Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (2 μέλη και 10 επισκέπτες)

periergos1

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Like
4
Πόντοι
6
φιλοι καλο χειμωνα εδω ειμαστε ξανα στα ενδιαφερονταμας διαβαζοντας το θρεντ τα τελευταια μηνυματα εχουν να κανουν με ιδρυμα της καλλιθεας πριμ φυγω διακοπες μου εδωσαν ενα τηλεφωνο να παρω στην καλλιθεα μπορει να ειναι αυτο ειχα παρει τρεις φορες τη μια μου ειπαν γραφειο τελετων την αλλη μαρμαραδικο και την αλλη κομωτηριο ξερεται τιποτα.

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Γιά τους συναγωνιστές που βοηθούν και πληροφορούν.Ενημέρωση φαντάζομαι καλή,αντζελίνα  :boobies:  θα επιστρέψει μετά το δεύτερο δεκαπενθήμερο στο μαλακτήριο.Αμα την επιστροφή της απο την πατρίδα. :dancing:

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
παλιοχαρακτηρες είναι  :headbang:
                            NIKOsSHELL ενταξει ειναι οπωs  τα  λεs .  αλλα σχεδον  ολεs  σε αυτη  την δουλεια  ετσι  ειναι.  εμενα  παντωs  αυτο που  μου  εχει  μεινει  απο  καβλα  και συμμετοχη  απο αλβανιδουλεs ειναι

balitsas

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Καλημέρες παίδες! Κανα νέο απο choco υπάρχει; Τελικά είναι ναί ή όχι; :think: Τελεύταία επίσκεψη σε φραντζή, μάπα το καρπούζι! 2 κοπέλες όλες κι όλες αλλά μάλλον θα έφτεγε το οτι ήταν οι διακοπές στην μέση (14/8/09)!

marlbgs

Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2008
Like
11
Πόντοι
1
ξερουμε κανα καλο τεμαχιο επιπεδου καρινας απο 3η σεπτεμβριου γιατι μας εφυγε και δεν θα γυρισει μαλλον

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
ξερουμε κανα καλο τεμαχιο επιπεδου καρινας απο 3η σεπτεμβριου γιατι μας εφυγε και δεν θα γυρισει μαλλον

απο γ'σεπτεμβριου 59 εννοεις,της σερίφισσας νάντιας απο γ'σεπτεμβριου 25 παλια?κρίμα που έφυγε,ήταν πολύ καλό temachion!

TARZAN(1)

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2006
Like
11
Πόντοι
6
απο γ'σεπτεμβριου 59 εννοεις,της σερίφισσας νάντιας απο γ'σεπτεμβριου 25 παλια?κρίμα που έφυγε,ήταν πολύ καλό temachion!
..τελος μαλιστα και απο αρχες αυγουστου.....τερμα το κοριτσι..τωρα εχει μια ψηλη ξεριακιανη μαρινα αλλα δεν την εχω τιμησει γιατι δε με τραβαει.

aggel2004

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Like
3.166
Πόντοι
456
Απο Φερρων 7 μακρια
Εκτος απο μπαζα με το που μπαινουν τα πετανε ολα για να κανουν
τις προθεσεις τους καθαρες(εδω δεν εχει μασσαζ!)
Μαλλον στα στουντιο πρεπει να μπει.

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
Απο Φερρων 7 μακρια
Εκτος απο μπαζα με το που μπαινουν τα πετανε ολα για να κανουν
τις προθεσεις τους καθαρες(εδω δεν εχει μασσαζ!)
Μαλλον στα στουντιο πρεπει να μπει.

ευχαριστούμε για την ενημέρωση συναγωνιστά!

NikosShell

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2007
Like
2
Πόντοι
16
                             NIKOsSHELL ενταξει ειναι οπωs  τα  λεs .  αλλα σχεδον  ολεs  σε αυτη  την δουλεια  ετσι  ειναι.  εμενα  παντωs  αυτο που  μου  εχει  μεινει   απο  καβλα  και συμμετοχη  απο αλβανιδουλεs ειναι
Εντάξει Lio .Δεν θα διαφωνήσουμε .Γούστα είναι αυτά , όπου θέλει το χώνει κάθε ένας. Η αλήθεια είναι ότι είναι ψιλοβρομιαρες και το παίζουν έξυπνες , νομίζοντας ότι θα σε θα σε πιάσουν κότσο .

Upnaras30

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
Παιδιά στο Χαλάνδρι μπορεί να θυμήσει κάποιος τι καλό υπάρχει;

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.008
Πόντοι
42.697
Παιδιά στο Χαλάνδρι μπορεί να θυμήσει κάποιος τι καλό υπάρχει;

τίποτα καλό στο Χαλάνδρι φίλε.
έχει ένα που τρώς στον πεζόδρομο στις καφετέριες (έχει σχεδόν πάντα μπάζα) και ένα που φραπάς στην Μεσογείων 289 που είναι η μέγα απάτη μαγαζί

Upnaras30

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
τίποτα καλό στο Χαλάνδρι φίλε.
έχει ένα που τρώς στον πεζόδρομο στις καφετέριες (έχει σχεδόν πάντα μπάζα) και ένα που φραπάς στην Μεσογείων 289 που είναι η μέγα απάτη μαγαζί

Σε ευχαριστώ Ζερο.

Είμαι σε δίλημμα να πάρω μία δουλειά προς τα εκεί αλλά εάν είναι έτσι ... θα τους πω το μετάνιωσα ...  :grin: :grin: :grin: :grin:.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom