Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 51 άτομα (5 μέλη και 46 επισκέπτες)

Kebaaap

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
3
Πόντοι
616
...Το όνομα που αναγράφεται στο κουδούνι στην Ιουλιανού 39...Το χτυπάς, σου ανοίγουν και μπαίνεις στο εν λόγω μασατζίδικο...
... και βλεπεις την τσουπωτη θεια Ολγα με τα χρυσα δοντακια  :tooth:

Kebaaap

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
3
Πόντοι
616
Tά κυριότερα δέν δίνη ....... ΜΑΥΡΟ .
το κουλουρι της ειναι σα μηρμηγκοφωλια, και να το εδινε θα ιδρωνες να το "αλωσεις"  :grin:
ασε που δε χρειαζεται κιολας, η εμπρος "συσφιξη" ειναι ικανοποιητικη  :sunglasses:

GM

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2008
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
616
το κουλουρι της ειναι σα μηρμηγκοφωλια, και να το εδινε θα ιδρωνες να το "αλωσεις"  :grin:
ασε που δε χρειαζεται κιολας, η εμπρος "συσφιξη" ειναι ικανοποιητικη  :sunglasses:

Ναι αλλα το καλλιτερο μ.....νι ειναι ο κωλος

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.845
Πόντοι
46.232
καλησπερα σε ολους.....την δευτερα εχω την γιορτη μου θελω να μου πειτε 3 καλα λαδαδικα και λαδοκορες για να το γιορτασω.....
ευχαριστω εκ τον προτερων καλο βραδυ

girl_hunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Κριτικές
9
Like
1.322
Πόντοι
216

επειδή ήταν κοντά μου,πετάχτηκα μέχρι την κυρία.με ενα εικοσαρικακι μου εκανε πολυ καλο μασαζ 1.5 ωρας και με κέρασε ενα φραπεδακι με λαδακι.

TOP SECRET: απλά,κλεινεις τα ματια και απολαμβανεις...

giomasif

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2009
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
1

επειδή ήταν κοντά μου,πετάχτηκα μέχρι την κυρία.με ενα εικοσαρικακι μου εκανε πολυ καλο μασαζ 1.5 ωρας και με κέρασε ενα φραπεδακι με λαδακι.

ωραιος φιλε...εκανες κινηση ματ... ;)

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36

διαβάζω καλά? σου εκανε μιαμιση ωρα μασαζ και φραπέ στο τέλος με 20 ευρώ? μηπως να το ξανασκεφτείς?  :rockon:

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166

Ρε θηρίο...... 1.5 ώρα τον είχες σηκωμένο....??? :cheesy: :cheesy: :cheesy:

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.838
Πόντοι
19.795
διαβάζω καλά? σου εκανε μιαμιση ωρα μασαζ και φραπέ στο τέλος με 20 ευρώ? μηπως να το ξανασκεφτείς?  :rockon:
H φτηνια τρωει τον παρα που λενε. Η μηπως το 20ρικο ηταν εξτρα για τον φραπε;

NERICAST

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2009
Κριτικές
11
Like
3
Πόντοι
11
Ρε μάγκες τι ώρες δουλεύει το καιτόσπιτο στη Στουρναρη 63;Aξίζει 1 επισκεψη;Δεν έχω εμπειρία από μασατζίδικα!

astari51

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Κριτικές
2
Like
189
Πόντοι
6

Καταραμενη φτωχεια και τρισκαταρατο ΔΝΤ. Εμενα μου πηρε 30 ευρω για τις ιδιες υπηρεσιες.Στην πραγματικοτητα ειναι χειροτερη απο τις φωτογραφιες και ο χωρος παναθλιος κατω στον Πειραια στα Καμινια.Ελα που μου λειπει το μασαζ του προτερου φραγκατου βιου

girl_hunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Κριτικές
9
Like
1.322
Πόντοι
216
Καταραμενη φτωχεια και τρισκαταρατο ΔΝΤ. Εμενα μου πηρε 30 ευρω για τις ιδιες υπηρεσιες.Στην πραγματικοτητα ειναι χειροτερη απο τις φωτογραφιες και ο χωρος παναθλιος κατω στον Πειραια στα Καμινια.Ελα που μου λειπει το μασαζ του προτερου φραγκατου βιου

μόνο εσυ μπορεις να με καταλαβεις ανθρωπε μου.εγώ έκανα μεταβολη να φυγω και με λιγο παζαρι και περισσια υπομονη καθως επισης και τακτικη κλειστων ματιων άντεξα στο πορνομασαζ της...

slowly

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2009
Κριτικές
7
Like
21
Πόντοι
1
εγω επιμενω στην μαρνης .
Τωρα οι πιο πολλες λοιπουν διακοπες.
Γαματη ειναι η ΖΑΝΑ (ειναι διακοπες απο παρασκευη θα παει ιταλια στην αδελφη της και μετα κρητη) .
ΠΡΟΣΟΧΗ να εχετε παντα μαζι προφυλακτικο.Και προσοχη επανω στην καυλα μην ξεχαστητε ( πολλεσ το βουτανε και το βαζουν στεγνα μεσα πχ ζανα )
Εαν δεν εχετε ξαναπαει απλα πεξτε το ανετος ( πχ τωρα που δεν ειναι εκει η ζανα ζητα αυτην ) Μακρια απο την αννα την ψηλη ξανθια .
Θανατος εινα η ΜΟΝΙΚΑ (ακανει πολλα αεροπλανικα και σου κανει και μασαζ με το σωμα ),καλες ρωξανη ,θεωδορα.
ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΜΗΝ δινετε παραπανω απο 50+20(70) για ολα γιατι χαλατε την πιατσα .

ένεκεν του ότι σε βλέπω άκρως ενημερωμένο για τον συγκεκριμένο χώρο στην οδό Μάρνη (Αριθμός:???), Τι εννοείς με την προτροπή σου να αποφύγει κανείς την Αννα την ψηλή και ακόμα περισσότερο, εάν θέλεις κάνε μια διευκρίνιση για το ότι το βουτάνε και το βαζουνε μέσα?? χωρίς προφύλαξη??? εάν είναι έτσι μήπως υπάρχει "θέμα", μιάς και που για να το κάνουν δεν ενδιαφέρονται για το εάν πάθουν κάτι χειρότερο από αυτό που πιθανώς να έχουν .....

ΠΡΟΣΟΧΗ: εκφράζω μια φοβία μου και όχι μια de-fcto θέση

λαγαρος

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
4
Πόντοι
16
slowly-slowly θΑ φτασουμε στο 2010 στο κεντρο φυσικης αγωγης-ευεξιας και θα τον βαλουμε της Ζανας.........
αμ πως.....  :headbang:  :headbang:  :headbang:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.845
Πόντοι
46.232
καλησπερα πρωτη επισκεψη φρατζη 4 ανοιγει η κυρια της υποδοχης περναω και μετα ανακριση απο που μας ξερεται κλπ της ειπα απο εφημεριδα και ιντερνετ ,ακολουθει παρελαση 6 κοπελες επιλεγω την μαρια την αλβανιδα επιρεασμενος απο κριτικη αλλου συναγωνηστη δινω 60 κ περναω μου το παιζε παρθενωπη μετα απο 40 λεπτα μασαζ τησ λεω να προχωρησουμε κ μου αρχιζει εγω δεν κανω τετεια κλπ , οταν της ειπα για το ιντερνετ αρχισε να μου τα γυριζει κ μου ελεγε να ξαναρθω κ διαφορα τετεια η κοπελα ωραια αλλα απο μενα μαυρο στο μαγαζι......

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom