Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 36 άτομα (0 μέλη και 36 επισκέπτες)

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
αμα θες να δεις το Χαρο με τα μάτια σου πηγαινε!..
αλλιως και αν εισαι λάτρης των γριλων με χρυσά δόντια και της παρακμής , οπότε παω πάσο!
είναι για κίνκι καταστάσεις ρε συ...
για ψαγμένους ... χαχαχαχα

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Για τους φιλους των ΒΑ προαστειωνε με πιασιμο στο σβερκο και αλλου χαμηλοτερα :dancing: :dancing: :dancing:

ΑΒΑΝΤΑΖ Νο 1 προορισμός το Χαλάνδρι. Για εσάς που ψάχνεται απλά το καλύτερο...Κορίτσια που ξεχωρίζουν προσφέρουν ολοκληρωμένα προγράμματα ευεξίας σε τιμές που ανταποκρίνονται στη κρίση. Πλατεία Αγ. Νικολάου, Ηρακλείου 5 πεζόδρομος, κουδούνι Spa, 3ος όροφος, 10.30πρωϊ - 10.30 βράδυ. Σαββατοκύριακα και αργίες ανοιχτά  6948.****21

υ.γ. για το τηλ, οχι πμ, κλικ δε λινκ στην υπογραφη μου  ;)
Καλά δεν ειπαμε οτι εχουμε πτωχεύσει?

ΠΤΩΧΕΥΣΑΜΕ ΕΙΠΑΜΕ ΜΗΝ ΑΝΟΙΓΕΤΑΙ ΑΛΛΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΑΠΟ ΑΝΑΚΥΚΛΩΜΕΝΑ ΥΛΙΚΑ :zombie: :zombie: :zombie: :zombie:

georgel

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2010
Κριτικές
3
Like
618
Πόντοι
81
Για τους φιλους των ΒΑ προαστειωνε με πιασιμο στο σβερκο και αλλου χαμηλοτερα :dancing: :dancing: :dancing:

ΑΒΑΝΤΑΖ Νο 1 προορισμός το Χαλάνδρι. Για εσάς που ψάχνεται απλά το καλύτερο...Κορίτσια που ξεχωρίζουν προσφέρουν ολοκληρωμένα προγράμματα ευεξίας σε τιμές που ανταποκρίνονται στη κρίση. Πλατεία Αγ. Νικολάου, Ηρακλείου 5 πεζόδρομος, κουδούνι Spa, 3ος όροφος, 10.30πρωϊ - 10.30 βράδυ. Σαββατοκύριακα και αργίες ανοιχτά  6948.****21

υ.γ. για το τηλ, οχι πμ, κλικ δε λινκ στην υπογραφη μου  ;)

Μέτρια πράγματα...

georgel

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2010
Κριτικές
3
Like
618
Πόντοι
81
Τρεις κορασίδες...Μία υπεργεμάτη κοινώς μπάζο μία σραντάρα ξανθιά γλυκιά όχι όμορφη αλλά πολύ GFE και μία πιτσιρικα μέτρια εμφανισιακά (ωραίο προσωπάκι μέτριο σώμα και σκατά συμπεριφορά) Δεν θέλω να γράψω περισσότερα γιατί χαλιέμαι να μαυρίζω ανθρώπους. Απλά το μαγαζί είναι στα κάτω του μετρίου. άλλωστε αν είσαι πολύ περίεργος πήγαινε και εσύ να πετάξεις ευρά...Οι τιμές 60 μασάζ 80 εκτόνωση 100 φουλ...Αν θες κάτι παραπάνω στείλε pm..

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.191
Πόντοι
506
Τρεις κορασίδες...Μία υπεργεμάτη κοινώς μπάζο μία σραντάρα ξανθιά γλυκιά όχι όμορφη αλλά πολύ GFE και μία πιτσιρικα μέτρια εμφανισιακά (ωραίο προσωπάκι μέτριο σώμα και σκατά συμπεριφορά) Δεν θέλω να γράψω περισσότερα γιατί χαλιέμαι να μαυρίζω ανθρώπους. Απλά το μαγαζί είναι στα κάτω του μετρίου. άλλωστε αν είσαι πολύ περίεργος πήγαινε και εσύ να πετάξεις ευρά...Οι τιμές 60 μασάζ 80 εκτόνωση 100 φουλ...Αν θες κάτι παραπάνω στείλε pm..

...ΜΑΥΡΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ....

flyingdutchman

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Ιαν 2006
Κριτικές
42
Like
147
Πόντοι
6.040
Λοιπόν  θα  ήθελα  να  αναφέρω  μια  εμπειρία  άσχημη  που  είχα  δύο  μέρες  πριν  τα  Χριστούγεννα.  Πήγα  σε  ένα  μαγαζί  του  χώρου  και  στην  παρέλαση  βλέπω  ένα  Κινεζάκι  με  πιασίματα,  μικρό,  μελαχρινό  στο  γνωστό  ύψος  των  κινέζων  αλλά  πολύ  ενδιαφέρον.  Λέω  της  πορτιέρισας  να  τη  φωνάξει.  Μου  λέει  αυτή  ότι  το  μικρό  είναι  καινούργιο  και  δεν  ξέρει  τη  δουλειά.  Με  νοήματα  συνενοηθήκαμε  για  το  πρόγραμμα  (στοματικό  χωρίς).  Επίσης  με  νοήματα  μου  είπε  όχι  πρωκτικό  όπως  επίσης  ότι  είναι  23  χρονών.  Με  το  που  ξεκινά  το  μασαζάκι  (αισθησιακό)  είναι  προφανές  ότι  δεν  το  κατέχει  το  άθλημα.  Αρχίζουμε  λοιπόν  το  άλλο  πρόγραμμα.  Εδώ  πρέπει  να  αναφέρω  ότι  ίσως  λόγω  του  ότι  τα  κινεζάκια  (π.χ.  Λίλη  κ.λ.π.)  τα  κάνουν  όλα  γελαστά  και  χωρίς  πρόβλημα,  ούτε  που  μου  περνά  από  το  μυαλό  ότι  πρέπει  να  είμαι  επιφυλακτικός.  Ήρθε  η  ώρα  του  σεξ  λοιπόν  χωρίς  κανένα  πρόβλημα.  Μετά  από  λίγο  την  βάζω  στον  καναπέ  που  υπήρχε  και  συνεχίζουμε.  Λίγο  προ  του  τέλους  βγάζω  το  προφυλακτικό,  και  την  γυρίζω  ούτως  ώστε  να  τελειώσω  στο  face.  Τη  βάζω  και  γλύφει  τα  @@  και  προχωρώ  και  λίγο  πιό  πέρα  οπότε  το  στώμα  βρίσκεται  καταλαβαίνεται  που.  Σε  αυτή  την  στάση  πολλές  κοπέλες  μου  λένε  όχι  και  πάντα  σέβομαι  την  άρνηση  αφού  έχω  σαν  αρχή  να  μην  πιέχω  καμία  κοπέλα.  Είναι  σημαντικό  να  σέβεσαι  τον  άλλο  και  να  παίρνεις  ότι  μπορεί  να  σου  δώσει  ΚΑΙ  ΜΟΝΟ.  Με  τη  λογική  λοιπόν  που  δεν  αντιδρά  η  εν  λόγω  συνεχίζω  και  όταν  είναι  να  τελειώσω  φέρνω  το  όργανο  στο  στόμα  και  αρχίζει  το  κύμα.  Σαν  τελείωσα  κάθομαι  στον  καναπέ  για  να  πάρω  μια  ανάσα.  Βλέπω  το  Κινεζάκι  και  φέρνει  την  πετσέτα  στο  πρόσωπο  και  χώνεται  μέσα.  Σκέφτομαι  ότι  θέλει  να  σκουπιστεί.  Παραμένει  όμως  για  αρκετό  χρόνο  εκεί  και  κάποια  στιγμή  αντιλαμβάνομαι  ότι  κλαίει.  Μόλις  την  αγκαλιάζω  να  δω  τι  έχει  αρχίζει  ένα  κλάμα  που  δεν  σταμάταγε  με  τίποτα.  Έχασα  τον  κόσμο  κάτω  από  τα  πόδια  μου.  Συγκλονίστηκα.  Μου  έφυγε  η  μαγκιά.  Ζητούσα  συγνώμη  (sory  sory  sory)  αλλά  χρειάστηκαν  τουλάχιστον  5  λεπτά  για  να  σταματήσει.  Και  τι  να  της  πεις ?  Ούτε  λέξη  Ελληνικά  ή  Αγγλικά.  Στο  τέλος  συνήλθε  και  με  παντιμίμα  προσπάθησα  να  διορθώσω  τα  αδιόρθωτα.  Της  άφησα  χρήματα  και  έφυγα.  Δεν  το  χωράει  το  μυαλό  μου  55  χρονών  άνθρωπος  και  να  μην  έχω  την  ευαισθησία  να  καταλάβω  τις  ισορροπίες.  Πριν  φύγω  μου  κάνει  νόημα  να  μην  πω  τίποτα  στη  σερίφισσα.  Μου  έδωσε  την  εντύπωση  πως  φοβόταν.  Είναι  να  σου  φεύγει  το  κεφάλι.  Και  όλα  αυτά  γιατί  παρασύρθηκα  από  την  πουτανιά  των  χώρων  αυτών  με  αποτέλεσμα  να  γίνω  γαϊδούρι.  Αυτά  τα  γράφω  για  να  τα  διαβάσετε  και  σεις  και  να  μην  παρασυρόμαστε.  Σκεφτόμενος  την  ψυχολογία  της  κοπέλας  πέρασα  άσχημες  γιορτές  γιατί  έγινα  αιτία  να  τη  σημαδέψω  ψυχικά.         

Συγκλονιστικό μήνυμα, το οποίο πρέπει να μας κάνει όλους να (ξανα)δούμε τις παρενέργειες που μπορεί να έχει το "άθλημα"...

Κάθε άλλο παρά ρόδινα είναι τα πράγματα πολλές φορές.

Πολύ παλιότερα, πριν από αρκετά χρόνια μου είχε τύχει κι εμένα κάτι ανάλογο, δηλαδή μια κοπέλα που ήρθε σε κάποιο ξενοδοχείο στο οποίο τη φώναξα (από γραφείο) και έτρεμε σαν το ψάρι, φαινόταν ότι δεν ήθελε ούτε να την αγγίξω... Καταφάνερα εξαναγκασμένη... Την πλήρωσα και της είπα να φύγει χωρίς να κάνουμε τίποτα - αλλά ακόμα το θυμάμαι...

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.191
Πόντοι
506
Λοιπόν  θα  ήθελα  να  αναφέρω  μια  εμπειρία  άσχημη  που  είχα  δύο  μέρες  πριν  τα  Χριστούγεννα.  Πήγα  σε  ένα  μαγαζί  του  χώρου  και  στην  παρέλαση  βλέπω  ένα  Κινεζάκι  με  πιασίματα,  μικρό,  μελαχρινό  στο  γνωστό  ύψος  των  κινέζων  αλλά  πολύ  ενδιαφέρον.  Λέω  της  πορτιέρισας  να  τη  φωνάξει.  Μου  λέει  αυτή  ότι  το  μικρό  είναι  καινούργιο  και  δεν  ξέρει  τη  δουλειά.  Με  νοήματα  συνενοηθήκαμε  για  το  πρόγραμμα  (στοματικό  χωρίς).  Επίσης  με  νοήματα  μου  είπε  όχι  πρωκτικό  όπως  επίσης  ότι  είναι  23  χρονών.  Με  το  που  ξεκινά  το  μασαζάκι  (αισθησιακό)  είναι  προφανές  ότι  δεν  το  κατέχει  το  άθλημα.  Αρχίζουμε  λοιπόν  το  άλλο  πρόγραμμα.  Εδώ  πρέπει  να  αναφέρω  ότι  ίσως  λόγω  του  ότι  τα  κινεζάκια  (π.χ.  Λίλη  κ.λ.π.)  τα  κάνουν  όλα  γελαστά  και  χωρίς  πρόβλημα,  ούτε  που  μου  περνά  από  το  μυαλό  ότι  πρέπει  να  είμαι  επιφυλακτικός.  Ήρθε  η  ώρα  του  σεξ  λοιπόν  χωρίς  κανένα  πρόβλημα.  Μετά  από  λίγο  την  βάζω  στον  καναπέ  που  υπήρχε  και  συνεχίζουμε.  Λίγο  προ  του  τέλους  βγάζω  το  προφυλακτικό,  και  την  γυρίζω  ούτως  ώστε  να  τελειώσω  στο  face.  Τη  βάζω  και  γλύφει  τα  @@  και  προχωρώ  και  λίγο  πιό  πέρα  οπότε  το  στώμα  βρίσκεται  καταλαβαίνεται  που.  Σε  αυτή  την  στάση  πολλές  κοπέλες  μου  λένε  όχι  και  πάντα  σέβομαι  την  άρνηση  αφού  έχω  σαν  αρχή  να  μην  πιέχω  καμία  κοπέλα.  Είναι  σημαντικό  να  σέβεσαι  τον  άλλο  και  να  παίρνεις  ότι  μπορεί  να  σου  δώσει  ΚΑΙ  ΜΟΝΟ.  Με  τη  λογική  λοιπόν  που  δεν  αντιδρά  η  εν  λόγω  συνεχίζω  και  όταν  είναι  να  τελειώσω  φέρνω  το  όργανο  στο  στόμα  και  αρχίζει  το  κύμα.  Σαν  τελείωσα  κάθομαι  στον  καναπέ  για  να  πάρω  μια  ανάσα.  Βλέπω  το  Κινεζάκι  και  φέρνει  την  πετσέτα  στο  πρόσωπο  και  χώνεται  μέσα.  Σκέφτομαι  ότι  θέλει  να  σκουπιστεί.  Παραμένει  όμως  για  αρκετό  χρόνο  εκεί  και  κάποια  στιγμή  αντιλαμβάνομαι  ότι  κλαίει.  Μόλις  την  αγκαλιάζω  να  δω  τι  έχει  αρχίζει  ένα  κλάμα  που  δεν  σταμάταγε  με  τίποτα.  Έχασα  τον  κόσμο  κάτω  από  τα  πόδια  μου.  Συγκλονίστηκα.  Μου  έφυγε  η  μαγκιά.  Ζητούσα  συγνώμη  (sory  sory  sory)  αλλά  χρειάστηκαν  τουλάχιστον  5  λεπτά  για  να  σταματήσει.  Και  τι  να  της  πεις ?  Ούτε  λέξη  Ελληνικά  ή  Αγγλικά.  Στο  τέλος  συνήλθε  και  με  παντιμίμα  προσπάθησα  να  διορθώσω  τα  αδιόρθωτα.  Της  άφησα  χρήματα  και  έφυγα.  Δεν  το  χωράει  το  μυαλό  μου  55  χρονών  άνθρωπος  και  να  μην  έχω  την  ευαισθησία  να  καταλάβω  τις  ισορροπίες.  Πριν  φύγω  μου  κάνει  νόημα  να  μην  πω  τίποτα  στη  σερίφισσα.  Μου  έδωσε  την  εντύπωση  πως  φοβόταν.  Είναι  να  σου  φεύγει  το  κεφάλι.  Και  όλα  αυτά  γιατί  παρασύρθηκα  από  την  πουτανιά  των  χώρων  αυτών  με  αποτέλεσμα  να  γίνω  γαϊδούρι.  Αυτά  τα  γράφω  για  να  τα  διαβάσετε  και  σεις  και  να  μην  παρασυρόμαστε.  Σκεφτόμενος  την  ψυχολογία  της  κοπέλας  πέρασα  άσχημες  γιορτές  γιατί  έγινα  αιτία  να  τη  σημαδέψω  ψυχικά.         

...Φίλε olym... έτσι όπως περιγράφεις την εμπειρία σου, κανείς δεν μπορεί να σου καταλογίσει ευθύνη...Φυσικό ήταν να παρασυρθείς και απ αυτά που γράφονται εδώ για τις Κινεζούλες, αλλά και από την επιθυμία σου για ικανοποίηση...είναι πιθανόν η κοπέλα αυτή να εξαναγκάζεται...άλλωστε το έργο τόχουμε ξαναδεί...Σκέψου μόνο πόσο συχνά συνέβαινε το ίδιο πριν 15-20 χρόνια, όταν έρχονταν κατά χιλιάδες εδώ οι κοπέλες από την Ανατολική Ευρώπη...
Δεν είναι δύσκολο να υποθέσει κανείς (εύλογα) πως εκτός από τις διάφορες άλλες μαφίες υπάρχει πλέον και η Κινεζική. Δεν μπορεί ξαφνικά οι πιάτσες και τα μασατζίδικα να γέμισαν Κινεζάκια, και όλες αυτές οι κοπέλες να το κάνουν και πρόθυμα...ας μην ξεχνάμε πως ακόμη και σήμερα στην Κίνα πολλοί γονείς θεωρούν περίπου ως κατάρα τη γέννηση ενός κοριτσιού...αυτές οι κοπέλες προέρχονται από μια 100% ανδροκρατική κοινωνία και η πίεση που δέχονται είναι πολλαπλάσια...είναι φυσικό κάποιες απ αυτές να σπάνε...αλλά κι εμείς δεν είμαστε μάντεις να ξέρουμε εκ των προτέρων τι γίνεται...πόσο μάλλον όταν κι αυτές δεν το δείχνουν απ την αρχή...Καταλαβαίνω ότι ένιωσες άσχημα, αλλά δε χρειάζεται να βασανίζεσαι με ενοχές...το ότι προσπάθησες να την παρηγορήσεις, αυτό δείχνει ότι σκέφτεσαι ανθρώπινα...Από κει κει πέρα, ο καθένας ας είναι προσεκτικός...και ας μην ξεχνάμε πως και τα κορίτσια αυτά είναι ΑΝΘΡΩΠΟΙ και πως πρέπει να τις σεβόμαστε-τουλάχιστον αυτές που τιμούν τη (δύσκολη) δουλειά τους...Αυτά και καλή συνέχεια...

Εγγρ.
23 Ιουλ 2009
Like
2
Πόντοι
16
...αλλά κι εμείς δεν είμαστε μάντεις να ξέρουμε εκ των προτέρων τι γίνεται...πόσο μάλλον όταν κι αυτές δεν το δείχνουν απ την αρχή...Καταλαβαίνω ότι ένιωσες άσχημα, αλλά δε χρειάζεται να βασανίζεσαι με ενοχές...το ότι προσπάθησες να την παρηγορήσεις, αυτό δείχνει ότι σκέφτεσαι ανθρώπινα...Από κει κει πέρα, ο καθένας ας είναι προσεκτικός...και ας μην ξεχνάμε πως και τα κορίτσια αυτά είναι ΑΝΘΡΩΠΟΙ και πως πρέπει να τις σεβόμαστε-τουλάχιστον αυτές που τιμούν τη (δύσκολη) δουλειά τους...Αυτά και καλή συνέχεια...

:thumbsup:

Καθώς και στο συναγωνιστή olym! (:thumbsup:)

AKISATHENS

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Μία απλή σκέψη σχετικά με όλα τα ιδρύματα και τις κοπέλες : Όσο πιο αστέρι δείχνει η κοπέλα τόσο περισσότερο αδιαφορεί να αποδώσει, αφού ξέρει ότι θα την επιλέξουν οι 8 στους 10, είναι και κουρασμένη σωματικά και οργανικά απο την πολλή δουλειά. Όταν η κοπέλα είναι απλά εμφανίσημη αποδίδει γιατί θέλει να κερδίσει πελάτη και είναι και ξεκούραστη σωματικά και οργανικά. Όταν ένα ίδρυμα δεν έχει πολυκοσμία περνάμε  καλύτερα και από άποψη χρόνου, δεν κοιτάζουν την ξεπέτα για τον επόμενο.

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Μία απλή σκέψη σχετικά με όλα τα ιδρύματα και τις κοπέλες : Όσο πιο αστέρι δείχνει η κοπέλα τόσο περισσότερο αδιαφορεί να αποδώσει, αφού ξέρει ότι θα την επιλέξουν οι 8 στους 10, είναι και κουρασμένη σωματικά και οργανικά απο την πολλή δουλειά. Όταν η κοπέλα είναι απλά εμφανίσημη αποδίδει γιατί θέλει να κερδίσει πελάτη και είναι και ξεκούραστη σωματικά και οργανικά. Όταν ένα ίδρυμα δεν έχει πολυκοσμία περνάμε  καλύτερα και από άποψη χρόνου, δεν κοιτάζουν την ξεπέτα για τον επόμενο.

Συμφωνω απολύτως.....ομως,να πηγαίνουμε σε μπάζα? μια καλή λύση ειναι να πηγαίνουμε σε ιδρύματα με ωραίες κοπέλλες σχετικά νωρίς,ώστε να τις πετυχαίνουμε ξεκούραστες.... :dancing:

Kebaaap

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
3
Πόντοι
616
Νέο μαγαζί/αγγελία (ποσα θα ανοιξουν πια???):

ΑΒΑ ανοίξαμε και σας περιμένουμε. Πατησίων 160, 1ος όροφος κουδούνι "Μασάζ". Πολυτελής χώρος για την απόλυτη χαλάρωσή σας και ευεξία από έμπειρες μασέζ, 10.30-20.30, Σαββατοκύριακο 10.30-18.00

Δεν εχω παει/δεν εχω τηλ. Απλα ενημερωνω.  :rolleyes:

perineo

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Κριτικές
13
Like
156
Πόντοι
6.045

ΑΒΑ ανοίξαμε και σας περιμένουμε. Πατησίων 160, 1ος όροφος κουδούνι "Μασάζ". Πολυτελής χώρος για την απόλυτη χαλάρωσή σας και ευεξία από έμπειρες μασέζ, 10.30-20.30, Σαββατοκύριακο 10.30-18.00

άμα ακούς έμπειρες σκέψου γριές που θαχει

OP
OP
spunky13

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.707
Πόντοι
7.715

το σαββατο που εχουμε χρονο θα περασουμε....

doctore

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2008
Κριτικές
40
Like
0
Πόντοι
606

Δεν θέλουμε έμπειρες μασέζ ...
Πιπίνια θέλουμε !!!

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006

KEBAP ο μασαζοληξείαρχος του bou  :grin:

perineo

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Κριτικές
13
Like
156
Πόντοι
6.045

¨Ημουν έτοιμος να πάω.Μου έσωσες το 80άρι, να σαι καλά άνθρωπέ μου, ο Θεός να σε φυλάει...

cybermass

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
6

Αυτά που γράφει ο olym πρέπει να μας κάνουν  όλους να σκεφτούμε ότι πέρα από την πλάκα η την ευχαρίστηση και την απόλαυση δεν πρέπει να παύουμε να σκεφτόμαστε σαν άνθρωποι και να αντιμετωπίζουμε τις κοπέλες ανάλογα.
Γιααυτό και διαφωνώ κάθετα με κάποιους εδω μέσα που από τα γραφόμενά τους δείχνουν να θεωρούν τις κοπέλες απλά σαν "αντικείμενα ηδονής"

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom