House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Πολύ δύσκολο να υπάρχουν θύματα τράφικινγκ στα μασατζίδικα.Το λέω για τη Θεσσαλονικη τουλάχιστον εκ πείρας.
Εν είδα οτι ουδέν είδα.Απο την στιγμή που δεν είσαι μέσα στα πράγματα (καταλαβαίνεις τι εννοώ) δεν μπορείς να ξέρεις τίποτα.Πολύ δύσκολο να υπάρχουν θύματα τράφικινγκ στα μασατζίδικα.Το λέω για τη Θεσσαλονικη τουλάχιστον εκ πείρας.
όλοι μας γνωρίζουμε και προσωπικά πάρα πολλές κοπέλες απ τα μαγαζιά.Ποτέ μη λες ποτέ βέβαια αλλά απ όσο ξέρω είναι πολύ σπάνιο έως απίθανο.Εν είδα οτι ουδέν είδα.Απο την στιγμή που δεν είσαι μέσα στα πράγματα (καταλαβαίνεις τι εννοώ) δεν μπορείς να ξέρεις τίποτα.
Καλά σίγουρο είναι αυτό που λές για τίς κοπέλες.Αλλά εαν έχεις όρεξη για μπλεξίματα την ώρα που υποψιάζεσαι κάτι τέτοιο καλείς το εκατό και τέρμα οι πολλές συζητήσεις και μετάόλοι μας γνωρίζουμε και προσωπικά πάρα πολλές κοπέλες απ τα μαγαζιά.Ποτέ μη λες ποτέ βέβαια αλλά απ όσο ξέρω είναι πολύ σπάνιο έως απίθανο.
Γιατί ρε xxx έχουμε τιποτα καλύτερο να κάνουμεΚύριοι την σαπίλα που κρύβετε πίσω από αυτά τα κυκλώματα όλοι την ξέρουμε
και πράγματι όλοι έχουμε ένα μέρος ευθύνης,
αλλά εδώ μιλάμε για ευγένεια και συμπεριφορές ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ απέναντι στα κορίτσια
κι αυτό είναι ευθύνη του καθενός μας 100%.
Ας το διαχειριστεί λοιπόν ο καθένας μας όπως νομίζει καλύτερα.
ΥΓ. Άντε γιατί προβλέπω μέχρι το πρωί να άρουμε
Γιατί ρε xxx έχουμε τιποτα καλύτερο να κάνουμε
unfortunately correct answer
Για ρίξε μια ματιά εδώΚαλημερα, Καλη Χρονια σε ολους. Εχει επισκεφθει κάποιος πρόσφατα το Καλλιρόης 48 ; Τι κουδούνι έχει ; όροφο; Απο θεραπεύτριες καμία να προτιμηθεί ;
Καλημερα, Καλη Χρονια σε ολους. Εχει επισκεφθει κάποιος πρόσφατα το Καλλιρόης 48 ; Τι κουδούνι έχει ; όροφο; Απο θεραπεύτριες καμία να προτιμηθεί ;
ειχα περασει τις προαλες απο ενα μαγαζι στο πειραια επι της λαμπρακη αν θυμαμαι καλα και μου ειπαν οτι δεχονται μονο γυναικες δε θυμαμαι αν ειναι επι της λαμπρακη 'η ηρωων πολυτεχνειου...ειναι στην ιδια οδο που δουλευει η μιλφ θεοδωρα απο την απεναντι μερια στη καθοδο...
θελω να ρωτησω αυτο που μου ειπε οντως ισχυει;;;
Στην Ηρώων Πολυτεχνείου πήγες.
Μήπως ήταν Bodyline και δεν το κατάλαβες;
Για τους φιλους των ΒΑ
Μια ρωσιδα MILF στην καλογραζα την εχει φραπαρει κανεις? Σε δικό της σπίτι