Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 50K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 160 άτομα (0 μέλη και 160 επισκέπτες)

Kaloeros

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
212
Like
4.977
Πόντοι
9.275
Απλά μία σκέψη : διαβάζω σχόλια αρνητικά εδώ μέσα και στην πράξη ζω τα τελείως αντίθετα, μήπως τελικά υπάρχει άτομο ή άτομα πού κακόβουλα δυσφημούν χώρους λόγω ανταγωνισμού ; Μία απλή σκέψη εκφράζω μετά απο προσωπική διαπίστωση.

Καλά, αυτό (δυσφήμηση) προφανώς και μπορεί να παίζει, ειδικά από μέλη-ρουκέτες. Ένα ελεύθερο φόρουμ είναι άλλωστε.

Όσο για την αρχική σου θέση, ότι δηλαδή όλες οι εμπειρίες σου είναι θετικές στα ιδρύματα, έχω δύο σχόλια:
Πρώτον σου εύχομαι πάντα να έχεις τέτοιες εμπειρίες, και γενικά την τύχη με το μέρος σου.
Δεύτερον πες μας ποιά είναι αυτά τα ιδρύματα που περνάς πάντα θετικά και καλά (δηλαδή με τις ωραίες κοπέλες, το σωστό σέρβις, και τις σωστές τιμές) να πάμε και εμείς...

adam69

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Αν θυμαμαι καλα απο το 1987.Απλως με ολα τα παραπανω θελω να πω οτι καθε νομισμα εχει δυο οψεις, ειναι ευκολο να κρινουμε και ακομα ευκολοτερο να κατακρινουμε ας ερχομαστε ομως και στη θεση του αλλου.

...δεν κατακρίνω την άποψη σου, και πραγματικά την σέβομαι, αλλά....
1ον, δεν τις αναγκάζει "κανένας" να κάνουν το επάγγελμα που κάνουν.
2ον, τα χρήματα είναι πολλά, και εφόσον αποφάσισαν να το "κάνουν", πρέπει και να σέβονται τον κόπο των άλλων για να βγάλουν αυτά τα 50-60-70-80-100€, και να φέρονται επαγγελματικά.
3ον, δύσκολοι καιροί είναι για όλους. Άλλους λίγο νωρίτερα, άλλους λίγο αργότερα.
4ον, εάν εγώ μαζί με κάποιους άλλους Έλληνες, Αλβανούς, Άγγλους κ.λ.π. γινόμουν αρσενικός "πόρνος", τότε θα σεβόμουν και την κοντή και την χοντρή και την άσχημη, γιατί θα ήταν μέρος της δουλειάς μου.
Λίγο εως πολύ, ότι κάνω και τώρα, που στην προσπάθεια μου να είμαι σωστός επαγγελματίας στον χώρο μου, εξυπηρετώ το ίδιο καλά, και τον περίεργο, και τον κακόπιστο, και τον ανάποδο, γιατί αυτοί είναι που μου δίνουν "ψωμί" και φράγκα για να τα χαλάω στις πουτάνες που ήρθαν για τις αρπαχτές, και για το "εύκολο χρήμα".
Και τέλος επειδή όλα έχουν γίνει δύσκολα στις ημέρες μας, καλά θα κάνουν οι "αρπάχτρες" που με δυσκολία κάνουν αυτό που δεν κάνουν στην ουσία, να τα μαζέψουν και να την ...κάνουν.
Συγνώμη και εμένα για το off topic του θέματος.

tiop

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Απλά μία σκέψη : διαβάζω σχόλια αρνητικά εδώ μέσα και στην πράξη ζω τα τελείως αντίθετα, μήπως τελικά υπάρχει άτομο ή άτομα πού κακόβουλα δυσφημούν χώρους λόγω ανταγωνισμού ; Μία απλή σκέψη εκφράζω μετά απο προσωπική διαπίστωση.
Δηλαδή,αν κατάλαβα καλά,εσυ έχεις μόνο καλές εμπειρίες από τις επισκέψεις σου στα μαγαζιά αυτά.Μπορείς να αναφέρεις κανα-δύο παραδείγματα η τελικά λες ότι τις κακές κριτικές τις κάνουν κακόβουλοι και τις καλές προμότορες.Δηλαδή οι κριτικές πάντα είναι αναξιόπιστες.,Θάθελα να το καταλάβω με το φτωχό μυαλό μου.

flyingdutchman

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Ιαν 2006
Κριτικές
42
Like
147
Πόντοι
6.040
Δεν δυσφημίσαμε κανέναν χώρο, γιατί άλλωστε οι πιο πολλοί δεν έχουμε πάει εκεί που έγραψες. Απλά επισημάναμε, ότι το μήνυμά σου έμοιαζε σαν προσπάθεια προμοταρίσματος αυτού του χώρου - και μάλιστα αδέξια προσπάθεια, γιατί τα 120 ευρώ είναι όχι απλά πολλά για τέτοιον χώρο, αλλά σκάνδαλο! Και το γεγονός ότι δεν είσαι κανένας παλιός, αλλά με το που μπήκες εδώ μέσα έγραψες με τέτοιον τρόπο, είναι επιβαρυντικό στοιχείο. Εκτός πια αν είσαι εντελώς άπειρος και νομίζεις ότι δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο. Αν είναι έτσι, ψάξτο καλύτερα και θα αναθεωρήσεις, αλλά μέχρι τότε, εγώ αμφιβάλλω για το τι ήθελες να μας παρουσιάσεις...

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
39.868
Πόντοι
19.795
...δεν κατακρίνω την άποψη σου, και πραγματικά την σέβομαι, αλλά....
1ον, δεν τις αναγκάζει "κανένας" να κάνουν το επάγγελμα που κάνουν.
2ον, τα χρήματα είναι πολλά, και εφόσον αποφάσισαν να το "κάνουν", πρέπει και να σέβονται τον κόπο των άλλων για να βγάλουν αυτά τα 50-60-70-80-100€, και να φέρονται επαγγελματικά.
3ον, δύσκολοι καιροί είναι για όλους. Άλλους λίγο νωρίτερα, άλλους λίγο αργότερα.
4ον, εάν εγώ μαζί με κάποιους άλλους Έλληνες, Αλβανούς, Άγγλους κ.λ.π. γινόμουν αρσενικός "πόρνος", τότε θα σεβόμουν και την κοντή και την χοντρή και την άσχημη, γιατί θα ήταν μέρος της δουλειάς μου.
Λίγο εως πολύ, ότι κάνω και τώρα, που στην προσπάθεια μου να είμαι σωστός επαγγελματίας στον χώρο μου, εξυπηρετώ το ίδιο καλά, και τον περίεργο, και τον κακόπιστο, και τον ανάποδο, γιατί αυτοί είναι που μου δίνουν "ψωμί" και φράγκα για να τα χαλάω στις πουτάνες που ήρθαν για τις αρπαχτές, και για το "εύκολο χρήμα".
Και τέλος επειδή όλα έχουν γίνει δύσκολα στις ημέρες μας, καλά θα κάνουν οι "αρπάχτρες" που με δυσκολία κάνουν αυτό που δεν κάνουν στην ουσία, να τα μαζέψουν και να την ...κάνουν.
Συγνώμη και εμένα για το off topic του θέματος.
Σε διαβεβαιω φιλε μου οτι και εγω στην δουλεια μου λογω αντικειμενου εδω και 30 χρονια πρεπει να εχω το χαμογελο στα αυτια. Οσο για το 1ο και το 2ο που αναφερεις δεν ειναι και 100% σιγουρο οτι ισχυουν. Πιθανον αρχικα να μην μπηκαν ολες οι κοπελες με την θεληση τους σε αυτη τη δουλεια και πιθανον να μην καταληγουν ολα τα χρηματα σε αυτες. Για ολα τα αλλα που λες δεν θα διαφωνησω. Οπως δεν θα διαφωνησω οτι χρονο με το χρονο οι παρεχομενες υπηρεσιες απο αυτα τα ιδρυματα χειροτερευουν.Αλλα το θεμα των υπηρεσιων και των τιμων εξαρταται και απο την ζητηση. Και απο οτι ζητηση υπαρχει. Αρα και για αυτο ειμαστε υπευθυνοι εμεις. Και ειδικα οσοι μπορουμε να ενημερωνομαστε απο αυτο το σαιτ. Θα μπορουσαμε απο εδω πχ να φτιαξουμε ενα καταλογο με τις μινιμουμ υπηρεσιες που θα θελαμε απο τα ιδρυματα και να προσπαθουμε να τα απαιτουμε.Και να ειστε σιγουροι οτι τα περισσοτερα ιδρυματα ενημερωνονται απο εδω μεσα.   

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
       .Μετα ξυπνησα.(Το ξερω οτι αυτο το κειμενο ειναι :offtopic: αλλα το χρωσταγα σε ολες αυτες -κυριως Ρωσσιδες η αλλες Ανατολικες- που εδω και 35+ χρονια  ανεχονται να ξεσπαω πανω τους)  
 νομιζω οτι,  χρειαζεσαι οπωσδηποτε ενα ταξιδι στην ταυλανδη.  :grin:       περσυ ειχεs παει για  ψυχαγωγια.     τωρα να παs  και για επαγγελματικουs λογουs.      (   το μονο που μπορουσαμε να βρουμε ειναι δουλεια σε μασσατζιδικα του εξωτερικου ας πουμε στη Ρωσσια για να κανουμε μασσαζ σε Ρωσσιδες.).    

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.415
Πόντοι
5.006
Μην απορείς υπάρχουν και νέοι και παλαιοί και παμπάλαιοι

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
39.868
Πόντοι
19.795
 νομιζω οτι,  χρειαζεσαι οπωσδηποτε ενα ταξιδι στην ταυλανδη.  :grin:       περσυ ειχεs παει για  ψυχαγωγια.     τωρα να παs  και για επαγγελματικουs λογουs.      (   το μονο που μπορουσαμε να βρουμε ειναι δουλεια σε μασσατζιδικα του εξωτερικου ας πουμε στη Ρωσσια για να κανουμε μασσαζ σε Ρωσσιδες.).    
Πλακα-πλακα οι περισσοτεροι απο μας την δουλεια την εχουμε μαθει(τι διαολο φαγαμε ολοκληρες περιουσιες τοσα χρονια)-μαθε τεχνη και αστηνε :grin: 

sakis_11

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Κριτικές
14
Like
675
Πόντοι
3.015
Αγαπητοί συναγωνιστές.

Μήπως ξέρετε τι συμβαίνει στο μασατζίδικο της Γ' Σεπτεμβρίου 25 ????

Πήγα σήμερα το πρωί  μπας και συναντήσω την Σοφία (milf με λεπτό κορμί) και βρήκα σκοτάδια και στην πόρτα κρεμασμένο ένα χαρτί.  Μήπως τους διώχνουν από εκεί.  Εχουν περάσει από αυτό το μαγαζί τεμάχια όπως η Ρένα , η Σοφία κ.α. και θα είναι κρίμα να χαθεί η συνέχεια.

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.331
Πόντοι
506
Αγαπητοί συναγωνιστές.

Μήπως ξέρετε τι συμβαίνει στο μασατζίδικο της Γ' Σεπτεμβρίου 25 ????

Πήγα σήμερα το πρωί  μπας και συναντήσω την Σοφία (milf με λεπτό κορμί) και βρήκα σκοτάδια και στην πόρτα κρεμασμένο ένα χαρτί.  Μήπως τους διώχνουν από εκεί.  Εχουν περάσει από αυτό το μαγαζί τεμάχια όπως η Ρένα , η Σοφία κ.α. και θα είναι κρίμα να χαθεί η συνέχεια.

...Σιγά τη Μαλακία...ΜΠΑΖΟΤΡΟΦΕΙΟ είχε καταντήσει...Λουκέτο και πάλι λουκέτο...

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
12.233
Πόντοι
19.505
γιατρέ, έχω χαλάσει 600 ευρώ σε δυο βδομάδες στα κινεζάκια.
Έχω πρόβλημα;

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.331
Πόντοι
506
γιατρέ, έχω χαλάσει 600 ευρώ σε δυο βδομάδες στα κινεζάκια.
Έχω πρόβλημα;

...Κανένα...Αδειάζει η τσέπη σου και ταυτόχρονα τα μάτια σου αρχίζουν να γίνονται σχιστά...

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Διάβασα με προσοχή οσα έγραψα ο φίλος "καλοερος" πιο πάνω και ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ.Αυτή η δουλειά είναι πάρα πολύ δύσκολη,γιατί σε καθημερινή βάση παραβιάζεται και το κορμί,αλλά και η ψυχή της κοπέλλας.Ναί,τα λεφτά ειναι καλά (όχι πάντα),ναι ειναι κι αυτό ένα επάγγελμα και πρέπει να το κανουν καλά και σωστά,αλλά ας εχουμε κι εμείς υπ' όψιν μας ότι στα μαγαζιά αυτά πάμε να εκτονωθούμε και να διασκεδάσουμε και οχι να βγάλουμε τον χειρότερό μας εαυτό,τα βίτσια μας,τα κόμπλεξ μας και οτι αλλο βρωμικο εχει ο καθένας μας....Ας τους συμπεριφερθούμε ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ και οχι σαν ΖΩΑ.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
244.421
Πόντοι
46.232
Διάβασα με προσοχή οσα έγραψα ο φίλος "καλοερος" πιο πάνω και ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ.Αυτή η δουλειά είναι πάρα πολύ δύσκολη,γιατί σε καθημερινή βάση παραβιάζεται και το κορμί,αλλά και η ψυχή της κοπέλλας.Ναί,τα λεφτά ειναι καλά (όχι πάντα),ναι ειναι κι αυτό ένα επάγγελμα και πρέπει να το κανουν καλά και σωστά,αλλά ας εχουμε κι εμείς υπ' όψιν μας ότι στα μαγαζιά αυτά πάμε να εκτονωθούμε και να διασκεδάσουμε και οχι να βγάλουμε τον χειρότερό μας εαυτό,τα βίτσια μας,τα κόμπλεξ μας και οτι αλλο βρωμικο εχει ο καθένας μας....Ας τους συμπεριφερθούμε ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ και οχι σαν ΖΩΑ.
θελω να προσθεσω οτι οι κοπελες απο τα 80 που δινουμε παιρνουν τα 15 μονο.......

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
50-50 ή 60-40 % υπέρ του μαγαζιού ή μπορεί και της κοπέλας είναι τα ποσοστά.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom