giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
την ψιλο-πατησες.. 80 γιουρακια ειναι μαζι με το τιπ.. τσογλανακι η νεαρα.. ;)
Συγγνώμη εκ των προτέρων που ρωτάω κάτι που σίγουρα έχει αναφερθεί στο παρελθόν αλλά το ρημάδι το search δε δουλεύει ακόμη για να τσιμπήσω ότι έχει αναφερθεί για Φαίη. Η ερώτηση είναι αν παίζει 35 ή 44, αν σερβίρει μπριζολίτσα και αν πρέπει να της το ζητήσεις ή αν παίζει μόνη της μπάλα.
Ευχαριστώ πολύ! Αν θέλεις μου λές και αν περιορίζεται στο φραπέ ή αν ρίχνει και μπριζολίτσα στο τηγάνι.Απο μόνη δεν κάνει τίποτα .... μόνο λάδωμα , θέλει να το "προκαλέσεις"
Πάντα την βλέπω στο 44 , αν και απέναντι το ίδιο κατάστημα είναι .(πώς λέγαμε παλιά "Σαράφης και στα τρίκαλα" ...
....(έτσι χάλασε η ιστορία με το κατάστημα στην αρχή της μεγάλης λεωφόρου και τώρα το πακετάκι ξεκινά απο 110....
Εχει 2 τεμάχια την ψηλή που απότι λέει δεν δουλεύει πια αλλά κάνει την τηλεφωνήτρια και μιά άλλη τη Νικόλ. Αν δεν πάς συστημένος θα περάσεις δύσκολα αλλά άν είσαι γνωστός έχει πολύ καλό φραπέ. Έχει και συνέχεια αλλά ζητάει 50γιούρια , too muchΥπαρχει κανενα νεο απο το μαρουσι Ανδρονικου 10? εχω καιρο να παω και λεω να το επισκεφτω σημερα...
Στο Μαρούσι είναι το τέλειο περιβάλλον, 90 γιούρια και άν θες χαμάμ 110,καλύτερα με ραντεβού, έχει 3-4 τεμάχια αλλά μόνο φραπέ.Πνίγουν και το κουνέλι +20 γιούρια και 10 βίζιτες για να γίνεις δικός τους.Ονόματα σε ΠΜ αν θέςΣημερα πιγα θησεος 79 καληθεα ειναι μια Μαρια εκει καλο πιστολι!!!! και απο μαρουση ξερει κανενας τιποτα? κατι βρικα για πισω απο το ιατρικο?? αν ξερει κανεναες κατι
Δεύτερη φορά στο γνωστό νούμερο 4 χωρίς το ψάρωμα της πρώτης φορά και βούρ στο ψητό...
4 ? Μου στέλνετε την όδο σε PM. Ευχαριστώ
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ.ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΙ ΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΗΣ ΦΑΙΗΣ ΣΕ ΠΜ.ΑΞΙΖΕΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ Ε?ΠΑΩ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΕ ΜΑΣΑΤΖΙΔΙΚΟ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΠΑΙΔΙΑ
Πήγα σήμερα ως Στουρνάρι στο 63 και ζήτησα Τζούλη. Λοιπόν κάτι πρέπει να έχει γίνει με εφόδους κτλ γιατί δεν μου έκαναν τίποτα. Ούτε να γυρίσω από μπροστά δεν με άφησε , μου έλεγε μόνο αν φορέσω το εσώρουχο και τέτοια. Οπότε ίσως μόνο συστημένοι για λίγο καιρό