παρακαλω,τιποτε!Εφυγα μεγαλε
Ευχαριστω
επισης λιγο πιο τσουχτερο απο αποψη τιμης
πατριαρχου ιωακειμ 45
παρακαλω,τιποτε!Εφυγα μεγαλε
Ευχαριστω
τι της ειπες ρε ανθρωπε?Αγγελίες απο τα Νέα 17/08/09.Στήλη μασάζ.Τηλ.σταθερό Καλλιθέα 210-95 κτλ.Διευθ.Χαροκόπου 44.Φωνή στο τηλ.ανατολικορωσιδοουκρανέζα λέει κλείσατε ραντεβού οχι της λέω [size=18pt]ο ιατρός δέχεται μόνο με ραντεβού;[/size] εκεί λίγο χαθήκαμε τεσπα.Έχει κανένας συναγωνιστής πληροφορίες για το εν λόγω;
Mας δουλεύουνε που μας δουλεύουνε ας τίς δουλέψουμε και εμείς φίλε μου ;άκου ραντεβού!!! σε νευροχειρούργο θα πάω;τι της ειπες ρε ανθρωπε?
old-school συστημα, κλασσικο , ασφαλες και εχεμυθο.Mας δουλεύουνε που μας δουλεύουνε ας τίς δουλέψουμε και εμείς φίλε μου ;άκου ραντεβού!!! σε νευροχειρούργο θα πάω;
Συμφωνώ αλλά έχει ένα κακό τον πετυχαίνεις τον επόμενο στην εξώπορτα να ψάχνει τα κουδούνια και να σε κοιτάει σαν τον Μπόζο .Αν πέσεις πάνω και σε κανένα πρωτάκι μπορεί να σε ρωτήσει και καμμιά μαλακία όταν μπαίνει καμμία γιαγιά με ψώνια στην πολυκατοικία.Εδώ είναι ο οίκος της χειρομαλάξεως παρακαλώ; που γράφει η εφημερίδα;old-school συστημα, κλασσικο , ασφαλες και εχεμυθο.
δεν πεφτεις πανω στον αλλον,εχεις την ανεση σου. *P
Καλλιρόης 48 και πήρα την Δέσποινα από Θεσσαλονίκη
+10000000 για πιπινακι , ειναι must !!!!!!!!!!!
φίλε γνωρίζεις που δουλεύει μια καστανόξανθη μιλφάρα με βυζάρες και κωλάρα ονόματι Κατερίνα που εργαζόταν Καλλιρόης 48 μέχρι τον Ιούνιο?
Λοιπόν πριν καμιά εβδομάδα είχα πάρει μία ελληνο-βραζιλιάνα στο Καλλιρόης 48.
Ένα από τα καλύτερα βυζιά που έχω συναντήσει ever
μόνο για παλιούς που έχουν υπομονή εκτός κι αν έχει εκπαιδευτεί πλέον
Σ54 6ος
Μονικα.... τελος
επίσκεψη σήμερα το μεσημέρι Καλλιρόης 48 και πήρα την Δέσποινα από Θεσσαλονίκη(έτσι λέει)...πιπινάκι πρώτης τάξεως 20χρονο...έμεινα πολύ ευχαριστημένος!
πηγα και στο γαλατση , γαλατσιου 2-4 , , αλλα νομιζω πως δεν εχει ψητο , πολυ κυριλε το ειδα , και εφυγα , μετα πηγα στιν πατησιων 300 κατι , δεν θυμαμαι καλα , στον εκτο οροφο , εκει συναντισα καποια νικολ με 4 βυζι αλλα αφρατι , δεν μου γεμισε το ματι και εφυγα , παντως η σεριφησα , πολυ ευγενικη , και αρκετα παχουλη . . .