κοιταξτε η καιτουλα ειναι για μενα το πιο σεξυ σαρανταπενταρι που κυκλοφορει οχι μονο εκει μεσα αλλα γενικα σε ολη την μασατζοαθηνα....!!!!!!!!!παιζει ακαποτο και ελευθερη σχεση(με καποτα) και το ολο κοστουμακι κοστιζει γυρω στα 110 ευρω!αν θυμαμαι καλα!
το παληκαρι vasos τελικα εχει μεγαλο δικιο.......
μολις σε κοιταξει η καιτουλα ζαλιζεσαι.......!!!!!!!
ματαρες, χειλαρες, προσωπαρα, βυζαρα (2,5αρι σκαρτο αλλα γεματο), δερμα μεταξι, συμπεριφορα εξυπνη και πολλα αλλα συν......
στο ψητο τωρα......
σκαω χθες απογευμα στο οασις κατα τις 7:30, ρωταω κλεινετε ? μου λενε οχι βεβαια, ειμαστε ανοικτα μεχρι τις 9......
πληρωνω, παιρνω κουπονι, και λεω ποιες κοπελες δουλευουν ?
μου λεει ο πιτσιρικας, ειναι τρεις, η ταδε η ταδε και η ταδε......
λεω καλα, ανεβαινω να τις δω γιατι δε θυμαμαι ονοματα......
ανεβαινω, ηταν τελικα τεσερις, και παιρνω στην τυχη την καιτουλα........
μπαινω κανω ντους, και πριν τελειωσω, εχει μπει μεσα η καιτουλα και με παιρνει ματι.....
ξαπλωνω μπρουμυτα, αρχιζει το μασαζ (καλο το μασαζακι) για κανενα 20λεπτο και η ανακριση.......
ξερετε, αν εχω ξαπαναει με ποια κοπελα και τετοια.......
μολις λοιπον περναω τις εξετασεις, σηκωνομαι, τη γδυνω την ξαπλωνω, και καλα για να της κανω μασαζ, και αρχιζει το ματς..............!!!!!!!!!!!!
.........παληκαρια, για περιπου 40 λεπτα παιρνομασταν λες και παιζαμε σε παραγωγη πορνο.......(για private το κοβω)........
κοστος 65+20 γιουρακια.....
θα ελεγα οτι προκειται για μια πολυ καλη επιλογη αν σου αρεσουν τα γλυκομουνια 45αρικα.......
Υ.Γ. ξερω οτι ο kinky ζηλευει αλλα θα τη φτιαξουμε...........!!!!!!!!! ;) ;)