Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 36 άτομα (2 μέλη και 34 επισκέπτες)

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
Αντε ρε ! Απλά δεν της άρεσε η γεύση !
Θα το βρήκε  ρετσινωμένο και στράβωσε !  :2funny:

Πλάκα κάνω παίδες, αλλά τι να πω και τι να κάνω ?!

Σ΄αυτό το πλανήτη, όλα τα σενάρια και όλες οι στραβές που θα μας τύχουν ,
ή μας ατσαλώνουν,
ή μας σκοτώνουν .

Με χάλασες, ρε olym !

olym

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Θα  ήθελα  να  επανέλθω  στο  θέμα  της  Κινέζας  γιατί  βλέπω  γίνονται  αρκετά  σενάρια  οπότε  θα  πω  τη  γνώμη  μου  λόγω  "από  πρώτο  χέρι"  Δεν  μου  έδωσε  την  εντύπωση  ότι  ήταν  ζορισμένη  κατά  τα  3/4  του  χρόνου.  Βέβαια  ήταν  καινούργια  και  ανεξάρτητα  πως  είχε  πάρει  την  απόφαση  να  δουλέψει  (με  τη  θέλησή  της  λόγω  των  αναγκών  της  ή  με πίεση  κάποιου  ή  κάποιων)  η  κοπέλα  ήταν  και  γελαστή  και  ευσυνείδητη.  Νομίζω  ότι  μάλλον  νόμιζε  όταν  ξεκινούσε  τη  δουλειά  αυτή  (μία  ή  δύο  ημέρες  πριν)  ότι  θα  έκανε  μασάζ  στον  πελάτη  και  μετά  σεξ.  Έτσι  απλά.  Βέβαια  με  κακή  ψυχολογία  σίγουρα  όπως  πιθανόν  να  έχουν  όλες  οι  γυναίκες  του  χώρου  όταν  ξεκινούν  την  καριέρα  τους  σε  αυτή  τη  δουλειά.  Βέβαια  όμως,  όταν  μέσα  σε  μία  δύο  μέρες  την  πλακώσαμε  στις  ακάποτες  πίπες  και  στα  διάφορα  "περίεργά  μας"  η  προσγείωση  ίσως  και  ο  αιφνιδιασμός  (δηλαδή  δεν  είναι  και  τόσο  εύκολα  τα  πράγματα  όπως  μου  τα  λέγανε)  ήρθε  ανωμάλως  και  η  κατάσταση  που  δημιουργήθηκε  (κλάμα)  ήταν  ξέσπασμα  είτε  της  σκληρότητας  του  είδους  τελικά  της  δουλειάς  είτε  της  συνειδητοποίησης  της  κατάντιας  της  κατάληξής  της  είτε  και  σε  ψυχολογικό  αδιέξοδο  αν  π.χ.  υπάρχει  και  κάποιος  (γκόμενος,  προστάτης,  οικονομικές  υποχρεώσεις)  που  πιέζει  για  να  φέρει  ευρώ.  Κάπως  έτσι  την  ψυχολόγησα  τηυν  κατάσταση. 
Πάντως  όταν  πριν  λίγες  ημέρες  ξαναπέρασα  από  το  μαγαζί  και  δεν  την  είδα.  Ρώτησα  και  μου  είπαν  ότι  δεν  είναι  πιά  εκεί.  Ίσως  τα  παράτησα  ίσως  πήγε  σε  άλλο  μαγαζί  δεν  ξέρω.  Παίζει  βέβαια  να  τη  βρούμε  κάπου  αλλού  κάποια  μέρα  και  μάλιστα  να  έχει  "γίνει  και  εξπέρ  στη  δουλειά".  Who  knows ?
Και  επειδή  κάποιοι  θα  ρωτήσουν  "ρε  μάγκα  και  αν  την  εύρισκες  να  δουλεύει  στο  μαγαζί  τι  θα  έκανες?"  τους  λέω  λοιπόν  ότι  θα  την  έπερνα  (εξάλλου  θα  ήθελε  δουλειά)  αλλά  θα  περιοριζόμουνα  στα  βασικά  (αισθησιακό  μασαζάκι  και  απλό  σεξ  και  με  καλό  tip).       

AKISATHENS

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Καλημέρα σε όλους. Ξέρει κάποιος για ένα ίδρυμα κοντά στο Hotel Hilton ; Το έχει επισκεφθεί κάποιος πρόσφατα ; Κάνουν πλήρες πρόγραμμα εκεί ; Τιμές ; Όποιος ξέρει ας απαντήσει.

athal

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Κριτικές
39
Like
4.650
Πόντοι
6.555
Θα  ήθελα  να  επανέλθω  στο  θέμα  της  Κινέζας  γιατί  βλέπω  γίνονται  αρκετά  σενάρια  οπότε  θα  πω  τη  γνώμη  μου  λόγω  "από  πρώτο  χέρι"  Δεν  μου  έδωσε  την  εντύπωση  ότι  ήταν  ζορισμένη  κατά  τα  3/4  του  χρόνου.  Βέβαια  ήταν  καινούργια  και  ανεξάρτητα  πως  είχε  πάρει  την  απόφαση  να  δουλέψει  (με  τη  θέλησή  της  λόγω  των  αναγκών  της  ή  με πίεση  κάποιου  ή  κάποιων)  η  κοπέλα  ήταν  και  γελαστή  και  ευσυνείδητη.  Νομίζω  ότι  μάλλον  νόμιζε  όταν  ξεκινούσε  τη  δουλειά  αυτή  (μία  ή  δύο  ημέρες  πριν)  ότι  θα  έκανε  μασάζ  στον  πελάτη  και  μετά  σεξ.  Έτσι  απλά.  Βέβαια  με  κακή  ψυχολογία  σίγουρα  όπως  πιθανόν  να  έχουν  όλες  οι  γυναίκες  του  χώρου  όταν  ξεκινούν  την  καριέρα  τους  σε  αυτή  τη  δουλειά.  Βέβαια  όμως,  όταν  μέσα  σε  μία  δύο  μέρες  την  πλακώσαμε  στις  ακάποτες  πίπες  και  στα  διάφορα  "περίεργά  μας"  η  προσγείωση  ίσως  και  ο  αιφνιδιασμός  (δηλαδή  δεν  είναι  και  τόσο  εύκολα  τα  πράγματα  όπως  μου  τα  λέγανε)  ήρθε  ανωμάλως  και  η  κατάσταση  που  δημιουργήθηκε  (κλάμα)  ήταν  ξέσπασμα  είτε  της  σκληρότητας  του  είδους  τελικά  της  δουλειάς  είτε  της  συνειδητοποίησης  της  κατάντιας  της  κατάληξής  της  είτε  και  σε  ψυχολογικό  αδιέξοδο  αν   π.χ.  υπάρχει  και  κάποιος  (γκόμενος,  προστάτης,  οικονομικές  υποχρεώσεις)  που  πιέζει  για  να  φέρει  ευρώ.  Κάπως  έτσι  την  ψυχολόγησα  τηυν  κατάσταση. 
Πάντως  όταν  πριν  λίγες  ημέρες  ξαναπέρασα  από  το  μαγαζί  και  δεν  την  είδα.  Ρώτησα  και  μου  είπαν  ότι  δεν  είναι  πιά  εκεί.  Ίσως  τα  παράτησα  ίσως  πήγε  σε  άλλο  μαγαζί  δεν  ξέρω.  Παίζει  βέβαια  να  τη  βρούμε  κάπου  αλλού  κάποια  μέρα  και  μάλιστα  να  έχει  "γίνει  και  εξπέρ  στη  δουλειά".  Who  knows ?
Και  επειδή  κάποιοι  θα  ρωτήσουν  "ρε  μάγκα  και  αν  την  εύρισκες  να  δουλεύει  στο  μαγαζί  τι  θα  έκανες?"  τους  λέω  λοιπόν  ότι  θα  την  έπερνα  (εξάλλου  θα  ήθελε  δουλειά)  αλλά  θα  περιοριζόμουνα  στα  βασικά  (αισθησιακό  μασαζάκι  και  απλό  σεξ  και  με  καλό  tip).       
Αρχικα θα ηθελα να σε συγχαρω γιατι για να θελησεις να μοιραστεις το προβλημα που σου ετυχε, αυτο δειχνει ατομο με ευαισθησια,φιλοτιμο και πανω απο ολα αυτοσεβασμο. Ισως, λεω ισως να ειχα και εγω την ιδια αντιδραση. Τωρα, επειδη οπου υπαρχει λογος υπαρει και αντιλογος να σας ενημερωσω πως κατι παρομοιο μου ετυχε και εμενα προ καιρου,μονο που αντι για κινεζακι βαλτε ρωσακι , και αντι για cim βαλτε αναλοκατασταση.Η κοπελα παρ ΄οτι ειχαμε συννενοηθει για anal , οταν γινοταν η πραξη , εβαλε τα κλαματα και ετρεμε με λυγμους σαν ψαρι. Αμεσως η αντιδραση μου ηταν παρομοια με του φιλου olym, και αφου εφυγε κλαιγοντας πηγαινοντας εγω στο wc για να ριξω λιγο νερο στο προσωπο μου -ειχα σοκαριστει- την ακουσα να λεει στις αλλες λαδοκορες στην κουζινα :"αλλος ενας μλκς που το εφαγε" και γελαγαν ολες μαζι. Το λαθος μου ηταν που εκεινη την ωρα δεν μπηκα μεσα να της σφυριξω ενα χαστουκι να με θυμαται, αλλα κρατηθηκα. Ειπα μονο στην σεριφισσα οτι αμα με ξαναδει να μου γραψει και σε οποιον μπορω θα δυσφημιζω το μαγαζακι σας. Βεβαια δεν ειναι ολες οι περιπτωσεις ιδιες, δεν τα ισοπεδωνω ολα, απλα στην πουτανια και στην λαμογια που ζουν και κινουνται τα κοριτσια αυτα μην περιμενουμε και σωστες αντιδρασεις.Πηρα αφορμη την παρομοια περιπετεια του φιλου και αναφερα τα παραπανω απλα και μονο για ενημερωση και μην αρχισετε ποιο μαγαζι ηταν, ποια λαδοκορη κλπ. Ας κρατησουμε τουλαχιστον εμεις καπου το επιπεδο. Εξαλλου τετοιες τεχνικες και πουστιες και ειδικα σε Must μαγαζι του χωρου με value for money κοπελλα, δεν κανουν παρα μονο κακο και δυσφημιση στο ιδιο τους το μαγαζι. Η σεριφισσα ενημερωθηκε και ειπε οτι θα την ξαποστειλει...σιγα...απο οτι διαβαζω ακομη και προχθες ειχε κριτικη η περι ου ο λογος..αυτα..

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
εγώ πάντως κατάλαβα από την διάταξη των χώρων σε ποιό μαγαζί αναφέρεσαι :sunglasses: , αλλά δεν πάει καθόλου το μυαλό μου ποιά μπορεί να σου την έφερε... :huh:

AKISATHENS

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Όποιος κάνει 69 με θεραπεύτρια να μη ξεχνά ότι εκείνη μπορεί να έκανε μπανάκι μα κατά την διάρκεια της εργασίας της ενώ το κάνει απο πίσω μετά το βάζει μπροστά. Απλά για να μη ξεχνάμε μερικά.

AKISATHENS

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Ξέρει κάποιος εαν υπάρχει θεραπευτήριο με πλήρες πρόγραμμα κοντά στην περιοχή Χίλτον ; Εαν έχει πάει κάποιος πρόσφατα και ξέρει ακριβώς πού είναι, τιμές, εαν έχει να πει για κάποια κοπέλα εκεί.

G.G.XXX

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2007
Κριτικές
2
Like
1.200
Πόντοι
216
Σύμφωνα με τις απαιτήσεις κάποιων πρέπει να υπάρχουν πιπίνια, να εκτελούν όλα τα γούστα, να είναι ολοκάθαρα και οι τιμές να είναι χαμηλες. Μήπως να ήταν και Δωρεάν ; Μα η γκόμενα κοστίζει πιο ακριβά κύριοι και περιμένετε και πότε θα έχει όρεξη. (και εάν είναι και πιστή άγνωστο αυτό).
Ρε περίεργοι που είστε μερικοί, κάνετε λες και θα ζημιωθείτε από τις χαμηλές τιμές!!!!!
Εσύ θα είχες πρόβλημα, αν μετά από τις απαιτήσεις κάποιων, βρίσκεις ΚΑΙ ΕΣΥ πιπίνια
που θα εκτελούν όλα τα γούστα, θα είναι ολοκάθαρες ΚΑΙ ΣΕ ΧΑΜΗΛΕΣ ΤΙΜΕΣ,
θα σε χαλάσει? :think:

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Σύμφωνα με τις απαιτήσεις κάποιων πρέπει να υπάρχουν πιπίνια, να εκτελούν όλα τα γούστα, να είναι ολοκάθαρα και οι τιμές να είναι χαμηλες. Μήπως να ήταν και Δωρεάν ; Μα η γκόμενα κοστίζει πιο ακριβά κύριοι και περιμένετε και πότε θα έχει όρεξη. (και εάν είναι και πιστή άγνωστο αυτό).
Το βρήκες ακριβώς αυτό θέλουμε.Το λουκούμι στον κύριο  ;)

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.073
Πόντοι
42.697

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
234.287
Πόντοι
46.232
καλησπερα μεσημεριανη επισκεψη μ28 για να τεσταρω κινεζουλα νινα ειχα παει με λιλυ αλλα ηταν ψιλοχαλια,εμφανησιακα παντος καλυτερη απο την λιλυ μασαζ κατω του μετριου  :pipa1:καλη  :fuck1:ψιλοκαλο και τελειωμα στο στομα οπου επαθε σοκ απ οτι εχω διαβασει απο αλλο συναδελφο ολο στο στομα της τα δινει.....α και κατι αλλο ενας συναδελφος εγραψε οτι ξερει πεντε λεξεις ελληνικα και ολο αυτες λεει τελικα μονο τρεις ξερςι σε αγαπω και ωωωωω ωωωωω χα χα χα μετρια πραγματα τελος για μενα οι κινεζες

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
234.287
Πόντοι
46.232
συνεχεια 3ης σεπτεμβριου 25 & 54 μπαζοκαταστασεις στο δευτερο μαλιστα δεν με αφηναν να φυγω και μου κωλοτριβωντουσαν να περασω ρωτωντας με αν μου αρεσουν απαντησα οχι και  εφυγα για φ4 με στοχο την λιζα μια και η μαρια εχει τελειωσει για μενα εχει χαλασει αρκετα απο την πρωτη φορα που την πηρα παρελαση μπαζα και γνωστη μιλφ θεοδωρα...απορω πως αρεσει αυτη σε καποιους....το μονα αξιολογο ενα κινεζακι που ηταν πολυ ομορφο αλλα λογο του οτι εχω 2/2 μετρια με κινεζες δεν περασα παντος ηταν εμφανησιακα σουπερ ξερει κανεις πληροφοριες;ρωτησα για λιζα και μου ειπε οτι στις αργιες δεν δουλευει αποχωρηση για το στανταρακι κ48....

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
234.287
Πόντοι
46.232
ανοιγει ηγνωστη υπηρεσια με ολο χαμογελο και καλος τον κλπ λεω καλη χρονια μια και φετος ειναι η πρωτη φορα που το επισκεφτηκα μου ειπε οτι θα τα λεμε συνεχεια και οτι εχει και μια καινουργια ρουμανα την ειδα αλλα για μενα δεν ελεγε παρελαση 6 κοπελες και τελικα πηρα παλι την μαριαννα γιατι ειναι σιγουρακι(για οσους δεν ξερουν εχει κι αλλη μαριαννα το εν λογο ιδρυμα αναφερομαι στην λεπτη με τις μποτες) ειναι η εκτη φορα που περνω μαζι της ερχεται στο δωματιο να με ρωτησει αν θα κανω μπανιο και την ριχνω πανω στο κρεβατι της τραβω το στρινγκ και της βαζω δαχτυλο στην κωλοτρυπιδα αυτο ηταν καβλωσε αμεσως οχι οτι θελει και πολυ....με ρωτησε αν θελω κατι και της ειπα μονο νερο μου ειπε γδυσου και ερχομαι....δεν θα ξαναπω λεπτομεριες εχω γραψει αλλες δυο φορες γι αυτην  :pipa2: χωρις προφυλακτικο αλλαγες στασεων περασμα απο τον κωλο της και τελειωμα στο στομα της οπου τα μισα πρεπει να τα καταπιε!!!!!!τιμη τα γνωστα 80 ευρω στο τελος δεν με αφηνε να φυγω και καθοταν στην αγκαλια μου .......συνεχεια σ147 υποδοχη δυο μπαζα σε ερωτηση μου για λολα και χριστινα μου απαντησαν οτι η λολα εχει παει στην πατριδα της και το χριστηνακι μολις ειχε περασει οποτε αναχωρηση για σ318 για τσεκαρισμα οχωρος πολυ καλος αλλα τα κοριτσια χαλια η υπηρεσια μου ειπε οτι χανω που φευγω και της ειπα μπα δεν νομιζω...καλα αυτη εχει γινει τοφαλος σε σχεση με το πως ηταν πριν μερικα χρονια που την πηδαγα στη φυλης οχι οτι ηταν και ποτε λεπτη αλλα παρακμη ρε παιδια αυτα απο μενα καλο βραδυ

SpermBob

Τιμημένος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
28
Πόντοι
16

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Κάποιοι χαρακτηρίζουν μπάζο την μία κοπέλα, μπάζο την άλλη κοπέλα, μα καλά, αυτοί που τα λένε αυτά είναι μοντέλα ή τελικά έχουν μεγάλη ιδέα για τον εαυτό τους ; Τελικά μάλλον βγάζουν ένα στυλάκι στις κοπέλες τών ιδρυμάτων γι αυτό κι εκείνες τους γράφουν και αδιαφορούν γι αυτούς και δεν τούς φρόντίζουν καθόλου.
Δεν παντρεύεσαι μία λαδοκόρη αφού τίς αγαπάς τόσο πολύ να ησυχάσουμε και να μας αφήσεις και εμάς τους αγροίκους να κάνουμε την δουλειά μας  ;)

nikos111969

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
6
ανοιγει ηγνωστη υπηρεσια με ολο χαμογελο και καλος τον κλπ λεω καλη χρονια μια και φετος ειναι η πρωτη φορα που το επισκεφτηκα μου ειπε οτι θα τα λεμε συνεχεια και οτι εχει και μια καινουργια ρουμανα την ειδα αλλα για μενα δεν ελεγε παρελαση 6 κοπελες και τελικα πηρα παλι την μαριαννα γιατι ειναι σιγουρακι(για οσους δεν ξερουν εχει κι αλλη μαριαννα το εν λογο ιδρυμα αναφερομαι στην λεπτη με τις μποτες) ειναι η εκτη φορα που περνω μαζι της ερχεται στο δωματιο να με ρωτησει αν θα κανω μπανιο και την ριχνω πανω στο κρεβατι της τραβω το στρινγκ και της βαζω δαχτυλο στην κωλοτρυπιδα αυτο ηταν καβλωσε αμεσως οχι οτι θελει και πολυ....με ρωτησε αν θελω κατι και της ειπα μονο νερο μου ειπε γδυσου και ερχομαι....δεν θα ξαναπω λεπτομεριες εχω γραψει αλλες δυο φορες γι αυτην  :pipa2: χωρις προφυλακτικο αλλαγες στασεων περασμα απο τον κωλο της και τελειωμα στο στομα της οπου τα μισα πρεπει να τα καταπιε!!!!!!τιμη τα γνωστα 80 ευρω στο τελος δεν με αφηνε να φυγω και καθοταν στην αγκαλια μου .......συνεχεια σ147 υποδοχη δυο μπαζα σε ερωτηση μου για λολα και χριστινα μου απαντησαν οτι η λολα εχει παει στην πατριδα της και το χριστηνακι μολις ειχε περασει οποτε αναχωρηση για σ318 για τσεκαρισμα οχωρος πολυ καλος αλλα τα κοριτσια χαλια η υπηρεσια μου ειπε οτι χανω που φευγω και της ειπα μπα δεν νομιζω...καλα αυτη εχει γινει τοφαλος σε σχεση με το πως ηταν πριν μερικα χρονια που την πηδαγα στη φυλης οχι οτι ηταν και ποτε λεπτη αλλα παρακμη ρε παιδια αυτα απο μενα καλο βραδυ
  Συναγωνιστη την εν λογω που την βρισκουμε ?????  Και πως ειναι εμφανισιακα ???????????

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
234.287
Πόντοι
46.232
  Συναγωνιστη την εν λογω που την βρισκουμε ?????  Και πως ειναι εμφανισιακα ???????????
καλλιροης 48 μελαχρινη με μακρια μαλλια λεπτη κ φοραει συνεχεια μποτες μεχρι το γονατο θα την καταλαβεις.........

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.041
Πόντοι
5.975
τελικα πηρα παλι την μαριαννα γιατι ειναι σιγουρακι (για οσους δεν ξερουν εχει κι αλλη μαριαννα το εν λογο ιδρυμα αναφερομαι στην λεπτη με τις μποτες)
----

ΟΚ. H πιθανή  ασάφεια προέρχεται από την (μη)  στίξη- κι εγώ  αργησα να το καταλάβω. Ο φιλος nikos111969  το εννοεί  μάλλον  έτσι
>>>
"για οσους δεν ξερουν  ,  το εν λογω  ιδρυμα εχει κι αλλη μαριαννα,  [εγώ]  αναφερομαι στην λεπτη με τις μποτες"  :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom