Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 50K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 41 άτομα (2 μέλη και 39 επισκέπτες)

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
χμμμ...!..
Μαλλον κανεις η ΔΕΝ θελεις να καταλαβεις...
Εαν ειναι σωστα και αληθινα αυτα που εγραψε ο συναδελφος σκεφτεσαι πως και ποσο την εχει γαμησει η "πιτσιρικα" απο νταβαδες-σεριφησες και σεριφιδες????????????????????
Αυτο θελουν και αυτοι.... να γραψει ποια ειναι η πιο μαγαζι ειναι ,,.....
η ταπεινη μου αποψη που μαλλον δεν σου αρεσει....

+100000 (πολύ μεγαλύτερο μπλέξιμο μπορεί να φέρει για κείνη)

Stardust_73

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Like
7
Πόντοι
6
σωστο σαν σκεψη ΑΛΛΑ σιγουρα θα την πληρωσει και η κοπελα

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Φίλε olym,είμαστε κοντά στην ηλικία....Η κοπελλίτσα αυτή θα μπορουσε ανετα να ηταν κόρη μας,σωστά? βεβαίως,κανει την συγκεκριμένη δουλειά και εμείς πάμε στα μαγαζιά αυτά για να εκτονωθούμε και να διασκεδάσουμε....Επιπλέον,θέλουμε και πιπίνια,τρομάρα μας....ήταν λογικό να συμβεί κι αυτό,εχει τυχει παρόμοιο περιστατικό και σε μένα....
Πολλές απο τις κοπέλλες αυτές εκβιάζονται με πολλούς τρόπους για να κάνουν αυτή τη δουλειά.Επειδή θεωρώ οτι η ηλικια και η εμπειρία μας είναι ικανές να μας επιτρέπουν να διακρίνουμε τετοιες κοπέλλες απο κατι αλλα ξεπεταγμένα κοριτσακια,που εχουν την πουτανιά μεσα τους,η συμπεριφορά μας θα πρεπει να ειναι αναλογη...
Το ποστ σου σε τιμά σαν ανθρωπο,δείχνει οτι εχεις ευαισθησίες και αρχές και βέβαια είναι η καλύτερη απάντηση σε κάποιους εδω μέσα που θεωρούν οτι μπορούν να βγαζουν το οποιο βιτσιο και την οποια διαστροφή τους πάνω σε μια κοπέλλα,απλά και μόνο επειδη την πληρωνουν....
Η ανθρώπινη ψυχή και η ανθρώπινη προσωπικότητα δεν εχει τιμή.Ούτε παραβιάζεται,οχι για 80 και 100 ευρώ που πληρωνουμε εμεις,αλλά ούτε για πολύ περισσότερα....Εχω πει χιλιάδες φορές,αλλά κάποιοι δεν το αντιλαμβάνονται,οτι αν φερόμαστε στα κορίτσια σαν "πουτάνες",με τον ιδιο τρόπο θα μας αντιμετωπίσουν κι αυτές...
Καλ΄χρονιά να εχεις.

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.625
Πόντοι
42.697
χμμμ...!..
Μαλλον κανεις η ΔΕΝ θελεις να καταλαβεις...
Εαν ειναι σωστα και αληθινα αυτα που εγραψε ο συναδελφος σκεφτεσαι πως και ποσο την εχει γαμησει η "πιτσιρικα" απο νταβαδες-σεριφησες και σεριφιδες????????????????????
Αυτο θελουν και αυτοι.... να γραψει ποια ειναι η πιο μαγαζι ειναι ,,.....
η ταπεινη μου αποψη που μαλλον δεν σου αρεσει....

εγω καταλαβαίνω...
για αυτό υπάρχει ανοιχτο φόρουμ και ενημερωση, για να αποφευγουμε φόλες και να μαυρίζουμε τέτοιες καταστάσεις.
και δεν μπορώ να φανταστώ οτι η κινεζα "θα κινδυνευσει" απο τον ιδιοκτητη εαν γραφεί κατι εδώ
είναι καλύτερα δηλ να ταλαιπωρείται εκει μεσα και αυτη και οι πελάτες που την επιλέγουν?
Δεν είμαστε πια σε εποχές "τρουμπας"....

olym

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Δεν  νομίζω  ότι  εξαναγκάστηκε  να  δουλέψει  στο  μαγαζί.  Εγώ  ίσως  ξεπέρασα  τα  όρια.  Ξέρεις  είναι  άλλο  να  νομίζεις  ότι  θα  κάνεις  ένα  απλό  σεξ  και  άλλο  να  βλέπεις  την  ωμή  πραγματικότητα  των  προχωρημένων  απαιτήσεων  των  πελατών.  Είναι  όπως  πολλές  φορές  κάποιες  δουλειές  μας  φαίνονται  εύκολες  απ΄ έξω  αλλά  όταν  έρθει  η  ώρα  να  τις  κάνουμε  βλέπουμε  την  ωμή  πραγματικότητα.  Κάπως  έτσι.

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Φίλε olym,είμαστε κοντά στην ηλικία....Η κοπελλίτσα αυτή θα μπορουσε ανετα να ηταν κόρη μας,σωστά? βεβαίως,κανει την συγκεκριμένη δουλειά και εμείς πάμε στα μαγαζιά αυτά για να εκτονωθούμε και να διασκεδάσουμε....Επιπλέον,θέλουμε και πιπίνια,τρομάρα μας....ήταν λογικό να συμβεί κι αυτό,εχει τυχει παρόμοιο περιστατικό και σε μένα....
Πολλές απο τις κοπέλλες αυτές εκβιάζονται με πολλούς τρόπους για να κάνουν αυτή τη δουλειά.Επειδή θεωρώ οτι η ηλικια και η εμπειρία μας είναι ικανές να μας επιτρέπουν να διακρίνουμε τετοιες κοπέλλες απο κατι αλλα ξεπεταγμένα κοριτσακια,που εχουν την πουτανιά μεσα τους,η συμπεριφορά μας θα πρεπει να ειναι αναλογη...
Το ποστ σου σε τιμά σαν ανθρωπο,δείχνει οτι εχεις ευαισθησίες και αρχές και βέβαια είναι η καλύτερη απάντηση σε κάποιους εδω μέσα που θεωρούν οτι μπορούν να βγαζουν το οποιο βιτσιο και την οποια διαστροφή τους πάνω σε μια κοπέλλα,απλά και μόνο επειδη την πληρωνουν....
Η ανθρώπινη ψυχή και η ανθρώπινη προσωπικότητα δεν εχει τιμή.Ούτε παραβιάζεται,οχι για 80 και 100 ευρώ που πληρωνουμε εμεις,αλλά ούτε για πολύ περισσότερα....Εχω πει χιλιάδες φορές,αλλά κάποιοι δεν το αντιλαμβάνονται,οτι αν φερόμαστε στα κορίτσια σαν "πουτάνες",με τον ιδιο τρόπο θα μας αντιμετωπίσουν κι αυτές...
Καλ΄χρονιά να εχεις.
:thumbsup:

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Δεν  νομίζω  ότι  εξαναγκάστηκε  να  δουλέψει  στο  μαγαζί.  Εγώ  ίσως  ξεπέρασα  τα  όρια.  Ξέρεις  είναι  άλλο  να  νομίζεις  ότι  θα  κάνεις  ένα  απλό  σεξ  και  άλλο  να  βλέπεις  την  ωμή  πραγματικότητα  των  προχωρημένων  απαιτήσεων  των  πελατών.  Είναι  όπως  πολλές  φορές  κάποιες  δουλειές  μας  φαίνονται  εύκολες  απ΄ έξω  αλλά  όταν  έρθει  η  ώρα  να  τις  κάνουμε  βλέπουμε  την  ωμή  πραγματικότητα.  Κάπως  έτσι.
:thumbsup:

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Πολλοί απο τους συναγωνιστές που γράφουνε χωρίς να σκέπτονται,καλό ειναι να αναρωτηθούν το κλίμα που επικρατεί στα μαγαζιά αυτά...Με αυτό το σκεπτικό,θα διαφωνήσω εδω με τον φίλο μου τον zero,την γνωμη του οποιου σεβομαι και εκτιμώ.
Φίλε zero,οποιος θελει μπορεί να ενημερωθεί με πμ.Αν γραφτει το μαγαζί,πολύ λίγοι θα ριξουνε μαυρο,οπως λές...Οι περισσότεροι θα το επισκεφτουν για να διαπιστώσουν αν η Κινεζούλα έχει πλεον "προσαρμοσθεί" στα ιδιαίτερα γούστα των πελατων....Γνωριζεις φαντάζομαι την λογική του Νεοελληνα..."να περάσω εγω καλά,και ας πάνε να γαμηθούνε τα υπολοιπα"...Γι' αυτό είπα μπράβο στον olym,που εδειξε οτι ειναι πρώτα ανθρωπος και μετά ενας αντρας που κοιτάει να περασει καλά....

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.625
Πόντοι
42.697
Πολλοί απο τους συναγωνιστές που γράφουνε χωρίς να σκέπτονται,καλό ειναι να αναρωτηθούν το κλίμα που επικρατεί στα μαγαζιά αυτά...Με αυτό το σκεπτικό,θα διαφωνήσω εδω με τον φίλο μου τον zero,την γνωμη του οποιου σεβομαι και εκτιμώ.
Φίλε zero,οποιος θελει μπορεί να ενημερωθεί με πμ.Αν γραφτει το μαγαζί,πολύ λίγοι θα ριξουνε μαυρο,οπως λές...Οι περισσότεροι θα το επισκεφτουν για να διαπιστώσουν αν η Κινεζούλα έχει πλεον "προσαρμοσθεί" στα ιδιαίτερα γούστα των πελατων....Γνωριζεις φαντάζομαι την λογική του Νεοελληνα..."να περάσω εγω καλά,και ας πάνε να γαμηθούνε τα υπολοιπα"...Γι' αυτό είπα μπράβο στον olym,που εδειξε οτι ειναι πρώτα ανθρωπος και μετά ενας αντρας που κοιτάει να περασει καλά....

είναι και αυτή μια άποψη με αρκετά μεγάλη δόση αλήθειας...

saras

Μέγας
Εγγρ.
1 Απρ 2008
Κριτικές
11
Like
134
Πόντοι
4.160
μπορει τοτε να ξαναπαει ο ιδιος με την κινεζουλα στο ιδιο μαγαζι και αν αντιληφθει οτι συνεχιζεται η ιδια κατασταση (δηλαδη να μην βρισκεται εκει με την θεληση της), τοτε μπορει να παρει την αστυνομια με αποκρυψη και να καταγγειλλει τι συμβαινει εκει μεσα για να γλιτωσει και το κοριτσακι.βεβαια, θα πρεπει να σκεφτουμε και την περιπτωση το κοριτσακι να δουλευει εκει με την θεληση του γιατι προφανως εχει αναγκη τα χρηματα και επειδη ηταν τελειως καινουργια να μην μπορει ακομα να προσαρμοστει...
μονο αν κανει ξανα ο ιδιος επισκεψη στην κινεζουλα θα λυθει το μυστηριο...

G.G.XXX

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2007
Κριτικές
2
Like
1.208
Πόντοι
216
Δεν  νομίζω  ότι  εξαναγκάστηκε  να  δουλέψει  στο  μαγαζί.  Εγώ  ίσως  ξεπέρασα  τα  όρια.  Ξέρεις  είναι  άλλο  να  νομίζεις  ότι  θα  κάνεις  ένα  απλό  σεξ  και  άλλο  να  βλέπεις  την  ωμή  πραγματικότητα  των  προχωρημένων  απαιτήσεων  των  πελατών.  Είναι  όπως  πολλές  φορές  κάποιες  δουλειές  μας  φαίνονται  εύκολες  απ΄ έξω  αλλά  όταν  έρθει  η  ώρα  να  τις  κάνουμε  βλέπουμε  την  ωμή  πραγματικότητα.  Κάπως  έτσι.
Τελικά olym κατάλαβες τι την χάλασε την κινεζούλα,
το anal rimming ή το cim
και αφού πλέον δεν γίνεται να πεις δημόσια
σε πιο μαγαζί πήγες και ποια πήρες,
αν θέλεις στείλε πμ.

ΥΓ. αν στείλεις πμ, γράψε και πόσα έδωσες :grin:

olym

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Παιδιά  μου  συνέβει  κάτι που  με  στεναχώρεσαι.  Άφησα  να  περάσουν  λίγες  μέρες  για  να  μην  δημιουργηθεί  πιθανό  πρόβλημα  στην  κοπέλα.  Το  έγραψα  παρ΄ όλο  που  ντρέπομαι,  γιατί  θεώρησα  ότι  ίσως  κάποιοι  το  διαβάσουν  και  είναι  πιό  προσεκτικοί.  Από  εκεί  και  πέρα  ο  καθένας  ας  το  πάρει  όπως  νομίζει  και  μπορεί.  Αν  κάποιον  τον  προβληματίσει  και  έχει  το  νου  του  να  είναι  άνθρωπος  και  όχι  ζώο  καλώς.  Αν  κάποιοι  το  δούνε  σαν  ευκαιρία  ηδονής  υπάρχουν  δεκάδες  ή  εκατοντάδες  καραπουτανάρες  στο  χώρο  αυτό. Ούτε  λόγος  για  π.μ.  γιατί  δεν  ξέρω  κανέναν  σας.  Το  κλείνω  εδώ.  ΤΕΛΟΣ 

λαγαρος

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
5
Πόντοι
16
Παιδιά  μου  συνέβει  κάτι που  με  στεναχώρεσαι.  Άφησα  να  περάσουν  λίγες  μέρες  για  να  μην  δημιουργηθεί  πιθανό  πρόβλημα  στην  κοπέλα.  Το  έγραψα  παρ΄ όλο  που  ντρέπομαι,  γιατί  θεώρησα  ότι  ίσως  κάποιοι  το  διαβάσουν  και  είναι  πιό  προσεκτικοί.  Από  εκεί  και  πέρα  ο  καθένας  ας  το  πάρει  όπως  νομίζει  και  μπορεί.  Αν  κάποιον  τον  προβληματίσει  και  έχει  το  νου  του  να  είναι  άνθρωπος  και  όχι  ζώο  καλώς.  Αν  κάποιοι  το  δούνε  σαν  ευκαιρία  ηδονής  υπάρχουν  δεκάδες  ή  εκατοντάδες  καραπουτανάρες  στο  χώρο  αυτό. Ούτε  λόγος  για  π.μ.  γιατί  δεν  ξέρω  κανέναν  σας.  Το  κλείνω  εδώ.  ΤΕΛΟΣ 

:thumbsup:  :thumbsup:

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.415
Πόντοι
5.006
Kαλώς όρισες στον όμορφο κόσμο αγγελικά πλασμένο ολυμ ;)

olym

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Φίλε  diomidis1  αυτό  που  έγραψες  μάλλον  το  βλέπω  ειρωνικό.  Και  λίγο  βαρύ  για  έναν  άνθρωπο  55  χρονών  αν  είναι  έτσι.    Για  να  μην  έχεις  λοιπόν  αμφιβολίες  για  το  πως  βλέπω  τα  πράγματα  κοίτα  στο  θρεντ  Καλλιρρόης  85  που  ποστάρησα  σήμερα  να  δεις  ότι  η  ζωή  συνεχίζεται.  Χωρίς  τον  "όμορφο  κόσμο  αγγελικά  πλασμένο" 

silent scream

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Λοιπόν  θα  ήθελα  να  αναφέρω  μια  εμπειρία  άσχημη  που  είχα  δύο  μέρες  πριν  τα  Χριστούγεννα.  Πήγα  σε  ένα  μαγαζί  του  χώρου  και  στην  παρέλαση  βλέπω  ένα  Κινεζάκι  με  πιασίματα,  μικρό,  μελαχρινό  στο  γνωστό  ύψος  των  κινέζων  αλλά  πολύ  ενδιαφέρον.  Λέω  της  πορτιέρισας  να  τη  φωνάξει.  Μου  λέει  αυτή  ότι  το  μικρό  είναι  καινούργιο  και  δεν  ξέρει  τη  δουλειά.  Με  νοήματα  συνενοηθήκαμε  για  το  πρόγραμμα  (στοματικό  χωρίς).  Επίσης  με  νοήματα  μου  είπε  όχι  πρωκτικό  όπως  επίσης  ότι  είναι  23  χρονών.  Με  το  που  ξεκινά  το  μασαζάκι  (αισθησιακό)  είναι  προφανές  ότι  δεν  το  κατέχει  το  άθλημα.  Αρχίζουμε  λοιπόν  το  άλλο  πρόγραμμα.  Εδώ  πρέπει  να  αναφέρω  ότι  ίσως  λόγω  του  ότι  τα  κινεζάκια  (π.χ.  Λίλη  κ.λ.π.)  τα  κάνουν  όλα  γελαστά  και  χωρίς  πρόβλημα,  ούτε  που  μου  περνά  από  το  μυαλό  ότι  πρέπει  να  είμαι  επιφυλακτικός.  Ήρθε  η  ώρα  του  σεξ  λοιπόν  χωρίς  κανένα  πρόβλημα.  Μετά  από  λίγο  την  βάζω  στον  καναπέ  που  υπήρχε  και  συνεχίζουμε.  Λίγο  προ  του  τέλους  βγάζω  το  προφυλακτικό,  και  την  γυρίζω  ούτως  ώστε  να  τελειώσω  στο  face.  Τη  βάζω  και  γλύφει  τα  @@  και  προχωρώ  και  λίγο  πιό  πέρα  οπότε  το  στώμα  βρίσκεται  καταλαβαίνεται  που.  Σε  αυτή  την  στάση  πολλές  κοπέλες  μου  λένε  όχι  και  πάντα  σέβομαι  την  άρνηση  αφού  έχω  σαν  αρχή  να  μην  πιέχω  καμία  κοπέλα.  Είναι  σημαντικό  να  σέβεσαι  τον  άλλο  και  να  παίρνεις  ότι  μπορεί  να  σου  δώσει  ΚΑΙ  ΜΟΝΟ.  Με  τη  λογική  λοιπόν  που  δεν  αντιδρά  η  εν  λόγω  συνεχίζω  και  όταν  είναι  να  τελειώσω  φέρνω  το  όργανο  στο  στόμα  και  αρχίζει  το  κύμα.  Σαν  τελείωσα  κάθομαι  στον  καναπέ  για  να  πάρω  μια  ανάσα.  Βλέπω  το  Κινεζάκι  και  φέρνει  την  πετσέτα  στο  πρόσωπο  και  χώνεται  μέσα.  Σκέφτομαι  ότι  θέλει  να  σκουπιστεί.  Παραμένει  όμως  για  αρκετό  χρόνο  εκεί  και  κάποια  στιγμή  αντιλαμβάνομαι  ότι  κλαίει.  Μόλις  την  αγκαλιάζω  να  δω  τι  έχει  αρχίζει  ένα  κλάμα  που  δεν  σταμάταγε  με  τίποτα.  Έχασα  τον  κόσμο  κάτω  από  τα  πόδια  μου.  Συγκλονίστηκα.  Μου  έφυγε  η  μαγκιά.  Ζητούσα  συγνώμη  (sory  sory  sory)  αλλά  χρειάστηκαν  τουλάχιστον  5  λεπτά  για  να  σταματήσει.  Και  τι  να  της  πεις ?  Ούτε  λέξη  Ελληνικά  ή  Αγγλικά.  Στο  τέλος  συνήλθε  και  με  παντιμίμα  προσπάθησα  να  διορθώσω  τα  αδιόρθωτα.  Της  άφησα  χρήματα  και  έφυγα.  Δεν  το  χωράει  το  μυαλό  μου  55  χρονών  άνθρωπος  και  να  μην  έχω  την  ευαισθησία  να  καταλάβω  τις  ισορροπίες.  Πριν  φύγω  μου  κάνει  νόημα  να  μην  πω  τίποτα  στη  σερίφισσα.  Μου  έδωσε  την  εντύπωση  πως  φοβόταν.  Είναι  να  σου  φεύγει  το  κεφάλι.  Και  όλα  αυτά  γιατί  παρασύρθηκα  από  την  πουτανιά  των  χώρων  αυτών  με  αποτέλεσμα  να  γίνω  γαϊδούρι.  Αυτά  τα  γράφω  για  να  τα  διαβάσετε  και  σεις  και  να  μην  παρασυρόμαστε.  Σκεφτόμενος  την  ψυχολογία  της  κοπέλας  πέρασα  άσχημες  γιορτές  γιατί  έγινα  αιτία  να  τη  σημαδέψω  ψυχικά.         
[/quote

φίλε δεν ξέρεις η καθεμιά τι Σταυρό κουβαλαει...δεν το κάνουν όλες από χαρά....έχεις ακούσει περί trafficking?

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.415
Πόντοι
5.006
Το εχω δεί φίλε μου το εχω δεί και αφού μπαίνεις σε αυτό το τρυπάκι της συμμετοχής είσαι το ίδιο συνυπεύθυνος για τα γεγονότα όπως όλοι μας (δεν εξαιρώ τον ευαυτό μου)

bubaloo

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0
εγω καταλαβαίνω...
για αυτό υπάρχει ανοιχτο φόρουμ και ενημερωση, για να αποφευγουμε φόλες και να μαυρίζουμε τέτοιες καταστάσεις.
και δεν μπορώ να φανταστώ οτι η κινεζα "θα κινδυνευσει" απο τον ιδιοκτητη εαν γραφεί κατι εδώ
είναι καλύτερα δηλ να ταλαιπωρείται εκει μεσα και αυτη και οι πελάτες που την επιλέγουν?
Δεν είμαστε πια σε εποχές "τρουμπας"....
Ο Andy τα έγραψε πολύ ωραία και είναι από τους λίγους που όταν γράφει η γλώσσα που χρησιμοποιεί είναι ευπρεπής απέναντι στα κορίτσια
και σε μας. Μακάρι να παραδειγματιστούμε και να μιλάμε όλοι μας εδώ με ευπρέπεια, γιατί το σεξ δεν είναι βρώμικο, εμείς το κάνουμε να
φαίνεται έτσι με τα λόγια και την εν γένει συμπεριφορά μας.

olym

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Συμφωνώ  ότι  όλοι  είμαστε  συνυπεύθυνοι.  Μόνο  που  δεν  έχουμε  όλοι  το  ίδιο  ποσοστό  ευθύνης

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.292
Πόντοι
8.006
Επιβεβαιωνεται παντως η αποψη μου, οτι ο αντρας δεν μπορει να αντισταθει στα δακρυα της γυναικας.
Συμφωνω παντως με το γενικο περιεχομενο του ποστ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom