Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (2 μέλη και 19 επισκέπτες)

Invisible Man

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Κριτικές
164
Like
5.204
Πόντοι
21.265
Αν γνωρίζει κάποιος μου απαντάει :

Την προηγούμενη Τετάρτη, απόγευμα κατά τις 7, αποφάσισα να κάνω μια επίσκεψη στο ίδρυμα της Θέτιδος 4, πίσω από το Χίλτον.

Για το συγκεκριμένο ίδρυμα είχε γραφτεί παλιότερα ότι υπάρχει μια Κουβανή ονόματι Ροσβίτα.

Δεν είχα ξαναπάει και φθάνοντας στη διεύθυνση διαπίστωσα ότι εκεί είναι κτίριο γραφείων με 4 ορόφους. Στην πινακίδα για τον 4ο όροφο έγραφε κάτι για θεραπευτικούς συμβούλους. Χτυπάω το κουδούνι, αλλά τίποτα.

Γνωρίζει κανείς τι ισχύει με το συγκεκριμένο "μαγαζί"; Ποιές ώρες δουλεύει και αν υπάρχει αυτή η Ροσβίτα εκεί ;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
234.351
Πόντοι
46.232
παιδια καλη χρονια να εχουμε, να εχουμε δουλεια να μας μενουν λεφτα να μπορουμε να εξασκουμε το ¨χομπι¨μας χρονια πολλα

G.G.XXX

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2007
Κριτικές
2
Like
1.200
Πόντοι
216
Χωροι.....νομιζω οτι υπαρχουνε και εν πασει περιπτωσει δεν ειναι δυσκολο να βρεθουν
Τωρα το θεμα για μενα ειναι.........να καταλαβουν οτι και αυτη η χωρα πρεπει να αντιμετωπιζεται το ιδιο επαγγελματικα με τιs αλλεs χωρεs και να μην ερχονται μονο οι βαριεστημενεs και ο κατιμαs.....
Οσο γι αυτουs που τιs καλομαθανε  σε  μπουρμπουαρ........νομιζω οτι μπορει να γινεται κι εξω.....η  ισωs ναναι δυσκολο να κοπει εδω σ αυτη τη χωρα......Οι συνηθειεs δεν αλλαζουν.......
Απλα , πρεπει να το δουν  περισσοτερο  επαγγελματικα το θεμα......
Σχεδόν τα ίδια λέμε συνάδελφε ή ακόμα καλύτερα το ένα συμπληρώνει το άλλο, γιατί οι καριόλες βρίσκουν και τα κάνουν.

Αν σ'αυτά που είπα προσθέσουμε όπως πολύ σωστά το είπες, το ότι δεν είναι καλές επαγγελματίες (ξεπέτες, βρωμιάρες, αγενείς, με υπηρεσίες κάτω του μετρίου κλπ. κλπ.) αλλά παρ'όλα αυτά, κάποιοι (μουνόδουλοι) ΚΑΙ τις υψηλές ταρίφες που ζητάνε τους δίνουν αλλά ΚΑΙ υψηλά μπουρμπουάρ, τότε το μόνο σίγουρο είναι πως μια ζωή,
θα απολαμβάνουμε ΜΟΝΟ ακριβό κατιμά.

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
Σχεδόν τα ίδια λέμε συνάδελφε ή ακόμα καλύτερα το ένα συμπληρώνει το άλλο, γιατί οι καριόλες βρίσκουν και τα κάνουν.

Αν σ'αυτά που είπα προσθέσουμε όπως πολύ σωστά το είπες, το ότι δεν είναι καλές επαγγελματίες (ξεπέτες, βρωμιάρες, αγενείς, με υπηρεσίες κάτω του μετρίου κλπ. κλπ.) αλλά παρ'όλα αυτά, κάποιοι (μουνόδουλοι) ΚΑΙ τις υψηλές ταρίφες που ζητάνε τους δίνουν αλλά ΚΑΙ υψηλά μπουρμπουάρ, τότε το μόνο σίγουρο είναι πως μια ζωή,
θα απολαμβάνουμε ΜΟΝΟ ακριβό κατιμά.
κοψτε τα μη μας περνανε μαλακες...

Kebaaap

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
3
Πόντοι
616
Χρόνια πολλά με υγεία και μακριά από "παράσημα" σε όλους.

Καλή  :zfuck: χρονιά !!!

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
να έχουμε μπικικίνια να περνάμε καλά στα λαδιάσματα...

OP
OP
spunky13

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.707
Πόντοι
7.715
χρονια πολλα με υγεια σε ολους....

fredy2

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Χρονια πολλα καλλη χρονια με υγεια σε ολους τους συναγωνιστες και καλλα μουνια στον πουτσο μας :rockon: :rockon:

Εγγρ.
23 Ιουλ 2009
Like
2
Πόντοι
16
Συνεπώς, ή άναγκαιότητα της άνεύρεσης καινούργιων παραμέτρων στόν χώρο τού άγοραίου έρωτα  προβάλλει έπιτακτικότερη την στιγμή που ό χώρος , άσφυκτιά κάτω από την πίεση άλυτων προβλημάτων και περιμένει μiά νέα πρόταση συντεθειμένη άπό τον λόγο έκείνων που ο λόγος τους δέν είναι πιά χαμένος........

Ετσι, ό λόγος σας μάς φέρνη  πιο κοντά στήν κατάσταση , της συνειδητότητας που είναι το τελικά ζητούμενο...........

Amjik ...........

:coffee: :new_shocked:
Μήπως, ... μήπως, λέω, είμαι βλάκας :idiot: ...??? :think:

Βαλεντίνος ...!!! :2funny:

1965neo

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2008
Like
185
Πόντοι
1
Ενημερωση απο Ρόδων στη Νεα Κηφισια εχει καποιος ;
Τιμες κλπ πραγματικες! Να παω ή θα χασω το χρονο μου

gepap

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
302
Πόντοι
36

τιμές στα ύψη..καλό μασάζ και μόνο...παλαιότερα ήταν Κηφισίας και κρήτης..

olym

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Λοιπόν  θα  ήθελα  να  αναφέρω  μια  εμπειρία  άσχημη  που  είχα  δύο  μέρες  πριν  τα  Χριστούγεννα.  Πήγα  σε  ένα  μαγαζί  του  χώρου  και  στην  παρέλαση  βλέπω  ένα  Κινεζάκι  με  πιασίματα,  μικρό,  μελαχρινό  στο  γνωστό  ύψος  των  κινέζων  αλλά  πολύ  ενδιαφέρον.  Λέω  της  πορτιέρισας  να  τη  φωνάξει.  Μου  λέει  αυτή  ότι  το  μικρό  είναι  καινούργιο  και  δεν  ξέρει  τη  δουλειά.  Με  νοήματα  συνενοηθήκαμε  για  το  πρόγραμμα  (στοματικό  χωρίς).  Επίσης  με  νοήματα  μου  είπε  όχι  πρωκτικό  όπως  επίσης  ότι  είναι  23  χρονών.  Με  το  που  ξεκινά  το  μασαζάκι  (αισθησιακό)  είναι  προφανές  ότι  δεν  το  κατέχει  το  άθλημα.  Αρχίζουμε  λοιπόν  το  άλλο  πρόγραμμα.  Εδώ  πρέπει  να  αναφέρω  ότι  ίσως  λόγω  του  ότι  τα  κινεζάκια  (π.χ.  Λίλη  κ.λ.π.)  τα  κάνουν  όλα  γελαστά  και  χωρίς  πρόβλημα,  ούτε  που  μου  περνά  από  το  μυαλό  ότι  πρέπει  να  είμαι  επιφυλακτικός.  Ήρθε  η  ώρα  του  σεξ  λοιπόν  χωρίς  κανένα  πρόβλημα.  Μετά  από  λίγο  την  βάζω  στον  καναπέ  που  υπήρχε  και  συνεχίζουμε.  Λίγο  προ  του  τέλους  βγάζω  το  προφυλακτικό,  και  την  γυρίζω  ούτως  ώστε  να  τελειώσω  στο  face.  Τη  βάζω  και  γλύφει  τα  @@  και  προχωρώ  και  λίγο  πιό  πέρα  οπότε  το  στώμα  βρίσκεται  καταλαβαίνεται  που.  Σε  αυτή  την  στάση  πολλές  κοπέλες  μου  λένε  όχι  και  πάντα  σέβομαι  την  άρνηση  αφού  έχω  σαν  αρχή  να  μην  πιέχω  καμία  κοπέλα.  Είναι  σημαντικό  να  σέβεσαι  τον  άλλο  και  να  παίρνεις  ότι  μπορεί  να  σου  δώσει  ΚΑΙ  ΜΟΝΟ.  Με  τη  λογική  λοιπόν  που  δεν  αντιδρά  η  εν  λόγω  συνεχίζω  και  όταν  είναι  να  τελειώσω  φέρνω  το  όργανο  στο  στόμα  και  αρχίζει  το  κύμα.  Σαν  τελείωσα  κάθομαι  στον  καναπέ  για  να  πάρω  μια  ανάσα.  Βλέπω  το  Κινεζάκι  και  φέρνει  την  πετσέτα  στο  πρόσωπο  και  χώνεται  μέσα.  Σκέφτομαι  ότι  θέλει  να  σκουπιστεί.  Παραμένει  όμως  για  αρκετό  χρόνο  εκεί  και  κάποια  στιγμή  αντιλαμβάνομαι  ότι  κλαίει.  Μόλις  την  αγκαλιάζω  να  δω  τι  έχει  αρχίζει  ένα  κλάμα  που  δεν  σταμάταγε  με  τίποτα.  Έχασα  τον  κόσμο  κάτω  από  τα  πόδια  μου.  Συγκλονίστηκα.  Μου  έφυγε  η  μαγκιά.  Ζητούσα  συγνώμη  (sory  sory  sory)  αλλά  χρειάστηκαν  τουλάχιστον  5  λεπτά  για  να  σταματήσει.  Και  τι  να  της  πεις ?  Ούτε  λέξη  Ελληνικά  ή  Αγγλικά.  Στο  τέλος  συνήλθε  και  με  παντιμίμα  προσπάθησα  να  διορθώσω  τα  αδιόρθωτα.  Της  άφησα  χρήματα  και  έφυγα.  Δεν  το  χωράει  το  μυαλό  μου  55  χρονών  άνθρωπος  και  να  μην  έχω  την  ευαισθησία  να  καταλάβω  τις  ισορροπίες.  Πριν  φύγω  μου  κάνει  νόημα  να  μην  πω  τίποτα  στη  σερίφισσα.  Μου  έδωσε  την  εντύπωση  πως  φοβόταν.  Είναι  να  σου  φεύγει  το  κεφάλι.  Και  όλα  αυτά  γιατί  παρασύρθηκα  από  την  πουτανιά  των  χώρων  αυτών  με  αποτέλεσμα  να  γίνω  γαϊδούρι.  Αυτά  τα  γράφω  για  να  τα  διαβάσετε  και  σεις  και  να  μην  παρασυρόμαστε.  Σκεφτόμενος  την  ψυχολογία  της  κοπέλας  πέρασα  άσχημες  γιορτές  γιατί  έγινα  αιτία  να  τη  σημαδέψω  ψυχικά.         

meredi

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2008
Κριτικές
3
Like
78
Πόντοι
16

Rόδων πόσο; Το ψαξαμε καποια στιγμη αλλα δε το χαμε βρει 120 μας  ειχαν πει από τηλ νομιζω και ΜΟΝΟ με ραντευου

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.074
Πόντοι
42.697
καλό θα ήταν να αναφέρεις το κατάστημα εδώ να ξέρουμε φίλε olym...

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.074
Πόντοι
42.697
..και Φυσικα ΔΕΝ πρεπει να το αναφερει ΕΔΩ μεσα... κατα την ταπεινη μου εκτιμηση....!!!!!

είναι κακό δηλ-κατά την ταπεινη σου εκτίμηση- να ξέρουμε όσοι διαβαζουμε εδώ σε ποιο μαγαζι/ια υπαρχουν κοπέλες που εξαναγκάζονται να κάνουν αυτη τη δουλειά , ετσι ώστε εμείς και το μαγαζι να ΜΑΥΡΙΣΟΥΜΕ και να μην ταλαιπωρουμε τα αμοιρα κοριτσάκια.?

The Lover

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2005
Like
415
Πόντοι
36
είναι κακό δηλ-κατά την ταπεινη σου εκτίμηση- να ξέρουμε όσοι διαβαζουμε εδώ σε ποιο μαγαζι/ια υπαρχουν κοπέλες που εξαναγκάζονται να κάνουν αυτη τη δουλειά , ετσι ώστε εμείς και το μαγαζι να ΜΑΥΡΙΣΟΥΜΕ και να μην ταλαιπωρουμε τα αμοιρα κοριτσάκια.?

χμμμ...!..
Μαλλον κανεις η ΔΕΝ θελεις να καταλαβεις...
Εαν ειναι σωστα και αληθινα αυτα που εγραψε ο συναδελφος σκεφτεσαι πως και ποσο την εχει γαμησει η "πιτσιρικα" απο νταβαδες-σεριφησες και σεριφιδες????????????????????
Αυτο θελουν και αυτοι.... να γραψει ποια ειναι η πιο μαγαζι ειναι ,,.....
εαν ειταν να γραψει για το μαγαζι,που εδω θα συμφωνισω μαζι σου, Δεν επρεπε να το αναφερει ετσι......
η ταπεινη μου αποψη που μαλλον δεν σου αρεσει....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom