Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 59 άτομα (8 μέλη και 51 επισκέπτες)

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.845
Πόντοι
46.232
ρε παλιουρες φαληρου 12 κ συγγρου 12 τι γραφουν τα κουδουνια ; εεεεεε;

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.845
Πόντοι
46.232
2ερη επισκεψη διπλα καλλιροης 48 η κυρια στην πορτα τα ιδια που μασ βρηκατε κλπ ,παρελαση 6 κοπελες 2 πολυ καλα εμφανησιακα ρωταω αν δουλευει η βικη δεν ειχε βγει ,εχωντας διαβασει γι αυτη περασα(κ καλα εκανα) προγραμμα 60 μασαζ κ εκτονωση  :pipa1: 80 μασαζ κ σεξ ,με ρωτησε αν εχω ψαναπερασει και της ειπα οτι την ξερω απο αυτα που γραφουν στο ιντερνετ με ρωτησε τι γραφουν κ της ειπα οτι θα της πω στο τελος,ξαπλωνω βγαζει τα ρουχα της μενει με τον στριγκο ανεβαινει πανω μου ειναι πετιτ ρωσιδακι κ αρχιζει το μασαζ,μετα απο κανα 10λεπτο με ρωταει αν μαρεσει κ της λεω οτι εγω κανω καλυτερα κ μου λεει να της κανω,ξαπλωνει κ αρχιζω μετα απο κανα 5λεπτο οπως ειναι ξαπλωμενγ αρχιζει  :pipa2: χωρις προφυλακτικο κ καραμελωμα απο κατω για κανα 10λεπτο μετα 69 ακομα κ στα ορθια αναποδα οπου κ ζαλιστηκε την βαζω στο κρεβατι κ αρχιζω γλυφωμ...ι βαζωντας 2 δαχτυλα μεδα κ ενα στην πισω τρυπουλα της η βικη ειναι σουπερ κανει τα παντα λες κ ειναι η γκομενα σου,περασμα πλαστικου κ  :fuck1: απο πανω στα ορθια πισωκολλητα αλλα το καλυτερο για το τελος χυσιμω στο στομα και στα βυζια την εκανα χαλια κ αυτη με εγλυφε ακομα .....vfm την πρωτεινω 100% μου ειπε την επομενη φορα να φερω σοκολατα να με αλοιψει κ να με γλυψει απο πανω μεχρι κατω...σουπερ το 22χρονο βικακι απιστευτο  :fuck1: εκατσα 55λεπτα

sotomoto64

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2010
Κριτικές
3
Like
8
Πόντοι
16
2ερη επισκεψη διπλα καλλιροης 48 η κυρια στην πορτα τα ιδια που μασ βρηκατε κλπ ,παρελαση 6 κοπελες 2 πολυ καλα εμφανησιακα ρωταω αν δουλευει η βικη δεν ειχε βγει ,εχωντας διαβασει γι αυτη περασα(κ καλα εκανα) προγραμμα 60 μασαζ κ εκτονωση  :pipa1: 80 μασαζ κ σεξ ,με ρωτησε αν εχω ψαναπερασει και της ειπα οτι την ξερω απο αυτα που γραφουν στο ιντερνετ με ρωτησε τι γραφουν κ της ειπα οτι θα της πω στο τελος,ξαπλωνω βγαζει τα ρουχα της μενει με τον στριγκο ανεβαινει πανω μου ειναι πετιτ ρωσιδακι κ αρχιζει το μασαζ,μετα απο κανα 10λεπτο με ρωταει αν μαρεσει κ της λεω οτι εγω κανω καλυτερα κ μου λεει να της κανω,ξαπλωνει κ αρχιζω μετα απο κανα 5λεπτο οπως ειναι ξαπλωμενγ αρχιζει  :pipa2: χωρις προφυλακτικο κ καραμελωμα απο κατω για κανα 10λεπτο μετα 69 ακομα κ στα ορθια αναποδα οπου κ ζαλιστηκε την βαζω στο κρεβατι κ αρχιζω γλυφωμ...ι βαζωντας 2 δαχτυλα μεδα κ ενα στην πισω τρυπουλα της η βικη ειναι σουπερ κανει τα παντα λες κ ειναι η γκομενα σου,περασμα πλαστικου κ  :fuck1: απο πανω στα ορθια πισωκολλητα αλλα το καλυτερο για το τελος χυσιμω στο στομα και στα βυζια την εκανα χαλια κ αυτη με εγλυφε ακομα .....vfm την πρωτεινω 100% μου ειπε την επομενη φορα να φερω σοκολατα να με αλοιψει κ να με γλυψει απο πανω μεχρι κατω...σουπερ το 22χρονο βικακι απιστευτο  :fuck1: εκατσα 55λεπτα

καλώς τον προμότορα της Βίκης! :-* :cool2: :blahblah1: :tooth:

ohyes

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2010
Like
9
Πόντοι
16
ρε παλιουρες φαληρου 12 κ συγγρου 12 τι γραφουν τα κουδουνια ; εεεεεε;

Συγγρού 12 γράφει κάτι που παραπέμπει σε μασαζ (δεν θυμάμαι ακριβώς, αλλά είναι χαρακτηριστικό και δεν πρόκειται να το "χάσεις"). Φαλήρου 12 δεν έχω πάει.

dim55

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
πρεπει ολα τα μαγαζια να ριξουν τιμες ή να ανεβασουν το επιπεδο τους.

slowly

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2009
Κριτικές
7
Like
21
Πόντοι
1
slowly-slowly θΑ φτασουμε στο 2010 στο κεντρο φυσικης αγωγης-ευεξιας και θα τον βαλουμε της Ζανας.........
αμ πως.....  :headbang:  :headbang:  :headbang:

εσυ καλά τα λές, εγώ δεν σε καταλαβαίνω ... αν δεν βαριέσαι γράψε το πιο απλά να βγάλουμε νόημα !!

ευχαριστω

sotomoto64

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2010
Κριτικές
3
Like
8
Πόντοι
16
καλησπερα πρωτη επισκεψη φρατζη 4 ανοιγει η κυρια της υποδοχης περναω και μετα ανακριση απο που μας ξερεται κλπ της ειπα απο εφημεριδα και ιντερνετ ,ακολουθει παρελαση 6 κοπελες επιλεγω την μαρια την αλβανιδα επιρεασμενος απο κριτικη αλλου συναγωνηστη δινω 60 κ περναω μου το παιζε παρθενωπη μετα απο 40 λεπτα μασαζ τησ λεω να προχωρησουμε κ μου αρχιζει εγω δεν κανω τετεια κλπ , οταν της ειπα για το ιντερνετ αρχισε να μου τα γυριζει κ μου ελεγε να ξαναρθω κ διαφορα τετεια η κοπελα ωραια αλλα απο μενα μαυρο στο μαγαζι......

ρε φίλε αν πήγες πρώτη φορά στο μαγαζί περίμενες να φας και μπριζόλα? :think: :uglystupid: καλά είπα εγώ ότι είσαι προμότορας του Κ48 ;)

Εγγρ.
23 Ιουλ 2009
Like
2
Πόντοι
16
slowly-slowly θΑ φτασουμε στο 2010 στο κεντρο φυσικης αγωγης-ευεξιας και θα τον βαλουμε της Ζανας.........
αμ πως.....  :headbang:  :headbang:  :headbang:

εσυ καλά τα λές, εγώ δεν σε καταλαβαίνω ... αν δεν βαριέσαι γράψε το πιο απλά να βγάλουμε νόημα !!

ευχαριστω

Απλά, το post του cm615et, που έκανες παράθεση με το δικό σου, είναι του 2006...!!!  :rolleyes: :cheesy:

ggary1000

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Φεβ 2010
Κριτικές
14
Like
327
Πόντοι
2.287
ρε φίλε αν πήγες πρώτη φορά στο μαγαζί περίμενες να φας και μπριζόλα? :think: :uglystupid: καλά είπα εγώ ότι είσαι προμότορας του Κ48 ;)
Κι ομως, οταν ειχα επισκεφθει το ιδρυμα για πρωτη φορα, η Λιζα (οχι κανα μπαζο) μου ειπε κατευθειαν 80 και ελευθερη σχεση.
Αμα πας στα μπριζολαδικα με το μαλακο θα φας πετσετα...

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.845
Πόντοι
46.232
δεν κανω κανενα promo φιλε , πηγαινε κ μετα μου λες, οσο για το αλλο αν εχω παει σε εξι κ εχω εχω 6 στα 6 με την πρωτη ....ναι

Josex

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
34
Like
4.266
Πόντοι
4.365
Σήμερα είναι τίποτα ανοιχτό να γαμήσουμε ή πάμε μόνο κάλπη?  :think:

sotomoto64

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2010
Κριτικές
3
Like
8
Πόντοι
16
Κι ομως, οταν ειχα επισκεφθει το ιδρυμα για πρωτη φορα, η Λιζα (οχι κανα μπαζο) μου ειπε κατευθειαν 80 και ελευθερη σχεση.
Αμα πας στα μπριζολαδικα με το μαλακο θα φας πετσετα...

βρήκες ρε εσύ παράδειγμα να πεις, την Λίζα...η Λίζα είναι τόσο ξέκωλο που μπορεί να πάει και στη ΓΑΔΑ και να λέει "80 ευρώπουλα η ελεύθερη σχέση"... :2funny:

mgmans

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Νοε 2005
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
2.935
ένεκεν του ότι σε βλέπω άκρως ενημερωμένο για τον συγκεκριμένο χώρο στην οδό Μάρνη (Αριθμός:???), Τι εννοείς με την προτροπή σου να αποφύγει κανείς την Αννα την ψηλή και ακόμα περισσότερο, εάν θέλεις κάνε μια διευκρίνιση για το ότι το βουτάνε και το βαζουνε μέσα?? χωρίς προφύλαξη??? εάν είναι έτσι μήπως υπάρχει "θέμα", μιάς και που για να το κάνουν δεν ενδιαφέρονται για το εάν πάθουν κάτι χειρότερο από αυτό που πιθανώς να έχουν .....

ΠΡΟΣΟΧΗ: εκφράζω μια φοβία μου και όχι μια de-fcto θέση
το βουτανε και μετα το βαζουν μεσα?????? ΔΗΛΑΔΗΣ  τι καμνουν????

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.845
Πόντοι
46.232
καλησπερα κ χρονια πολλα σε οσους γιοτραζουμε.....λοιπον κεκιναμε το πρωι επισκεψη γ΄σεπτεμβριου 105 και 199 μπαζα ουτε μια καλη μονο για λατρες milf και δευτερων επιλογων δεν περασα ,συνεχεια μονησ προδρομου κ εκει 2 milf το ενα κατι ψιλοελεγε λανα δεν περασα, κατεληξα ιουλιανου περασα με την στελιτσα 23 χρονων απο ρωσια ειπε αλλα μαλλον για αλβανακι εμοιαζε 70 ευρω κανει b2b και απλο σεξ χωρις εξτρα λεπτη με ωραιο στηθος κ καλο στησιμο στο πισοκωλιτο.....

Kebaaap

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
3
Πόντοι
616
Για οσους ενδιαφερει, το νεο ιδρυμα Βλαχοπουλου 1 & Ιπποκρατους, ανοιγει αυριο και δεν ειναι καθολου νεο. Μεταφορα του Αλεξανδρας 49 ειναι λογω φθηνοτερου ενοικιου  :rolleyes:

Κοντολογις, ντοντ μποδερ, εκαψα εγω τζαμπα βενζινες, ας μην καψει κι αλλος  :S

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom