διομήδης
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2008
- Like
- 30.415
- Πόντοι
- 5.006
BIIIIIIIIIIIIIIIZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ WRONG ANSWERθελω να προσθεσω οτι οι κοπελες απο τα 80 που δινουμε παιρνουν τα 15 μονο.......
BIIIIIIIIIIIIIIIZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ WRONG ANSWERθελω να προσθεσω οτι οι κοπελες απο τα 80 που δινουμε παιρνουν τα 15 μονο.......
Correct answer50-50 ή 60-40 % υπέρ του μαγαζιού ή μπορεί και της κοπέλας είναι τα ποσοστά.
παντα μισα-μισα.θελω να προσθεσω οτι οι κοπελες απο τα 80 που δινουμε παιρνουν τα 15 μονο.......
εθισμο μονο μην παθειs με τα κινεζικα me αποτελεσμα , να μην μπορειs να πηγαινειs με τα αλλα μουνακια που εχουν διαφορετικο σχημα.γιατρέ, έχω χαλάσει 600 ευρώ σε δυο βδομάδες στα κινεζάκια.
Έχω πρόβλημα;
Λαθραια εξαγωγη συναλλαγματοs...........κατα συρροηγιατρέ, έχω χαλάσει 600 ευρώ σε δυο βδομάδες στα κινεζάκια.
Έχω πρόβλημα;
γιατρέ, έχω χαλάσει 600 ευρώ σε δυο βδομάδες στα κινεζάκια.
Έχω πρόβλημα;
Σαν πολύ να ακούω τώρα τελευταία οτι παίζει η μόνικα .Αλαργα αλάργα θα το ξεμουνιάσετε το μωρό αγριάνθρωποιΜετά απο προτροπή του φιλαράκου μου, πέρασα σήμερις απο Στού-47, με στόχο τη Χριστίνα !
Βίκυ : Με καλάρεσε και είναι στα υπ΄όψη !
Ελιιένιηηεηηη : Καρα-Μιλφο-γκιλφάρα, όχι για μένα !
Μόνικα : Μοντελάκι, ωραίο !!!
Χριστίνα : Απούσα (θα ερχόταν σε μισή ώρα) !
Ο χρόνος με πίεζε !
Η τσαπού επίσης !
Επειδή κάτω απο αυτές τις συνθήκες, η μισή ώρα μου φαινόταν σαν μήνας, προτίμησα Μόνικα και δεν το μετάνιωσα !
Θα γράψω λεφτομέρειες ή ωδή, αργότερα (ή πιθανόν αύριο), γιατί ο πούστης ο χρόνος με πιέζει ακόμα ! (Η τσαπού απο το μεσημέρι και μετά, έπαψε να με πιέζει) !
αυριο το μεσημερακι θα παω και εγω να την δω, πωs ειναι.Σαν πολύ να ακούω τώρα τελευταία οτι παίζει η μόνικα .Αλαργα αλάργα θα το ξεμουνιάσετε το μωρό αγριάνθρωποι
γι' αυτό πάω στην κινέζα που δεν μιλάει ούτε αγγλικά
ναι καλα. την νοηματικη δεν την σκεφτηκεs.γι' αυτό πάω στην κινέζα που δεν μιλάει ούτε αγγλικά
γι' αυτό πάω στην κινέζα που δεν μιλάει ούτε αγγλικά
τσινκ τσανκ τσονκ
Το διάβασες απο την παραθεση?αν ναι ευχαριστώ δεν το ξαναγραφω.Συμφωνω απολύτως....μιλάς σωστά και ετσι πρεπει να λειτουργούμε ολοι
Ενοείται(το συμπλήρωσα ήδη)κι εμεις το ιδιο κανουμε οποτε χεστηκαμε για το τι λενε