Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 36 άτομα (2 μέλη και 34 επισκέπτες)

vizouvios

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
6
βαλτε φωτο απο μασατζουδες
οποιος βαλει την καλυτερη
κερδιζει ενα ταξιδι στην Ταυλανδη

ποια απο τισ τρεις να βαλω  :think:  α./ βικυ  :tits: απο μαρνης / συγγρου   :tits2: ,    β./ μαριαννα απο Κ48  :fuck1:    , γ./ η βετα απο γλυφαδα / Κ48  :tits: , εχω σεριφισες  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

αλλα ποια να βαλω-ποια να βαλω  :think: :think: :think: :think: :think:

ταξιδι στην Ταυλανδη ειναι αυτο !!!!!!!!!!!!!!!!

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
234.287
Πόντοι
46.232
ποια απο τισ τρεις να βαλω  :think:  α./ βικυ  :tits: απο μαρνης / συγγρου   :tits2: ,    β./ μαριαννα απο Κ48  :fuck1:    , γ./ η βετα απο γλυφαδα / Κ48  :tits: , εχω σεριφισες  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

βαλτες ολες ρε φιλαρακι να ψηφισουμε αν κ τις ξερουμε....... :grin: :grin:

Kebaaap

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
3
Πόντοι
616
Επίσκεψη στο ίδρυμα κοντά στο Νέο Μουσείο της Ακρόπολης. Προφανώς μερικά αρχαία μεταφέρθησαν από δίπλα και στο μαγαζί. 2 γριές, 1 χοντρή, 1 αδιάφορη και 1 μεγαλοκοπέλα με καλό σώμα και μέτρια φάτσα... Επέλεξα την τελευταία . πρόγραμμα φουλ, 110 ευρώ , μέτρια πράγματα... πεταμένα λεφτά... παλιά το μαγαζι όταν ήταν στη Σ12 είχε καλά τεμάχεια.. μα όλα χάθηκαν??
110 κλοτσιες.

Αν αντιπροτεινεις το κλασσικο 80ρι δε θα σου πουν οχι, ουτε θα εχεις μειωμενο περφορμανς  ;)

συμφωνω παντως για τα μετρια τεμαχια

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477

και τι τρει ρε βενζουνδιε
θελι κιεροτιμα?

ναχισ πολεσ πιθανοτιτεσ
να πασ πουκετ με ανταποκρισι

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.073
Πόντοι
42.697
Το παρών θρεντ εχει ΚΑΘΑΡΑ ενημερωτικο χαρακτηρα σχετικα με τα μασατζιδικα (ενημερωσεις, αναφορες, κριτικες, ροστερ μαγαζιων) κτλ....
ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ (σπαμ, κουβεντουλες, φιλοσοφικες αναζητησεις) ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΕΤΑΙ
Για αυτα υπαρχει το Θρεντ "Μασατζιδικα- Αποψεις και απορίες"

Για αυτο τον λογο διεγραψα όλα τα ασχετα ποστ του πρηξαρχιδι AKHSATHENS και του εβαλα και μια προσωρινη ποινη για να μην μας τα πρηζει αλλο , μπας και καταλάβει τα αυτονόητα...

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.073
Πόντοι
42.697
Νέο μαγαζί/αγγελία (ποσα θα ανοιξουν πια???):

ΑΒΑ ανοίξαμε και σας περιμένουμε. Πατησίων 160, 1ος όροφος κουδούνι "Μασάζ". Πολυτελής χώρος για την απόλυτη χαλάρωσή σας και ευεξία από έμπειρες μασέζ, 10.30-20.30, Σαββατοκύριακο 10.30-18.00

Δεν εχω παει/δεν εχω τηλ. Απλα ενημερωνω.  :rolleyes:

πηγα χθες για αυτοψια
παπάρια
δεν υπαρχει κουδουνι "μασαζ"
υπαρχει μονο ενα κουδουνι Beauty spa-και διπλα λεει ενα αντρικο ονοματεπωνυμο (του ιδιοκτητη)
ανεβηκα στον πρωτο να τσεκαρω (η κατω πορτα ηταν ανοικτη) και απο την ταμπελα που ειδα καταλαβα οτι μαλλον προκειται για σοβαρο κεντρο σπα....(ειχε κατι πιστοποιησεις κολημενες στην πορτα, ορι και καλα ειναι πιστοποιημενο κεντρο μασαζ)
τωρα για το ξεκαρφωμα το έχει? δεν ξερω.
παντως το πορνοεντσικτο μου μου λεει οτι ειναι παλιο μαγαζι και μαλλον σοβαρο...
ισως να πεφτω και εξω...ποτε δεν ξερεις....
παντως δεν χτυπησα κουδουνι να μπω στα ενδοτερα...

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.272
Πόντοι
216
Για τους φιλους των ΒΑ προαστειωνε με πιασιμο στο σβερκο και αλλου χαμηλοτερα :dancing: :dancing: :dancing:

ΑΒΑΝΤΑΖ Νο 1 προορισμός το Χαλάνδρι. Για εσάς που ψάχνεται απλά το καλύτερο...Κορίτσια που ξεχωρίζουν προσφέρουν ολοκληρωμένα προγράμματα ευεξίας σε τιμές που ανταποκρίνονται στη κρίση. Πλατεία Αγ. Νικολάου, Ηρακλείου 5 πεζόδρομος, κουδούνι Spa, 3ος όροφος, 10.30πρωϊ - 10.30 βράδυ. Σαββατοκύριακα και αργίες ανοιχτά  6948.****21

υ.γ. για το τηλ, οχι πμ, κλικ δε λινκ στην υπογραφη μου  ;)

Αυτό είναι καινούριο ή αυτό που είναι στις καφετέριες?

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
Το παρών θρεντ εχει ΚΑΘΑΡΑ ενημερωτικο χαρακτηρα σχετικα με τα μασατζιδικα (ενημερωσεις, αναφορες, κριτικες, ροστερ μαγαζιων) κτλ....

Για αυτο τον λογο διεγραψα όλα τα ασχετα ποστ του πρηξαρχιδι AKHSATHENS και του εβαλα και μια προσωρινη ποινη για να μην μας τα πρηζει αλλο , μπας και καταλάβει τα αυτονόητα...
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :headbang: :headbang: :headbang:

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
πηγα χθες για αυτοψια
παπάρια
δεν υπαρχει κουδουνι "μασαζ"
υπαρχει μονο ενα κουδουνι Beauty spa-και διπλα λεει ενα αντρικο ονοματεπωνυμο (του ιδιοκτητη)
ανεβηκα στον πρωτο να τσεκαρω (η κατω πορτα ηταν ανοικτη) και απο την ταμπελα που ειδα καταλαβα οτι μαλλον προκειται για σοβαρο κεντρο σπα....(ειχε κατι πιστοποιησεις κολημενες στην πορτα, ορι και καλα ειναι πιστοποιημενο κεντρο μασαζ)
τωρα για το ξεκαρφωμα το έχει? δεν ξερω.
παντως το πορνοεντσικτο μου μου λεει οτι ειναι παλιο μαγαζι και μαλλον σοβαρο...
ισως να πεφτω και εξω...ποτε δεν ξερεις....
παντως δεν χτυπησα κουδουνι να μπω στα ενδοτερα...
να σε παρει για σκαουτερ ο ΠΑΟ στη θεση του αντωνιου :dancing: :dancing: :dancing:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
234.287
Πόντοι
46.232

σωστος ο παιχτης..... ;)

Vasilis_g7

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπερα και χρονια πολλα...Παιδια εγω δεν εχω παει σε μασατζιδικο μεχρι στιγμης...Που θα λεγατε να παω για να περασω καλα???Και ποσο παει το προγραμμα?

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Καλησπερα και χρονια πολλα...Παιδια εγω δεν εχω παει σε μασατζιδικο μεχρι στιγμης...Που θα λεγατε να παω για να περασω καλα???Και ποσο παει το προγραμμα?

Αν και η ερώτηση σου δειχνει...τεμπελιά...να σου πουμε...
Θα πληρώσεις 80-100 ευρω.Θα το παιξεις ανετος,του στυλ "σε σας δεν εχω ξαναερθει,αλλα εχω παει σε αλλα"...Θα πας ειτε Στουρναρη 63,ειτε Καλλιροης 85 η 48,ειτε τελος Συγγρου 29.Θα φας σιγουρα σ' αυτά.
Τώρα,για περισσότερες πληροφορίες,διαβασε τα σχετικά threads.

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
αυτα δε μπορει να τα διαγραφει καθαρα σπαμαδωροι για διαφημιση σα να ρωταμε τη τζουλια που εσπασε τον υμενα;;; :jerking: :jerking:

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
Θελω να σας πω, οτι και τις δυο φορες που πηγα, στο Κ48, και μονο με την ΜΑΡΙΑ, καναμε μπανιο και πριν και μετα. Αρα εαν συμβαινει κατι αλλο με την λαδοκορη,μαλλον ειναι τσακομενη με το νερο και Ο Χ Ι , οτι την πιεζει το μαγαζι η, ο  χρονος. Ετσι πιστευω οτι συμβαινει και στα αλλα μαγαζια, αλλα και για τις εργαζομενες.

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Θελω να σας πω, οτι και τις δυο φορες που πηγα, στο Κ48, και μονο με την ΜΑΡΙΑ, καναμε μπανιο και πριν και μετα. Αρα εαν συμβαινει κατι αλλο με την λαδοκορη,μαλλον ειναι τσακομενη με το νερο και Ο Χ Ι , οτι την πιεζει το μαγαζι η, ο  χρονος. Ετσι πιστευω οτι συμβαινει και στα αλλα μαγαζια, αλλα και για τις εργαζομενες.

Φίλε μου,η προσωπική υγιεινη ειναι ατομική υπόθεση του καθενός....η κοπέλλα που ειναι καθαρή φαίνεται...

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Φίλε μου,η προσωπική υγιεινη ειναι ατομική υπόθεση του καθενός....η κοπέλλα που ειναι καθαρή φαίνεται...
λάθος
η κοπέλα που είναι καθαρή ΔΕΝ φαίνεται
γιαυτό και κάνουμε ενημερώσεις

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
αν φαινόντουσαν ό,τι κουβαλάνε θα ήταν όλα εύκολα
πάντως και Συγγρού 147 δεν έχω δει ποτέ να μπαίνουνε στο ντουζ
αυτό όμως δεν λέει απαραίτητα κάτι
μπορεί να πηγαίνουνε αφού φεύγουμε εμείς - ή (ακόμα καλύτερα αν συμβαίνει αυτό παρότι απιθανο) να υπάρχει αλλού μπάνιο μόνο για τις κορασίδες.

nomercy

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Αυγ 2007
Κριτικές
15
Like
226
Πόντοι
1.240
αν φαινόντουσαν ό,τι κουβαλάνε θα ήταν όλα εύκολα
πάντως και Συγγρού 147 δεν έχω δει ποτέ να μπαίνουνε στο ντουζ
αυτό όμως δεν λέει απαραίτητα κάτι
μπορεί να πηγαίνουνε αφού φεύγουμε εμείς - ή (ακόμα καλύτερα αν συμβαίνει αυτό παρότι απιθανο) να υπάρχει αλλού μπάνιο μόνο για τις κορασίδες.

δεν νομιζω να μπαινουν .... γιατι ο επομενος περιμενει στο καπακι ....το οινοπνευμα ειναι ο καλυτερος .... φιλος πολλων λαδοκοριτσων .... εκτος απο αυτες που μπαινουν σε ιδρυματα που εχουν ντουζιερα στο δωματιο...

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.272
Πόντοι
216
Είναι γεγονός οτι η καθαριότητα είναι μέλημα του καθενός ξεχωριστά και βάση για την καλή υγεία όλων!

Θα ήθελα εδώ να σας κοινοποιήσω συμβάν με λαδοκόρη που μου έτυχε στο Στουρνάρη 63  και συγκεκριμένα με την Βικη: Όταν πήγα να βάλω τις παντόφλες που ήταν μπροστά μου στο πάτωμα και όχι αυτές της μιας χρήσης που μου έδωσε, μου έκανε παρατήρηση οτι δεν είναι σωστό και υγιεινό διότι ποτέ δεν ξέρεις τι έχει ο προηγούμενος χρήστης και γιαυτό έχουμε της μιας χρήσεως. Επίσης η συγκεκριμένη πάντα μου ζήταγε ευγενικά να κάνει ντους πρώτη όταν τελειώναμε την θεραπεία αλλά και μερικές φορές έκανε ντους και πριν ξεκινήσει την θεραπεία.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom