You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ad Μασατζίδικα που γαμάς
- Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 35 άτομα (1 μέλη και 34 επισκέπτες)
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
δηλαδη τι ειπε...?
δεν καταλαβα....
δεν καταλαβα....
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
.......γι αυτο σου λεω......
....ταυτοτητα και γρηγορα μαζι μου για εξακριβωση.....
....ταυτοτητα και γρηγορα μαζι μου για εξακριβωση.....
metallica1
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Φεβ 2006
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
εχει παει κανενας στο μασαζαδικο με το ονομα "κέντρο ευεξιας" στην οδο
παιζει γαμησι εκεί?
παιζει γαμησι εκεί?
metallica1
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Φεβ 2006
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
αυτη που κανει μασαζ ειναι μουναρος και εχει αυτο το site με φωτογραφίες της :
metallica1
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Φεβ 2006
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
δε σε δουλευω ρε, ισχυει .metallica1 μας δουλεύεις;;;
metallica1
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Φεβ 2006
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
εχω συνομιλησει μαζι με την γκομενα στο msn. αυτη μου εδωσε δ/νση, απλα δεν εχω ξαναπαει σε studio ή μασαζ..
μονο σε ροδελο στην οδο tribes,πηγαινω μετα απο κανα ματς του παναθηναικου με μερικους αλλους αρρωστους..Μονο απο φυλης ξερω γιαυτο ρωτησα
μονο σε ροδελο στην οδο tribes,πηγαινω μετα απο κανα ματς του παναθηναικου με μερικους αλλους αρρωστους..Μονο απο φυλης ξερω γιαυτο ρωτησα
kostakis_k
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2006
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Παιδες,καλησπερα.....!!!!Θα μπορουσε να μου καποιος,που μπορω να βρω κινεζακια....????Και επεισης αν υπαρχει καποιο μερος η μαγαζι που μπορεις να ψωνισεις ωριμη γυναικα....????
Blacknight
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Νοε 2005
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
Εγω παλι τον Rikardo, 25 βλεπω εκτος αν βγαζει αυτον γιατι ειναι πρωτος την λιστα..πωε την λενε?mALLON ekana la8os to link....to sosto einai afto :
koitaxte ine mounara
metallica1
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Φεβ 2006
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
παρε το msn της και ρωτα την :
αμα ριξεις πουτσο κανε κανενα post
loipon to msn eine:
virga_sensualtouch@hotmail.com
νομιζω λεγεται βιργινια
ειναι πολλες ωρες στο msn παντως οn line
αμα ριξεις πουτσο κανε κανενα post
loipon to msn eine:
virga_sensualtouch@hotmail.com
νομιζω λεγεται βιργινια
ειναι πολλες ωρες στο msn παντως οn line
Γεια σου αγαπητέ vasos. Το αν άνοιξε η Virginia το μαγαζί το λες εσύ. Εγώ δεν είπα τίποτα τέτοιο. Η κοπέλα απλά δουλεύει μόνη της ίσος μόνο προς το παρόν στην Σφιγγός 39. Στο κουδούνι επάνω γράφει το όνομα ενός έλληνα που, προφανώς, είναι η βιτρίνα του επιχειρηματία. Δε θα παω σύντομα πάλι, όποτε μετά τον άλλο μήνα θα ενημερώσω αν η Virginia δείξει πρόοδο και πιο λογικές τιμές για όσα προσφέρει.
Όσο για τον αγαπητό petranto, το μόνο που προσπαθώ να πείσω είναι ότι η Σφιγκός 39 ΔΕΝ ανήκει στο thread, τουλάχιστον για τώρα. Το αν είμαι χαζός εγώ που δίνω τη διεύθυνση ή αυτοί που θα τρέξουν για τσεκάρισμα αφού τους λεω ότι μόνο χαλαρωτικό μασάζ με 50 γιούργια έχει εκεί, και, κατά τον συναγωνιστή profecy1973 handjob με 80 ( ! ) γιούργια, δεν είμαι σίγουρος. Κακό της (κάτω) κεφαλής τους θα κάνουν που θα μείνει νηστικιά, η κακομοίρα και της τσέπης τους που θα αδειάσει άδικα!
Όσο για τον αγαπητό petranto, το μόνο που προσπαθώ να πείσω είναι ότι η Σφιγκός 39 ΔΕΝ ανήκει στο thread, τουλάχιστον για τώρα. Το αν είμαι χαζός εγώ που δίνω τη διεύθυνση ή αυτοί που θα τρέξουν για τσεκάρισμα αφού τους λεω ότι μόνο χαλαρωτικό μασάζ με 50 γιούργια έχει εκεί, και, κατά τον συναγωνιστή profecy1973 handjob με 80 ( ! ) γιούργια, δεν είμαι σίγουρος. Κακό της (κάτω) κεφαλής τους θα κάνουν που θα μείνει νηστικιά, η κακομοίρα και της τσέπης τους που θα αδειάσει άδικα!
PA_2007
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 2.645
- Πόντοι
- 456
Oι μπατσοι θα πανε για τσεκαρισμα!!!!! Δεν αναφερθηκα στα μελη του σαιτ αλλα σε αυτους.
Και σε αποκαλεσα ετσι γιατι αθελα σου μπορεις να την καψεις!!!!!
Εκτος και αν συμβαινει κατι αλλο.
Οσο για τον φιλο thanos29 προαφανως βρηκε καποιον που να ξερει να γραφει ελληνικα σωστα.Εισαι αφασια μεγαλε αλλα τα εχεις κανει μπαχαλο.Τελικα ποσο εισαι 20 ή 29.
Φοιτητης απο το Βραχατι που μολις ακουσε για μασαζ τσακιστηκε και ηρθε αθηνα την ιδια μερα!!!!
Που να σε μπλεξω ρε μεγαλε? επειδη σε κραζω για τις μ...κειες που γραφεις? Νουμερο!!!!!!!!!!!!!!
Και σε αποκαλεσα ετσι γιατι αθελα σου μπορεις να την καψεις!!!!!
Εκτος και αν συμβαινει κατι αλλο.
Οσο για τον φιλο thanos29 προαφανως βρηκε καποιον που να ξερει να γραφει ελληνικα σωστα.Εισαι αφασια μεγαλε αλλα τα εχεις κανει μπαχαλο.Τελικα ποσο εισαι 20 ή 29.
Φοιτητης απο το Βραχατι που μολις ακουσε για μασαζ τσακιστηκε και ηρθε αθηνα την ιδια μερα!!!!
Που να σε μπλεξω ρε μεγαλε? επειδη σε κραζω για τις μ...κειες που γραφεις? Νουμερο!!!!!!!!!!!!!!
Παρόμοια θέματα
?
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 752K
- Απαντήσεις
- 1
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις
- 66