Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Ρε παιδια το ΟΑΣΙΣ στη Λεκκα ειναι ανοικτο Σαββατα ?
για χαρά σε όλους είμαι από Νίκαια θα ήθελα διευθύνσεις κάπου εδώ γύρο
Στο 79 της Θησέως υπαρχει ενα μασατζιδικο που εχει αλλαξει χερια πολλες φορες. Παλια (3 χρονια πριν) πηγαινα συχνα (λογω δουλιάς) κανα μεσημερι, χαλαρωνα και εριχνα και κανενα πουτσο αν μου αρεσε η κοπελα. Περασα τυχαια χτες και ανεβηκα (εχει και παρκινγκ διπλα).
2 κοπελες, Αντζελα (σλαβο-φατσα κλασικη, 25αρα, στρογγυλοπροσωπη, νταρντανα, κωλος σκληρος και ωραιο δεμρα, Βυζιά 4αρια) και η Στελλα (ψηλη, 40αρα, πεσμένο 2αρι, νοτ μπαντ, με διαθεση).
Επειδη βαριόμουν να διαλεξω και ημουν και μονος, τις πηρα και τις 2 (150 μετα απο σκληρο παζάρι). Ελαχιστο μασαζ, σαφως, και γαμησι μετα ηχων και συμμετοχη. Εχυσα (τη Αντζελα) μια φορα (ενω η συμφωνια ηταν για 2) και μετα εβαλα την Στελλα να παρει μια πιπα (μετρια).
Πηγαινετε μονο αν ειστε κοντα.
Θησεως, λιγο πριν το στουντιο στο 35, δεν θυμαμαι ακριβως..67 μαλλον, μεταφερθηκε το στουντιο που ηταν στο 79. Βρηκα εκει την Ελευθερια (φανταστικη αλλαγη, απο τοφαλος εγινε στυλάκι) η οποια και την παιζει με το χερακι της (τουλαχιστον σε μενα). Την εχει γαμησει κανεις? Ετσι απο περιεργεια ρωταω.
ρε αλβανος εισαι?Παιδια ο PETRANO με εβγαλε γκομενο τισ VIRGINIA. Ειμαι πολι χαρουμενοσ!! ρε πετρανο παλικαρι μου ορθογραφια δεν χερο τι να κανουμε διλαδι... νομιζεισ οτι μου χρειαζετε εδο μεσα??????