Μετά από Κασσάνδρας και Alien εχθές και προχθές(και κάμποσα ακόμα στούντιο τις προηγούμενες ημέρες), είπα να πάω σε μασάζ, που τα έχουν, συνήθως, όλα στο βασικό πακέτο, κυρίως φιλιά και 69(δεν ζητάω και κάτι εξεζητημένο και παράλογο, ούτε πάω με βαλίτσες με στραπόν, δονητές, μάσκες, πίτσες μαργαρίτες, κομφετί και πασατέμπο και εγώ δεν ξέρω τι άλλο κουβαλάνε μαζί τους διάφοροι: πολύ - πολύ απλά και βασικά πράγματα ήθελα σήμερα, αν και μερικές φορές τα παίρνω και σε στούντιο αλλά σπάνια φιλιά) .
Βλακεία μου που δεν πήγα από Λ23 κατευθείαν, το ξεκαθαρίζω από την αρχή, ας δούλευαν κάποιες κοπέλες που έχω πάει πολλές φορές(δεν δούλευαν άλλες που ρώτησα), τουλάχιστον δεν θα ακολουθούσαν τα παρακάτω.....
Συγγρού 40-42: Είχα να περάσω κανά χρόνο, είπα μήπως έχω άλλη αντιμετώπιση. Ενημέρωση για ποιές κοπέλες δουλεύουν. Η Μαρίνα που μου είπατε, είναι ελεύθερη; Έχει πρόγραμμα. Να περάσω αργότερα μήπως μπορεί; Είναι σε πρόγραμμα.- Γεια σας.
Συγγρού 108: Είδα την Λίζα, ωραία νεαρά και μου άρεσε, ρώτησα για φιλιά, να ρωτήσω μου είπε η υποδοχή, δυστυχώς όχι(ευγενέστατη υποδοχή) .
Πέρασμα από Φ2. Πήγα να δω καινούργιες παρουσίες, λαμακία μου που δεν τσίμπησα τη Νάνσυ, έχουμε καιρό να τα πούμε, άλλη φορά όμως. Η Αντριάνα ήταν επίσης υποψήφια, την ξέρω αρκετά.
Ήμουν ανάμεσα σε Νεφέλη και Πωλίνα, αλλά ήθελα να μάθω αν φιλούν, ρώτησα την υποδοχή και μου είπε ότι δεν ξέρει τι κάνουν οι κοπέλες και τι δεν κάνουν, να τις ρωτήσω στο δωμάτιο(εντάξει, διακριτική η υποδοχή και σωστά δεν πιέζει τις κοπέλες, αλλά και εγώ ήθελα πολύ συγκεκριμένο πράγμα). Απάντησα ότι εάν μπω στο δωμάτιο, μετά είναι ΑΡΓΑ αν φάω φόλα αφού πρώτα έχω πληρώσει, θέλω να ξέρω από ΠΡΙΝ.
Δεν πιέζω κανέναν και καμία, εννοείται ότι είναι ΔΙΚΑΙΩΜΑ της κοπέλας αν δεν επιθυμεί φιλί ή κάτι άλλο και ο πελάτης είναι βρωμιάρης και σαπιοδόντης και ατημέλητος, αλλά και εγώ βγάζω με κόπο τα χρήματά μου, δεν θέλω να τα πετάω, ΔΕΝ έχω κάτι προσωπικό με ΚΑΝΕΝΑΝ και ΚΑΜΙΑ, και είναι μια πολύ - πολύ συγκεκριμένη η συναλλαγή που κάνω.
Ξαναήρθαν λοιπόν, πρώτα η Νεφέλη(ωραία γυναίκα, μου άρεσε εμφανησιακά όπως την είδα με τη ρόμπα) , όμως δεν φιλάει μου είπε(δεν θεωρώ φιλί να ακουμπήσουν τα χείλη, μην παίζουμε με τη νοημοσύνη μας) .
Η Πωλίνα μου είπε ότι φιλάει, την ξαναρώτησα για να βεβαιωθώ για να ΜΗΝ υπάρξει παρεξήγηση στο δωμάτιο, κιαι μου απάντησε ότι ΝΑΙ ΦΙΛΑΩ.
Πάμε λοιπόν. Είχα στο νου μου μισάωρο στα 60€, επέμενε όμως για πρόγραμμα στα 80€(45λεπτο) γιατί είπε ότι θα περνούσαμε ομορφότερα, θα κάναμε περισσότερα πράγματα. Την ρώτησα ακόμα δύο φορές να γίνει περισσότερο συγκεκριμένη και γιατί θα έπρεπε να προτιμήσω τα 45, θα κάνουμε τι ακριβώς παραπάνω, μήπως Α, μου απάντησε το ίδιο αόριστα με υποσχέσεις. Τι στο καλό λέω, πάρτα, να δούμε τι θα κάνεις.
Ντουζάκι, αναμονή, έρχεται. Λίγο μασάζ χάδι και τρίψιμο του σώματός της πάνω μου, ωραία ήταν, αλλά γύρισα γρήγορα.
Πάω να φιλήσω και να χαϊδέψω, κλειστά χείλη και αποφυγή γυρίζοντας - τραβώντας το κεφάλι. Προσπάθησα μια, δύο, τρεις, τέσσερις, δεν. Κατέβηκε προς τα κάτω. Στητός ήμουν, αλλά με την φόλα που έφαγα, ξενέρωσα, την σταματάω επιτόπου και λέω, τελειώσαμε.
Τουλάχιστον δεν θες να τελειώσεις, δεν θα πάρεις τώρα τα χρήματα πίσω. Ήρθα για να περάσω καλά, όχι να σκέφτομαι τα χρήματα που σκορπάω, γούστο μου δικά μου είναι, και για να πάρω κάτι πολύ συγκεκριμένο σήμερα, σε ρώτησα πολλές φορές αν φιλάς και άλλα μου είπες. Έχεις την οδοντοστοιχία κλειστή πίσω από τα χείλη, με δουλεύεις, δεν ξέρεις πώς φιλάνε ή τι είναι φιλί; Έλεος.
Άρχισα να ντύνομαι καιξεκιίνησε και εκείνη.
Λίγο άρχισε να ανεβάζει τους τόνους, της είπα ότι δεν έχω διάθεση για φωνές, αν θες να προσπαθήσουμε ξανά και να κάνεις αυτό που εσύ υποσχέθηκες, εδώ είμαι δεν φεύγω. Λοιπόν;
Πάμε ξανά.
Τα ίδια ξανά...., και μετά από λίγο πέρασε στον αγώνα με κατευθείαν στήσιμο στα τέσσερα, έβλεπα να έρχεται το τελείωμα ξεπέτα γρήγορα... Στην αρχή ακολούθησα από κεκτημένη ταχύτητα, αλλά όσο το ξανασκεφτόμουνα, τραβιέμαι, την ευχαριστώ, και το λήγω στο 20λεπτο(πλήρωσα και 45' πανάθεμά με) .
Δηλαδή, αυτά που θα κάναμε περισσότερο στα 80€ και εκπλήξεις που είπες , τι ήταν αυτό; Ε... τα φιλιά, όλα αυτά (ποιά όλα αυτά, δηλαδή, που δεν θα κάναμε στο μισάωρο) .
Συγγρού 108: ξαναγυρνάω, πριν προχωρήσω στα υπόλοιπα της περιοχής. Ευγενέστατη η υποδοχή πάλι, ρωτάω, τουλάχιστον το κοριτσι κάνει 69; Ρώτησε πάλι, μου λέει, ναι, αλλά στο 45λεπτο πρόγραμμα των 70€(μεγάλη υπομονή, και ευγενέστατη υποδοχή, το τονίζω ξανά). Το σκέφτηκα λίγο, και επειδή ήταν γλυκούλι προσωπάκι η Λίζα, λέω , εντάξει, πάμε. Όλα καλά λοιπόν, περάσαμε φίνα και οι δύο, την χάρηκα πολύ τη νεαρή, το ίδιο και αυτή, είχε υπομονή και ευγένεια.
Υ.Γ.: διάβασα και μια κριτική ε΄δω από συνάδελφο και κάτι έξτρα που έδωσε για την Πολίνα, και ότι πέρασε καλά για αυτά που ζήτησε(υπάρχει πρόσφατη), μου είπε ότι θα κάνει αυτό που ζητάω για φιλιά, ίσως για αυτό και τελικά την διάλεξα.