ανοιγει ηγνωστη υπηρεσια με ολο χαμογελο και καλος τον κλπ λεω καλη χρονια μια και φετος ειναι η πρωτη φορα που το επισκεφτηκα μου ειπε οτι θα τα λεμε συνεχεια και οτι εχει και μια καινουργια ρουμανα την ειδα αλλα για μενα δεν ελεγε παρελαση 6 κοπελες και τελικα πηρα παλι την μαριαννα γιατι ειναι σιγουρακι(για οσους δεν ξερουν εχει κι αλλη μαριαννα το εν λογο ιδρυμα αναφερομαι στην λεπτη με τις μποτες) ειναι η εκτη φορα που περνω μαζι της ερχεται στο δωματιο να με ρωτησει αν θα κανω μπανιο και την ριχνω πανω στο κρεβατι της τραβω το στρινγκ και της βαζω δαχτυλο στην κωλοτρυπιδα αυτο ηταν καβλωσε αμεσως οχι οτι θελει και πολυ....με ρωτησε αν θελω κατι και της ειπα μονο νερο μου ειπε γδυσου και ερχομαι....δεν θα ξαναπω λεπτομεριες εχω γραψει αλλες δυο φορες γι αυτην
χωρις προφυλακτικο αλλαγες στασεων περασμα απο τον κωλο της και τελειωμα στο στομα της οπου τα μισα πρεπει να τα καταπιε!!!!!!τιμη τα γνωστα 80 ευρω στο τελος δεν με αφηνε να φυγω και καθοταν στην αγκαλια μου .......συνεχεια σ147 υποδοχη δυο μπαζα σε ερωτηση μου για λολα και χριστινα μου απαντησαν οτι η λολα εχει παει στην πατριδα της και το χριστηνακι μολις ειχε περασει οποτε αναχωρηση για σ318 για τσεκαρισμα οχωρος πολυ καλος αλλα τα κοριτσια χαλια η υπηρεσια μου ειπε οτι χανω που φευγω και της ειπα μπα δεν νομιζω...καλα αυτη εχει γινει τοφαλος σε σχεση με το πως ηταν πριν μερικα χρονια που την πηδαγα στη φυλης οχι οτι ηταν και ποτε λεπτη αλλα παρακμη ρε παιδια αυτα απο μενα καλο βραδυ