doomnight99
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 6
- Like
- 593
- Πόντοι
- 301
Καλησπέρα ξέρεις καποιος κάποιο καλό μαγαζί από Βόρεια προάστια;
Μόνο το grace στο Μαρούσι
Καλησπέρα ξέρεις καποιος κάποιο καλό μαγαζί από Βόρεια προάστια;
Το βασικό κόστος θά στο πεί ή κυρία τής υποδοχής, οι τιμές ξεκινάνε από τά 80 για μία ώρα, τώρα αν θέλεις έξτρα σε υπηρεσίες νά μιλήσεις προσωπικά μέ τήν κοπέλα καί θα ρωτήσεις για αν υπάρχει επιπλέον χρέωση.Ναι ναι φίλε αυτό λέω και ποσό θα πάει ;
Στο Mall απέναντι δεν είναι;Μόνο το grace στο Μαρούσι
Όταν λες Σούτσου εννοείς την κάθετη στην Αλεξάνδρας;;το Σουτσου 6 Boudoir εφερε καινουρια μασατσου milf, τη Μονικα.... πρέπει να χει δουλεψει κ Ζανα... την ξερει κανεις;
Συναγωνιστή το ραντεβού δεν κλείστηκε την προηγούμενη αλλά αρκετές μέρες πριν, το περίμενα κι εγώ ότι η πιθανότητα ακύρωσης ήταν μεγάλη (εξ άλλου ήταν και Κυριακή). Η δικαιολογία ήταν, κάτι έτυχε στην κοπέλα και δεν μπόρεσε να ρθει. Δυστυχώς δεν μπορώ να πω όνομα δημοσίως.Συναγωνιστή κατά αρχήν ευχαριστούμε για την ενημέρωση που μας δίνεις πάντα οπότε κανείς τίς βόλτες σού, γενικά έχει λείψει τέτοια ενημέρωση.
Μία ερώτηση.... τό ραντεβού στο Σ 40 42 γιατί ακυρώθηκε ? Καί με ποια κοπέλα ήταν ?
Αν θέλεις φυσικά απαντάς.
Χαχαχα, μου έφυγε το τσάι απο το στόμα με αυτο που εγραψες.Ξενερωμένος γυρίζω σπίτι για ανασύνταξη.
ΣωστόςΣυναγωνιστή το ραντεβού δεν κλείστηκε την προηγούμενη αλλά αρκετές μέρες πριν, το περίμενα κι εγώ ότι η πιθανότητα ακύρωσης ήταν μεγάλη (εξ άλλου ήταν και Κυριακή). Η δικαιολογία ήταν, κάτι έτυχε στην κοπέλα και δεν μπόρεσε να ρθει. Δυστυχώς δεν μπορώ να πω όνομα δημοσίως.
Η τιμή του ρεύματος είναι πλέον πανάκριβη. Πολύς κόσμος που ρωτάω δεν ανάβει το κλιματιστικό παρά μόνο τη νύχτα να κοιμηθεί, χρησιμοποιούν ανεμιστήρες. Επίσης, παράθυρα ανοιχτά για ρεύμα αέρος.Σε σημερινή επίσκεψη μου σε μαγαζί κ αφού ολοκληρώθηκε η συνάντηση ,ενώ εγώ μόλις είχα τελειώσει το ντουζ κ άρχιζα να ντύνομαι, μπαίνει η κοπέλα στο δωμάτιο κ κάθεται. Αρχίζω να αναρωτιέμαι αν έχει γίνει κάτι ή θέλει να μου πει κάτι, και τότε ακούω το κορυφαίο.....Μου ζητάει την άδεια μου να μείνει στο δωμάτιο λόγω του κλιματιστικού!!μου αποκαλύπτει ότι στον χώρο που περιμένουν οι κοπέλες δεν τους επιτρέπουν πλέον να ανοίγουν το κλιματισμό λόγω της αύξησης στην τιμή του ρεύματος κ για λόγους οικονομίας! Έχουν έναν ανεμιστήρα που δεν αποδίδει κ έτσι έβγαλαν το καλοκαίρι... Έλεος πια....Τόσα βγάζουν, να απαγορεύουν την χρήση κλιματιστικού;;;;
Νομίζω ότι η σύγκριση είναι ατυχής. Να σου θυμίσω ότι στα περισσότερα μαγαζιά η αναλογία στη μοιρασιά από το κάθε αντίτιμο "γέρνει"προς το μαγαζί, με μοναδική εξαίρεση τα "βαριά ονόματα" , ενώ έχω ακούσει ιστορίες από κοπέλες να θέλουν να βάλουν χέρι κ στα τιπ. Είναι σημαντικό να σέβεσαι τον υπάλληλο σου κ να του παρέχεις ανθρώπινες συνθήκες εργασίας. Στην δική σου εργασία έχουν απαγορεύσει την χρήση κλιματιστικού από το προσωπικό ενώ στους χώρους που είναι οι πελάτες να επιτρέπεται ελεύθερα; Στη δική μου ευτυχώς όχι...Τώρα για τα νοικοκυριά με την ανεργία στα ύψη, τον πληθωρισμό να καλπάζει, τους μισθούς να είναι μισθοί πείνας κλπ είναι λογικό να μειώνουν από όπου μπορούν.Δεν μπορούμε όμως να συγκρίνουμε ανόμοια πράγματα κ πολύ περισσότερο όταν οι τζίροι που κάνουν τα μαγαζιά αυτά είναι ασύλληπτοιΗ τιμή του ρεύματος είναι πλέον πανάκριβη. Πολύς κόσμος που ρωτάω δεν ανάβει το κλιματιστικό παρά μόνο τη νύχτα να κοιμηθεί, χρησιμοποιούν ανεμιστήρες.
Ξέρω ότι δεν είναι λίγα τα χρήματα που δίνουμε στα μασατζίδικα, αλλά φαντάζομαι ότι και αυτοί έχουν πολύ αυξημένα έξοδα λειτουργίας(και φυσικά, παρά τα αρκετά χρήματα που κερδίζουν, ούτε εκείνοι θέλουν να τους μένουν λιγότερα) . Εγώ ανησυχούσα μήπως δούμε γενικότερες αυξήσεις στον χώρο του μασάζ/στούντιο, αλλά προς στιγμή, ευτυχώς δεν υπάρχουν(και βέβαια, ο κόσμος έχει γονατίσει γενικότερα από την ακρίβεια, να κόψει και την μόνη διασκέδαση που του έμεινε; )
Ναι, μάλλον ήταν ατυχής η σύγκριση, προέχουν οι ανθρώπινες συνθήκες εργασίας. Αν το προσωπικό δεν είναι ευχαριστημένο και υπάρχει δυσαρέσκεια, άστα να πάνε...Νομίζω ότι η σύγκριση είναι ατυχής. Να σου θυμίσω ότι στα περισσότερα μαγαζιά η αναλογία στη μοιρασιά από το κάθε αντίτιμο "γέρνει"προς το μαγαζί, με μοναδική εξαίρεση τα "βαριά ονόματα" , ενώ έχω ακούσει ιστορίες από κοπέλες να θέλουν να βάλουν χέρι κ στα τιπ. Είναι σημαντικό να σέβεσαι τον υπάλληλο σου κ να του παρέχεις ανθρώπινες συνθήκες εργασίας. Στην δική σου εργασία έχουν απαγορεύσει την χρήση κλιματιστικού από το προσωπικό ενώ στους χώρους που είναι οι πελάτες να επιτρέπεται ελεύθερα; Στη δική μου ευτυχώς όχι...Τώρα για τα νοικοκυριά με την ανεργία στα ύψη, τον πληθωρισμό να καλπάζει, τους μισθούς να είναι μισθοί πείνας κλπ είναι λογικό να μειώνουν από όπου μπορούν.Δεν μπορούμε όμως να συγκρίνουμε ανόμοια πράγματα κ πολύ περισσότερο όταν οι τζίροι που κάνουν τα μαγαζιά αυτά είναι ασύλληπτοι
Στο Mall απέναντι δεν είναι;
Βρες εσύ ένα όρο, μην το παιρνεις προσωπικα.....Εν τω μεταξύ μ αρέσει πολύ η λέξη "συναγωνιστής" τη χρησιμοποιούσαν οι κομουνιστές στον εμφύλιο (έχω διαβάσει πολλά βιβλία). Είμαστε λοιπόν συναγωνιστές στον αγώνα για την κατάκτηση της ηδονής!!!
έχεις δίκιο, μ αρέσει η λέξη αλλά δεν ταιριάζει, τέλος πάντων ο σκοπός είναι κοινόςΒρες εσύ ένα όρο, μην το παιρνεις προσωπικα.....
Βασικά ούτε συναγωνιστές είμαστε ούτε συνεταίροι ...το πιο κοντινό συν που μου έρχεται είναι μαλλον συνάδελφοι......
δεν υπάρχει!!!!!!Καλησπέρα από Καλλιρόης 38 ποια προτείνετε με ελεύθερο στοματικό και γενικά ότι θα περάσω όμορφα ; Και τελείωμα κάπου στο σώμα της