Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 50K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 23 άτομα (1 μέλη και 22 επισκέπτες)

Επισκέπτης
βρε , συναδελφε , τι γνωμη εχεις για τιν σεριφισα , λες να μπαινει μεσα στο δωματιο , με εχουν τρελανει τα μπαλκονια της , για πολυ βυζι !!!!!!!!!!

δεν γνωρίζω αν μπαίνει,θα το εξετάσω την επόμενη φορά...πάντως συμφωνώ μαζί σου για τα μπαλκόνια και θα προσέθετα και την προστυχόφατσά της!!!
:rockon: :rockon: :rockon:

astari51

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Κριτικές
2
Like
195
Πόντοι
6
Δευτερα μεσημερι ειχα  δουλεια προς Π. Φαληρο και με την ευκαιρια περασα απο τον οικο Βενιζελου και Αχιλλεως , ανωθεν του Αντιντας με σκοπο να δοκιμασω την μαλαξη της σχιστοματας, δυστυχως ηταν κλειστο μαλλον λογω διακοπων ετσι αποφασισα να επισκευτω το ετερο της περιοχης , στη Ζησιμοπουλου και Σκαβατσου.Ομορφος χωρος ,φωτεινος και καθαρος με ατομικες ντουζιερες σε καθε δωματιο , μια πολυ ωραια πορτιερισα με περασε στα ενδοτερα και αρχισε την παρελαση των προσφερομενων κορασιδων , 2 μικρουλες που δεν θυμαμαι ονοματα αλλα παρα πολυ αδυνατες για τα γουστα μου , η Ελενη απο Ρουμανια 28αρα με ομορφο σωμα 2αρακι βυζακι στητο και πεταχτο κολαρακι και ενα ακομα μιλφ αδιαφορο τελειως.Οταν ξαναηλθε η πορτιερισα και με ρωτησε ποια θελω της απαντησα : εσενα , χαμογελασε αυταρεσκα και με πληροφορησε οτι δεν κανει μασαζ, τελος παντων θα κανω με την Ελενη, μπορω να πω οτι δεν εχασα. Μασαζ μετριο προς καλο διαρκειας 30 λεπτων και μετα βγαλσιμο ρουχων της εκτος απο το στριγκακι που προσθετει μεγαλυτερη ομορφια για τα γουστα μου , body2body για οση ωρα αντεχα και μετα το ιδιο γυριζοντας ανασκελα καλαμακι ασκουφωτο με παραλληλη περιποιηση μπαλακιων και της εν γενει περιοχης εκτονωση στα στηθη της σχετικα γρηγορα λογω μεγαλης μου αποχης απο το αθλημα 80 ευρω και 20 επι πλεον αν θελεις  μπριζολα .
Δεν νομιζω να ξαναπαω αν και η Ελενη μου αρεσε γιατι ηταν πολυ καθαρη και με σφικτο ωραιο σωμα και δεχοταν χαδια παντου.Ομως 100 ευρω ειναι παρα πολλα με την σημερινη οικονομικη κριση την στιγμη που σε πολλα αλλα ιδρυματα τα 80 ευρω ειναι αρκετα και για καλοψημενη μπριζολα.

tothelo

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2008
Κριτικές
6
Like
2
Πόντοι
1
καλησπερα
καραισκου στον πειραια δουλευει ?? εχει τιποτα αξιολογο μια που ειμαστε κοντα

alexandros11

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2008
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
1
ρε παιδια η ελληνιδα φοιτητρια μεχρι τι ωρα δουλευει ξερετε μη κατεβω αδικα???

alexandros11

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2008
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
1
τακη εισαι αρχηγος ευχαριστω...και κατι τελευταιο..δεν εχω ξαναπαει μη φαω πορτα...ε?

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
cover.jpg
Υπερθεματιζω.Κατια a.k.a Μαρια, γνωστη απο τις παραγωγες
της Σειρηνας.Εμφανιζεται στο Καλλιροης 48.
Παραστασεις

• [li]μονο μασαζ 60 ευρω[/li]
    [li]μασαζ και κρεατικο με το καλαμακι στο νάιλον 80 ευρω[/li]
    [li]μασαζ και κρεατικο με το καλαμακι χωρις νάιλον 100 ευρω (δεν προτεινεται)[/li]
extra tip

• [li]εμφανιζεται χωρις την ξανθια περουκα σε φυσικο μελαχρινο[/li]

Edmond

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Μασατζιδικο με ωραια κορμια ξερει κανεις? ενταξει τωρα Τακη???

Edmond

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Καλά τι κολλημα φαγατε ολοι με τα ελληνικα γραμματα!!! 
Ενα μασσατζιδικο ξερει κανεις η οχι???? Ειμαι νεος στο site και ρωτω κατι απλο!!!
για τα ελληνικα απαντησατε αλλα επι του θεματος κανενας!!!

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
στην ταινια "η θεια" εκανε το πρωτο της anal on camera
μεγιστη ανακριβεια....
απο σενα δεν το περιμενα...
δεν παιζει καν στην ταινια...
η κατερινα στην θεια ειναι η γνωστη Jennifer Love που εχει κανει και city-tour στην χωρα μας.
ντροπη σου....

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
μεγιστη ανακριβεια....
απο σενα δεν το περιμενα...
δεν παιζει καν στην ταινια...
η κατερινα στην θεια ειναι η γνωστη Jennifer Love που εχει κανει και city-tour στην χωρα μας.
ντροπη σου....
thx 4 the correction!
big mistake!
shame on me!
respect!

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
Eχει τιποτα καλο στο κέντρο η θα πρεπει να παρουμε βολτα τον Δακτυλιο΄??? Εννοω Κολονακι
1.Δημοκριτου 9
2.Ονηρου 44
πρεπει ομως να πας τωρα ,
δλδ αν πινεις καφε Βουκουρεστιου ισα ισα προλαβαινεις.

Επισκέπτης
Καλά τι κολλημα φαγατε ολοι με τα ελληνικα γραμματα!!! 
Ενα μασσατζιδικο ξερει κανεις η οχι???? Ειμαι νεος στο site και ρωτω κατι απλο!!!
για τα ελληνικα απαντησατε αλλα επι του θεματος κανενας!!!

πρώτα σεβόμαστε τους κανόνες του φόρουμ και μετά όλα τα υπόλοιπα! ;) :sunglasses:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom