Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 50K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (0 μέλη και 25 επισκέπτες)

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.424
Πόντοι
5.006
  Αγγελίες απο τα Νέα 17/08/09.Στήλη μασάζ.Τηλ.σταθερό Καλλιθέα 210-95 κτλ.Διευθ.Χαροκόπου 44.Φωνή στο τηλ.ανατολικορωσιδοουκρανέζα λέει κλείσατε ραντεβού οχι της λέω ο ιατρός δέχεται μόνο με ραντεβού; :cheesy: εκεί λίγο χαθήκαμε τεσπα.Έχει κανένας συναγωνιστής πληροφορίες για το εν λόγω;

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
  Αγγελίες απο τα Νέα 17/08/09.Στήλη μασάζ.Τηλ.σταθερό Καλλιθέα 210-95 κτλ.Διευθ.Χαροκόπου 44.Φωνή στο τηλ.ανατολικορωσιδοουκρανέζα λέει κλείσατε ραντεβού οχι της λέω [size=18pt]ο ιατρός δέχεται μόνο με ραντεβού;[/size] :cheesy: εκεί λίγο χαθήκαμε τεσπα.Έχει κανένας συναγωνιστής πληροφορίες για το εν λόγω;
τι της ειπες ρε ανθρωπε? :2funny:

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
Mας δουλεύουνε που μας δουλεύουνε ας τίς δουλέψουμε και εμείς φίλε μου :dancing: ;άκου ραντεβού!!! σε νευροχειρούργο θα πάω; :idiot:
old-school συστημα, κλασσικο , ασφαλες και εχεμυθο.
δεν πεφτεις πανω στον αλλον,εχεις την ανεση σου. *P :happy:

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.424
Πόντοι
5.006
old-school συστημα, κλασσικο , ασφαλες και εχεμυθο.
δεν πεφτεις πανω στον αλλον,εχεις την ανεση σου. *P :happy:
Συμφωνώ αλλά έχει ένα κακό τον πετυχαίνεις τον επόμενο στην εξώπορτα να ψάχνει τα κουδούνια και να σε κοιτάει σαν τον Μπόζο :grin:.Αν πέσεις πάνω και σε κανένα πρωτάκι μπορεί να σε ρωτήσει και καμμιά μαλακία όταν μπαίνει καμμία γιαγιά με ψώνια στην πολυκατοικία.Εδώ είναι ο οίκος της χειρομαλάξεως παρακαλώ; που γράφει η εφημερίδα; :headbang: :2funny: 

Επισκέπτης

επίσκεψη σήμερα το μεσημέρι Καλλιρόης 48 και πήρα την Δέσποινα από Θεσσαλονίκη(έτσι λέει)...πιπινάκι πρώτης τάξεως 20χρονο...έμεινα πολύ ευχαριστημένος! :dancing:

Upnaras30

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
Χαιρετώ όλα τα καλά παιδιά.

Λοιπόν πριν καμιά εβδομάδα είχα πάρει μία ελληνο-βραζιλιάνα στο Καλλιρόης 48. Ένα από τα καλύτερα βυζιά που έχω συναντήσει ever και πιπινάκι (20-22) αλλά πολύ άπειρο. ήθελε πολύ καθοδήγηση αλλά τα άξιζε τα λεφτά του. όνομα δεν συγκράτησα καστανό μαλλί κανονικό ύψος σφιχτό κορμί.

Συστήνεται ,μόνο για παλιούς που έχουν υπομονή εκτός κι αν έχει εκπαιδευτεί πλέον ...  :s&m_3:  :knockinb: Κόστος κλασσικά 80

takis15

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
1
φίλε γνωρίζεις που δουλεύει μια καστανόξανθη μιλφάρα με βυζάρες και κωλάρα ονόματι Κατερίνα που εργαζόταν Καλλιρόης 48 μέχρι τον Ιούνιο?

αυτη μαζι με τιν πρωιν σεριφισα , πηραν ποδι , διοτι κλεβαν τιν αφεντικινα στεγνα , οποτε  χαθηκαν , ξερει πως ειναι αυτες σε αυτες τιν ιστοριες , οταν κλεβης = χανεσαι. . . .

takis15

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
1
Λοιπόν πριν καμιά εβδομάδα είχα πάρει μία ελληνο-βραζιλιάνα στο Καλλιρόης 48.

ναι καλα τετοιες ελληνοβραζιλιανες . . . .  εχουμε γνωρισει

Ένα από τα καλύτερα βυζιά που έχω συναντήσει ever

οχι και τοσο μεγαλα , ομως , εχουμε δει και μεγαλυτερα

μόνο για παλιούς που έχουν υπομονή εκτός κι αν έχει εκπαιδευτεί πλέον

πλεον εκπαιδευτικε , και ειναι και πολυ καλη . . . . . 

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.999
Πόντοι
22.785
Σ54 6ος
Μονικα.... τελος :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Nick the Dick

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2005
Like
1
Πόντοι
1
Και πόσο πήγε το μαλλί; Τί περιλάμβανε; Thanx!

επίσκεψη σήμερα το μεσημέρι Καλλιρόης 48 και πήρα την Δέσποινα από Θεσσαλονίκη(έτσι λέει)...πιπινάκι πρώτης τάξεως 20χρονο...έμεινα πολύ ευχαριστημένος! :dancing:

mikrosgr

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
71
Πόντοι
16
σημερα , επισκεψη στο 131 πατησιων , 3 οροφο , πηρα απο της τρεις την κατερινα , κάθριν ( πολωνεζα) καλα μπαλκονακια φυσικα , αυτο που λεμε ''γεματο'' βυζι , εχει λιγο μεγαλο κωλο , αλλα ειναι οτι πρεπει για σφυροκοπημα , στα μειον το πολυ μπλα-μπλα που εχει , οποιος προλαβει μεχρη το σαββατο , διοτι φευγει την κυριακι για τιν μαμα πατριδα . . . .

mikrosgr

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
71
Πόντοι
16
πηγα και στο γαλατση , γαλατσιου 2-4 , , αλλα νομιζω πως δεν εχει ψητο , πολυ κυριλε το ειδα , και εφυγα , μετα πηγα στιν πατησιων 300 κατι , δεν θυμαμαι καλα , στον εκτο οροφο , εκει συναντισα καποια νικολ με 4 βυζι αλλα αφρατι , δεν μου γεμισε το ματι και εφυγα , παντως η σεριφησα , πολυ ευγενικη , και αρκετα παχουλη . . .

tourist

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
πηγα και στο γαλατση , γαλατσιου 2-4 , , αλλα νομιζω πως δεν εχει ψητο , πολυ κυριλε το ειδα , και εφυγα , μετα πηγα στιν πατησιων 300 κατι , δεν θυμαμαι καλα , στον εκτο οροφο , εκει συναντισα καποια νικολ με 4 βυζι αλλα αφρατι , δεν μου γεμισε το ματι και εφυγα , παντως η σεριφησα , πολυ ευγενικη , και αρκετα παχουλη . . .

ξερεις αν παιζει κουλουρι ?για την πατησιων ρωταω

aggel2004

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Like
3.176
Πόντοι
456
Επισκεψη στην Λουντα μετα απο καιρο Αλεξανδρας 49
Παιζαν δυο ενδιαφεροντα milf ,πηρα Τανια κοντουλα με κοκινο μαλλι
και καλο σωματακι
Ο χωρος καλος με αχρησιμοποιητες(sic) πετσετες
Τομαθε το μαθημα η Λουντα φαινεται
(για μενα πριν τρια χρονια ειχε το καλυτερο μαγαζι) αλλα το χαλασε
μονη της!

Upnaras30

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
Ρε παιδιά να σας πω τον πόνο μου ...

Τον τελευταίο χρόνο έχω επισκεφτεί 3-4 φορές τα καταστήματα της Σολωμού στον 6ο και το άλλο λίγο παρακάτω που είναι στον 1ο.

Ε όλες τις φορές έφυγα άπραγος. Σε αυτό στον 1ο αναζητούσα την Δέσποινα ... που ούτε μία φορά δεν την βρήκα διαθέσιμη, ούτε καν την είδα δηλαδή. Οι άλλες μου ήταν παντελώς αδιάφορες.

Στο άλλο στον 6ο θυμάμαι μία ξανθιά μεγάλη κυρία την πρώτη φορά μου είχε πει ότι δεν κάνουμε μασάζ  :jerking:. Την επόμενη μετά από κανένα 4-μηνο μου έδειξε μόνο μία κοπέλα που δεν ήταν πάλι του γούστου μου και μία άλλη φορά πάλι μία κοπέλα καλύτερη αλλά πάλι δεν με ενθουσίασε.

Επειδή βλέπω πολύ ντόρο γύρω από τα παραπάνω μαγαζιά αναρωτιέμαι να ξαναπεράσω ή θα πάθω κι άλλη φόλα  :huh:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom