετε ψυχολογικά προβλήματα και χρειάζεστε ψυχίατρο. ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ.
AKISATHENS
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουλ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Δεν παντρεύεσαι μία λαδοκόρη αφού τίς αγαπάς τόσο πολύ να ησυχάσουμε και να μας αφήσεις και εμάς τους αγροίκους να κάνουμε την δουλειά μας ;)
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 234.269
- Πόντοι
- 46.232
ναι εν μερη εχεις δικιο,αλλα αν εχεις διαβασει ολα τα μμηνυματα που εχω γραψει η αν ξερεις το συγκεκριμενο ιδρυμα θα καταλαβαινες....ειναι το χαρακτηρηστικο της φοραει παντα μποτες ψιλες μεχρι τα γονατα....τελικα πηρα παλι την μαριαννα γιατι ειναι σιγουρακι (για οσους δεν ξερουν εχει κι αλλη μαριαννα το εν λογο ιδρυμα αναφερομαι στην λεπτη με τις μποτες)
----
ΟΚ. H πιθανή ασάφεια προέρχεται από την (μη) στίξη- κι εγώ αργησα να το καταλάβω. Ο φιλος nikos111969 το εννοεί μάλλον έτσι
>>>
"για οσους δεν ξερουν , το εν λογω ιδρυμα εχει κι αλλη μαριαννα, [εγώ] αναφερομαι στην λεπτη με τις μποτες"
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 234.269
- Πόντοι
- 46.232
αστα ρε φιλαρακι μεγαλο προβλημα εχω παρει δαχτυληδι και πηγαινω συνεχεια ψαχνοντας την ευκαιρια να της το δωσω....χα χα χα οχι σοβαρα παω σε αλλα μαγαζια βλεπω τα μπαζα κ γυριζοντας για το σπιτι νεα σμυρνη παω εκει γιατι ειναι σιγουρακι....6 φορές με την ίδια;;;;
παναγιά μου...στο τέλος θα της κάνεις πρόταση γάμου...χαχαχα
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 234.269
- Πόντοι
- 46.232
οχι για την καθαριοτητα εχεις δικιο αλλα η ατιμη ειναι μεσα στην καυλα....Η γνωστη μαριάννα απο Κ48 (μελαχρινή,μακρύ κατσαρό μαλι,μπότες)οσο αφορά τις υπηρεσίες είναι σούπερ,αν βέβαια γουστάρει κάποιος αυτόν τον αδυνατο σωματώτυπο και γενικώς ειναι αυτό που λέμε τα πάντα όλα...Βασικά εμένα εμφανισιακά δεν μου κάνει κλικ αλλα ομολογώ οτι μια φορα που την δοκίμασα προσπαθούσα να κρατηθώ μετα βίας για να μην τελειώσω στο δεκάλεπτο.
Υπάρχει όντως θέμα σχετικά με την καθαριοτητα σε ορισμένες κοπέλες στην Καλιρρόης 48. Εχω γράψει σχετικά και εγώ παλιότερα (για άλλη κοπέλα). Και αλλού βέβαια υπάρχουν τέτοια φαινόμενα -αναφέρομαι στο Κ48 μονο γιατί απλά έγινε λόγος για τη Μαριάννα.
Επίσκεψη στο ίδρυμα κοντά στο Νέο Μουσείο της Ακρόπολης. Προφανώς μερικά αρχαία μεταφέρθησαν από δίπλα και στο μαγαζί. 2 γριές, 1 χοντρή, 1 αδιάφορη και 1 μεγαλοκοπέλα με καλό σώμα και μέτρια φάτσα... Επέλεξα την τελευταία . πρόγραμμα φουλ, 110 ευρώ , μέτρια πράγματα... πεταμένα λεφτά... παλιά το μαγαζι όταν ήταν στη Σ12 είχε καλά τεμάχεια.. μα όλα χάθηκαν??
Παρόμοια θέματα
?
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 752K
- Απαντήσεις
- 1
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις
- 66