Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 38 άτομα (1 μέλη και 37 επισκέπτες)

Upnaras30

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
ναι καλα τετοιες ελληνοβραζιλιανες . . . .  εχουμε γνωρισει

οχι και τοσο μεγαλα , ομως , εχουμε δει και μεγαλυτερα

πλεον εκπαιδευτικε , και ειναι και πολυ καλη . . . . . 

καλά νέα αυτά φίλε Τάκη.

Όσο για το βυζάκι προσωπικά προτιμώ ένα μέτριο μέγεθος στητό και σφιχτό παρά μεγάλα ή πολύ μεγάλα που όσο σφιχτά κι αν είναι ο νόμος της βαρύτητας τα αναγκάζει να πεσουν  :tits:

Γούστα βέβαια είναι αυτά άλλοι γουστάρουν να τις τρώνε ...  :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1:  :s&m_3: :s&m_3:

καλημέρα  :grin:

SATYROS

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Like
34
Πόντοι
1
επίσκεψη σε Σίνα 7. Ήταν μια ξανθιά milf μέτρια προς καλή εμφανισιακά. Έκανα τη βλακεία να περάσω. Μασάζ για τον πούτσο. Της έβγαλα τα ρούχα. Έπεσε λίγο χαμούρεμα και τελείωμα στα βυζιά. Όλα αυτά μέσα σε ένα τέταρτο. Μεγάλη ξεπέτα. 70€

ΨΑΡΑΚΑΣ_2

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Like
87
Πόντοι
16
Χαιρετώ όλα τα καλά παιδιά.

Λοιπόν πριν καμιά εβδομάδα είχα πάρει μία ελληνο-βραζιλιάνα στο Καλλιρόης 48. Ένα από τα καλύτερα βυζιά που έχω συναντήσει ever και πιπινάκι (20-22) αλλά πολύ άπειρο. ήθελε πολύ καθοδήγηση αλλά τα άξιζε τα λεφτά του. όνομα δεν συγκράτησα καστανό μαλλί κανονικό ύψος σφιχτό κορμί.

Συστήνεται ,μόνο για παλιούς που έχουν υπομονή εκτός κι αν έχει εκπαιδευτεί πλέον ...  :s&m_3:  :knockinb: Κόστος κλασσικά 80
την Μαρία ή Μαίρη εννοείς ...θα συμφωνήσω...

ΨΑΡΑΚΑΣ_2

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Like
87
Πόντοι
16
πηγα και στο γαλατση , γαλατσιου 2-4 , , αλλα νομιζω πως δεν εχει ψητο , πολυ κυριλε το ειδα , και εφυγα , μετα πηγα στιν πατησιων 300 κατι , δεν θυμαμαι καλα , στον εκτο οροφο , εκει συναντισα καποια νικολ με 4 βυζι αλλα αφρατι , δεν μου γεμισε το ματι και εφυγα , παντως η σεριφησα , πολυ ευγενικη , και αρκετα παχουλη . . .
Γαλατσίου 2-4 , το μαγαζύ παίζει μπάλα ...και μάλιστα έχει γνώση και από καλό μασάζ...

Αν Εννοείς Πατησίων 314 είναι στο πρώτο όροφο ...

ΨΑΡΑΚΑΣ_2

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Like
87
Πόντοι
16
Επισκεψη στην Λουντα μετα απο καιρο Αλεξανδρας 49
Παιζαν δυο ενδιαφεροντα milf ,πηρα Τανια κοντουλα με κοκινο μαλλι
και καλο σωματακι
Ο χωρος καλος με αχρησιμοποιητες(sic) πετσετες
Τομαθε το μαθημα η Λουντα φαινεται
(για μενα πριν τρια χρονια ειχε το καλυτερο μαγαζι) αλλα το χαλασε
μονη της!
ηταν καλό , αλλά όχι και το καλύτερο ....

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
227
Πόντοι
36
επίσκεψη σε Σίνα 7. Ήταν μια ξανθιά milf μέτρια προς καλή εμφανισιακά. Έκανα τη βλακεία να περάσω. Μασάζ για τον πούτσο. Της έβγαλα τα ρούχα. Έπεσε λίγο χαμούρεμα και τελείωμα στα βυζιά. Όλα αυτά μέσα σε ένα τέταρτο. Μεγάλη ξεπέτα. 70€

αν αυτο το μαγαζι συνεχισει ετσι δεν το βλεπω να κανει χριστουγεννα!!!!!!!!!

mikrosgr

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
71
Πόντοι
16
Γαλατσίου 2-4 , το μαγαζύ παίζει μπάλα ...και μάλιστα έχει γνώση και από καλό μασάζ...

δεν νομιζω να παιζει μπαλα , με αυτα που μου ελεγε η κυρια , μαλλον πρεπει να σκασω καμια 500 ευρω σε 5 επισκεψεις και μετα να δουμε μπριζολα . . .  οχι απο εμενα , δεν εχω λεφτα για πεταμε ειδικα σε αυτες τις εποχες . . . .

xpapad

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2008
Κριτικές
33
Like
3
Πόντοι
1.240
ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΕ πριν ενα χρονο δουλεψε για 2 μερες στο choco ελληνικο πιπινι εχει μεγαλυτερο απο 20 με τεραστιο τατου στο κωλομερι και αν δεν κανω λαθος την ελεγαν Τζενη, την ειχα παρει με αριστη φραπεδια δια καλαμιακιου ανεφ σακουλας. ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΥ ΕΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΤΟ ΠΙΠΙΝΙΟΝ ΑΥΤΟ???????????

pepe_le_pew

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Παιδιά λέω να κάνω μία επίσκεψη στη Μεσογείων...αξίζει ο κόπος;
Ευχαριστώ

παρε 100€  πετα τα εξω απο το παραθυρο και τραβα μια πηχτη  :jerking:!!!! καλυτερα θα περασεις !!!! Το χειροτερο ειναι οτι βαραγαν σαν τρελλα τα κουδουνια !!!

:uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

mgmans

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Νοε 2005
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
2.935
τωρα που διαβασα πιο πανω για ελληνιδα τζενη εχω να κανω ερωτιξη .
  παιζουν καθολου ελληνηδες
εχω και μαλον εχουμε πιξει στην αλοδαπια

aggel2004

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Like
3.152
Πόντοι
456
τωρα που διαβασα πιο πανω για ελληνιδα τζενη εχω να κανω ερωτιξη .
  παιζουν καθολου ελληνηδες
εχω και μαλον εχουμε πιξει στην αλοδαπιαητ
Δυστυχως πολυ λιγες πλεον
Καπου αρχες δεκαετιας μας τελειωσαν
Φυσικα σε ποιοτητα προσφορας υπηρεσιων ,οπως εχω ξανααναφερθει
ουδεμια σχεση
Μεγαλο ταπεραμεντο οι δικες μας ειδικα συγκριτικα με τις αλλοδαπες
των τελευταιων χρονιων.

Εγγρ.
23 Ιουλ 2009
Like
2
Πόντοι
16
Χαιρετώ όλα τα καλά παιδιά.

Λοιπόν πριν καμιά εβδομάδα είχα πάρει μία ελληνο-βραζιλιάνα στο Καλλιρόης 48. Ένα από τα καλύτερα βυζιά που έχω συναντήσει ever και πιπινάκι (20-22) αλλά πολύ άπειρο. ήθελε πολύ καθοδήγηση αλλά τα άξιζε τα λεφτά του. όνομα δεν συγκράτησα καστανό μαλλί κανονικό ύψος σφιχτό κορμί.

Συστήνεται ,μόνο για παλιούς που έχουν υπομονή εκτός κι αν έχει εκπαιδευτεί πλέον ...  :s&m_3:  :knockinb: Κόστος κλασσικά 80
Άστο το Βραζιλιάνα! Πολύ πιο κοντά, δίπλα θα έλεγα!!!

Εγγρ.
23 Ιουλ 2009
Like
2
Πόντοι
16
επίσκεψη σήμερα το μεσημέρι Καλλιρόης 48 και πήρα την Δέσποινα από Θεσσαλονίκη(έτσι λέει)...πιπινάκι πρώτης τάξεως 20χρονο...έμεινα πολύ ευχαριστημένος! :dancing:
... και επαυξάνω! Η προέλευση είναι αμφισβητήσιμη.

ΨΑΡΑΚΑΣ_2

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Like
87
Πόντοι
16
δεν νομιζω να παιζει μπαλα , με αυτα που μου ελεγε η κυρια , μαλλον πρεπει να σκασω καμια 500 ευρω σε 5 επισκεψεις και μετα να δουμε μπριζολα . . .   οχι απο εμενα , δεν εχω λεφτα για πεταμε ειδικα σε αυτες τις εποχες . . . .
δεν σε αμφισβητώ για τα περιεργα που σου ελεγε η κυρία ....αλλά η πραγματικότητα ειναι άλλη....αυτή που σου είπα ...και εύκολα ..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom