trelopapas
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Αυγ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Καλλιρόης. Ένα συμπαθές τεμάχιο που με έβαλε σε πειρασμό ονόματι Δέσποινα και άλλη μία
περιγραφή κοράσιου? ;)
Καλλιρόης. Ένα συμπαθές τεμάχιο που με έβαλε σε πειρασμό ονόματι Δέσποινα και άλλη μία
μέτριο ανάστημα, γλυκό πρόσωπο, συμπαθές μέγεθος στήθους (κανονικό).περιγραφή κοράσιου? ;)
Λειτουργεί κανονικά!Εδώ πιο πάνω είπαν ότι την έπεσαν σήμερα στη Φραντζή. Πήγες νωρίς; Δεν ρωτάω πονηρά. Απλώς αν πήρε κάτι το αυτί σου.
εκτός από Σ63 τι άλλο παίζει Κυριακή ?
Για λεγε,για λεγε............H Μαρίνα είναι με τις ώρες της.
Δουλέυει αν σε ξέρει, και αν έχει διάθεση.
Εγώ μερικές φορές έχω φάει πορτα (δεν δουλευω μου λέει), αλλά όταν λέει ναι ΄γινεται το σώσε στο δωμάτιο
Για λεγε,για λεγε............
(καμια γαργαλιστικη λεπτομερεια...)
Στον ZERO πηγαινε το μηνυμα αλλα και απο σενα καλοδεχουμενο!πού να σου λέω και πού να σου εξηγώ?
Να καυλωσουμε θελουμε οχι να γελασουμε!!!πεστε καμια εμπειρια να γελασωμε! :-
πεστε καμια εμπειρια να γελασωμε! :-
Δεν παιζεσαι!!!να,μια φορά και ενώ ήμουν στο μασαζοκρέβατο,η μαρίνα με θεράπευε απο τους πόνους της σπάλας και ξαφνου μου έρχεται μία μυρωδιά απο τη κουζίνα θαρρώ η οποία θύμιζε κολοκυθάκια ογκρατέν μετά συγκλίνου μάνης.Τότε σταμάτησα τη θεραπεία και της ζήτησα να μου φέρει αυτό το θεσπέσιο μαγειρευτό έδεσμα που μύριζα.Τότε η μαρίνα που είπε ότι δεν έχω καθόλου καλή όσφρηση και ότι αυτό που μου μύριζε έντονα ήταν παπουτσάκια που είχε βάλει στο φούρνο προ μισής ώρας.Τέλος πάντων,εγώ της είπα να μου φέρει ένα πιάτο παπουτσάκια και όντως έτσι έγινε.Έτσι ενώ εγώ έτρωγα η μαρίνα συνέχισε τη θεραπεία και επήλθε ολοκλήρωση στο άδειο πιάτο με τα παπουτσάκια(έγινε μια άσπρη μίξη με υπολείμματα ελάχιστου φαγητού)
Πιστευω στον επομενο να μην προσεφερε παπουτσακια με κρεμα γαλακτος!!! και να τουπε οτι προκειται περι παλιας.Έτσι ενώ εγώ έτρωγα η μαρίνα συνέχισε τη θεραπεία και επήλθε ολοκλήρωση στο άδειο πιάτο με τα παπουτσάκια(έγινε μια άσπρη μίξη με υπολείμματα ελάχιστου φαγητού)
Δεν παιζεσαι!!!
(Καλα το συγκλινο που το θυμηθηκες???)
Εχει καποιος συναγωνιστης το τηλεφωνο του ιδρυματος Βενιζελου και Αχιλλεως πανω απο την ΑDIDAS ? εχω παει 2 φορες αυτη την εβδομαδα και ειναι κλειστο.
Μπουμπουλίνας 4 ....βλέπω οτι έχει τιμηθεί από πολλούς εδώ μέσα και μάλιστα όλοι με θετικά σχόλια ...θα συμφωνήσω και θα προτείνω ένα ακόμη πολύ δυνατό θηλυκό σε ΌΛΑ της την Ξένια ....
Ναι, κι εγώ πέρασα και το βρήκα κλειστό ...
Για λεγε,για λεγε............
(καμια γαργαλιστικη λεπτομερεια...)
καλα που ημουνα?δεν λέω τίποτα!
αφού τα ξέρεις εσύ.. ;)