Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (2 μέλη και 16 επισκέπτες)

ΨΑΡΑΚΑΣ_2

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Like
87
Πόντοι
16
Σολωμού 54 ...τρίτος όροφος Αττική ....φτωχό ρόστερ με δύο αδιάφορα στελέχη .....έλαβα υπόσχεση για πλήρη ομάδα από επόμενη εβδομάδα και απεχώρησα προς πιο ψηλά στον έκτο ...

ΨΑΡΑΚΑΣ_2

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Like
87
Πόντοι
16
Σολωμού 54 ....έκτος όροφος ....έχουν γραφτεί πολλά και δικαίως κυρίως  για ΠΑΟΛΑ....εγώ θα αναφέρω ένα καινούργιο στο σπίτι αλλά παλιό ταλέντο.....και σε ηλικία (ίσως 45) και στην εργασία από άλλο θεραπευτήριο την ΛΊΖΑ ....η διάθεση , η εμπειρία ,η τέχνη του μασάζ και η τεχνική σε ένα υπέρ φούλ πρόγραμμα με άφησαν απόλυτα  ικανοποιημένο ...

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266

nomercy

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Αυγ 2007
Κριτικές
15
Like
226
Πόντοι
1.240
επισκεψη σημερα απογευμα φραντζη, υποδοχη μασαζοτεμαχιο ξανθο το ειχα δοκιμασει παλιοτερα που το επαιζε σεριφισα μου ανακοινωσε οτι εχει μονο μια κοπελα ????? την χριστινα λεω να δω , εμφανιστηκε κοντοπουτανο γεματουτσικο εκ ρωσιας λεω οκ , καλο μασαζ πολυ καλη περιποιηση κομπλε προγραμμα.... το γελιο ειναι οτι οταν εφευγα εγινε ενας πανικος γιατι χτυπησε κουδοθνι και ειδα κ 2 πορτες να ανοιγουν και να μπαινουν / βγαινουν αλλα 2 τεμαχια..... δουλεμα δηλαδη η σεριφισα.. δεν πειραζει αξιζε τον κοπο ...

Nick the Dick

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2005
Like
1
Πόντοι
1
Εμείς για να δεις πόσο καλοί είμαστε μπορούμε να σε 'δουλεύουμε' δωρεάν :)

STRATARXHS

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
επισκεψη σημερα απογευμα φραντζη, υποδοχη μασαζοτεμαχιο ξανθο το ειχα δοκιμασει παλιοτερα που το επαιζε σεριφισα μου ανακοινωσε οτι εχει μονο μια κοπελα ????? την χριστινα λεω να δω , εμφανιστηκε κοντοπουτανο γεματουτσικο εκ ρωσιας λεω οκ , καλο μασαζ πολυ καλη περιποιηση κομπλε προγραμμα.... το γελιο ειναι οτι οταν εφευγα εγινε ενας πανικος γιατι χτυπησε κουδοθνι και ειδα κ 2 πορτες να ανοιγουν και να μπαινουν / βγαινουν αλλα 2 τεμαχια..... δουλεμα δηλαδη η σεριφισα.. δεν πειραζει αξιζε τον κοπο ...

γιατι ομως να μην θελει να σου δειξει και τις αλλες αφου ηταν ολα κομπλε?

astari51

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Κριτικές
2
Like
189
Πόντοι
6
Ζησιμοπουλου π φαληρο εγινε φουλ?Μεχρι προσφατα σερβιρε καφε με κανα δυο μικρα,αλλα καποιος ειπε οτι αλλαξανε ροστερ.
Ναι εγινε φουλ και με αρκετα καλο ροστερ αλλα απο 80-100 πληρες μενου.

astari51

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Κριτικές
2
Like
189
Πόντοι
6
Εχει καποιος συναγωνιστης το τηλεφωνο του ιδρυματος Βενιζελου και Αχιλλεως πανω απο την ΑDIDAS ? εχω παει 2 φορες αυτη την εβδομαδα και ειναι κλειστο.

dionysis_

Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Εχει καποιος συναγωνιστης το τηλεφωνο του ιδρυματος Βενιζελου και Αχιλλεως πανω απο την ΑDIDAS ? εχω παει 2 φορες αυτη την εβδομαδα και ειναι κλειστο.
και τι εμμονη ειναι αυτη?
πηγαινε σε αλλο
κλεισανε κυριε

nomercy

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Αυγ 2007
Κριτικές
15
Like
226
Πόντοι
1.240
γιατι ομως να μην θελει να σου δειξει και τις αλλες αφου ηταν ολα κομπλε?

προμοταρισμα ρε φίλε να δουλέψουν ολες.. Δεν είπα ότι ήταν κόμπλε άλλες μπαιναν αλλες βγαιναν. Δεν είπε είναι σε δωμάτιο περιμρενε..είπε τώρα έχω μια κοπέλα ,Αυτό που αναρωτιέμαι είναι τι θα γινόταν αν έλεγα φεύγω ....

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
προμοταρισμα ρε φίλε να δουλέψουν ολες.. Δεν είπα ότι ήταν κόμπλε άλλες μπαιναν αλλες βγαιναν. Δεν είπε είναι σε δωμάτιο περιμρενε..είπε τώρα έχω μια κοπέλα ,Αυτό που αναρωτιέμαι είναι τι θα γινόταν αν έλεγα φεύγω ....

Αυτή θα ήταν η καλύτερη τακτική για να διαπιστώσεις αν σου έλεγε αλήθεια....Το έχω κάνει εγώ,με διάφορα αποτελέσματα.Αλλες φορές πράγματι δεν υπήρχε άλλη και μου είπαν να περάσω αργότερα,άλλες φορές πάλι "ξαφνικά" τελείωσαν 2-3 με τους άλλους πελάτες και εμφανίσθηκαν.... :2funny:

Η ωραιότερη φάση έγινε προ μηνών στο Καλλιρόης 85.Υπήρχε μόνο μία,δεν μου άρεσε και λέω φεύγω.Μάλιστα είχα ζητήσει κάποια συγκεκριμένη και η απάντηση ήταν "μόλις μπήκε σε δωμάτιο".Τότε λοιπόν η σερίφισσα μου πετάει το θεικο "μην φεύγεις,σε 5 λεπτά θα τον έχει ξεπετάξει και θα έρθει".......εννοείται ότι έφυγα τρέχοντας.

astari51

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Κριτικές
2
Like
189
Πόντοι
6
θα βρεις και σε καμια πιατσα σχιστοματα
σε μπουρδελο χλωμο
μη σκας
Δεν σκαω , την Δευτερα θα ανοιξει το εν λογω ιδρυμα και θα την βρω , σε μπουρδελο εχω να παω 40 χρονια και σε πιατσες η κοινωνικη μου οντοτητα δεν μου το επιτρεπει , ετσι μονο με κωλ γκερλ η σε μασατζιδικο.

Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Like
184
Πόντοι
1
Ξερει κανεις τιποτα για το ιδρυμα χαροκοπου 42?Εχει αγγελια νε σταθερο στα νεα.Α πο 21095 για σοβαρους κυριους λεει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom