dimitris_7
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαΐ 2022
- Like
- 67
- Πόντοι
- 0
Φραντζή 2 καμία ;
Μόνο με νανσυΦραντζή 2 καμία ;
πραγματικα πολυ ωραιο μωρο πετιτ και σκινυ.Γρήγορο πέρασμα σήμερα , με αρκετη κινηση στο δρόμο, από ζάνα μήπως δω τη λίζα που άκουσα πριν τον Αυγουστο ότι δούλευε, αλλά δεν έβγαλα άκρη.
Φεύγω και πάω προς σουλίου για βικτώρια . Μπαίνοντας ενημερώνομαι για νέα κοριτσάκι άμαθο μικρό που δεν ξέρει και ελληνικα. Δοκιμάζω να έχω γνώμη και προς ευχάριστη έκπληξη μου η κοπέλα με το όνομα Αλεξάνδρα ήταν πολύ καλή αν και θέλει λίγη δουλιτσα σε πρωτοβουλίες . Είναι από την Παρασκευή εκεί και απορώ γιατί δεν ενημέρωσε κάποιος ρε παιδιά??
Τι σου είπαν για τη Λίζα; Δουλεύει ή δε δουλεύει;Γρήγορο πέρασμα σήμερα , με αρκετη κινηση στο δρόμο, από ζάνα μήπως δω τη λίζα που άκουσα πριν τον Αυγουστο ότι δούλευε, αλλά δεν έβγαλα άκρη.
Φεύγω και πάω προς σουλίου για βικτώρια . Μπαίνοντας ενημερώνομαι για νέα κοριτσάκι άμαθο μικρό που δεν ξέρει και ελληνικα. Δοκιμάζω να έχω γνώμη και προς ευχάριστη έκπληξη μου η κοπέλα με το όνομα Αλεξάνδρα ήταν πολύ καλή αν και θέλει λίγη δουλιτσα σε πρωτοβουλίες . Είναι από την Παρασκευή εκεί και απορώ γιατί δεν ενημέρωσε κάποιος ρε παιδιά??
Δε μου ειπε, απλά μου εδειξε τα κοριτσια και αυτο.Τι σου είπαν για τη Λίζα; Δουλεύει ή δε δουλεύει;
Είδες κάποια καινούρια;Δε μου ειπε, απλά μου εδειξε τα κοριτσια και αυτο.
Έχω την εντύπωση πως καπου θα την δούμε απο σεπτεμβρη
ακα πίπα? τέλειωμα στο στόμα παίζουν?Γρήγορο πέρασμα σήμερα , με αρκετη κινηση στο δρόμο, από ζάνα μήπως δω τη λίζα που άκουσα πριν τον Αυγουστο ότι δούλευε, αλλά δεν έβγαλα άκρη.
οχι δυστυχώςΕίδες κάποια καινούρια;
ακα ναι, τελειωμα στομα οχι, ηταν κριμα να το επιχειρούσα στο κοριτσακι.ακα πίπα? τέλειωμα στο στόμα παίζουν?
60 μισάωροΤι παιζει απο τιμες Σουλιου ?
Γρήγορο πέρασμα σήμερα , με αρκετη κινηση στο δρόμο, από ζάνα μήπως δω τη λίζα που άκουσα πριν τον Αυγουστο ότι δούλευε, αλλά δεν έβγαλα άκρη.
ΖορρόΔουλευει ακομα στο diamond spa? Πως τη λενε?
Οχι απο τον Δεκεμβριο του 2021. Ονομα αν θυμαμαι καλα ΜαριαΔουλευει ακομα στο diamond spa? Πως τη λενε?
χαχαχα , σοβαρα ομως ξερει καποιος? εχω παθει την πλακα μου..
Δεν είναι απαραίτητο το ραντεβου.....πας απο κάτω και παιρνεις τηλ να σου ανοιξουνΣουλίου χρειάζεσαι ραντεβού? ή πας ετσι?