Αυτα τα BBBJTC ti einai??
Τεσπα παροτ ειδημων στην παπαρολογια σε μασαζ πηγα 1η φορα (χειροκροτημα..........)
πηγα Διδιμους πυργους (9/11) στη γνωστη λεωφορο με το ομωνυμο Αλσος Βεικου!
Μπορω να πω οτι απογοητευτηκα, αλλα ηταν διακοπες τα καλα(????) και η διοικηση.
Μου ανοιξε μια Αντζελα (κατω του μετριου σε εμφανιση ανω του μετριου σε βαρος). Οι κοπελες 3, οι 2 MILF (αν και εγω MILF εννοω μανες με παιδια στο Δημοτικο οχι στο στρατο) γυρω στα 45 μια μικρη που δεν μιλαγε το ελληνικος και την οποια διαλεξα. Τιμες 70€ (απο 60 το χειμωνα). Εκανα το λαθος και ειπα οτι εχω ξαναπαει (ειχα παει μεχρι το χωλ) και καρφωθηκα γιατι δεν ηξερα που ειναι το μπανιο!!!!
Η κοπελιτσα ηταν πιο ωραια απο οτι νομιζα αλλα αυτη η βουβαμαρα ηταν ξενερωτικη . Το μασαζ ισως αλλοι να το θεωρουσαν καλο εγω αν και η μικρη προσπαθουσε καπου βαρεθηκα. Μην μπορωντας να συννενοηθω περιμενα κατι να γινει αλλα τιποτα στο τελος με γυρναει αναποδα και να πω την αληθεια περιμενα να γθυθει ή κατι τετοιο τελικα αρχισε το φραπε. Της χουφτωσα στον κωλο αλλα ουτε ΝΑΙ ουτε ΟΧΙ μου ειπε, ιδιο και το αυτο δηλαδη. Το μονο θετικο ηταν το σφικτο ΚΩΛΟΜΕΡΙ (το αλλο δεν το επιασα) της κοπελιτσας. Σε 10 δευτερα ξεφορτωσα εκανα μπανακι (ωραιο μπανιο) εδωσα συνολικα 80€ (πολλα!!!) και εφυγα νιωθοντας σαν να τον επαιξα μονος.
Ισως αν εκανα μασαζ ΕΓΩ στη κοπελα να ηταν καλυτερα ή να διαλεξω τις μεγαλες που ηταν ψιλοχαλια αλλα ευχαριστες.
Αυτα!!
ΥΓ βεβαια μαλλον θα ξαναπαω αλλα δεν ξαναδινω 80€ και να μην
δω ουτε καν ενα ΒΥΖΑΚΙ ενα κωλαρακι κατι ρε πουστη!!!
3 ωρες μασαζ και το ματι εμεινε παραπονεμενο!! Μονο η σφικτη κωλαρα (η μιση) μας εμεινε!!!