Καλημέρα σε όλους. Είναι η πρώτη φορά που γράφω, αν και ομολογώ ότι αρκετές φορές έχω ενημερωθεί από εσάς φίλοι μου.
Προφανώς δεν είμαι στο δικό σας επίπεδο, αλλά θα ήθελα να συνεισφέρω τα πρακτέα μου, όσο φτωχά κι αν είναι, έτσι ώστε
να ενημερώσω κατά το δυνατόν κάποιους φίλους. Λοιπόν το Σάββατο το πρωί επισκέφτηκα το ''ίδρυμα'' Τριανταφύλου.
Μου άνοιξε μια ρωσίδα μάλλον γύρω στα σαρανταφεύγα χοντρή, ψιλοάθλια. Δεν θυμάμαι το όνομά της. Αφού λέμε τα τυπικά με ρωτάει αν είναι η πρώτη μου φορά.
Απαντώ ναι. Με ρωτάει, από που έμαθα για αυτές. Απαντώ, από φίλους. Ποιούς φίλους? ξαναρωτά. Απαντώ, τι σημασία έχει? από φίλους.
Τότε μου λέει για τα προγράμματα, τα μασάζ προγράμματα μέχρι 50 Ευρώ. Της απαντώ ευχαριστώ, αλλά θα φύγω, δεν ενδιαφέρομαι για απλά προγράμματα.
Τί ζητάς μου λέει? Θέλω special πρόγραμμα απαντώ, με full περιποίηση. Μου απαντά ''αυτό κοστίζει 70 Ευρώ''.
Καλώς λέω. Ποιές είναι οι κοπέλες? συνεχίζω.
Εγώ μου λέει και μια άλλη, θέλεις να τη δεις? Ναι απαντώ
Και έρχεται η Στέλλα 23 ετών λεπτή, πολύ όμορφο κορμάκι, συμπαθητικό προσωπάκι. Τη βλέπω και περνώ στο δωμάτιο.
Μασάζ γύρω στα 30 λεπτά, τίποτα το ιδιαίτερο αλλά όχι και άσχετη και μετά το πρόγραμμα είχε τα πάντα. Φοβερό κορμάκι, απίστευτα βυζιά, προσεγμένα άκρα,
τρομερή πίπα και τελείωμα στα απίστευτα και μεγάλα βυζιά της. Καθαρή, όμορφη, με πολύ συμμετοχή εκ μέρους της. Θα έλεγα ότι έμεινα πολύ ευχαριστημένος.
Αυτό για πρώτη προσπάθεια συμμετοχής μου στο forum. Θα επανέλθω, αν νομίζετε ότι βοήθησα με λίγο παλιότερες επισκέψεις μου σε άλλα ''ιδρύματα''
Με συγχωρείτε αν σας κούρασα και ελπίζω να βοήθησα.
Με φιλικούς χαιρετισμούς