Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 33 άτομα (3 μέλη και 30 επισκέπτες)

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
πας ζησιμοπουλου εχει καφετεριες αναμεσα στην 2 και στην 3 στα αριστερα οπως καταβαινεις

ειναι το 12 ανεβαινεις στον 3 οροφο περνεις γιαννα και ολα καλα και ωραια δεν ειναι

καμια επιστημη :kissass:

παιρνεις τάνια εννοείς.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
πόσο θα πρέπει να πληρώσει του είπατε;

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Αφήστε που από το μπέρδεμα τον βλέπω να καταλήγει σε ντουέτο

Εγγρ.
23 Ιουλ 2009
Like
2
Πόντοι
16
Επίσκεψη Μπουμπουλίνας 4.
Λία, μελαχρινή σαν τσιγγανάκι με σφιχτό "γεμάτο" σώμα, ψηλή, γύρω στα 28, πολύ καλό μασάζ, ολόκληρο πακέτο, 80€.
Υπάρχουν και άλλα καλά στο ρόστερ.
Ο χώρος εξαιρετικός. Προτείνεται  :sunglasses: ανεπιφύλακτα ...!

cybermass

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
6
Λία, μελαχρινή σαν τσιγγανάκι με σφιχτό "γεμάτο" σώμα, ψηλή, γύρω στα 28, πολύ καλό μασάζ, ολόκληρο πακέτο, 80€.

Πρόσφατη επίσκεψη στη Μπουμπουλίνας.
Στη πόρτα παλια γνωστη θεραπαινίς από Στουρνάρη και Μάρνη με ενισχυμένο μπροστινό σύστημα, που στο παρελθόν πρόσφερε πλήρεις υπηρεσίες πεομάλαξης ισπανικού τύπου... Το όνομα μου διαφεύγει αν είναι Άννα η Στέλλα...
Ο χώρος πολύ καλός και περιποιημένος.
Παρούσες δύο ενδιαφέρουσες περιπτώσεις Λία, μελαχροινή, και Βίκυ, ψηλή, ξανθιά . Δυνατά κομάτια και οι δύο.
Πήρα τη Βίκυ από Μολδαβία, 23.
Πληρεις υπηρεσίες και η κοπέλα κάνει και καλό (!) μασάζ, 80 Ευρώ. Σίγουρα θα ξαναπάω να δοκιμάσω και την άλλη.

cybermass

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
6
Είχα αρκετό καιρό να διαβάσω το συγκεκριμένω φόρουμ, και ακόμα περισσότερο να ενημερώσω για κάποια ιδρύματα. Μετά ακολούθησαν διακοπές ...

Τις τελευταίες μέρες του Ιουλίου αποφάσισα να κάνω ένα μικρό tour και είπα να πάω Σαρκουδίνου 56 στο Νέο Κόσμο. (Σημ: Στο συγκεκριμένο ίδρυμα είχα παει μερικές φορές πριν και είχα κάνει με την Ειρήνη). Την συγκεκριμένη μέρα η Ρηνούλα απουσίαζε.
Είχε δυο θεραπεύτριες διαθέσιμες, καμιά από τις δύο δεν μου έκανε κλικ, αλλά λέω δεν βαριέσε, ας δοκιμάσω μια άλλη. Πήρα μια milf λοιπόν. Από masaz πολύ καλό, αλλά μονο masaz. Στο τέλος μου έκοψαν και απόδειξη.  :headbang:  :S

Αυτά...

Λοιπόν πέρασα κι εγώ πρόσφατα κι έπεσε πολύ γέλιο. Εχουν περάσει πολλά χρόνια από τη τελευταία φορά που μου συνέβει κάτι παρόμοιο. Η πορτιέρισα (με ξυνισμένο ύφος...) μάλλον με πέρασε για εφοριακό

Η κοπέλα (μελαχροινό milf), ήρθε μέσα τρομοκρατημένη. Είχε φορέσει μαύρο καλσόν για να μη της βάλω χέρι(!!!) ούτε καν μου μιλούσε και απέφευγε καν να με κοιτάξει....
Πάντως το μασάζ ήταν εξαιρετικο και στο τέλος μου έφεραν και απόδειξη θεωρημένη από την Εφορία για τα 60 Ευρώ....

blackdragon

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
εγω δεν σκαμπαζω τιπουα απο ολα αυτα !! διευθυνσεις εννοω και υπηρεσιες !!

sponsoras

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2009
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
1
Λοιπόν πέρασα κι εγώ πρόσφατα κι έπεσε πολύ γέλιο. Εχουν περάσει πολλά χρόνια από τη τελευταία φορά που μου συνέβει κάτι παρόμοιο. Η πορτιέρισα (με ξυνισμένο ύφος...) μάλλον με πέρασε για εφοριακό

Η κοπέλα (μελαχροινό milf), ήρθε μέσα τρομοκρατημένη. Είχε φορέσει μαύρο καλσόν για να μη της βάλω χέρι(!!!) ούτε καν μου μιλούσε και απέφευγε καν να με κοιτάξει....
Πάντως το μασάζ ήταν εξαιρετικο και στο τέλος μου έφεραν και απόδειξη θεωρημένη από την Εφορία για τα 60 Ευρώ....
Εγώ την πάτησα την τρίτη σερί φορά που πήγα.
Είχε κλειδώσει πορτούλα, ξεκίνησε χωρίς πετσέτα και ξαφνικά λέει τέλος, παίρνει δρόμο και μου γυρίζει με απόδειξη :think:

ΨΑΡΑΚΑΣ_2

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Like
87
Πόντοι
16
....είδες που τα έλεγα ....!!! Δοκίμασε την ξανθειά την επόμενη ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom