pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
ριχτε και μια ματια στη σινα 7 υπαρχει κατι καλο.
πού?στο κέντρο διπλα απο το οφθαλμιατρείο?
ριχτε και μια ματια στη σινα 7 υπαρχει κατι καλο.
παλιοχαρακτηρες είναιαλβανακια η οχι παντωs ειναι καβλιαρικα
ουτε απεξω.
Eυχαριστώ για την πληροφορία.Μπάζα αναξιοπιτσίλιστα δηλ.Καλώς πάμε για άλλα τότε.
NIKOsSHELL ενταξει ειναι οπωs τα λεs . αλλα σχεδον ολεs σε αυτη την δουλεια ετσι ειναι. εμενα παντωs αυτο που μου εχει μεινει απο καβλα και συμμετοχη απο αλβανιδουλεs ειναιπαλιοχαρακτηρες είναι
ξερουμε κανα καλο τεμαχιο επιπεδου καρινας απο 3η σεπτεμβριου γιατι μας εφυγε και δεν θα γυρισει μαλλον
..τελος μαλιστα και απο αρχες αυγουστου.....τερμα το κοριτσι..τωρα εχει μια ψηλη ξεριακιανη μαρινα αλλα δεν την εχω τιμησει γιατι δε με τραβαει.απο γ'σεπτεμβριου 59 εννοεις,της σερίφισσας νάντιας απο γ'σεπτεμβριου 25 παλια?κρίμα που έφυγε,ήταν πολύ καλό temachion!
Απο Φερρων 7 μακρια
Εκτος απο μπαζα με το που μπαινουν τα πετανε ολα για να κανουν
τις προθεσεις τους καθαρες(εδω δεν εχει μασσαζ!)
Μαλλον στα στουντιο πρεπει να μπει.
Εντάξει Lio .Δεν θα διαφωνήσουμε .Γούστα είναι αυτά , όπου θέλει το χώνει κάθε ένας. Η αλήθεια είναι ότι είναι ψιλοβρομιαρες και το παίζουν έξυπνες , νομίζοντας ότι θα σε θα σε πιάσουν κότσο .NIKOsSHELL ενταξει ειναι οπωs τα λεs . αλλα σχεδον ολεs σε αυτη την δουλεια ετσι ειναι. εμενα παντωs αυτο που μου εχει μεινει απο καβλα και συμμετοχη απο αλβανιδουλεs ειναι
θα μπει ο ζερο να μας πειξερουμε κανα καλο τεμαχιο επιπεδου καρινας απο 3η σεπτεμβριου γιατι μας εφυγε και δεν θα γυρισει μαλλον
Παιδιά στο Χαλάνδρι μπορεί να θυμήσει κάποιος τι καλό υπάρχει;
θα μπει ο ζερο να μας πει
αλλα το κρατάω για τη πάρτη μου.
τίποτα καλό στο Χαλάνδρι φίλε.
έχει ένα που τρώς στον πεζόδρομο στις καφετέριες (έχει σχεδόν πάντα μπάζα) και ένα που φραπάς στην Μεσογείων 289 που είναι η μέγα απάτη μαγαζί