εγώ ξέρω άλλο ένα εκπληκτικό μίλφ καλύτερο από όλα τα άλλα .....και θα σας το πώ .....Λία ......Μπουμπουλίνας 4 ....εγώ ξέρω ένα εκπληκτικό μίλφ καλύτερο απο την καρίνα,αλλα το κρατάω για τη πάρτη μου.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ad Μασατζίδικα που γαμάς
- Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)
Deicidious
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 20
- Like
- 17
- Πόντοι
- 2.945
τίποτα καλό στο Χαλάνδρι φίλε.
έχει ένα που τρώς στον πεζόδρομο στις καφετέριες (έχει σχεδόν πάντα μπάζα) και ένα που φραπάς στην Μεσογείων 289 που είναι η μέγα απάτη μαγαζί
Το πρώτο μάλιστα είναι κυριολεκτικά χωμένο στις καφετέριες. Ανεβαίνεις και ξέρουν όλοι πού πήγες.
g.s.m.arena
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.277
καλημερα σε ολους να κανω μια ερωτηση μιας και δεν ξερω η κατια που επαιξε στην σιρινα οντως δουλευει στο καλλιροης 48 και μπορει καποιος να μου δωσει το τηλεφωνο απο το μασσαζομαγαζο??ευχαριστω
Deicidious
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 20
- Like
- 17
- Πόντοι
- 2.945
Όντως δουλεύει, ως Μαρία.
Δεν την πήρα, γιατί δεν μου άρεσε η φάτσα της. Έχει τρομερό σώμα από κοντά. Αλλά λένε ότι είναι ξεπέτα.
Δεν ξέρω τηλ πάντως.
Δεν την πήρα, γιατί δεν μου άρεσε η φάτσα της. Έχει τρομερό σώμα από κοντά. Αλλά λένε ότι είναι ξεπέτα.
Δεν ξέρω τηλ πάντως.
g.s.m.arena
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.277
ευχαριστω πολυ φιλε μου
athensgeorge(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Καλημερα θα ηθελα να δηλωσω και εγω με τη σειρα μου για μερικα θεραπ οπως γραφουν και αλλοι συναδελφοι για της ξεπετες και τα λεφτα που περνουν
Εινε ανεπιτρεπτω για της θεραπεθτριες που εχουν, αντι να δουλεουνε σε μπουρδελα και να περνουν 30 ευρω παιρνουν 70 και 80 και οι υπηρεσειες αθλοιες
Για να προχωρησω παρακατω και μην σας τα ζαλιζω στουρναρι ονοματι τζενιφερ (μονο τσενιφερ δεν ηταν) αλλα δεν φταινε οι κοπελες ,η σεριφισα τι κανει!!!! οταν τη ρωτας εινε καλλη και σου λέει αψογη. Στο παρασυνθημα υποδοχη (ψυχρα) , μασαζ ( με ελουσε με ολο το λαδι λαδοποντικο με εκανε !!!!! απο μασαζ λες και ανοιγε φυλο για πιτα ( που να ξερει απο πιτα η κακομοιρα ) οι ματιες στο ρολοι ηταν καθε 30¨¨ λεω να μην προχωρησω παρακατω αρκετα ειπα να τα βλεπουν και καποιοι μπας και βελτιωθουν γιατι καποτε ητανε ανταγωνιστικο θεραπ
Εινε ανεπιτρεπτω για της θεραπεθτριες που εχουν, αντι να δουλεουνε σε μπουρδελα και να περνουν 30 ευρω παιρνουν 70 και 80 και οι υπηρεσειες αθλοιες
Για να προχωρησω παρακατω και μην σας τα ζαλιζω στουρναρι ονοματι τζενιφερ (μονο τσενιφερ δεν ηταν) αλλα δεν φταινε οι κοπελες ,η σεριφισα τι κανει!!!! οταν τη ρωτας εινε καλλη και σου λέει αψογη. Στο παρασυνθημα υποδοχη (ψυχρα) , μασαζ ( με ελουσε με ολο το λαδι λαδοποντικο με εκανε !!!!! απο μασαζ λες και ανοιγε φυλο για πιτα ( που να ξερει απο πιτα η κακομοιρα ) οι ματιες στο ρολοι ηταν καθε 30¨¨ λεω να μην προχωρησω παρακατω αρκετα ειπα να τα βλεπουν και καποιοι μπας και βελτιωθουν γιατι καποτε ητανε ανταγωνιστικο θεραπ
Altec73
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2006
- Κριτικές
- 5
- Like
- 68.597
- Πόντοι
- 12.056
Καλημερα θα ηθελα να δηλωσω και εγω με τη σειρα μου για μερικα θεραπ οπως γραφουν και αλλοι συναδελφοι για της ξεπετες και τα λεφτα που περνουν
Μαυρο στην Τζενιφερ.....μονο για να κοιτιεται στον καθρευτη ειναι
Altec73
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2006
- Κριτικές
- 5
- Like
- 68.597
- Πόντοι
- 12.056
Γκαβλωνεις με τον να την βλεπεις να κοιτιετε στο καθρεφτη γκαβλιαρη?
Οχι ρε...τριβει με λαδι και κοιταει τον καθρεφτη αν το κανει καλα η βλαμμενη
Γι' αυτό υπάρχει το site συνάδελφοι....Για να ανταλλάσουμε εμπειρίες και πληροφορίες και να αποφεύγουμε τις κακοτοπιές.
Ομως,όπως έχουμε ξαναπεί,όλα τα δάχτυλα δεν είναι ίδια....Η συμπεριφορά της ίδιας κοπέλλας μπορεί να διαφέρει απο άτομο σε άτομο.Παίζει ρόλο η εμφάνιση,η συμπεριφορά μας και ο βαθμός γνωριμίας με το μαγαζί.
Για την συγκεκριμένη που λέτε (μία μιγάδα δεν είναι? όχι εντελώς μαύρη,προς το μαύρο πάντως) 2 φορές που πήγα να την διαλέξω (λόγω εμφάνισης και ωραιου χαμόγελου),συνάντησα το μη ενθαρρυντικό βλέμμα της σερίφισσας.Σαν να μου έλεγε "όχι αυτήν"....Ετσι κάνουν στους καλούς πελάτες.Οπως στο εστιατόριο που σε ξέρουν,πας να παραγείλεις ψάρι,και το γκαρσόνι που σε ξέρει σου απαντά "δεν παίρνετε καλύτερα κεφτεδάκια?"
Ομως,όπως έχουμε ξαναπεί,όλα τα δάχτυλα δεν είναι ίδια....Η συμπεριφορά της ίδιας κοπέλλας μπορεί να διαφέρει απο άτομο σε άτομο.Παίζει ρόλο η εμφάνιση,η συμπεριφορά μας και ο βαθμός γνωριμίας με το μαγαζί.
Για την συγκεκριμένη που λέτε (μία μιγάδα δεν είναι? όχι εντελώς μαύρη,προς το μαύρο πάντως) 2 φορές που πήγα να την διαλέξω (λόγω εμφάνισης και ωραιου χαμόγελου),συνάντησα το μη ενθαρρυντικό βλέμμα της σερίφισσας.Σαν να μου έλεγε "όχι αυτήν"....Ετσι κάνουν στους καλούς πελάτες.Οπως στο εστιατόριο που σε ξέρουν,πας να παραγείλεις ψάρι,και το γκαρσόνι που σε ξέρει σου απαντά "δεν παίρνετε καλύτερα κεφτεδάκια?"
ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΣ
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιουλ 2009
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
g.s.m.arena δες το πμ σουκαλημερα σε ολους να κανω μια ερωτηση μιας και δεν ξερω η κατια που επαιξε στην σιρινα οντως δουλευει στο καλλιροης 48 και μπορει καποιος να μου δωσει το τηλεφωνο απο το μασσαζομαγαζο??ευχαριστω
Altec73
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2006
- Κριτικές
- 5
- Like
- 68.597
- Πόντοι
- 12.056
Γι' αυτό υπάρχει το site συνάδελφοι....Για να ανταλλάσουμε εμπειρίες και πληροφορίες και να αποφεύγουμε τις κακοτοπιές.
Ακριβως για αυτη...
Εχω ενημερωσει απο την Ιουνιο για την συμπεριφορα της.Το θεμα ειναι οτι δεν ειδα και αλλους να το λενε..
μπορείς να στείλεις και σε εμένα ??g.s.m.arena δες το πμ σου
periergos1
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Φεβ 2008
- Like
- 4
- Πόντοι
- 6
σε πολλα μαγαζια η σεριφησα κινη τα νηματα αναλογα με τα γουστα και τη συμπεριφορα και κυριως στης θεραπευτριες που δεν συμβαδιζουν με της αρχες του μαγαζιου.
ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΣ
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιουλ 2009
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Γεια σου ρε ΨΑΡΑΚΑ, δεν μοιάζεις και τόσο "ΨΑΡΑΚΑΣ". Ο.Κ. δες πμ.μπορείς να στείλεις και σε εμένα ??
athensgeorge(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Καλε μου φιλε και εγω αυτο λεω και επαναλαμβανω οταν εισε πελατης πρεπει να σε προστατεουν οχι να σου λενε ολα καλα δεν φταινε τα κοριτσια
οσο για το ποσο παλαιος πελατης στο συγκεκριμενο ιδριμα ειμε αρκετα παλαιος αλλα ολοι εχουν καταλαβει το ποσο εχει αλλαξει το μαγαζι και τους το εχω πει, δεν εινε πρωτη φορα που συμβαινει κατι στραβο απλα δεν τα γραφουμε και ολα μερικες φορες καταλαβαινουμε της καταστασεις
Το μαγαζι παει κατα διαολου μην ασχολισε δεν το βλεπεις τα χουμε ξαναπειΚαλε μου φιλε και εγω αυτο λεω και επαναλαμβανω οταν εισε πελατης πρεπει να σε προστατεουν οχι να σου λενε ολα καλα δεν φταινε τα κοριτσια
οσο για το ποσο παλαιος πελατης στο συγκεκριμενο ιδριμα ειμε αρκετα παλαιος αλλα ολοι εχουν καταλαβει το ποσο εχει αλλαξει το μαγαζι και τους το εχω πει, δεν εινε πρωτη φορα που συμβαινει κατι στραβο απλα δεν τα γραφουμε και ολα μερικες φορες καταλαβαινουμε της καταστασεις
athensgeorge(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Καλε μου φιλε δεν ξερω για ποιο πραγμα μιλας αλλα το να σου σηκωνει το ποδιιι και να ριχνει πισω το κεφαλι και να πεθαινεις απο την μποχα δεν το θεωρω και τοσο γκα γκαβλωτικο σε παρακαλω μην το συνεχισεις εχω και αλλα ημαρτοοοοοοονναι, αλλα παιρνει και ποζες. σηκωνει το ενα ποδι, ριχνει πισω το κεφαλι, ακρως γκαβλωτικο, γιατι με αυτα χυνεις. Για αυτο και μετα δε κανει ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ. Θες να ξαναχυσεις δλδ? Ημαρτοοοοον.
ΤΑ ΛΕΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕΕΕΕΕΕ ΚΑΛΥΤΕΡΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ
Παρόμοια θέματα
?
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 751K
- Απαντήσεις
- 1
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις