Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 58 άτομα (0 μέλη και 58 επισκέπτες)

Steven_1

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Είναι γεγονός οτι η καθαριότητα είναι μέλημα του καθενός ξεχωριστά και βάση για την καλή υγεία όλων!

Θα ήθελα εδώ να σας κοινοποιήσω συμβάν με λαδοκόρη που μου έτυχε στο Στουρνάρη 63  και συγκεκριμένα με την Βικη: Όταν πήγα να βάλω τις παντόφλες που ήταν μπροστά μου στο πάτωμα και όχι αυτές της μιας χρήσης που μου έδωσε, μου έκανε παρατήρηση οτι δεν είναι σωστό και υγιεινό διότι ποτέ δεν ξέρεις τι έχει ο προηγούμενος χρήστης και γιαυτό έχουμε της μιας χρήσεως. Επίσης η συγκεκριμένη πάντα μου ζήταγε ευγενικά να κάνει ντους πρώτη όταν τελειώναμε την θεραπεία αλλά και μερικές φορές έκανε ντους και πριν ξεκινήσει την θεραπεία.

Επιτελους μια ευσυνειδητη θεραπευτρια, ευγε   

kukjim

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2009
Κριτικές
7
Like
235
Πόντοι
281
επισκεψη σημερα το απογευμα..
ιουλιανοϋ:στελλα κ ελενη¨(?),,ηθελα ν δω ολγα για ν κανω συγκριση :tits2: :tits2:..αλλα δεν ηταν..
γαλατσιου1:παρελασαν 4 κορασιδες..τερεζα|(δε μου γεμισε το ματι),μια μαυρουλα(ουτε καν),μια ξανθια ψιλομιλφ(μπα..)και μια αλλα απαρατηρητη..δε μου γεμισε το ματι ο χωρος(ψιλοβρωμικα)
χθες..
μαρνης:πολλα κομματια αλλα ηθελα το κατι παραπανω σε :tits2: και δεν μπηκα..επαιζε η μονικα σε δωματιο αλλα νομιζω την εχω ξαναπαρει αν δεν κανω λαθος μια ρωσιδα ξανθια με βυζους και δεν περιμενα να σιγουρεψω.
αυτα...

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.272
Πόντοι
216
Επιτελους μια ευσυνειδητη θεραπευτρια, ευγε    

Από την μέχρι τώρα εμπειρία μου θεωρώ οτι η συγκεκριμένη Βίκη και η Ελισάβετ από Δερ.14 είναι από τις πιο ευσυνείδητες θεραπεύτριες.
Δυστυχώς ή ευτυχώς έχω να βρεθώ με κάποια απο τις δύο πάνω από 8μηνο!

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.073
Πόντοι
42.697
Είναι γεγονός οτι η καθαριότητα είναι μέλημα του καθενός ξεχωριστά και βάση για την καλή υγεία όλων!

Θα ήθελα εδώ να σας κοινοποιήσω συμβάν με λαδοκόρη που μου έτυχε στο Στουρνάρη 63  και συγκεκριμένα με την Βικη: Όταν πήγα να βάλω τις παντόφλες που ήταν μπροστά μου στο πάτωμα και όχι αυτές της μιας χρήσης που μου έδωσε, μου έκανε παρατήρηση οτι δεν είναι σωστό και υγιεινό διότι ποτέ δεν ξέρεις τι έχει ο προηγούμενος χρήστης και γιαυτό έχουμε της μιας χρήσεως. Επίσης η συγκεκριμένη πάντα μου ζήταγε ευγενικά να κάνει ντους πρώτη όταν τελειώναμε την θεραπεία αλλά και μερικές φορές έκανε ντους και πριν ξεκινήσει την θεραπεία.

η Ρωσιδάρα η Βικάρα είναι επαγγελματίας απο τις λίγες.
Ρωσιδα μιλφ παλαιας κοπής, αλλα αψογη επαγγελματίας.
και φυσικά πεντακάθαρη

gatos1970

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
0
ρε παιδια καλη χρονια ,μια ερωτηση εχω .για το μαγαζι που βρισκεται στη λαρισσης στους αμπελοκηπους.τι λεει? πανω απο το μετρο πανορμου

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477
η Ρωσιδάρα η Βικάρα είναι επαγγελματίας απο τις λίγες.
Ρωσιδα μιλφ παλαιας κοπής, αλλα αψογη επαγγελματίας.
και φυσικά πεντακάθαρη
από τις στενότερες φιλες του οινοπνευματος
- οι αλκωλικοι μην ακουτε!-

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006

Ενα μπράβο στην ευσυνείδητη επαγγελματια
-Αλλα είναι η εξαίρεση του κανόνα

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
Ενα μπράβο στην ευσυνείδητη επαγγελματια
-Αλλα είναι η εξαίρεση του κανόνα
Τοτε ρε πατριωτες να τους το ζηταμε η ακομα και αν χρειαστει να τους το επιβαλουμε.  Οσο για την χρηση του ονοπνευματος εαν χρεισιμοποιουν μετα θα μυριζουν λες και ηπιαν ενα μπουκαλι ???

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Οσο για την χρηση του ονοπνευματος εαν χρεισιμοποιουν μετα θα μυριζουν λες και ηπιαν ενα μπουκαλι ???

Πρώτα οινόπνευμα, και μετά μπανάκι για ολική πάστρα!

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006

Συνημμένα

• Betadine Antiseptic Solution[1].gif
    Betadine Antiseptic Solution[1].gif
    15,3 KB · Εμφανίσεις: 34

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Αυτό, εξυπακούεται! Τα υπόλοιπα απολυμαντικά υγρά, για περαιτέρω εμβάθυνση στην πάστρα. :cheesy:
Ρεεεεεεεεεεεε γαι να έχετε ήσυχο τα κεφάλακι σας πάρτε ένα τέτοιο  :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• 31A5W49MFAL._SL500_AA280_.jpg
    31A5W49MFAL._SL500_AA280_.jpg
    13,5 KB · Εμφανίσεις: 23

berck13

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
4
Like
112
Πόντοι
1
καλησπερα
Δεν εχω το χρονο να διαβασω ολα τα posts.
Ηθελα να κλεισω την Paola για σημερα αλλα ειναι booked.
Εναλλακτικα για σημερα θα ηθελα να πηδηξω μια ομορφη κινεζουλα ειτε σε μασατζιδικο ειτε call girl.
Μπορει καποιος να με βοηθησει?
Πρεπει οπωσδηποτε να ειναι εμφανισιμη
ευχαριστω εκ των προτερων

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.191
Πόντοι
506
καλησπερα
Δεν εχω το χρονο να διαβασω ολα τα posts.
Ηθελα να κλεισω την Paola για σημερα αλλα ειναι booked.
Εναλλακτικα για σημερα θα ηθελα να πηδηξω μια ομορφη κινεζουλα ειτε σε μασατζιδικο ειτε call girl.
Μπορει καποιος να με βοηθησει?
Πρεπει οπωσδηποτε να ειναι εμφανισιμη
ευχαριστω εκ των προτερων

...Τράβα στο μασατζίδικο Μάρνης 28 (5ος όροφος). Έχει 2 Κινέζες...καλύτερη η Λίλι που τα παίρνει και στο στόμα...Μισή ώρα, 60 ευρώ.

berck13

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
4
Like
112
Πόντοι
1
ειναι χυμα κατασταση ?
η πρεπει να προσεξω κατι?
ξερεις αν δινει και κουλουρι?
και τελευταιο ειναι καθαρη?

gepap

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
302
Πόντοι
36
ρε παιδια καλη χρονια ,μια ερωτηση εχω .για το μαγαζι που βρισκεται στη λαρισσης στους αμπελοκηπους.τι λεει? πανω απο το μετρο πανορμου
[/quot

γράφει QMEL / 5ος όροφος...οι θεραπεύτριες είναι κάτω του μετρίου...

Kebaaap

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
3
Πόντοι
616
ειναι χυμα κατασταση ?
η πρεπει να προσεξω κατι?
ξερεις αν δινει και κουλουρι?
και τελευταιο ειναι καθαρη?
πιο χυμα δε γινεται... αλλα τι σας επιασε σημερα με τα κινεζικα κουλουρια??? Τα μουνακια τους ειναι σα σκουληκομερμηγκοτρυπες, ορεξη για κινεζικη μερεντα ρυζιου εχεις???

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom