anatolgami
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2.211
- Πόντοι
- 506
Τι εστι "Τριανταφυλλου"
...Το όνομα που αναγράφεται στο κουδούνι στην Ιουλιανού 39...Το χτυπάς, σου ανοίγουν και μπαίνεις στο εν λόγω μασατζίδικο...
Τι εστι "Τριανταφυλλου"
... και βλεπεις την τσουπωτη θεια Ολγα με τα χρυσα δοντακια...Το όνομα που αναγράφεται στο κουδούνι στην Ιουλιανού 39...Το χτυπάς, σου ανοίγουν και μπαίνεις στο εν λόγω μασατζίδικο...
το κουλουρι της ειναι σα μηρμηγκοφωλια, και να το εδινε θα ιδρωνες να το "αλωσεις"Tά κυριότερα δέν δίνη ....... ΜΑΥΡΟ .
Eυχαριστω για την αμεση ανταποκριση...Το όνομα που αναγράφεται στο κουδούνι στην Ιουλιανού 39...Το χτυπάς, σου ανοίγουν και μπαίνεις στο εν λόγω μασατζίδικο...
το κουλουρι της ειναι σα μηρμηγκοφωλια, και να το εδινε θα ιδρωνες να το "αλωσεις"
ασε που δε χρειαζεται κιολας, η εμπρος "συσφιξη" ειναι ικανοποιητικη
ρε μαγγες καλησπερα!! για το χευδεν 19 ξερει κανεις??? τι παιζει???... και βλεπεις την τσουπωτη θεια Ολγα με τα χρυσα δοντακια
επειδή ήταν κοντά μου,πετάχτηκα μέχρι την κυρία.με ενα εικοσαρικακι μου εκανε πολυ καλο μασαζ 1.5 ωρας και με κέρασε ενα φραπεδακι με λαδακι.
TOP SECRET: απλά,κλεινεις τα ματια και απολαμβανεις...
Με αυτά που βάζετε εδώ μέσα θα τρομάξουν τα νέα μέλη και θα μείνουμε τρεις και ο πούτσος..
επειδή ήταν κοντά μου,πετάχτηκα μέχρι την κυρία.με ενα εικοσαρικακι μου εκανε πολυ καλο μασαζ 1.5 ωρας και με κέρασε ενα φραπεδακι με λαδακι.
H φτηνια τρωει τον παρα που λενε. Η μηπως το 20ρικο ηταν εξτρα για τον φραπε;διαβάζω καλά? σου εκανε μιαμιση ωρα μασαζ και φραπέ στο τέλος με 20 ευρώ? μηπως να το ξανασκεφτείς?
Καταραμενη φτωχεια και τρισκαταρατο ΔΝΤ. Εμενα μου πηρε 30 ευρω για τις ιδιες υπηρεσιες.Στην πραγματικοτητα ειναι χειροτερη απο τις φωτογραφιες και ο χωρος παναθλιος κατω στον Πειραια στα Καμινια.Ελα που μου λειπει το μασαζ του προτερου φραγκατου βιου
ο ανθρωποs μπορει να πασχει απο πριαπισμο. εσυ γιατι ρωταs?Ρε θηρίο...... 1.5 ώρα τον είχες σηκωμένο....???
Καταραμενη φτωχεια και τρισκαταρατο ΔΝΤ. Εμενα μου πηρε 30 ευρω για τις ιδιες υπηρεσιες.Στην πραγματικοτητα ειναι χειροτερη απο τις φωτογραφιες και ο χωρος παναθλιος κατω στον Πειραια στα Καμινια.Ελα που μου λειπει το μασαζ του προτερου φραγκατου βιου
εγω επιμενω στην μαρνης .
Τωρα οι πιο πολλες λοιπουν διακοπες.
Γαματη ειναι η ΖΑΝΑ (ειναι διακοπες απο παρασκευη θα παει ιταλια στην αδελφη της και μετα κρητη) .
ΠΡΟΣΟΧΗ να εχετε παντα μαζι προφυλακτικο.Και προσοχη επανω στην καυλα μην ξεχαστητε ( πολλεσ το βουτανε και το βαζουν στεγνα μεσα πχ ζανα )
Εαν δεν εχετε ξαναπαει απλα πεξτε το ανετος ( πχ τωρα που δεν ειναι εκει η ζανα ζητα αυτην ) Μακρια απο την αννα την ψηλη ξανθια .
Θανατος εινα η ΜΟΝΙΚΑ (ακανει πολλα αεροπλανικα και σου κανει και μασαζ με το σωμα ),καλες ρωξανη ,θεωδορα.
ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΜΗΝ δινετε παραπανω απο 50+20(70) για ολα γιατι χαλατε την πιατσα .