Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 69 άτομα (12 μέλη και 57 επισκέπτες)

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.129
Πόντοι
42.697
Για οσους ενδιαφερει, το νεο ιδρυμα Βλαχοπουλου 1 & Ιπποκρατους, ανοιγει αυριο και δεν ειναι καθολου νεο. Μεταφορα του Αλεξανδρας 49 ειναι λογω φθηνοτερου ενοικιου  :rolleyes:

Κοντολογις, ντοντ μποδερ, εκαψα εγω τζαμπα βενζινες, ας μην καψει κι αλλος  :S

ευχαριστουμε για την ενημερωση φιλε!
δηλαδη η κα Λιουντα εχει καταντησει σαν τους τσιγγανους....μια απο δω μια απο εκει...
απο Κομανούδη στην Λ.Αλεξάνδρας 49 και απο Λ.Αλεξανδρας στην Ιπποκρατους τωρα...

Kebaaap

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
3
Πόντοι
616
ευχαριστουμε για την ενημερωση φιλε!
δηλαδη η κα Λιουντα εχει καταντησει σαν τους τσιγγανους....μια απο δω μια απο εκει...
απο Κομανούδη στην Λ.Αλεξάνδρας 49 και απο Λ.Αλεξανδρας στην Ιπποκρατους τωρα...
τι να κανει κι αυτη φιλε μου?? βιοπαλαιστρια  :grin: :grin:
μονη της ητανε και κουβαλαγε τα μασαζοκρεββατα μπας και το ανοιξει αυριο το ρημαδι. Ηταν παντως πολυ φιλικη και ευγενης, πρεπει να εχει πεσει μεγαλη λορδα  :grin:

fellatsio...

Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
0
τι τιμες παιζουν εκει? εκτος απο μασαζ...παιζει και κατι αλλο?.!!! καλησπερα..

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
μονη της ητανε και κουβαλαγε τα μασαζοκρεββατα μπας και το ανοιξει αυριο το ρημαδι. Ηταν παντως πολυ φιλικη και ευγενης, πρεπει να εχει πεσει μεγαλη λορδα  :grin:

ναι όταν έχει λόρδα πάντα οι ρωσίδες και οι πρώην του ανατολικού μπλόκ πλήν των πολωνών-τσέχων είναι χαμογελαστές...μόλις πέσει χρήμα πέφτει μια μουτσούνα και ένα ύφος άνευ προηγουμένου..ούτε ελλεεινίδα δεν είναι έτσι...αλλά τί περιμένεις απο τα κωλοχώρια της σιβηρίας που έχουν μεγαλώσει στην αγνωσία και ατον πλήρη απολιτοικισμό..

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.129
Πόντοι
42.697

Η Οδύσσεια ενός ξεριζωμένου τύπε....
μια ταινία που τά έχει όλα...
πόνο, δράμα, δράση, καταδίωξη, προδοσία, αίμα , σπέρμα, κτλ....

Odysseia3eriz.jpg

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.041
Πόντοι
5.975
Eτσι---.. μια ζωή  στην...  καταπίεση των εργαζομένων.. :o :) και τώρα κουβαλάει και τα κρεβάτια..... :dancing:

anemoss119

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
1
παιδια προτεινετε κατι καινουργιο να παω να δοκιμασω εχω βαρεθει τα ιδια  ( ζανασπιτο . σ63, μαρνισ , καλλιροις 48 , φραντζη, ) αντε κατι καλο στο κεντρο !!!!!

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.845
Πόντοι
46.232
χθεσινη απογευματινη επισκεψη φαληρου 15 πολυ καλο μαγαζι , παρελαση 8 κοπελες 4 εμφανησιακα απιστευτα καλες, σε ερωτηση στην κυρια της υποδοχης για ελευθερη σχεση μου ειπε οτι πρεπει να περασω κ να συνεννοηθω με την κοπελα λογο μη σιγουρου εφυγα,συνεχεια καλλιροης 48 στα σιγουρα με την απιστευτη βικυ δεν θα μπω σε λεπτομεριες για να μην πει παλι ο φιλος μου οτι ειμαι ο προμοτορας της μια επισκεψη θα σας πεισει,α κανει και διπλο με την μαριαννα , συνεχεια συγγρου 29 το μαγαζι πολι καθαρο με μεγαλα δωματια σε αντιθεση σε λεγομενα αλλου συναδελφου , καλα τι βυζαρεσ εχει η κυρια στην υποδοχη....φευγοντασ τα ετριψα για κανα λεπτο και αυτη χαμογελουσε, 3 κομματια το ενα μπαζο σε ερωτηση ποια μου προτηνει μου εστειλε δεν ειμαι σιγουρος για το ονομα ....αννα απο ρωσια 22 πετιτ μελαχρινο με ωραιο στηθος λεπτη μασας με προσπαθεια b2b  :pipa2: χωρις προφυλακτικο και χερια βαθια κ υγρη και καραμελωμα @@@@@ων μετα απο προτροπη μου εναλλαγη 3 στασεων και 69(καθαρη)και τελειωμα στο στομα και στα βυζια της 80 ευρω σχεδομ 50 λεπτα

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
227
Πόντοι
36
χθεσινη απογευματινη επισκεψη φαληρου 15 πολυ καλο μαγαζι , παρελαση 8 κοπελες 4 εμφανησιακα απιστευτα καλες, σε ερωτηση στην κυρια της υποδοχης για ελευθερη σχεση μου ειπε οτι πρεπει να περασω κ να συνεννοηθω με την κοπελα λογο μη σιγουρου εφυγα,συνεχεια καλλιροης 48 στα σιγουρα με την απιστευτη βικυ δεν θα μπω σε λεπτομεριες για να μην πει παλι ο φιλος μου οτι ειμαι ο προμοτορας της μια επισκεψη θα σας πεισει,α κανει και διπλο με την μαριαννα , συνεχεια συγγρου 29 το μαγαζι πολι καθαρο με μεγαλα δωματια σε αντιθεση σε λεγομενα αλλου συναδελφου , καλα τι βυζαρεσ εχει η κυρια στην υποδοχη....φευγοντασ τα ετριψα για κανα λεπτο και αυτη χαμογελουσε, 3 κομματια το ενα μπαζο σε ερωτηση ποια μου προτηνει μου εστειλε δεν ειμαι σιγουρος για το ονομα ....αννα απο ρωσια 22 πετιτ μελαχρινο με ωραιο στηθος λεπτη μασας με προσπαθεια b2b  :pipa2: χωρις προφυλακτικο και χερια βαθια κ υγρη και καραμελωμα @@@@@ων μετα απο προτροπη μου εναλλαγη 3 στασεων και 69(καθαρη)και τελειωμα στο στομα και στα βυζια της 80 ευρω σχεδομ 50 λεπτα

αυτο στην φαληρου που αναφερει ο φιλος ο σταματης ποιο ειναι?
πρωτη φορα το ακουω...

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.845
Πόντοι
46.232
παιδια θελω να θιξω κατι χωρις να παρεξηγηθω θελω να αναφερθω στην περιβοητη ζαννα απο σ29,εχω παει αλλες 3 φορες για να την δω μετα απο διθυραμβους που εχω διαβασει , χθεσ την πετυχα με ρωτησε χωρις ακομα να ξερω οτι ειναι αυτη αν εχω ξαναπαει κ της ειπα 3 φορες  ακομα ψαχνοντας την ζαννα κ οτι δεν την εχω βρει δεν μου λεει οτι ειναι αυτη κ παρουσιαζει τις κοπελες 7 τεμαχια δυο εμφανησιακα απιθανα σονια ξερει κανεις πληροφοριες και λαουρα η αλλες αδιαφορες για τα γουστα μου την ρωταω για την ζαννα κ μου λεει εγω ειμαι μενω μαλακας την ευχαριστω και φευγω....θα ασχοληθω με την εμφανιση χωρις να ξερω τι κανει στο δωματιο για να μην παρεξηγηθω μονο για εμφανιση, milf κοντα στα 45 υπαρχουν πολυ καλυτερες χοντομπουτα με χαλια ποδια στηθος πεσμενο και πιεσμενο απο το σουτιεν για να φαινετε μεγαλυτερο μονο η φατσα της την σωνει καπως καλο θα ειναι να κανουμε κ καποια περιγραφη των κοριτσιων για εμας τους ποιο νεους που δεν της ξερουμε , ναι αν ημουν στην ηλικια της η πανω απο 50 ισως κ να περναγα το ξαναλεω για να μην παρεξηγηθω απο τους παλιουρες αναφερομαι μονο για την εμφανιση της στα θετικα οτι ηταν ευγενεστατη

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.845
Πόντοι
46.232
αυτο στην φαληρου που αναφερει ο φιλος ο σταματης ποιο ειναι?
πρωτη φορα το ακουω...
συναδελφε larousse φαληρου 15 πισω απο συγγρου πρωτη παραλληλη στο υψος μακρυγιαννη ευκολη προσβαση με μετρο σταση ακροπολη, εχει 4 απιστευτα αλλα μαλλον θελει δουλεια για να φας τα δωματια εχουν μεσα ακομα σαουνα κ χαμαμ....

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
παιδια θελω να θιξω κατι χωρις να παρεξηγηθω θελω να αναφερθω στην περιβοητη ζαννα απο σ29,
...........................................................................
τι κανει στο δωματιο για να μην παρεξηγηθω μονο για εμφανιση, milf κοντα στα 45

Κατά δήλωσίν της, είναι δεσποινίς ετών 39 (κλεισμένα στο τέλος του περασμένου μήνα).

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.845
Πόντοι
46.232

diablosaki

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2008
Like
475
Πόντοι
21
Καλημέρα σε όλους. Είναι η πρώτη φορά που γράφω, αν και ομολογώ ότι αρκετές φορές έχω ενημερωθεί από εσάς φίλοι μου.
Προφανώς δεν είμαι στο δικό σας επίπεδο, αλλά θα ήθελα να συνεισφέρω τα πρακτέα μου, όσο φτωχά κι αν είναι, έτσι ώστε
να ενημερώσω κατά το δυνατόν κάποιους φίλους. Λοιπόν το Σάββατο το πρωί επισκέφτηκα το ''ίδρυμα'' Τριανταφύλου.
Μου άνοιξε μια ρωσίδα μάλλον γύρω στα σαρανταφεύγα χοντρή, ψιλοάθλια. Δεν θυμάμαι το όνομά της. Αφού λέμε τα τυπικά με ρωτάει αν είναι η πρώτη μου φορά.
Απαντώ ναι. Με ρωτάει, από που έμαθα για αυτές. Απαντώ, από φίλους. Ποιούς φίλους? ξαναρωτά. Απαντώ, τι σημασία έχει? από φίλους.
Τότε μου λέει για τα προγράμματα, τα μασάζ προγράμματα μέχρι 50 Ευρώ. Της απαντώ ευχαριστώ, αλλά θα φύγω, δεν ενδιαφέρομαι για απλά προγράμματα.
Τί ζητάς μου λέει? Θέλω special πρόγραμμα απαντώ, με full περιποίηση. Μου απαντά ''αυτό κοστίζει 70 Ευρώ''.
Καλώς λέω. Ποιές είναι οι κοπέλες? συνεχίζω.
Εγώ μου λέει και μια άλλη, θέλεις να τη δεις? Ναι απαντώ
Και έρχεται η Στέλλα 23 ετών λεπτή, πολύ όμορφο κορμάκι, συμπαθητικό προσωπάκι. Τη βλέπω και περνώ στο δωμάτιο.
Μασάζ γύρω στα 30 λεπτά, τίποτα το ιδιαίτερο αλλά όχι και άσχετη και μετά το πρόγραμμα είχε τα πάντα. Φοβερό κορμάκι, απίστευτα βυζιά, προσεγμένα άκρα,
τρομερή πίπα και τελείωμα στα απίστευτα και μεγάλα βυζιά της. Καθαρή, όμορφη, με πολύ συμμετοχή εκ μέρους της. Θα έλεγα ότι έμεινα πολύ ευχαριστημένος.
Αυτό για πρώτη προσπάθεια συμμετοχής μου στο forum. Θα επανέλθω, αν νομίζετε ότι βοήθησα με λίγο παλιότερες επισκέψεις μου σε άλλα ''ιδρύματα''
Με συγχωρείτε αν σας κούρασα και ελπίζω να βοήθησα.
Με φιλικούς χαιρετισμούς

Εγγρ.
23 Ιουλ 2009
Like
2
Πόντοι
16
Καλημέρα σε όλους. Είναι η πρώτη φορά που γράφω, αν και ομολογώ ότι αρκετές φορές έχω ενημερωθεί από εσάς φίλοι μου.
Προφανώς δεν είμαι στο δικό σας επίπεδο, αλλά θα ήθελα να συνεισφέρω τα πρακτέα μου, όσο φτωχά κι αν είναι, έτσι ώστε
να ενημερώσω κατά το δυνατόν κάποιους φίλους. Λοιπόν το Σάββατο το πρωί επισκέφτηκα το ''ίδρυμα'' Τριανταφύλου.
Μου άνοιξε μια ρωσίδα μάλλον γύρω στα σαρανταφεύγα χοντρή, ψιλοάθλια. Δεν θυμάμαι το όνομά της. Αφού λέμε τα τυπικά με ρωτάει αν είναι η πρώτη μου φορά.
Απαντώ ναι. Με ρωτάει, από που έμαθα για αυτές. Απαντώ, από φίλους. Ποιούς φίλους? ξαναρωτά. Απαντώ, τι σημασία έχει? από φίλους.
Τότε μου λέει για τα προγράμματα, τα μασάζ προγράμματα μέχρι 50 Ευρώ. Της απαντώ ευχαριστώ, αλλά θα φύγω, δεν ενδιαφέρομαι για απλά προγράμματα.
Τί ζητάς μου λέει? Θέλω special πρόγραμμα απαντώ, με full περιποίηση. Μου απαντά ''αυτό κοστίζει 70 Ευρώ''.
Καλώς λέω. Ποιές είναι οι κοπέλες? συνεχίζω.
Εγώ μου λέει και μια άλλη, θέλεις να τη δεις? Ναι απαντώ
Και έρχεται η Στέλλα 23 ετών λεπτή, πολύ όμορφο κορμάκι, συμπαθητικό προσωπάκι. Τη βλέπω και περνώ στο δωμάτιο.
Μασάζ γύρω στα 30 λεπτά, τίποτα το ιδιαίτερο αλλά όχι και άσχετη και μετά το πρόγραμμα είχε τα πάντα. Φοβερό κορμάκι, απίστευτα βυζιά, προσεγμένα άκρα,
τρομερή πίπα και τελείωμα στα απίστευτα και μεγάλα βυζιά της. Καθαρή, όμορφη, με πολύ συμμετοχή εκ μέρους της. Θα έλεγα ότι έμεινα πολύ ευχαριστημένος.
Αυτό για πρώτη προσπάθεια συμμετοχής μου στο forum. Θα επανέλθω, αν νομίζετε ότι βοήθησα με λίγο παλιότερες επισκέψεις μου σε άλλα ''ιδρύματα''
Με συγχωρείτε αν σας κούρασα και ελπίζω να βοήθησα.
Με φιλικούς χαιρετισμούς

:thumbsup:
Δες και στο αντίστοιχο thread!
Όλγα.

diakosa

Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
6
Τελικά ρε παιδιά, ποια είναι κατά τη γνώμη σας η τοπ τριαδα μασαζομπριζολαδικων στην Αθήνα? Πολύ με μπερδευεται και εκανα μαλακια και πηγα στο Σ67 και μου γύρισαν τα μάτια ανάποδα... και ήθελαν και 100 γιοθργια για το full..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom