Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

tiop

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Γειά σας συναθλητές.Είμαι νέος στο άθλημα και έχω κάποιες απορείς.Αν μπορείτε βοηθάτε.Χθες εκανα περατζαδα Στουρναρη 29,47,63 και κατέληξα μ28 όπου και παρέμεινα.Και τα τέσσερα δεν ειχαν διαφορές όσον αφορά το περιβάλλον,την ευγένεια των σεριφ,προταση γιά κέρασμα ποτού,χαμογελαστά κορίτσια [εμφανιση υποκειμενική δεν σχολιαζεται]αλλα και χρόνο παραμονής[στο μ28 έκατσα 50 λεπτά με το ουσκάκι μου με την Λίζα απο Λεττονία,πολύ ευωδιαστή,δεκτική  :pipa1: και αισθησιακή :fuck2: και ευγενική  :zfuck:και περιποιητική  :pipa2:].Γιατί στα 2 πρώτα 80Ε στο δεύτερο 70Ε και στο μ28 60Ε?ΤΙ παραπάνω προσφέρουν τα ακριβά που παρεπιπτόντως ηταν άδεια ενώ στο μ28 "το έλα να δείς"και το κουδούνι χτύπαγε κάθε 5λεπτο σχεδόν?Επαναλαμβάνω Μαρίκα ευγενέστατη,χώρος καθαρός,κοπέλλα εντάξει,ποτάκι με παγάκι,50 λεπτά.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!
συνέχεια 28474.Στο μ28 έκατσα 50 λεπτά με το ουσκάκι μου με τη ΛΊΖΑ ΑΠΌ λΕΤΟΝΊΑ ΠΟΛΎ ΕΥΩΔΙΑΣΤΉ,ΔΕΚΤΙΚΉ,ΑΙΣΘΗΣΙΑΚΉ ΚΑΙ ΕΥΓΕΝΙΚΉ.Γιατί στα 2 πρώτα 80Ε στο δεύτερο 70Ε και στο Μ28 60Ε?Τι παραπάνω προσφέρουν τα ακριβά που παρεπιπτόντως ήταν άδεια η μισοάδεια ενώ στο μ28 γινόταν το "έλα να δεις"και το κουδούνι χτύπαγε κάθε 5λεπτο σχεδόν?Επαναλαμβάνω Μαρίκα ευγενέστατη,χώρος καθαρός,κοπέλλα ενταξει,ποτάκι με παγάκι,χρόνος χαλαρά 50 λεπτα.
Ευχαριστώ.ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!!

spetses7

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
0
Χρονια Πολλά ...
Επισκέφτηκα το ίδρυμα στη Μεσογείων 280κάτι μετά από πολύ καιρό .. μου άνοιξε μια ημίτρελη η οποία μου είπε πως θα μου φέρει οποια κοπέλα ειναι ελεύθερη για μασαζ..στην ερώτησή μου αν θα μπορούσα να δω και τις άλλες κοπέλες η απάντηση ήταν πως το μαγαζί είναι σοβαρό και δεν ειναι σαν τα άλλα τα μασσαζομπουρδέλα.. προσπάθησα να της θυμισω πως στο μαγαζί δούλευε παλαιά και η γνωστή ρούλα αλλά ήταν ανένδοτη... εφυγα και τίμησα μια τυρόπιτα από το φούρνο απέναντι.. έπεσα σε τρελή ή το μαγαζί είναι στα ΔΕΝ??

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.074
Πόντοι
42.697
Χρονια Πολλά ...
Επισκέφτηκα το ίδρυμα στη Μεσογείων 280κάτι μετά από πολύ καιρό .. μου άνοιξε μια ημίτρελη η οποία μου είπε πως θα μου φέρει οποια κοπέλα ειναι ελεύθερη για μασαζ..στην ερώτησή μου αν θα μπορούσα να δω και τις άλλες κοπέλες η απάντηση ήταν πως το μαγαζί είναι σοβαρό και δεν ειναι σαν τα άλλα τα μασσαζομπουρδέλα.. προσπάθησα να της θυμισω πως στο μαγαζί δούλευε παλαιά και η γνωστή ρούλα αλλά ήταν ανένδοτη... εφυγα και τίμησα μια τυρόπιτα από το φούρνο απέναντι.. έπεσα σε τρελή ή το μαγαζί είναι στα ΔΕΝ??

Μεσογείων 208 η Μεσογείων 284???

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.041
Πόντοι
5.975
Μεσογείων 208 η Μεσογείων 284???
--------
Aφού  ο φίλος είπε.... Μεσογ. 208 --ΟΚ---  αλλά ........Ρούλα ?  :think:
----
έπεσα σε τρελή ή το μαγαζί είναι στα ΔΕΝ??
-----
Το πράγμα  βρωμάει  για ... σερίφισσα ... Ηλιάνα  !!  :2funny: :headbang:
Εχουμε αναφερθεί  εκτενέστατα-- με  ιστορικές αναφορές  εώς και back till  Eυήνου με ξαφνικα.... σουβλάκια και μπύρες πρωι- πρωι --- "χρυσέ μου άνθρωπε" :dancing: ..  :headbang:

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Είπα να κλείσω τη χρονιά με κατι νεο και πήγα στο Συγγρου 29.Σερίφισσα μια ομορφη 40αρα Ρωσίδα,που εχει προηγούμενη θητεία σε μαγαζια της γυρω περιοχής.Ο χώρος αρκετά καλός,η παρέλαση ειχε 6 τεμάχια,ολα ανω του μεσου ορου απο εμφάνιση.Ονόματα δεν συγκρατώ,αλλωστε η επιλογή μου ήταν μια "Κινέζα" που την έλεγαν Καίτη....ακου Κινέζα με ονομα Καίτη.... :rockon:
Τέλος πάντων,η κοπέλλα ειναι 30αρα,μελαχροινή με καλό "γυναικείο" σωμα,βυζι 3αρι και γενικά καλές αναλογίες.Φοβερό δερμα,κατι που εμενα με εξιτάρει...
Το μασαζ καλό,στα υπόλοιπη "παράξενη" συμπεριφορά.Και εξηγούμαι....η μπριζόλα σερβιρίστηκε με ανεση χρόνου,σε διαφορες στάσεις και αφου προηγήθηκε δακτύλιασμα με το οποιο η νεαρά τελείωσε με χείμαρρο υγρων....ΑΛΛΑ: ενω σε ολα τα αλλα ηταν πολύ τρυφερη και με συμπεριφορα GFE,απέφυγε επιμελώς τα γλωσσόφιλα και το κλαρινο!!!! ούτε καν με σκούφο....Προσωπικά,δεν με πείραξε,διοτι η συμμετοχή της ηταν η καλύτερη δυνατή.Αλλα,αλλους μπορεί να τους χαλάσει...
Περίμενε υπομονετικά να ντυθώ,μου κράτησε το μπουφαν για να το φορέσω,με φίλησε και με χαιρέτησε....η συνεννόηση πολύ δύσκολη,ελάχιστα Ελληνικά,μηδεν Αγγλικά.
Αυτά και καλή χρονιά σε όλους.Με υγεία.....

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.941
Πόντοι
19.505
αλλωστε η επιλογή μου ήταν μια "Κινέζα" που την έλεγαν Καίτη....ακου Κινέζα με ονομα Καίτη.... :rockon:
Τέλος πάντων,η κοπέλλα ειναι 30αρα,μελαχροινή με καλό "γυναικείο" σωμα,βυζι 3αρι και γενικά καλές αναλογίες.

another one bites the dust

G.G.XXX

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2007
Κριτικές
2
Like
1.202
Πόντοι
216
συνέχεια 28474.Στο μ28 έκατσα 50 λεπτά με το ουσκάκι μου με τη ΛΊΖΑ ΑΠΌ λΕΤΟΝΊΑ ΠΟΛΎ ΕΥΩΔΙΑΣΤΉ,ΔΕΚΤΙΚΉ,ΑΙΣΘΗΣΙΑΚΉ ΚΑΙ ΕΥΓΕΝΙΚΉ.Γιατί στα 2 πρώτα 80Ε στο δεύτερο 70Ε και στο Μ28 60Ε?Τι παραπάνω προσφέρουν τα ακριβά που παρεπιπτόντως ήταν άδεια η μισοάδεια ενώ στο μ28 γινόταν το "έλα να δεις"και το κουδούνι χτύπαγε κάθε 5λεπτο σχεδόν?Επαναλαμβάνω Μαρίκα ευγενέστατη,χώρος καθαρός,κοπέλλα ενταξει,ποτάκι με παγάκι,χρόνος χαλαρά 50 λεπτα.
Ευχαριστώ.ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!!
Συνάδελφε στο Μάρνη 28 η τιμή είναι πράγματι 60€ αλλά στα 30 λεπτά αυστηρά
(καθαρός χρόνος με την κοπέλα, μασάζ & πρόγραμμα, εννοώ χωρίς τα ντουζ κλπ.)
εσύ όταν λες χαλαρά 50 λεπτά τι εννοείς, πόση ώρα έκατσε η κοπέλα στο δωμάτιο?

μαβίκα νομίζω πρώην σερίφισσα του Καλλ85
Καλά τα λέει ο tiop αγαπητέ συνάδελφε,
Μαρίκα γλυκιά κοντούλα χοντρούλα με βυζάρες, από Μάρνη 28 μετά Γ' Σεπτεμβρίου 54,
μετά Φρατζή 4 (ισως κι άλλους ενδιάμεσους σταθμούς, που δεν γνωρίζω)
και πάλι Μάρνη 28 :grin:

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.193
Πόντοι
506
...H ΑΝΕΡΧΟΜΕΝΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΑΣΑΖ...

Συνημμένα

• china-flag.gif
    china-flag.gif
    4,3 KB · Εμφανίσεις: 25

AKISATHENS

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα σε όλους. Χρόνια Πολλά. Εύχομαι Καλή Χρονιά με υγεία και ότι άλλο επιθυμείτε ο κάθε ένας. Μια πληροφορία θα ήθελα, ξέρει κάποιος εαν αξίζουν η Φλώρη ή η Ιωάννα απο το Σ318 ;

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
Καλησπέρα σε όλους. Χρόνια Πολλά. Εύχομαι Καλή Χρονιά με υγεία και ότι άλλο επιθυμείτε ο κάθε ένας. Μια πληροφορία θα ήθελα, ξέρει κάποιος εαν αξίζουν η Φλώρη ή η Ιωάννα απο το Σ318 ;

καλύτερα να γαμήσεις εμένα.Κάνω σίγουρα καλύτερο πρόγραμμα.

tiop

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Συνάδελφε στο Μάρνη 28 η τιμή είναι πράγματι 60€ αλλά στα 30 λεπτά αυστηρά
(καθαρός χρόνος με την κοπέλα, μασάζ & πρόγραμμα, εννοώ χωρίς τα ντουζ κλπ.)
εσύ όταν λες χαλαρά 50 λεπτά τι εννοείς, πόση ώρα έκατσε η κοπέλα στο δωμάτιο?

Καλά τα λέει ο tiop αγαπητέ συνάδελφε,
Μαρίκα γλυκιά κοντούλα χοντρούλα με βυζάρες, από Μάρνη 28 μετά Γ' Σεπτεμβρίου 54,
μετά Φρατζή 4 (ισως κι άλλους ενδιάμεσους σταθμούς, που δεν γνωρίζω)
και πάλι Μάρνη 28 :grin:
κι όμως με την συγκεκριμένη κοπέλλα έμεινα στο δωμάτιο 50΄.Ισως να είναι μόνο η  Λίζα τόσο περιποητική!

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
μερικεs κατεχουν τα πρωτεια στην πουτανια.    εχουν μεταπτυχιακο και οχι μονο.      εδω και ενα μηνα ειχα βρει μια μουναρα( και απο εμφανιση,  με 3,5 βυζι ,    και απο υπηρεσιεs) .      την πρωτη φορα με πλακωσε με φιλια ,    στα χειλη,      πολλα παιχνιδια με την γλωσσα,    και βαθια γαλλικα φιλια.      στην πιπα το κατι αλλο.      μαστορισσα και με ποικιλια.    να τσιμπουκωνει χωριs χερια,    και να παιζει συγχρονωs το μουνι τηs  ,    να το βαζει    σχεδον ολο μεσα στο στομα τηs  ,          πολυ δυναμικο τσιμπουκακι    και  απιθανεs  τσιμπουκοεκφρασειs  και  κοιταγματα στα ματια με καβλα.  ωραια  βυζομαλακια    και  πολλα παιχνιδια στον καθρεπτη απο μονη τηs.                να τηs γλειφειs το βυζι και να σου δινει και το αλλο για γλυψιμο.          η  να  γλειφουμε τα βυζια τηs και οι 2 μαζι.      στο δε πηδημα,    καλη  συμμετοχη,    τραβηγματα με τα ατελειωτα ποδια τηs,        να με πηδαει συνεχεια με το μουνακι τηs  ,    και ωραιο λεκτικο( ειμαι μεγαλη καριολα,    σκισε με ,  χυσε στο μουνακι μου κλπ.) .    στο τελοs αγκαλιτσεs για  αρκετη ωρα  και τριψιματα  ικανοποιησηs  απο μερια τηs  προs εμενα.      μετα απο  ολα αυτα  ,  λεω οπα ,  εδω ειμαστε.      την δευτερη φορα παλι τα ιδια +  πρωτοβουλια και ερωτηση απο την μερια τηs ,  να  γλειψω και τα αρχιδακια?    και δεν τα γλειφειs τηs ειπα.          την τριτη φορα οι υπηρεσιεs  αρχισαν να πεφτουν σταδιακα.      ουτε  γλυψιμο στα αρχιδακια ( τα παραπονεμενα),  για δε τα φιλια  δεν τα δεχοταν  ευκολα  και εβαζε για εμποδιο την γλωσσα τηs ,  λιγοτερα παιχνιδια και γενικα  καταλαβα οτι με ειχε μαθει και ηθελε να με τελειωνει.        την τεταρτη φορα , παλι ουτε αρχιδακια,    απο φιλια ξεψυχισμενα πραγματα,  βιασυνη και πρωτοβουλια  για  να  βαλει προφυλακτικο  , χωριs να τηs δωσω εγω την αδεια.      μονο στην πιπα και στο πηδημα εξακολουθουσε να ειναι σταθερη.    πεμπτη φορα δεν θα υπαρξει.    καλη χρονια σε ολουs  παιδια  σε ολουs τουs  τομειs.               

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
μερικεs κατεχουν τα πρωτεια στην πουτανια.    εχουν μεταπτυχιακο και οχι μονο.      εδω και ενα μηνα ειχα βρει μια μουναρα( και απο εμφανιση,   με 3,5 βυζι ,    και απο υπηρεσιεs) .       την πρωτη φορα με πλακωσε με φιλια ,    στα χειλη,      πολλα παιχνιδια με την γλωσσα,     και βαθια γαλλικα φιλια.       στην πιπα το κατι αλλο.      μαστορισσα και με ποικιλια.    να τσιμπουκωνει χωριs χερια,     και να παιζει συγχρονωs το μουνι τηs  ,    να το βαζει     σχεδον ολο μεσα στο στομα τηs  ,          πολυ δυναμικο τσιμπουκακι    και  απιθανεs  τσιμπουκοεκφρασειs  και  κοιταγματα στα ματια με καβλα.  ωραια  βυζομαλακια     και  πολλα παιχνιδια στον καθρεπτη απο μονη τηs.                 να τηs γλειφειs το βυζι και να σου δινει και το αλλο για γλυψιμο.          η  να  γλειφουμε τα βυζια τηs και οι 2 μαζι.       στο δε πηδημα,     καλη  συμμετοχη,    τραβηγματα με τα ατελειωτα ποδια τηs,        να με πηδαει συνεχεια με το μουνακι τηs  ,     και ωραιο λεκτικο( ειμαι μεγαλη καριολα,    σκισε με ,   χυσε στο μουνακι μου κλπ.) .     στο τελοs αγκαλιτσεs για  αρκετη ωρα   και τριψιματα  ικανοποιησηs   απο μερια τηs  προs εμενα.       μετα απο  ολα αυτα  ,   λεω οπα ,  εδω ειμαστε.      την δευτερη φορα παλι τα ιδια +  πρωτοβουλια και ερωτηση απο την μερια τηs ,  να  γλειψω και τα αρχιδακια?     και δεν τα γλειφειs τηs ειπα.          την τριτη φορα οι υπηρεσιεs  αρχισαν να πεφτουν σταδιακα.       ουτε  γλυψιμο στα αρχιδακια ( τα παραπονεμενα),   για δε τα φιλια  δεν τα δεχοταν  ευκολα   και εβαζε για εμποδιο την γλωσσα τηs ,   λιγοτερα παιχνιδια και γενικα  καταλαβα οτι με ειχε μαθει και ηθελε να με τελειωνει.        την τεταρτη φορα , παλι ουτε αρχιδακια,    απο φιλια ξεψυχισμενα πραγματα,   βιασυνη και πρωτοβουλια   για  να   βαλει προφυλακτικο  , χωριs να τηs δωσω εγω την αδεια.       μονο στην πιπα και στο πηδημα εξακολουθουσε να ειναι σταθερη.     πεμπτη φορα δεν θα υπαρξει.     καλη χρονια σε ολουs  παιδια  σε ολουs τουs  τομειs.                 

Μαs  εφτιαξεs  καλα καλα.......μαs καβλωσεs.......αλλα δ/ση και ονομα δεν αφησεs
Δεν πειραζει..........Εμειs απο την τριτη  φορα , θα σταματουσαμε να πηγαιναμε
Καλη Χρονια................μοναχοφαγα :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.762
Πόντοι
19.795
μερικεs κατεχουν τα πρωτεια στην πουτανια.    εχουν μεταπτυχιακο και οχι μονο.      εδω και ενα μηνα ειχα βρει μια μουναρα( και απο εμφανιση,   με 3,5 βυζι ,    και απο υπηρεσιεs) .       την πρωτη φορα με πλακωσε με φιλια ,    στα χειλη,      πολλα παιχνιδια με την γλωσσα,     και βαθια γαλλικα φιλια.       στην πιπα το κατι αλλο.      μαστορισσα και με ποικιλια.    να τσιμπουκωνει χωριs χερια,     και να παιζει συγχρονωs το μουνι τηs  ,    να το βαζει     σχεδον ολο μεσα στο στομα τηs  ,          πολυ δυναμικο τσιμπουκακι    και  απιθανεs  τσιμπουκοεκφρασειs  και  κοιταγματα στα ματια με καβλα.  ωραια  βυζομαλακια     και  πολλα παιχνιδια στον καθρεπτη απο μονη τηs.                 να τηs γλειφειs το βυζι και να σου δινει και το αλλο για γλυψιμο.          η  να  γλειφουμε τα βυζια τηs και οι 2 μαζι.       στο δε πηδημα,     καλη  συμμετοχη,    τραβηγματα με τα ατελειωτα ποδια τηs,        να με πηδαει συνεχεια με το μουνακι τηs  ,     και ωραιο λεκτικο( ειμαι μεγαλη καριολα,    σκισε με ,   χυσε στο μουνακι μου κλπ.) .     στο τελοs αγκαλιτσεs για  αρκετη ωρα   και τριψιματα  ικανοποιησηs   απο μερια τηs  προs εμενα.       μετα απο  ολα αυτα  ,   λεω οπα ,  εδω ειμαστε.      την δευτερη φορα παλι τα ιδια +  πρωτοβουλια και ερωτηση απο την μερια τηs ,  να  γλειψω και τα αρχιδακια?     και δεν τα γλειφειs τηs ειπα.          την τριτη φορα οι υπηρεσιεs  αρχισαν να πεφτουν σταδιακα.       ουτε  γλυψιμο στα αρχιδακια ( τα παραπονεμενα),   για δε τα φιλια  δεν τα δεχοταν  ευκολα   και εβαζε για εμποδιο την γλωσσα τηs ,   λιγοτερα παιχνιδια και γενικα  καταλαβα οτι με ειχε μαθει και ηθελε να με τελειωνει.        την τεταρτη φορα , παλι ουτε αρχιδακια,    απο φιλια ξεψυχισμενα πραγματα,   βιασυνη και πρωτοβουλια   για  να   βαλει προφυλακτικο  , χωριs να τηs δωσω εγω την αδεια.       μονο στην πιπα και στο πηδημα εξακολουθουσε να ειναι σταθερη.     πεμπτη φορα δεν θα υπαρξει.     καλη χρονια σε ολουs  παιδια  σε ολουs τουs  τομειs.                 
Τεσσερεις φορες και εσυ.....Εγω τεσσερεις φορες δεν εχω παει ουτε με την γυναικα μου :2funny:ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom