Τι παιζει απο τιμες Σουλιου ?
1ωρα με 2 μπαλάκια;60 μισάωρο
Τι παιζει απο τιμες Σουλιου ?
1ωρα με 2 μπαλάκια;60 μισάωρο
Αυτό το έχω και εγώ απορία: είναι ένα, δύο ή αναλόγως και την κοπέλα πώς δουλεύει(ερώτηση κάνω, μην με φάτε) ; Μου έτυχαν διαφορετικά γεγονότα.1ωρα με 2 μπαλάκια;
Άννα την ονόμαζαν.Οχι απο τον Δεκεμβριο του 2021. Ονομα αν θυμαμαι καλα Μαρια
Στη δική μου δοκιμή,έδειξε ψύχρα.Τζενη από το princess τι λεει
Συν τι υπηρεσίες κάνει ; Κάνει δλδ ελεύθερο στοματικό ;
Νανσι από νιρβάνα παω ;;
Εεεε ναι... Χωρίς 2η σκεψηΝανσι από νιρβάνα παω ;;
Όντως Νίκη το ωραιότερο κορμί στο μαγαζί. Σε μασάζ υστερεί βέβαια, αλλά είναι μπιμπελόΠέρασμα από Σουλίου σήμερα το απόγευμα , η κυρία στην υποδοχή απίστευτα ευγενέστατη , πήγα να τσεκάρω το νέο πιπινακι την Αλεξάνδρα , με το που παρέλασαν οι 2 κοπέλες που είχε διαλαξα την Αλεξάνδρα αν και τρελάθηκα και με το άλλο μωρό την Νίκη , πολύ τούμπανο η Νίκη ξανθό και με κορμί κόλαση αλλά έμπαινε σε δωμάτιο για πρόγραμμα 1ωρας , στα διαταυτα , Αλεξάνδρα πολύ μινιον πολύ σκινυ μωράκι , φάτσα νορμάλ ρουμανιτσας , εκφυλο μουτράκι όχι κάτι το τρελό βυζακι μικρό έως ανύπαρκτο αλλά με ρογιτσα που καυλωνει , γλωσσοφιλα γιοκ μόνο κάτι στοματοφιλα πεσανε όταν καυλωσε μόνο , γλείψιμο άκα καλουλι όχι κάτι το ουαου , την έγλειψα αρκετά και σε μόυνι και σε γκροβερ , έπεσε και λίγο δάκτυλο αν και τσινισε εκει κάπως , στο γαμησι θέλει φροντίδα και στοργή στην αρχή αλλά μετά την γαμησα σε πιο δυνατούς ρυθμούς και είδα ότι γούσταρε κάπως....αλλά με κοφτές πάντα , brake ανάσες και μετά δώστου πάλι , μισή ώρα την ξεπατωσα την μικρή , θέλει ειδικό χειρισμό αλλά πιστεύω οτι αξίζει να την δοκιμάσουνε οι μυστες , για τους λάτρεις τον πετιτ κατηγορία φτερόυ πάρτε την είναι μια χαρα η μικρή Αλεξάνδρα , γενικά είναι κάπως αματουρ η όλη φάση το date μαζί της , αλλά αυτό βγάζει και μια καυλα κατ εμέ , αυτά τα ολίγα για Αλεξάνδρα , σεβαστείτε την και πιστεύω θα περάσετε καλά μαζί της , θα ξαναπάω από Σουλίου διότι με κέρδισε και σαν χωρος και που η κυρία της υποδοχής ήταν γλυκομιλητη και ευγενεστατη , αυτά τα ολίγα και καλό μήνα σε όλους .
Καλημέρα συναγωνιστές! Θέλω να γράψω κριτική για Xovip Σουλίου 4, αλλά δεν το βρίσκω, μπορείτε να βοηθήσετε?
Δεν υπάρχει καρτέλα για το μασσαζ της Σουλιου , αν θες να γράψεις κάτι για το συγκεκριμένο χώρο και το πώς πέρασες γραφτό εδώ τυπε μου όπως κάνουμε οι περισσότεροι , γράψε εδώ κριτική και ποσταρε την !!!Καλημέρα συναγωνιστές! Θέλω να γράψω κριτική για Xovip Σουλίου 4, αλλά δεν το βρίσκω, μπορείτε να βοηθήσετε?
Σουλίου πόσο ρε παιδιά?
Φίλε, πάνω γωνία δεξία.... Θα τα βρεις όλα εκεί.Καλησπέρα!
Ψάχνω πληροφορίες για το the moment αν μπορεί να βοηθήσει κάποιος!
Ειμσι σιγουρος , θα τοχετε αναφερει πολλες φορες , αλλα επειδη δεν το βρισκω , τηλεφωνο και διευθυνση Σουλιου? Ευχαριστω προκαταβολικα !Σουλίου χρειάζεσαι ραντεβού? ή πας ετσι?