Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (1 μέλη και 15 επισκέπτες)

diablosaki

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2008
Like
475
Πόντοι
21
Τότε συνεχίζω...
Την προηγούμενη Κυριακή 31 Οκτωβρίου και γύρω στις 7 το απόγευμα, πέρασα από το ''ίδρυμα'' της 3ης Σεπτεμβρίου 59.
Χτύπησα το κουδούνι, ανέβηκα στον 4ο όπου μου άνοιξε μια πολύ συμπαθητική κοπέλα, περίπου στα 40, ευγενέστατη και γελαστή.
Έχεις ξανάρθει? ρώτησε. Όχι πρώτη φορά, απαντώ.
Χωρίς να με ρωτήσει τίποτε άλλο μου λέει ότι το special πρόγραμμα κοστίζει 80 Euro και ρωτάει αν θέλω να δω τις κοπέλες.
Βεβαίως απαντώ κι έρχονται πρώτα μια ξανθιά, πολύ βαμμένη, γύρω στα 45 την υπολόγιζα-ίσως και παραπάνω, και μιά άλλη περίπου στα 40
μελαχροινή,νομίζω ότι μου είπε Ιωάννα, δεν είμαι και σίγουρος, με τονισμένο το μπούστο και αρκετά γελαστή. Δεν ενθουσιάστηκα
αλλά από την άλλη σκέφτηκα ήρθα που ήρθα, τουλάχιστον θα χαλαρώσω με το μασαζάκι. Διάλεξα τη δεύτερη και πέρασα στο δωμάτιο.
Η κοπέλα που μου άνοιξε μου έφερε τον καφέ και μου είπε να ζητήσω από την κοπέλα ότι θέλω να μου κάνει.
Για να μην πολυλογώ, αν και έφερε έντονα στην κοιλιά σημάδια από μεγάλη απώλεια βάρους προφανώς, οφείλω να ομολογήσω ότι το τελικό αποτέλεσμα
ήταν αρκετά θετικό, γιατί ανέπτυξε πολλές πρωτοβουλίες, έδειξε να απολαμβάνει ιδιαίτερα αυτό που έκανε, δεν έφερε αντίρρηση σε τίποτα που
έκανα ή που είπα. Ακόμα και όταν την πήρα από πίσω, που δεν ήταν και ιδιαίτερα ανοιχτή και χρειάστηκε αρκετή προσπάθεια.
Τελείωσα στο πρόσωπό της και ειλικρινά για κανένα τπεντάλεπτο συνέχιζε να με γλύφει, φτάνοντας μέχρι και στα δάχτυλα των ποδιών.
Συμπερασματικά, ήταν μια επίσκεψη που δεν την μετάνοιωσα καθόλου. Θα έλεγα ότι έμεινα ιδιαίτερα ευχαριστημένος.
Με φιλικούς χαιρετισμούς για άλλη μια φορά

Εγγρ.
23 Ιουλ 2009
Like
2
Πόντοι
16
ρε μαγκες, αυτη τη μαλακια που γραφετε ''ελπιζω να βοηθησα'' μη τη γραφετε...

Ευχαριστώ για την ΒΟΗΘΕΙΑ!!!!!

... και γιατί αναφέρεσαι σε 'μένα ...??? :think:
Δεν αντιλαμβάνομαι. Μήπως εκ παραδρομής?

NERICAST

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2009
Κριτικές
11
Like
3
Πόντοι
11
ρε παιδια συγγνωμη ... τι ειναι:

φραπές (καπου παει το μυαλό μου αλλα ...)
μπριζόλα (ακου μπριζόλα ....)
b2b???? (αυτό πρεπει να είναι κορυφαίο...)

και όποια άλλη πληροφορία υπάρχει γυρω από την του massage ορολογία, δεκτή
φραπές :bigdick:
μπριζόλα  :knockinb:
b2b σου κάνει μασάζ με το σώμα της

slowly

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2009
Κριτικές
7
Like
21
Πόντοι
1
φραπές :bigdick:
μπριζόλα  :knockinb:
b2b σου κάνει μασάζ με το σώμα της

ευχαριστώ πολύ .... αυτό το τελευταίο φαίνεται πραγματικά ενδιαφέρον !!! που το βρισκεις όμως ;; Φαντάζομαι ότι υπάρχουν studios που το έχουν έτσι κι αλλιώς στο πρόγραμμα (???)

Εγγρ.
23 Ιουλ 2009
Like
2
Πόντοι
16
Τότε συνεχίζω...
Την προηγούμενη Κυριακή 31 Οκτωβρίου και γύρω στις 7 το απόγευμα, πέρασα από το ''ίδρυμα'' της 3ης Σεπτεμβρίου 59.
Χτύπησα το κουδούνι, ανέβηκα στον 4ο όπου μου άνοιξε μια πολύ συμπαθητική κοπέλα, περίπου στα 40, ευγενέστατη και γελαστή.
Έχεις ξανάρθει? ρώτησε. Όχι πρώτη φορά, απαντώ.
Χωρίς να με ρωτήσει τίποτε άλλο μου λέει ότι το special πρόγραμμα κοστίζει 80 Euro και ρωτάει αν θέλω να δω τις κοπέλες.
Βεβαίως απαντώ κι έρχονται πρώτα μια ξανθιά, πολύ βαμμένη, γύρω στα 45 την υπολόγιζα-ίσως και παραπάνω, και μιά άλλη περίπου στα 40
μελαχροινή,νομίζω ότι μου είπε Ιωάννα, δεν είμαι και σίγουρος, με τονισμένο το μπούστο και αρκετά γελαστή. Δεν ενθουσιάστηκα
αλλά από την άλλη σκέφτηκα ήρθα που ήρθα, τουλάχιστον θα χαλαρώσω με το μασαζάκι. Διάλεξα τη δεύτερη και πέρασα στο δωμάτιο.
Η κοπέλα που μου άνοιξε μου έφερε τον καφέ και μου είπε να ζητήσω από την κοπέλα ότι θέλω να μου κάνει.
Για να μην πολυλογώ, αν και έφερε έντονα στην κοιλιά σημάδια από μεγάλη απώλεια βάρους προφανώς, οφείλω να ομολογήσω ότι το τελικό αποτέλεσμα
ήταν αρκετά θετικό, γιατί ανέπτυξε πολλές πρωτοβουλίες, έδειξε να απολαμβάνει ιδιαίτερα αυτό που έκανε, δεν έφερε αντίρρηση σε τίποτα που
έκανα ή που είπα. Ακόμα και όταν την πήρα από πίσω, που δεν ήταν και ιδιαίτερα ανοιχτή και χρειάστηκε αρκετή προσπάθεια.
Τελείωσα στο πρόσωπό της και ειλικρινά για κανένα τπεντάλεπτο συνέχιζε να με γλύφει, φτάνοντας μέχρι και στα δάχτυλα των ποδιών.
Συμπερασματικά, ήταν μια επίσκεψη που δεν την μετάνοιωσα καθόλου. Θα έλεγα ότι έμεινα ιδιαίτερα ευχαριστημένος.
Με φιλικούς χαιρετισμούς για άλλη μια φορά

Που ήσουνα "αγόρι μου"! Σαν το δαίμονα της Τασμανίας των cartoon, σαρωτικός στο πέρασμά σου ...!!! :rockon:

NERICAST

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2009
Κριτικές
11
Like
3
Πόντοι
11
ευχαριστώ πολύ .... αυτό το τελευταίο φαίνεται πραγματικά ενδιαφέρον !!! που το βρισκεις όμως ;; Φαντάζομαι ότι υπάρχουν studios που το έχουν έτσι κι αλλιώς στο πρόγραμμα (???)
Κοίτα επειδή δεν έχω εμπειρία από μασατζίδικα έχω διαβάσει απο πιο έμπειρους ότι βρίσκεται στα προγράμματα αλλά είναι ελάχιστες αυτές που ξέρουν να το κάνουν στη πράξη σωστά ώστε να σου προσφέρει απόλαυση!

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
συναδελφε larousse φαληρου 15 πισω απο συγγρου πρωτη παραλληλη στο υψος μακρυγιαννη ευκολη προσβαση με μετρο σταση ακροπολη, εχει 4 απιστευτα αλλα μαλλον θελει δουλεια για να φας τα δωματια εχουν μεσα ακομα σαουνα κ χαμαμ....
για μενα που ειμαι λατρης του καλου μασαζ, απ'αυτο τουλαχιστον ξερουν? ή απλως εχουν καλα τεμαχια για κραχτες?
και τιμουλες?

Εγγρ.
12 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
0
ρε παιδια συγγνωμη ... τι ειναι:

φραπές (καπου παει το μυαλό μου αλλα ...)
μπριζόλα (ακου μπριζόλα ....)
b2b???? (αυτό πρεπει να είναι κορυφαίο...)

και όποια άλλη πληροφορία υπάρχει γυρω από την του massage ορολογία, δεκτή

Συναγωνιστή το "κουλούρι" το καταλαβες όμως ε ;

Εγγρ.
23 Ιουλ 2009
Like
2
Πόντοι
16
gia sas pedia eimai auhna gia ligo poy ua pao gia na peaso kala.
den exo kairo gia waximo

Εφόσον είσαι κέντρο Αθήνας (ενδεικτικά): Στουρνάρη 63 για σιγουριά όταν είστε ... κοντά. :rockon:
Εναλλακτικά, Στουρνάρη 29, Σολωμού 54, Μπουμπουλίνας 4. :headbang2:
Ανάλογα, πάντα, με τα γούστα ...! :cool2:

Υ.Γ.: Γράφε Ελληνικά. :referee:

toons

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2006
Κριτικές
2
Like
5
Πόντοι
1
... και γιατί αναφέρεσαι σε 'μένα ...??? :think:
Δεν αντιλαμβάνομαι. Μήπως εκ παραδρομής?
Φυσικά και ΔΕΝ αναφέρομαι σε εσένα. Ειρωνεύομαι την αντίδραση συνγγραφέα στην προσπάθεια ενημέρωσης ή και τυχόν βοήθειας κάποιου με καλή πρόθεση!

KOS0099

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Συναδελφε όσον αφορά το b2b θα σου πω τη δικια μου εμπειρια απο Ιουλιανου προσφατα αλλα και παλιοτερα, γιατι ναι μεν ακουγεται πολυ ενδιαφερον αλλα δεν ειναι. Εδω στην Ελλαδα b2b εννοουμε να εισαι μπρουμητα και η θεραπευτρια να σου τριβει το μουνι της με ιδιαιτερη δυναμη πανω σου. Αυτο οπως καταλαβες κατα την γνωμη μου οχι  αισθησιακο δεν ειναι αλλα κινδυνευεις και με λουμπακο, οποτε προτιμοτερο ειναι ενα καλο μασαζ απο καποια που βεβαια να ξερει. Τωρα αν το διαλεξεις φροντισε η θεραπευτρια να ειναι τουλαχιστον οσο το δυνατον πιο αδυνατη για να μπορεσεις να την σηκωσεις ............

slowly

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2009
Κριτικές
7
Like
21
Πόντοι
1
Συναδελφε όσον αφορά το b2b θα σου πω τη δικια μου εμπειρια απο Ιουλιανου προσφατα αλλα και παλιοτερα, γιατι ναι μεν ακουγεται πολυ ενδιαφερον αλλα δεν ειναι. Εδω στην Ελλαδα b2b εννοουμε να εισαι μπρουμητα και η θεραπευτρια να σου τριβει το μουνι της με ιδιαιτερη δυναμη πανω σου. Αυτο οπως καταλαβες κατα την γνωμη μου οχι  αισθησιακο δεν ειναι αλλα κινδυνευεις και με λουμπακο, οποτε προτιμοτερο ειναι ενα καλο μασαζ απο καποια που βεβαια να ξερει. Τωρα αν το διαλεξεις φροντισε η θεραπευτρια να ειναι τουλαχιστον οσο το δυνατον πιο αδυνατη για να μπορεσεις να την σηκωσεις ............

αν καταλαβα καλά το massage περαν της προκαλύψεως μάλλον δεν υπάρχει ... δηλαδή studio σε στυλ Ταυλάνδης, Κινας κλπ ... Τι ζητάω θα μου πειτε τώρα ....

πάντως σε ευχαριστώ για την περι "λουμπαγκο" πληροφορία ... και συμφωνώ απόλυτα στο ότι μόνο αισθησιακό δεν μπορεί να είναι το εν λόγω "βεντούζωμα" ...

kostas10

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2006
Κριτικές
2
Like
848
Πόντοι
81
Σημερινη επισκεψη στο ιδρυμα της πατησιων 339 .Εχοντας γινει χορηγος του καταστηματος το τελευταιο τριμηνο ,θεωρησα  οτι  ητο η καταλληλη στιγμη για ενα ντουετακι.Οπερ κι εγενετο , Χριστινα και Ευα οι παρτενερ μου.Μασαζ αρκετα καλο , κλιμα παρειιστικο οπως μου αρεσει αλλα στο δια ταυτα demi-sec κατασταση.Στο προγραμμα  :pipa1: απο την μια , με παραλληλο χαμουρευμα απο την αλλη .Στην συνεχεια τρελλη ιππασια απο την Ευα και καταθεση παραυτα.Συμπερασματικα  ομορφη εμπειρια -το ειχα πωθημενο αλλωστε- αλλα για την διατιμηση 2χ80 γιουρια  ακριβη και συντομη.Μαλλον  πρεπει να σφραγισω διαβατηρια  ,να θεωρησω βιζες και να ξεκινησω επισκεψεις στα καταστηματα του κεντρου , οπου  οι υπηρεσιες αποτι διαβαζω εδω , ειναι λιγο πιο extreme .

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
Σημερινη επισκεψη στο ιδρυμα της πατησιων 339 .Εχοντας γινει χορηγος του καταστηματος το τελευταιο τριμηνο ,θεωρησα  οτι  ητο η καταλληλη στιγμη για ενα ντουετακι.Οπερ κι εγενετο , Χριστινα και Ευα οι παρτενερ μου.Μασαζ αρκετα καλο , κλιμα παρειιστικο οπως μου αρεσει αλλα στο δια ταυτα demi-sec κατασταση.Στο προγραμμα  :pipa1: απο την μια , με παραλληλο χαμουρευμα απο την αλλη .Στην συνεχεια τρελλη ιππασια απο την Ευα και καταθεση παραυτα.Συμπερασματικα  ομορφη εμπειρια -το ειχα πωθημενο αλλωστε- αλλα για την διατιμηση 2χ80 γιουρια  ακριβη και συντομη.Μαλλον  πρεπει να σφραγισω διαβατηρια  ,να θεωρησω βιζες και να ξεκινησω επισκεψεις στα καταστηματα του κεντρου , οπου  οι υπηρεσιες αποτι διαβαζω εδω , ειναι λιγο πιο extreme .

μεγάλε θεώρησε τα διαβατήρια και τράβα φρανκφούρτη για αρχή.....είναι πιό κοντά από την αθήνα και φυσικά πιό ποιοτικά...πίστεψέ με για αρχή καλά είναι...

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
συναδελφε larousse φαληρου 15 πισω απο συγγρου πρωτη παραλληλη στο υψος μακρυγιαννη ευκολη προσβαση με μετρο σταση ακροπολη, εχει 4 απιστευτα αλλα μαλλον θελει δουλεια για να φας τα δωματια εχουν μεσα ακομα σαουνα κ χαμαμ....

φανάρι κόκκινο :grin:όταν λές απίστευτα 4 τεμαχια με ποιά κριτήρια το λές?εμφανισιακώς πώς είναι?τις ξέρεις από κάπου αλλού?πώς τις λένε?έχεις περάσει με κάποια ή κάποιες απο αυτές?ώς γνωστόν είναι παράρτημα του συγγρού 12 και σκουφά 10..αυτά τα ιδρύματα συνήθως εσφυζαν απο μπαζοκόρες του καλαμποκέλαιου...

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.044
Πόντοι
5.975
εκ των συμφραζομένων ...
αλλα και πάλι μπριζόλα ;;;; αυτόν τον θεωρώ άδικο χαρακτηρισμό !!! ακου μπριζόλα ....
----
Είναι η ... κωδικοποίηση ...!!!

-----

Mπριζόλα  , υποδηλώνει  την "σαρκική" πλευρά της συνευρέσεως, αρα---------- τουναντίον -- 
πρόκειται τελικώς δια .....λογίαν και εξευγενισμένην έκφρασιν  ;) :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom