Nick the Dick
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2005
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1
Πιπίνι εκτός Αλβανίδας 'παίζει' πουθενά αλλού; Ας φτάνει και μέχρι την εκτόνωσις.
ληξιαρχείο είσαι ?? για όλες ξέρεις ...... και επαυξάνω! Η προέλευση είναι αμφισβητήσιμη.
... και επαυξάνω! Η προέλευση είναι αμφισβητήσιμη.
Έτσι είναι σύντροφε, για το κίνημα ρε γαμώτο!ληξιαρχείο είσαι ?? για όλες ξέρεις ...
τότε είναι ωραίες γυναίκες .....εξελίχθηκαν σε πολύ καλές ...οι νέες γενεές ..Έτσι είναι σύντροφε, για το κίνημα ρε γαμώτο!
Είδες όμως, και ο συναγωνιστής daniel αμέσως μέσα είναι ;)!
τότε είναι ωραίες γυναίκες .....εξελίχθηκαν σε πολύ καλές ...οι νέες γενεές ..
Πάλι ... δεν θα κοιμηθούμε!έτσι είναι...που να δεις τα Αλβανάκια στο facebook ;)
εγώ είχα βολευθεί από αγγελίες σε τοπική εφημερίδα ....για προσπάθα ...ρε παιδια για βοηθηστε λιγο...
στο ηρακλειο ακουω για μια γκομενα, δηθεν μασατζου, στις γουβες που σου κανει φουλ προγραμμα και κατι αλλες στο κεντρο...
ισχυουν αυτα ή αδικα εχω γυρισει ολο το ηρακλειο κι ολα τα χαμοσπιτα και τις ψαχνω;;;;;
μήν αγριεύειειις....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Πάλι ... δεν θα κοιμηθούμε!
Καλιρόης τι καλό έχει.....?αυτο το μικρο στο μαρουσι εκανα τη βλακεια και το πηρα το εδιωξα και εφυγα κατεβηκα καλλιροης και πηρα δεσποινα μικρο και καλο και φουλ.
Καλιρόης τι καλό έχει.....?
εγώ είχα βολευθεί από αγγελίες σε τοπική εφημερίδα ....για προσπάθα ...
αυτο το μικρο στο μαρουσι εκανα τη βλακεια και το πηρα το εδιωξα και εφυγα κατεβηκα καλλιροης και πηρα δεσποινα μικρο και καλο και φουλ.
φίλε γνωρίζεις που δουλεύει μια καστανόξανθη μιλφάρα με βυζάρες και κωλάρα ονόματι Κατερίνα που εργαζόταν Καλλιρόης 48 μέχρι τον Ιούνιο?
παίρνεις τοπικές εφημερίδες , στις αγγελίες στήλη γνωριμιες έχει αρκετά τηλέφωνα .....που σου προσφέρονται ...δλδ;;;για εξηγα ρε φιλε μπας και ξεκαυλωσουμε λιγο με καμια επισκεψη....
Αγγελίες απο τα Νέα 17/08/09.Στήλη μασάζ.Τηλ.σταθερό Καλλιθέα 210-95 κτλ.Διευθ.Χαροκόπου 44.Φωνή στο τηλ.ανατολικορωσιδοουκρανέζα λέει κλείσατε ραντεβού οχι της λέω ο ιατρός δέχεται μόνο με ραντεβού; εκεί λίγο χαθήκαμε τεσπα.Έχει κανένας συναγωνιστής πληροφορίες για το εν λόγω;
εχεις παει ρε μαλακα ?ουτε απεξω.