Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 23 άτομα (2 μέλη και 21 επισκέπτες)

Kebaaap

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
3
Πόντοι
616
ναι αλλα παιζει μονο milfοκατασταση.....
καποιους εξ ημων δε μας χαλαει η μιλφοκατασταση. Θυμασαι κατι παραπανω για αυτα? Τεμαχια, τι λεει στο κουδουνι κλπ, δεν τα εχω ξανακουσει ποτε.

Ειπες 105 και 199. Το 199 δεν πρεπει να υπαρχει καν ως διευθυνση, η αριθμηση στη Γ' Σεπτ πρεπει να τελειωνει γυρω στο 175. Μηπως εκανες λαθος στον αριθμο?

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Καλημέρα σε όλους. Είναι η πρώτη φορά που γράφω, αν και ομολογώ ότι αρκετές φορές έχω ενημερωθεί από εσάς φίλοι μου.
Προφανώς δεν είμαι στο δικό σας επίπεδο, αλλά θα ήθελα να συνεισφέρω τα πρακτέα μου, όσο φτωχά κι αν είναι, έτσι ώστε
να ενημερώσω κατά το δυνατόν κάποιους φίλους. Λοιπόν το Σάββατο το πρωί επισκέφτηκα το ''ίδρυμα'' Τριανταφύλου.
Με συγχωρείτε αν σας κούρασα και ελπίζω να βοήθησα.
Με φιλικούς χαιρετισμούς
Καλως όρισες στην παρέα diablosaki  ;).Ωραίο post και με πολύ καλά Ελληνικά  :grin:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.843
Πόντοι
46.232
καποιους εξ ημων δε μας χαλαει η μιλφοκατασταση. Θυμασαι κατι παραπανω για αυτα? Τεμαχια, τι λεει στο κουδουνι κλπ, δεν τα εχω ξανακουσει ποτε.

Ειπες 105 και 199. Το 199 δεν πρεπει να υπαρχει καν ως διευθυνση, η αριθμηση στη Γ' Σεπτ πρεπει να τελειωνει γυρω στο 175. Μηπως εκανες λαθος στον αριθμο?
ναι συγνωμη το 199 ειναι στην πατησιων και στα δυο τα ονοματα ειναι χαρακτηρηστικα δεν τα θυμαμαι και στα δυο studio γραφει

Kebaaap

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
3
Πόντοι
616
Τί ζητάς μου λέει? Θέλω special πρόγραμμα απαντώ, με full περιποίηση. Μου απαντά ''αυτό κοστίζει 70 Ευρώ''.
αμασητος, ζηταει και παιρνει αυτο που θελει.
Αλλα κι αυτες, δεν αφηνουνε πια πελατη να φυγει κανοντας τις μυξοπαρθενες, εσφιξαν οι κωλοι.

καλωσορισες αγαπητε  :thumbsup:

Kebaaap

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
3
Πόντοι
616
...Παίζει μια Κατερίνα 40+ Ουκρανέζα βυζαρού??
Anatol αν ρωτας εμενα δεν ξερω. Απλα ξερω οτι υπαρχει αυτο το μαγαζι, δεν εχω παει ποτε.

ΑΛΛΑ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΗΠΟΥ ΛΕΣ, ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ ΝΑ ΠΑΩ  :2funny: :2funny: :2funny:

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006

doctore

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2008
Κριτικές
40
Like
0
Πόντοι
606
Καλημέρα σε όλους. Είναι η πρώτη φορά που γράφω, αν και ομολογώ ότι αρκετές φορές έχω ενημερωθεί από εσάς φίλοι μου.
...
Με φιλικούς χαιρετισμούς

Δεν μας κούρασες καθόλου, ισα ισα.
Κάθε ενημέρωση είναι ευπρόσδεκτη.

toons

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2006
Κριτικές
2
Like
5
Πόντοι
1
Προφανώς δεν είμαι στο δικό σας επίπεδο, αλλά θα ήθελα να συνεισφέρω τα πρακτέα μου, όσο φτωχά κι αν είναι, έτσι ώστε
να ενημερώσω κατά το δυνατόν κάποιους φίλους. Λοιπόν το Σάββατο το πρωί επισκέφτηκα το ''ίδρυμα'' Τριανταφύλου.
Μου άνοιξε μια ρωσίδα μάλλον γύρω στα σαρανταφεύγα χοντρή, ψιλοάθλια. Δεν θυμάμαι το όνομά της. Αφού λέμε τα τυπικά με ρωτάει αν είναι η πρώτη μου φορά.
Απαντώ ναι. Με ρωτάει, από που έμαθα για αυτές. Απαντώ, από φίλους. Ποιούς φίλους? ξαναρωτά. Απαντώ, τι σημασία έχει? από φίλους.
Τότε μου λέει για τα προγράμματα, τα μασάζ προγράμματα μέχρι 50 Ευρώ. Της απαντώ ευχαριστώ, αλλά θα φύγω, δεν ενδιαφέρομαι για απλά προγράμματα.
Τί ζητάς μου λέει? Θέλω special πρόγραμμα απαντώ, με full περιποίηση. Μου απαντά ''αυτό κοστίζει 70 Ευρώ''.
Καλώς λέω. Ποιές είναι οι κοπέλες? συνεχίζω.
Εγώ μου λέει και μια άλλη, θέλεις να τη δεις? Ναι απαντώ
Και έρχεται η Στέλλα 23 ετών λεπτή, πολύ όμορφο κορμάκι, συμπαθητικό προσωπάκι. Τη βλέπω και περνώ στο δωμάτιο.
Μασάζ γύρω στα 30 λεπτά, τίποτα το ιδιαίτερο αλλά όχι και άσχετη και μετά το πρόγραμμα είχε τα πάντα. Φοβερό κορμάκι, απίστευτα βυζιά, προσεγμένα άκρα,
τρομερή πίπα και τελείωμα στα απίστευτα και μεγάλα βυζιά της. Καθαρή, όμορφη, με πολύ συμμετοχή εκ μέρους της. Θα έλεγα ότι έμεινα πολύ ευχαριστημένος.
Αυτό για πρώτη προσπάθεια συμμετοχής μου στο forum. Θα επανέλθω, αν νομίζετε ότι βοήθησα με λίγο παλιότερες επισκέψεις μου σε άλλα ''ιδρύματα''
Με φιλικούς χαιρετισμούς
την επόμενη φορά που θελήσεις να πας, ζήτα της b2b και γράψε μας εντυπώσεις!

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
ρε μαγκες, αυτη τη μαλακια που γραφετε ''ελπιζω να βοηθησα'' μη τη γραφετε. δεν ειναι βοηθεια να γραφεις για μια πιπα σε μασατζιδικο που εχουν γραφτει 200 σελιδες. ελεος.

slowly

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2009
Κριτικές
7
Like
21
Πόντοι
1
Απλά, το post του cm615et, που έκανες παράθεση με το δικό σου, είναι του 2006...!!!   :rolleyes: :cheesy:

έχεις δικιο ... απλά διαβάζοντας το μάλλον "πανικοβλήθηκα" με τα σχόλια και δεν κοίταξα την ημερομηνία .... τι αν κάνουμε ;; ου γαρ έρχεται μονο  :woldman:

perineo

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Κριτικές
13
Like
156
Πόντοι
6.045
Μου άνοιξε μια ρωσίδα μάλλον γύρω στα σαρανταφεύγα χοντρή, ψιλοάθλια. Δεν θυμάμαι το όνομά της. Αφού λέμε τα τυπικά με ρωτάει αν είναι η πρώτη μου φορά.
Απαντώ ναι. Με ρωτάει, από που έμαθα για αυτές. Απαντώ, από φίλους. Ποιούς φίλους? ξαναρωτά. Απαντώ, τι σημασία έχει? από φίλους.
Τότε μου λέει για τα προγράμματα, τα μασάζ προγράμματα μέχρι 50 Ευρώ. Της απαντώ ευχαριστώ, αλλά θα φύγω, δεν ενδιαφέρομαι για απλά προγράμματα.
Καλώς λέω. Ποιές είναι οι κοπέλες? συνεχίζω.
Εγώ μου λέει και μια άλλη, θέλεις να τη δεις? Ναι απαντώ
Και έρχεται η Στέλλα 23 ετών λεπτή, πολύ όμορφο κορμάκι, συμπαθητικό προσωπάκι. Τη βλέπω και περνώ στο δωμάτιο.
Μασάζ γύρω στα 30 λεπτά, τίποτα το ιδιαίτερο αλλά όχι και άσχετη και μετά το πρόγραμμα είχε τα πάντα. Φοβερό κορμάκι, απίστευτα βυζιά, προσεγμένα άκρα,
τρομερή πίπα και τελείωμα στα απίστευτα και μεγάλα βυζιά της. Καθαρή, όμορφη, με πολύ συμμετοχή εκ μέρους της. Θα έλεγα ότι έμεινα πολύ ευχαριστημένος.
Αυτό για πρώτη προσπάθεια συμμετοχής μου στο forum. Θα επανέλθω, αν νομίζετε ότι βοήθησα με λίγο παλιότερες επισκέψεις μου σε άλλα ''ιδρύματα''
Με φιλικούς χαιρετισμούς
ποιό είναι το ίδρυμα Τριανταφύλλου;

toons

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2006
Κριτικές
2
Like
5
Πόντοι
1

slowly

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2009
Κριτικές
7
Like
21
Πόντοι
1
ρε παιδια συγγνωμη ... τι ειναι:

φραπές (καπου παει το μυαλό μου αλλα ...)
μπριζόλα (ακου μπριζόλα ....)
b2b???? (αυτό πρεπει να είναι κορυφαίο...)

και όποια άλλη πληροφορία υπάρχει γυρω από την του massage ορολογία, δεκτή

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616

Stories