συνέχεια 28474.Στο μ28 έκατσα 50 λεπτά με το ουσκάκι μου με τη ΛΊΖΑ ΑΠΌ λΕΤΟΝΊΑ ΠΟΛΎ ΕΥΩΔΙΑΣΤΉ,ΔΕΚΤΙΚΉ,ΑΙΣΘΗΣΙΑΚΉ ΚΑΙ ΕΥΓΕΝΙΚΉ.Γιατί στα 2 πρώτα 80Ε στο δεύτερο 70Ε και στο Μ28 60Ε?Τι παραπάνω προσφέρουν τα ακριβά που παρεπιπτόντως ήταν άδεια η μισοάδεια ενώ στο μ28 γινόταν το "έλα να δεις"και το κουδούνι χτύπαγε κάθε 5λεπτο σχεδόν?Επαναλαμβάνω Μαρίκα ευγενέστατη,χώρος καθαρός,κοπέλλα ενταξει,ποτάκι με παγάκι,χρόνος χαλαρά 50 λεπτα.Γειά σας συναθλητές.Είμαι νέος στο άθλημα και έχω κάποιες απορείς.Αν μπορείτε βοηθάτε.Χθες εκανα περατζαδα Στουρναρη 29,47,63 και κατέληξα μ28 όπου και παρέμεινα.Και τα τέσσερα δεν ειχαν διαφορές όσον αφορά το περιβάλλον,την ευγένεια των σεριφ,προταση γιά κέρασμα ποτού,χαμογελαστά κορίτσια [εμφανιση υποκειμενική δεν σχολιαζεται]αλλα και χρόνο παραμονής[στο μ28 έκατσα 50 λεπτά με το ουσκάκι μου με την Λίζα απο Λεττονία,πολύ ευωδιαστή,δεκτική και αισθησιακή και ευγενική και περιποιητική ].Γιατί στα 2 πρώτα 80Ε στο δεύτερο 70Ε και στο μ28 60Ε?ΤΙ παραπάνω προσφέρουν τα ακριβά που παρεπιπτόντως ηταν άδεια ενώ στο μ28 "το έλα να δείς"και το κουδούνι χτύπαγε κάθε 5λεπτο σχεδόν?Επαναλαμβάνω Μαρίκα ευγενέστατη,χώρος καθαρός,κοπέλλα εντάξει,ποτάκι με παγάκι,50 λεπτά.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!
Ευχαριστώ.ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!!