spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.707
- Πόντοι
- 7.715
αλινα στην ιμβρου...?...για δωσε περιγραφη.....η αλινα στην φωκιωνος???........αυτη την ειδα παραδιπλα στην ιμβρου...
αλινα στην ιμβρου...?...για δωσε περιγραφη.....η αλινα στην φωκιωνος???........αυτη την ειδα παραδιπλα στην ιμβρου...
σημερα με εβγαλε ο δρομος μου κοντα στην καλλιροης και λεω δεν περναω μιας και εχω μια ωριτσα κενο να δοκιμασω την ελληνιδα φοιτητρια απο το 48. ετσι και εκανα δεν χανω χρονο μπαινω μεσα τη ζηταω στη τσατσα. μου λεει μισο ειναι εδω και την φωναζει,αφου συστηθηκαμε και μαλακιες περασα...
στο παραπανω κειμενο υπαρχουν οι εξης μαλακιες:
γω φιλαρακι απλως ανεφερα οτι θα ειναι κει...
και βεβαια σε να 15λεπτο σε χει ξεπεταξει,μακρια απο αυτους,σε λιγο θα τη βλεπουμε σε καμια διαφημιση απο τα cg...
εχουμε καταντησει να κανουμε scouting για να βρουμε,ελεος
μαλακια 1η: και 10 λεπτα χρονο να ειχα αρκουσε γιατι τοσο χρειαστηκε για να με ξεπεταξει το ξεκολι
μαλακια 2η:δεν γινοταν να βρισκομουν χθες εκει, που ελειπε το ξεκολι και να μην ετρωγα τετοια ηττα
μαλακια 3η: καλυτερα να πηδουσα την τσατσα
εν κατακλειδι μακρυα, ξεπετα ολκης, πιπα πολυ κατω του μετριου, μασαζ 1,5 λεπτο πολυ διαφημιση εχει πεσει για το τιποτα
τι μασαζ να μου κανει ρε συ?επρεπε να κατσεις ολη την ωρα μεσα και να σου κανει μασαζ οταν τελειωσες στο τεταρτο.
οχι φρ 4 καλλιροης 48 ηταν η ξεπεταφρ 4 μια αποτυχια 5 κορασιδες στο εν λογω ιδρυμα πηρα μαρια πρωην καραισκου 88 ελληνιδα πολυ μπλα μπλα μαγκια περιεργο στυλακι μπριζολα χαλια μονο μιλαγε σε ΄΄αρεσει΄΄ και τετοια χαζα μια σταση μονο απο πανω και γρηγορα φραπε για φιναλε ολο το θεμα 20 μιν ζητησε και εχτρα δωρακι και μετα δεν εφερνε ρεστα απο 100. χαλι μαυρο μακρυα
καλα παιδες το εχω παρατηρησει ΠΑΡΑ πολλες φορες...οποτε πετυχαινω ελληνιδα ειναι χαλια,μα τοσο χαλια,που οταν ξαναπετυχαινω ουτε για φτυσιμο.....φρ 4 μια αποτυχια 5 κορασιδες στο εν λογω ιδρυμα πηρα μαρια πρωην καραισκου 88 ελληνιδα πολυ μπλα μπλα μαγκια περιεργο στυλακι μπριζολα χαλια μονο μιλαγε σε ΄΄αρεσει΄΄ και τετοια χαζα μια σταση μονο απο πανω και γρηγορα φραπε για φιναλε ολο το θεμα 20 μιν ζητησε και εχτρα δωρακι και μετα δεν εφερνε ρεστα απο 100. χαλι μαυρο μακρυα
αυτορε ανθρωποι πήγα 3ης Σεπτεμβρη 59 και λεει χειροπρακτική .... αυτό ειναι το κουδου ή τιποτις αλλο??
ευχαριστω
..ναι αλινα στην ιμβρου..μια μελαχρινι αδυνατη..ωραιο πρωσοπακι και μικρουλα σχετικα...και καλο σερβις...προς λιγο ξεπετα,αλλα στο χερι σου να το ρυθμισεις το θεμα.αλινα στην ιμβρου...?...για δωσε περιγραφη...
..ναι αυτο ειναι στον τεταρτο..η εισοδος της πολυκατοικιας εχει και καμερα ,αριστερα πανω,με κατι κοκκινα λεντακια να σε βλεπουν ...τωρα ποιος παιρνει ματι αγνωστορε ανθρωποι πήγα 3ης Σεπτεμβρη 59 και λεει χειροπρακτική .... αυτό ειναι το κουδου ή τιποτις αλλο??
ευχαριστω
. . . . απο το καλληροης 48. ................ καλυτερα να πηδουσα την τσατσα ...........
ρε μαγκες οντως ειναι αυτη???