Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)

janno

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Αν και ορκίστηκα ότι δεν θα ξαναπλησιάσω επειδή τις 2 προηγούμενες φορές έφαγα ξεπέτες, ωστόσο επειδή διάβασα μερικά post στο παρόν, είπα να δοκιμάσω.

Ετσι επισκέφθηκα το κατάστημα στη Σ54, στο οποίο είχα να πατήσω σχεδόν ένα χρόνο, για χαλάρωση και ευεξία (όπως γράφει και το κουδούνι). Με υποδέχτηκε η μαντάμ και με πέρασε στο σαλονάκι για να ενημερώσει. Εκεί την ενημέρωσα ότι ερχόμουν και παλαιότερα, αλλά επέμενε ότι "μόνο" μασάζ €60. Πέρασα στο δωμάτιο και της ζήτησα συγκεκριμένη κοπέλα. Μου απάντησε ότι αν και είναι διαθέσιμη, δες βρε αδελφέ και τις υπόλοιπες. Πέρασαν 5 τον αριθμό χωρίς δυστυχώς να συγκρατήσω ονόματα (εκτός της Μόνικας που είχα διαβάσει κριτικές σε προηγούμενο post). Επιμένω σ'αυτή που ζήτησα αρχικά και η μαντάμ ξαναεπαναλαμβάνει με νόημα το "μόνο" μασάζ και τίποτα άλλο. Της εξήγησα ότι έχω κάνει στο μαγαζί το αγροτικό μου (βλέπε Ζάνα) και γνωρίζω ότι θα κάνω "μόνο" μασάζ. Φεύγοντας μου επαναλαμβάνει ξανά το "μόνο" μασάζ με τρόπο που και να μην ήξερα τι γίνεται θα ήμουν σίγουρος ότι προσφέρονται και περαιτέρω υπηρεσίες (κοινός καρφώνεται εύκολα). Μπαίναι λοιπόν η θεραπέυτρια και αρχίζει τις μαλάξεις σε όλο το σώμα για περίπου 35λεπτά. Μετά με γυρίζει ανάσκελα και άρχισε να τρίβεται. Άλλο που δεν ήθελα και μπήκα στο ψητό.

Ένα σας λέω συναγωνιστές ΠΑ-ΟΛΑ τα λεφτά...........  :happy: δεν μεταδίδω άλλο (όπως έλεγε και ο χελάκης το 2004)

nomercy

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Αυγ 2007
Κριτικές
15
Like
226
Πόντοι
1.240
Γλυφάδα στις καφετέριες παίζει ακόμα γιατί έχω 1-2 μήνες να περάσω

ingr2

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2006
Like
0
Πόντοι
1
Είχα αρκετό καιρό να διαβάσω το συγκεκριμένω φόρουμ, και ακόμα περισσότερο να ενημερώσω για κάποια ιδρύματα. Μετά ακολούθησαν διακοπές ...

Τις τελευταίες μέρες του Ιουλίου αποφάσισα να κάνω ένα μικρό tour και είπα να πάω Σαρκουδίνου 56 στο Νέο Κόσμο. (Σημ: Στο συγκεκριμένο ίδρυμα είχα παει μερικές φορές πριν και είχα κάνει με την Ειρήνη). Την συγκεκριμένη μέρα η Ρηνούλα απουσίαζε.
Είχε δυο θεραπεύτριες διαθέσιμες, καμιά από τις δύο δεν μου έκανε κλικ, αλλά λέω δεν βαριέσε, ας δοκιμάσω μια άλλη. Πήρα μια milf λοιπόν. Από masaz πολύ καλό, αλλά μονο masaz. Στο τέλος μου έκοψαν και απόδειξη.  :headbang:  :S

Την επόμενη είπα να δοκιμάσω κάτι καινούργιο και έτσι πήγα στο Γ' Σεπτεμβρίου 54 (στο 59 είχα πάει και είχα περάσει καλά με την Κορίνα). Τρία τεμάχια, μέτρια. Εντύπωση μου έκανε το γεγονός ότι όλες ήταν αγέλαστες, κακομούτσουνες. Πήρα μια νταρντάνα, όνομα δεν θυμάμαι. Ο ορισμός της ξεπέτας. στο 20' λεπτο είχαμε τελειώσει. Συν το γεγονός ότι ο θάμνος ήταν μέχρι τον αφαλό. Στα συν, μόνο ότι ήταν αρκετά σφυχτή. Οπότε μαύρο κι' αυτό.

Αυτά...

TARZAN(1)

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2006
Like
11
Πόντοι
6
...η γ σεπτ 54 δουλευει κανονικα?...δεν εκλεισε? :idiot:..στον δευτερο που ειναι :think:

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
68.597
Πόντοι
12.056
Αν και ορκίστηκα ότι δεν θα ξαναπλησιάσω επειδή τις 2 προηγούμενες φορές έφαγα ξεπέτες, ωστόσο επειδή διάβασα μερικά post στο παρόν, είπα να δοκιμάσω.

Ετσι επισκέφθηκα το κατάστημα στη Σ54, στο οποίο είχα να πατήσω σχεδόν ένα χρόνο, για χαλάρωση και ευεξία (όπως γράφει και το κουδούνι). Με υποδέχτηκε η μαντάμ και με πέρασε στο σαλονάκι για να ενημερώσει. Εκεί την ενημέρωσα ότι ερχόμουν και παλαιότερα, αλλά επέμενε ότι "μόνο" μασάζ €60. Πέρασα στο δωμάτιο και της ζήτησα συγκεκριμένη κοπέλα. Μου απάντησε ότι αν και είναι διαθέσιμη, δες βρε αδελφέ και τις υπόλοιπες. Πέρασαν 5 τον αριθμό χωρίς δυστυχώς να συγκρατήσω ονόματα (εκτός της Μόνικας που είχα διαβάσει κριτικές σε προηγούμενο post). Επιμένω σ'αυτή που ζήτησα αρχικά και η μαντάμ ξαναεπαναλαμβάνει με νόημα το "μόνο" μασάζ και τίποτα άλλο. Της εξήγησα ότι έχω κάνει στο μαγαζί το αγροτικό μου (βλέπε Ζάνα) και γνωρίζω ότι θα κάνω "μόνο" μασάζ. Φεύγοντας μου επαναλαμβάνει ξανά το "μόνο" μασάζ με τρόπο που και να μην ήξερα τι γίνεται θα ήμουν σίγουρος ότι προσφέρονται και περαιτέρω υπηρεσίες (κοινός καρφώνεται εύκολα). Μπαίναι λοιπόν η θεραπέυτρια και αρχίζει τις μαλάξεις σε όλο το σώμα για περίπου 35λεπτά. Μετά με γυρίζει ανάσκελα και άρχισε να τρίβεται. Άλλο που δεν ήθελα και μπήκα στο ψητό.

Ένα σας λέω συναγωνιστές ΠΑ-ΟΛΑ τα λεφτά...........  :happy: δεν μεταδίδω άλλο (όπως έλεγε και ο χελάκης το 2004)

Kαι εμενα ακριβως τα ιδια  μου κανει η Σεριφισσα  :grin: :grin: :grin: :grin:

dr.gam

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2008
Like
8
Πόντοι
1
κι εγω ειχα ρωτησει αλλου για ζησιμοπουλου 12,γλυφαδα που στο διαολο ειναι.δε βρηκα τον αριθμο.

TARZAN(1)

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2006
Like
11
Πόντοι
6
δηλαδη και εσυ altec εχεις να πατησεις ενα χρονο στο μαγαζι στο 54?..οπως εγραψε πιο πανω ο janno ειχε να παει ενα χρονο...λογικο δεν ειναι η μανταμ να του πει "μονο μασαζ"?....δεν μπορει να θυμαται φυσιογνωμιες προσωπα εστω και μισου χρονου...για την παολα θα συμφωνησω ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ,οπως ειχα αναφερει και σε προηγουμενο μηνυμα,πιο πισω.,,,αλλα για λιγο καιρο ακομα.

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
68.597
Πόντοι
12.056
δηλαδη και εσυ altec εχεις να πατησεις ενα χρονο στο μαγαζι στο 54?..οπως εγραψε πιο πανω ο janno ειχε να παει ενα χρονο...λογικο δεν ειναι η μανταμ να του πει "μονο μασαζ"?....δεν μπορει να θυμαται φυσιογνωμιες προσωπα εστω και μισου χρονου...για την παολα θα συμφωνησω ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ,οπως ειχα αναφερει και σε προηγουμενο μηνυμα,πιο πισω.,,,αλλα για λιγο καιρο ακομα.

Οχι Οχι....εγω παταω συχνα και με ξερει.Απλα την βαζω να μου το λεει συνεχεια για να το εμπεδωσω... :2funny: :2funny: :2funny:

NikosShell

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2007
Like
2
Πόντοι
16
Αδερφέ γιατί για λίγο καιρό ακόμα η Πάολα ? Μην μου πεις ότι πάει κι αυτή διακοπές .Εγώ από τι ξέρω θα συνεχίζει στο κατάστημα το αστέρι αυτό :boobies:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
ασχετο...μια και δεν πηγαίνω τέτοιες ώρες...
τι ώρα κλείνουνε τα ιδρύματα;;
να δω αν προλαβαίνω τη Μιχαλακοπούλου δηλαδή...

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
τι έγινε;;
ολοι πηδατε και κανείς δεν είναι εδώ να μου πει;;

speedy74

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
0
Φιλε μεχρι τις 7.00 εισαι οκ, στα περισσοτερα, για αργοτερα παρε κανα τηλ.  

STRATARXHS

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
κι εγω ειχα ρωτησει αλλου για ζησιμοπουλου 12,γλυφαδα που στο διαολο ειναι.δε βρηκα τον αριθμο.

πας ζησιμοπουλου εχει καφετεριες αναμεσα στην 2 και στην 3 στα αριστερα οπως καταβαινεις

ειναι το 12 ανεβαινεις στον 3 οροφο περνεις γιαννα και ολα καλα και ωραια δεν ειναι

καμια επιστημη :kissass:

takis15

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
1

εγω παντως παραδεχομαι τιν νεα σεριφησα στο καληροης 48  , τρομερη τυπισσα , κλασατη γυναικα . . . . αυτη πρεπει παλια να εκανε τρελα γαμισια . . . .

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom