Χρόνια πολλά παιδιά. Να είμαστε πάντα καλά σε υγεία και οικονομικά ώστε να μπορούμε να εξασκούμε το χόμπυ μας.
χρονια πολλα σε ολους!!!
Χρόνια πολλά παιδιά. Να είμαστε πάντα καλά σε υγεία και οικονομικά ώστε να μπορούμε να εξασκούμε το χόμπυ μας.
την ετυμολογια τηs, μπορειτε να την αναλυσετε κυριε μπαμπινιωτη?Χρονια πολλά
προμότορας---- χωρίζεται και σαν ==>>> pro motor ass...
ματζαγριωτάκη 58 καλλιθεα εχει μια επιγραφη κεντρο ομορφιας ( και συνεχεια βγαινουν ρςσιδες )γνωριζουμε τιποτα .....?
προμότορας---- χωρίζεται και σαν ==>>> pro motor ass...
----
την ετυμολογια τηs, μπορειτε να την αναλυσετε κυριε μπαμπινιωτη?
----
ναι .. βεβαια-= pro motor ass = σημαίνει πχ >> επαγγελματικός (=pro)--- και μηχανοκίνητος υπερτροφοδοτουμενος Κώ(ο)λος <<<< motor ass
=====> pro- motor -ass
Ρε εσυ NITRO δεν ξερεις οτι η μπυρα θελει και το κοψιδι της ??? με σκετη σαλατα πηγες να την βγαλεις ???Σ318
...μια χωριάτικη και δύο μπύρες (με αφρό) σύνολο 100 ευρώ...ήπια την μια και την έκανα γιατί ακόμα έχω στα ρουθούνια μου την μυρωδιά της χωριάτικης...φτου
Και μια και μιλαμε για προμοτορες ας κανω και εγω τον προμοτορα των απανταχου κορασσιδων προσπαθωντας να δικαιολογησω τα οποια κακως κειμενα απο την πλευρα τους. Ας υποθεσουμε λοιπον οτι η φυση εφτιαχνε εμας τους ανδρες ετσι ωστε να μπορουσαμε να βολευαμε καμια 15αρια -20αρια γυναικες την ημερα καθε μερα. Ας υποθεσουμε επισης οτι ψαχνουμε για δουλεια στο εξωτερικο, λογω οικονομικης κρισης και το μονο που μπορουσαμε να βρουμε ειναι δουλεια σε μασσατζιδικα του εξωτερικου ας πουμε στη Ρωσσια για να κανουμε μασσαζ σε Ρωσσιδες. Ειμαστε λοιπον στο ιδρυμα 5-6 ανδρες κυριως Ελληνες η και κανενας Βουλγαρος η Ρουμανος η Αλβανος. Ερχεται η καθε πελατισα Ρωσιδα 45-50-55 χρονων χοντρη,κοντη,αδυνατη,ομορφη,ασχημη με κυταριτιδα με κοιλια χωρις κοιλια τελος παντων η οποιαδηποτε Ρωσσιδα απο τις χιλιαδες που θα μπορουσαμε να δουμε στο δρομο και να μην της δωσουμε σημασια και εμεις κανουμε παρελαση για να μας διαλεξει. Παμε μεσα στο δωματιο και αφου της κανουμε πρωτα μασσαζ μετα την αρχιζουμε στα χαδια μας αρεσει δεν μας αρεσει και μετα πρεπει να της κανουμε και στοματικο, να κανουμε και σεξ μαζι της και να βγαλουμε και οσο το δυνατον περισσοτερο BFE (Boy Friend Experian) για να μεινει ευχαριστημενη μαζι μας, μπας και γραψει και καμμια καλη κριτικη για μας στο αντιστοιχο Bourdela.com της Ρωσσιας και δεν μας χαρακτηρισει μπαζο η ξεπετα. Και αυτο πρεπει να το κανουμε 10-15 η και 20 φορες την ημερα.Καθε μερα.....................Μετα ξυπνησα.(Το ξερω οτι αυτο το κειμενο ειναι αλλα το χρωσταγα σε ολες αυτες -κυριως Ρωσσιδες η αλλες Ανατολικες- που εδω και 35+ χρονια ανεχονται να ξεσπαω πανω τους)
Αν θυμαμαι καλα απο το 1987.Απλως με ολα τα παραπανω θελω να πω οτι καθε νομισμα εχει δυο οψεις, ειναι ευκολο να κρινουμε και ακομα ευκολοτερο να κατακρινουμε ας ερχομαστε ομως και στη θεση του αλλου.Yπαρχει και η αλλη παραμετρος γερο,να μη μπαινεις μεσα και να στεναχωριουνται που δεν εχει μπει πελατης και δεν εχουν δουλεια,αλλα μαλλον τα μασαζ τα ξεκινησες μεγαλος.Μη στενοχωριεσαι ομως και εγω οταν ημουν μικρος ετσι νομιζα..