Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 56 άτομα (7 μέλη και 49 επισκέπτες)

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
περιγραφή κοράσιου? :P ;)
μέτριο ανάστημα, γλυκό πρόσωπο, συμπαθές μέγεθος στήθους (κανονικό).
Μακρύ μαλλί ίσιο.
Μου φάνηκαν λίγο χοντρές οι γάμπες της και δεν επιδόθηκα στο σπορ.

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
εκτός από Σ63 τι άλλο παίζει Κυριακή ?

θησεως 27 μαρουσι.Βεβαια δεν ανηκει και τόσο πολύ στο "που μαμάς",αλλά γενικά το λέω επειδή ρώτησες.Πρέπει να είναι ανοικτο και καποιο στη κηφισιας,ίσως το 12,αλλά λογικα απο σεπτεμβρη.

aggel2004

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Like
3.152
Πόντοι
456
H Μαρίνα είναι με τις ώρες της.
Δουλέυει αν σε ξέρει, και αν έχει διάθεση.
Εγώ μερικές φορές έχω φάει πορτα (δεν δουλευω μου λέει), αλλά όταν λέει ναι ΄γινεται το σώσε στο δωμάτιο :rockon:
Για λεγε,για λεγε............
(καμια γαργαλιστικη λεπτομερεια...)

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
πεστε καμια εμπειρια να γελασωμε! :-

aggel2004

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Like
3.152
Πόντοι
456

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
πεστε καμια εμπειρια να γελασωμε! :-

να,μια φορά και ενώ ήμουν στο μασαζοκρέβατο,η μαρίνα με θεράπευε απο τους πόνους της σπάλας και ξαφνου μου έρχεται μία μυρωδιά απο τη κουζίνα θαρρώ η οποία θύμιζε κολοκυθάκια ογκρατέν μετά συγκλίνου μάνης.Τότε σταμάτησα τη θεραπεία και της ζήτησα να μου φέρει αυτό το θεσπέσιο μαγειρευτό έδεσμα που μύριζα.Τότε η μαρίνα που είπε ότι δεν έχω καθόλου καλή όσφρηση και ότι αυτό που μου μύριζε έντονα ήταν παπουτσάκια που είχε βάλει στο φούρνο προ μισής ώρας.Τέλος πάντων,εγώ της είπα να μου φέρει ένα πιάτο παπουτσάκια και όντως έτσι έγινε.Έτσι ενώ εγώ έτρωγα η μαρίνα συνέχισε τη θεραπεία και επήλθε ολοκλήρωση στο άδειο πιάτο με τα παπουτσάκια(έγινε μια άσπρη μίξη με υπολείμματα ελάχιστου φαγητού)

aggel2004

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Like
3.152
Πόντοι
456
να,μια φορά και ενώ ήμουν στο μασαζοκρέβατο,η μαρίνα με θεράπευε απο τους πόνους της σπάλας και ξαφνου μου έρχεται μία μυρωδιά απο τη κουζίνα θαρρώ η οποία θύμιζε κολοκυθάκια ογκρατέν μετά συγκλίνου μάνης.Τότε σταμάτησα τη θεραπεία και της ζήτησα να μου φέρει αυτό το θεσπέσιο μαγειρευτό έδεσμα που μύριζα.Τότε η μαρίνα που είπε ότι δεν έχω καθόλου καλή όσφρηση και ότι αυτό που μου μύριζε έντονα ήταν παπουτσάκια που είχε βάλει στο φούρνο προ μισής ώρας.Τέλος πάντων,εγώ της είπα να μου φέρει ένα πιάτο παπουτσάκια και όντως έτσι έγινε.Έτσι ενώ εγώ έτρωγα η μαρίνα συνέχισε τη θεραπεία και επήλθε ολοκλήρωση στο άδειο πιάτο με τα παπουτσάκια(έγινε μια άσπρη μίξη με υπολείμματα ελάχιστου φαγητού)
Δεν παιζεσαι!!!
(Καλα το συγκλινο που το θυμηθηκες???)

aggel2004

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Like
3.152
Πόντοι
456
.Έτσι ενώ εγώ έτρωγα η μαρίνα συνέχισε τη θεραπεία και επήλθε ολοκλήρωση στο άδειο πιάτο με τα παπουτσάκια(έγινε μια άσπρη μίξη με υπολείμματα ελάχιστου φαγητού)
Πιστευω στον επομενο να μην προσεφερε παπουτσακια με κρεμα γαλακτος!!! :rockon: και να τουπε οτι προκειται περι παλιας
Ουκρανεζικης συνταγης!

cybermass

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
6
Εχει καποιος συναγωνιστης το τηλεφωνο του ιδρυματος Βενιζελου και Αχιλλεως πανω απο την ΑDIDAS ? εχω παει 2 φορες αυτη την εβδομαδα και ειναι κλειστο.

Ναι, κι εγώ πέρασα και το βρήκα κλειστό ...

cybermass

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
6
Μπουμπουλίνας 4 ....βλέπω οτι έχει τιμηθεί από πολλούς εδώ μέσα και μάλιστα όλοι με θετικά σχόλια ...θα συμφωνήσω και θα προτείνω ένα ακόμη πολύ δυνατό θηλυκό σε ΌΛΑ της την Ξένια ....

Καινουρια ????
Όταν πήγα προ 4 ημερών, υπήρχε μόνο Βίκυ και Λια

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.129
Πόντοι
42.697
Λεωφ.Αλεξάνδρας 49, 2ος, η Λιουντα έιχε 2 κοπέλες
Μια Σοφία ξανθια με τσαχπίνικο βλέμμα και γυμνασμένο σώμα (ηλικία περίπου 30)
και μια Τατιάνα μιλφ κοντοπούτανη μελαχρινή

σαν να έχει αρχίσει να βελτιώνεται ο ροστερ.... ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom