Λοιπόν θα ήθελα να αναφέρω μια εμπειρία άσχημη που είχα δύο μέρες πριν τα Χριστούγεννα. Πήγα σε ένα μαγαζί του χώρου και στην παρέλαση βλέπω ένα Κινεζάκι με πιασίματα, μικρό, μελαχρινό στο γνωστό ύψος των κινέζων αλλά πολύ ενδιαφέρον. Λέω της πορτιέρισας να τη φωνάξει. Μου λέει αυτή ότι το μικρό είναι καινούργιο και δεν ξέρει τη δουλειά. Με νοήματα συνενοηθήκαμε για το πρόγραμμα (στοματικό χωρίς). Επίσης με νοήματα μου είπε όχι πρωκτικό όπως επίσης ότι είναι 23 χρονών. Με το που ξεκινά το μασαζάκι (αισθησιακό) είναι προφανές ότι δεν το κατέχει το άθλημα. Αρχίζουμε λοιπόν το άλλο πρόγραμμα. Εδώ πρέπει να αναφέρω ότι ίσως λόγω του ότι τα κινεζάκια (π.χ. Λίλη κ.λ.π.) τα κάνουν όλα γελαστά και χωρίς πρόβλημα, ούτε που μου περνά από το μυαλό ότι πρέπει να είμαι επιφυλακτικός. Ήρθε η ώρα του σεξ λοιπόν χωρίς κανένα πρόβλημα. Μετά από λίγο την βάζω στον καναπέ που υπήρχε και συνεχίζουμε. Λίγο προ του τέλους βγάζω το προφυλακτικό, και την γυρίζω ούτως ώστε να τελειώσω στο face. Τη βάζω και γλύφει τα @@ και προχωρώ και λίγο πιό πέρα οπότε το στώμα βρίσκεται καταλαβαίνεται που. Σε αυτή την στάση πολλές κοπέλες μου λένε όχι και πάντα σέβομαι την άρνηση αφού έχω σαν αρχή να μην πιέχω καμία κοπέλα. Είναι σημαντικό να σέβεσαι τον άλλο και να παίρνεις ότι μπορεί να σου δώσει ΚΑΙ ΜΟΝΟ. Με τη λογική λοιπόν που δεν αντιδρά η εν λόγω συνεχίζω και όταν είναι να τελειώσω φέρνω το όργανο στο στόμα και αρχίζει το κύμα. Σαν τελείωσα κάθομαι στον καναπέ για να πάρω μια ανάσα. Βλέπω το Κινεζάκι και φέρνει την πετσέτα στο πρόσωπο και χώνεται μέσα. Σκέφτομαι ότι θέλει να σκουπιστεί. Παραμένει όμως για αρκετό χρόνο εκεί και κάποια στιγμή αντιλαμβάνομαι ότι κλαίει. Μόλις την αγκαλιάζω να δω τι έχει αρχίζει ένα κλάμα που δεν σταμάταγε με τίποτα. Έχασα τον κόσμο κάτω από τα πόδια μου. Συγκλονίστηκα. Μου έφυγε η μαγκιά. Ζητούσα συγνώμη (sory sory sory) αλλά χρειάστηκαν τουλάχιστον 5 λεπτά για να σταματήσει. Και τι να της πεις ? Ούτε λέξη Ελληνικά ή Αγγλικά. Στο τέλος συνήλθε και με παντιμίμα προσπάθησα να διορθώσω τα αδιόρθωτα. Της άφησα χρήματα και έφυγα. Δεν το χωράει το μυαλό μου 55 χρονών άνθρωπος και να μην έχω την ευαισθησία να καταλάβω τις ισορροπίες. Πριν φύγω μου κάνει νόημα να μην πω τίποτα στη σερίφισσα. Μου έδωσε την εντύπωση πως φοβόταν. Είναι να σου φεύγει το κεφάλι. Και όλα αυτά γιατί παρασύρθηκα από την πουτανιά των χώρων αυτών με αποτέλεσμα να γίνω γαϊδούρι. Αυτά τα γράφω για να τα διαβάσετε και σεις και να μην παρασυρόμαστε. Σκεφτόμενος την ψυχολογία της κοπέλας πέρασα άσχημες γιορτές γιατί έγινα αιτία να τη σημαδέψω ψυχικά.