Deicidious
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 20
- Like
- 17
- Πόντοι
- 2.945
Σ'ευχαριστώ, Άντι.
To Σαρκουδίνου μπορεί να είναι μπριζόλα ή καλαμάκι ακόμη και από την πρώτη φορά;
Ζησιμοπουλου π φαληρο εγινε φουλ?Μεχρι προσφατα σερβιρε καφε με κανα δυο μικρα,αλλα καποιος ειπε οτι αλλαξανε ροστερ.
επισκεψη σημερα απογευμα φραντζη, υποδοχη μασαζοτεμαχιο ξανθο το ειχα δοκιμασει παλιοτερα που το επαιζε σεριφισα μου ανακοινωσε οτι εχει μονο μια κοπελα ????? την χριστινα λεω να δω , εμφανιστηκε κοντοπουτανο γεματουτσικο εκ ρωσιας λεω οκ , καλο μασαζ πολυ καλη περιποιηση κομπλε προγραμμα.... το γελιο ειναι οτι οταν εφευγα εγινε ενας πανικος γιατι χτυπησε κουδοθνι και ειδα κ 2 πορτες να ανοιγουν και να μπαινουν / βγαινουν αλλα 2 τεμαχια..... δουλεμα δηλαδη η σεριφισα.. δεν πειραζει αξιζε τον κοπο ...
;ηταν σε δωμάτια ....απασχολημένες....γιατι ομως να μην θελει να σου δειξει και τις αλλες αφου ηταν ολα κομπλε?
Ναι εγινε φουλ και με αρκετα καλο ροστερ αλλα απο 80-100 πληρες μενου.Ζησιμοπουλου π φαληρο εγινε φουλ?Μεχρι προσφατα σερβιρε καφε με κανα δυο μικρα,αλλα καποιος ειπε οτι αλλαξανε ροστερ.
πληρώνεις τη θέα στο λιμάνι μη χέσω;;;Ναι εγινε φουλ και με αρκετα καλο ροστερ αλλα απο 80-100 πληρες μενου.
και τι εμμονη ειναι αυτη?Εχει καποιος συναγωνιστης το τηλεφωνο του ιδρυματος Βενιζελου και Αχιλλεως πανω απο την ΑDIDAS ? εχω παει 2 φορες αυτη την εβδομαδα και ειναι κλειστο.
Ελα που μου εχει κατσει να παρω την σχιστοματα.και τι εμμονη ειναι αυτη?
πηγαινε σε αλλο
κλεισανε κυριε
θα βρεις και σε καμια πιατσα σχιστοματαΕλα που μου εχει κατσει να παρω την σχιστοματα.
γιατι ομως να μην θελει να σου δειξει και τις αλλες αφου ηταν ολα κομπλε?
προμοταρισμα ρε φίλε να δουλέψουν ολες.. Δεν είπα ότι ήταν κόμπλε άλλες μπαιναν αλλες βγαιναν. Δεν είπε είναι σε δωμάτιο περιμρενε..είπε τώρα έχω μια κοπέλα ,Αυτό που αναρωτιέμαι είναι τι θα γινόταν αν έλεγα φεύγω ....
Δεν σκαω , την Δευτερα θα ανοιξει το εν λογω ιδρυμα και θα την βρω , σε μπουρδελο εχω να παω 40 χρονια και σε πιατσες η κοινωνικη μου οντοτητα δεν μου το επιτρεπει , ετσι μονο με κωλ γκερλ η σε μασατζιδικο.θα βρεις και σε καμια πιατσα σχιστοματα
σε μπουρδελο χλωμο
μη σκας