Ξερει κανεις τιποτα για το ιδρυμα χαροκοπου 42?Εχει αγγελια νε σταθερο στα νεα.Α πο 21095 για σοβαρους κυριους λεει.
Εμεις ειμαστε αλανια δεν κανει θα μας διωξουν !!! χι χι χι ... δεν ξερω κατι συναγωνιστη
Ξερει κανεις τιποτα για το ιδρυμα χαροκοπου 42?Εχει αγγελια νε σταθερο στα νεα.Α πο 21095 για σοβαρους κυριους λεει.
Δεν σκαω , την Δευτερα θα ανοιξει το εν λογω ιδρυμα και θα την βρω , σε μπουρδελο εχω να παω 40 χρονια και σε πιατσες η κοινωνικη μου οντοτητα δεν μου το επιτρεπει , ετσι μονο με κωλ γκερλ η σε μασατζιδικο.
Εχει κανεις το τηλεφωνο Μπουμπουλινας 4?
Επεϊγον.
Thanks
Αν σε ενδιαφέρει ακόμα .....MONO ΦΩΤΙΑ..........χα.χαχαχαχ
ΕΠΕΙΔΗ ΣΕ ΛΙΓΟ ΔΕΝ ΥΑ ΕΧΩ INTERNET ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ
Δες και Δεριγνύ, κάτι παίζει από σχιστομάτα...!Ελα που μου εχει κατσει να παρω την σχιστοματα.
Την πεσανε στη φρατζη καλα μελι εχει αυτο το μαγαζι?ποιο ειναι το καταστημα-μασαζ που βρισκονται στο τριγωνο της συγγρους μπουκαρανε τα ''ενστολα '' ? για πειτε , οχι τιποτα για να δουμε ποια δεν προλαβαμαι να τιμισουμε !!!!!!!
Την πεσανε στη φρατζη καλα μελι εχει αυτο το μαγαζι?
ηρθεs 2οs και καταιδρωμενοs σε περασαμέλι με καρύδια! ;)
σωστοs και παλι. δεν μου λεs διαλογο θα ανοιξουμε?χώρις τα καρύδια το μέλι δεν λέει τίποτα!
Γνωρίζει κανείς εάν το ίδρυμα στην Καλλιρόης 48 είναι ανοιχτό τα Σάββατα ώστε να το επισκευτώ και αν ναι μήπως γνωρίζετε και τα ωράρια???
ναι είναι... 11.00π.μ-6.00μ.μ
Το καλοκαίρι ήταν ανοιχτό μέχρι 6 τα Σάββατα, αν δεν κάνω λάθος, όπως και τα περισσότερα (και κλειστό Κυριακές)